Cum ajungi să plătești advertorial în România Liberă

– Bună ziua, din zona Glina suntem, nu mai suportăm!
– Am făcut material cu voi, ce plm mai vreți?
– Păi, e nasol rău în zonă!
– Bă, groapa aia are 40 de ani, voi nu știați de ea când v-ați făcut case acolo?
– Dar s-a închis între timp și tot pute!
– Așa, și? Cine să facă ce?
– Nu știm, dar protestăm, că nu mai suportăm!
– Cui și pentru ce?
– Bine, haideți că plătim să nu puneți întrebări din astea. 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Si in sectorul 1 pute a FLAMINIA, se strang semnaturi, lumea se agita, ba sunt si bannere.

    Vara pute, Csf , n-ai csf.

    00
  2. Și dacă tot plătesc, pun câți de „i” vor la metri.

    00
  3. Deh, daca puneau la sfarsit: de vina pentru situatie este primarul xxxx ar mai fi avut ceva sens sa cumpere reclama. Asa raman si prosti si cu banii luati.

    00
  4. Pe mine mă amuză toți de genul:
    – am cumpărat în Greenfield și nu am drum;
    – am cumpărat în Confort Urban Rahova și nu am RATB;
    – am cumpărat în Popești Leordeni, lângă IMGB și am trepidații de la prese;
    – am cumpărat în Glina și miroase;
    – am credit în franci și uite unde e francul…
    etc

    Oameni responsabili, ce mai…

    00
  5. Draga a venit caldura, scoate dracului imobilul de la vanzare si pune un reminder sa il repunem cand vine frigul si nu mai pute!

    00
  6. Oameni buni „PUTE” si prin parlament dar aia nu fac galagie. Voi de ce faceti? Sa va fie rusine…. 😅

    00
  7. La iesirea pe A2 de unde pute? Glina sau altceva?

    00
  8. Un oraș precum Bucureștiul își poate permite ecologizarea zonei. Groapa se acoperă cu un strat de pământ fertil și peste acesta se plantează pădure. Nu știu cât ar putea să coste, însă nu cred că suma ar fi extraordinar de mare.

    00
    • NOU
      #17

      la un primar ca furea suma ar fi extraordinar de mare, trebuie sa puna peste pamantul ala fertil oua de pasti doar ce pendula mea

      00
  9. Nu miroase doar groapa de gunoi ci și centrul de epurare a apelor menajere, proiect inaugurat de Oprescu dar amendat la câteva zile de garda de mediu.

    00
  10. NOU
    #19

    si totusi, stie cineva un site, un loc pe internet unde poti afla problemele fiecarei zone? eu le aflu din comentarii, dar altfel, m-as fi dus linistita sa stau in Popesti, nici nu stiu ce prese sunt alea. Nu exista aproape nicaieri pe net (cu exceptia forumului computergames, unde pe alocuri sunt discutii pe tema zonelor) un loc unde sa afli problemele

    – fiecarui sector din bucuresti
    – fiecarei zone din jurul bucurestiului
    – fiecarei zone din alte orase mari din Romania.

    just saying. Sa zicem ca unul din distinsii comentatori atotstiutori de mai sus ar vrea, ipotetic, sa se mute undeva langa un oras mare, cum ar cerceta problema zonelor?

    00
  11. Și ăștia au protestat la fel ca idioții de la Greenfield, adică sâmbăta :)))

    00
  12. Moartea jurnalismului. Cum sa semnezi, ba, un anunt publicitar?!

    00
  13. ce inteleg eu…

    1 oamenii astia si-au cumparat case intre groapa de gunoi, abator si statia de epurare a bucurestiului si acum nu isi doresc decat un trai linistit… darwin awards?

    2 un protest spontan nu ar incepe si el la 10:43 sau 14:08. doar la 12:00.

    00
    • păi știi cum e, e weekend, te trezești mai târziu, până te dezmeticești, până te imbraci, să ai timp să ajungi, stai o jumătate de oră, apoi pleci, că se face ora de masă.

  14. Citind diverse bloguri despre excursii/vacante am observat mereu acelasi sfat: intreba localnici si mai ales batrani ( care se bucura ca sunt bagati in seama). Daca pentru o inghetata sau o mancare se da sfatul asta de ce nu s-ar aplica si pentru o locuinta?!
    Cum sa te muti in Popesti cand poti sa cauti pe Google si sa vezi ca acum cativa ani, materiile fecale se infiltrau in panza freatica si ajungeau in apa de baut in mirificele blocuri?
    Sau la Glina unde am citit ca patronii statiei de epurare ar fi din mafie? Sau in complexele de blocuri facute printre blocurile vechi, acolo unde spatiile de joaca au fost facute cu umplerea gropilor cu resturile de la cutremurul din 77 si mai au vreo 30 de ani pana se opresc din tasare ! Ca sa sa nu mai vorbim de faptul ca sunt facute din BCA, fara pereti despartitori, cu mucegai in spatele mobilei din primul an de locuit, cu refulare pe la supraplinul baii din viciu de constructie, cu probleme la fundatie etc. dar au inaltimea camerelor mai mare ( cu toate ca auzi basinile vecinilor!) Cum sa-ti iei casa noua _Parc Tineretului cand afli ca . datorita faptului ca parcul ala era o mlastina, s-a turnat atunci cand s-a inceput cartierul de blocuri in 75-76, o centura masiva de beton gen potcoava inspre Berceni si acum a fost strapunsa pt diferite lucrari/ blocuri noi! Blocuri noi din Rahova, Militari, Gorjului, Baneasa , cu probleme de infiltratie apa si inundatie parter sau craparea peretelui inspre fundatie( care apropo nu se mai vede pentru ca e pus polistiren pe fatada). Eu citesc forumuri pt construit o casa ( deja nu mai am curaj cand vad ce oferta de meseriasi este) si vad ce scrie acolo pt fiecare complex rezidential. Personal nu am incredere decat in blocurile facute intre 1978-1980( dar numai alea care nu au fost date de stat moca) iar ca teren pt casa efectiv nu vad unde in jurul Bucurestiului: Mogosoaia, Berceni, Chitila probleme ( apa calcaroasa, miros gunoi) . Baneasa, Otopeni, Pipera ( aglomeratie, zgomot) Corbeanca, Militari Rosu, Rahova, idem. Pantelimon si ce este in jurul lui = suedejiei multa. Acum vad ca tot poporul migreaza la Bragadiru dar lacu Morii cum se va comporta in timp sau la cutremur? Sunt multe de verfificat cand iti iei/faci casa: seismicitate zona, siguranta , facilitati, vremea( in nord ploaie/furtuni- in sud nu dar e mai cald), trafic, etc. Iar faza cu vecinii e o mare loterie( la blocurile noi); la casa pe pamant sa zicem ca intri in casa si nu mai auzi daca face zgomot dar daca incepe sa te afume sau sa-ti deverseze ceva in curtea ta alta problema

    00
  15. chiar nu stiam ca lumea trebuie sa plateasca pentru astfel de „reclame”, doar nu promovezi nimic

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.