Afiliere: FashionUP?

Chestii de genul ăsta nu ar trebui să se întâmple: magazine care să plece dintr-o rețea de afiliere și să nu plătească, pentru că se pot duce în altă rețea care îi primesc cu brațele deschise. Mișcări de acest gen afectează mica industrie de afiliere mai ales prin prisma oamenilor care nu înțeleg că gunoiul aruncat de unii nu e aurul altora. Niciodată.

 

fashionup-1 fashionup-2

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. bine, si boierescu a dat-o fix gunoieristic, plata comisioanelor e hobby. pfff

 2. @zoso, multumim ptr. pr, chiar daca negativ si de data asta :)
  una peste alta tu ai perfecta dreptate, in mare parte are si dorin (in sensul in care le-am promis inchiderea soldului pana la final de noiembrie).
  mai departe imi raman doua variante, fie raman cu recunoasterea culpei in care suntem (ca-i reala), fara a da alte explicatii asupra motivatiilor, fie intru in jocul asta si vin cu niste statistici de advertiser #1 in 2p multe luni, statistici care, viralizate, nu vor conveni 2p defel, ca sa explic ‘the other perspective’.
  pana una alta prefer sa ne asumam culpa si rezolvarea ei si sa-mi pastrez invatamintele … pana una-alta.

  00
 3. @Arhi: Vorbesc in nume personal FYI.

  Nu stiu daca ai citit ce zicea Dorin dar era o referinta la alte companii care nu iau in serios plata comisioanelor. Nu doresc sa ma bag in conflict dar nu reprezinti bine ce a zis Dorin. In acelasi timp nu stiu daca Dorin e public pe FB sau nu, dar daca nu e atunci ce zice acolo poate fi interpretat ca personal si nu e pozitie oficiala.

  De asemenea termenul de Boierescu este foarte urat.

  Sunt enorm de multi oameni care te considera un reper, si ar trebui sa iti iei un serios responsabilitatea. Poti sa aduci conversatiile in jos sau in sus.

  Esti liber sa critici orice si oricine, dar e important sa fie bazat pe principii rationale si corecte, nu pe afiliatii si opinii biased.

  00
 4. Păi…cum să nu fie public? FB a tăiat posibilitatea profilelor „private”. Anything goes. Dacă arunci ceva pe mărețul Internet, îți asumi răspunderea.

  00
 5. @als
  In acest moment voi in afiliere sunteti oile negre, afiliatii va dau exemple negative pe forumuri, sunteti acei copii cu care nu vrea nimeni sa se joace. Rate mari de respingere, comisioane neplatite, lipsa totala de respect fata de afiliati. V-ati inscris in profitshare sa faceti afiliere singuri sau ce? :))

  00
 6. Nu ma pricep la profitshare, nu am avut vreo tangenta cu asa ceva, dar 12% comision e mult, e putin ?
  Mie un asemenea comision imi ridica semne de intrebare asupra adaosului practicat, asupra mai multor chestii, dar nu sunt in domeniu.

  00
  • @Jerome: depinde de nișă în IT sunt 3-5-10. in fashion sunt mai mari 10-20-30.

   nu e o problemă, gândește-te că plătești niște oameni să iti facă vânzări și nu mai cheltuieli tu cu reclama, cu marketingul, cu seo.

 7. @ Jerome: Asa cum zicea Zoso, depinde mult de verticala industriei in care activezi. Ia spre exemplu domeniul in care activezi si vezi cat e bugetul de promovare din total cifra de afaceri. Ex. de IT&C, Apple, 1 mld din 150 mld vanzari, adica 0.66%. Si in FMCG bugetele sunt in zona 0.5-1%. Ca sa-ti permiti un buget de 10% trebuie sa ai o marja de profitabilitate f. mare sau niste interese strategice de moment.
  @Zoso: sa dai 30% in afiliere e echivalent cu a da produsele/serviciile gratis…

  00
 8. Radu Spineanu, fă-mi un favor și întreabă-le pe Dorin dacă aducerea lui Bordea in sistem după ce eMAG i-au dat cu jet a fost o mișcare bună. Merci.

 9. Radu, nu am comentat decât screenshotul, iar din el se intelege ca profitshare plateste comisioanele facultativ. Iar numele boierescu nu s-a dorit o jignire, pur si simplu a fost o scapare.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube