afară plouă…

Tot cu rahatul si cu pîrturile-n gură, zi de zi, tiganul analfabet din Slobozia, Mircea Dinescu! De ani de zile, el s-a făcut pres la picioarele bolnave ale lui S.O. Vântu, care îl întretine cu bani, ca pe curve. Prima pomană pe care i-a azvîrlit-o Vântu lui Dinescu, sub masă, ca pe un os de ros, a fost suma de 300.000 de dolari, cu care tatăl FNI a cumpărat „actiunile“, de la „Academia Catavencu“, ale derbedeului. Pe urmă, „robinetele“ au tot curs. În paralel, tiganul lacom din Slobozia a supt si de la prohabul lui Dinu Patriciu.

E uimitor cum dejecţiile lui Vadim din România Mare se regăsesc în blogosferă în diverse forme.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. @Andrei: nu la el ma refeream

 2. Vadim e superior ca el nu e din Slobozia ca Dinescu si ca mine. Abia astept sa iasa din Parlament jidanul asta imputit Vadim care are cetatenie maghiara si e insurat cu o tiganca si are 2 fete care nici macar nu sunt ale lui.

  00
 3. faza e ca vadim a convins juma’ de romanie ca dinescu e tigan. am trecut acum o saptamana pe langa el la o chermeza si e cel mai sarmant barbat de 55 de ani pe care l-am vazut in ultimii 2 ani, nici vorba sa apartina etniei respective.

  un nesimtit:)

  00
 4. de exemplu, visurat mai are stilul asta atunci cand vorbeste de oarece ziaristi din iasi sau cand vrea sa critice vehement pe cineva.

  00
 5. @zoso: normal ca nu te refereai la visurat, dar asta nu inseamna ca se aplica si la el.

  00
 6. Mersi de articol Zoso, am preluat si eu stirea

  (sterge linkul daca o consideri ca o reclama, oricum ma duc sa il postez
  pe sport.ro langa al tau :P)

  00
 7. NOU
  #7

  pt. cei care au crescut sugand la tata libertatii, cu mobilu’ la gat, petu de cola-n bot si conversii chinezesti in picioare:
  Dinescu, da, poate s-a naravit nitel la bani de la o vreme, dar pe timpul lui Ceausescu ascultam Europa Libera si cand auzeam de Mircea Dinescu (ca si de Doina Cornea, Dan Petrescu) ne treceau fiorii si ni-i inchipuiam niste zei. Putin respect pt niste oameni care au avut domicilii fortate, au avut parte de amenintari si anchete la Securitate (unde stiai ca intri, nu si daca si cum iesi, ca se mai intampla sa ti se scape un saculet de nisip pe rinichi, asa din neatentie, de te pisai sange o saptamana si mureai)!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.