alianta contra naturii

Cea mai penala alianta posibila din Romania ar fi PNL si PSD contra PDL. Orice ar fi facut PDL in ultimii 20 de ani, nu se compara cu ce a facut PSD in ultimii 70. Nu?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

 1. PSD = Partidul Socialist Demodat

  00
 2. Pai cam alianta asta o sa fie la Bucuresti acum. PSD+PNL impotriva lui Blaga. E destul de ciudat sa vezi ca un partid de dreapta se aliaza cu unul de stanga. Politicienii romani nu tin cont absolut deloc de doctrina partidului, de istoria lui, cred ca I.C. Bratianu i-ar impusca pe toti daca ar vedea cine conduce partidul si cine e candidat la primaria Bucuresti.

  00
 3. Puterea nu e nici de stg nici de dr. Aia e!

  00
 4. Si cam care ar fi diferenta intre PSD si PDL? Doar se trag din aceleasi „radacini” bolsevico-comunisto-securiste via FSN. Ambele au colectia de „traseisti” care sar mai abitir ca sobolanii de pe barca care ia apa in cea din mai din fata.
  La PSD au tras mai mult tovarasii de la partid, iar la PDL mai mult cei de la secu. Cei de la PDL se dau mai filo-„occidentali” si „democrati”, si ii critica pe „ceilalti” de nostalgii estice si „comunism”. Cei de la PSD se dau si ei „democrati” nevoie mare, dar cu ceva mai putin entuziasm fata de „binefacerile” vestului, si cu o tenta mai populista…
  Asta declarativ, ca in rest toti vand cu entuziasm tara – jertfita pe altarul globalismului – marilor corporatii, bineinteles, cu comisionul de rigoare si-si vad in liniste de jaf.
  In rest, mai merita mentionat hopa-mitica-ul UDMR cu colectia proprie de „afaceristi”, care-si vad in liniste de jaful propriu si propaganda iredentista, fara sa fie deranjati de ceilalti de la guvernare – ca altfel pica „coalitia” si raman fara scaunel.

  00
 5. Cand se inscrie PNL-ul in Internationala Socialista?

  00
 6. Dacă se va întâmpla o alianţă PNL+PSD mă voi filma borând în public şi voi posta video-ul pe youtube.
  Serios vorbind:

  1. PDL e un fel de PSD
  2. Românii au o vorbă: fă-te frate cu dracu până treci tranz puntea
  3. Puterea înseamnă bani şi banii înseamnă putere. Banii nu au miros. Prin urmare, nici putoarea puterea nu are coloare.

  Concluzie: promit că vă voi da link-ul.

  00
 7. ce sa faci, in romania e posibil orice, atata timp cat trebuie sa ajunga la putere. sa faca ei ce aliante vor numai ca am si eu un sfat – in pactul ala de alianta sa treaca si ei ca obiectiv o noua autostrada.

  00
 8. eu nu inteleg cum de uita lumea asa repede toate porcariile facute de PSD. din 90 pana in 2004 au furat de nu au mai putut. si cand a castigat pd=pnl am crezut ca s0a dus PSD-ul dar se pare ca lumea nu s-a saturat de minciuna si furaciuni HAI ROMANIA!!!

  00
 9. Si cat crezi ca o sa-i mai rabde electoratul lor educat traditional pe oportunistii astia de la PNL? Si mai important, unde se vor duce ei? Ca in Congo era varianta de acum 4 ani…

  00
 10. Si va fi si mai penibil cand isi vor da seama ca nici impreuna nu pot sa bata PDL-ul. :)

  E tipic in Romania, se aliaza toti cu toti si se lupta pentru o miza care, avand in vedere scarba evidenta a electoratului si scaderea credibilitatii clasei politice, nu prea exista. Bine, asta daca nu punem la socoteala si banii… Care sunt eterni. ;)

  00
 11. Plin de analisti politici pe aici.

  00
 12. O alianta si mai perversa ar fi PDL+PSD… Dar nici macar asta nu m-ar mai mira.

  00
 13. Da, insa si reeditarea PNL + PDL ar fi de tot kakao. Adevarul este ca, ce-ar putea fi sa nu fie de cacao? Un partid cu peste 50%? Si care sa fie?

  00
 14. oricum, aliantele politice sunt meschine. Desi n-avem altceva nimic in comun suntem prieteni sa castigam si noi niste scaune caldute. Ca ne scoatem ochii pe urma este total nesemnificativ. Gasim alti amici de alianta.

  00
 15. “ politica-i o curva “

  00
 16. Sper sa dispara PSD-ul. Desi e naiva speranta mea. E ca si cum as dori sa moara diavolul. E imposibil din pacate.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube