Afaceri de criză – cărți despre afaceri de criză

În topul cărților vândute pe eMag este una scrisă de o anume Zenobia Bădescu despre cum să faci o afacere cu covrigi. Autoarea mai are câteva asemenea reușite: “Cum sa deschizi o shaormerie” și “Cum sa intrati intr-o afacere in sistem franciza”. Am ajuns pe pagina ei de fb și autoarea pare că se pricepe la ce spune.

 

 

covrigarie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

26 comentarii

  1. Asta sunt scrise de Doru „Pelican” nu?

    00
  2. Pacat ca nu o combina cu o farmacie „afacerea”. Toata „coada” ce sta sa mance de 2-3 lei pe zi si se umfla de faina si ulei va ajunge inerent ca toata economia de bani „salvata” sa o „investeasca” in medicamente peste un 10 ani probabil. Trebuie sa gandesti in avans. :)

    00
  3. 70 lei bine investiti. Intre timp Moby Dick se gaseste cu 3 lei la Carrefour.

    00
  4. cartile astea sunt din seria ,,caut sponsor care sa publice cartea cum am devenit miliardar,,

    00
  5. @Alex Mihaileanu>> mi-ai luat textul din tastatura :))

    00
  6. @Andrei: doar de dragul discutiei pot spune ca si Bill Gates e bogat fara a avea insa vreo covrigarie sau shaormerie. Cu toate astea, am vaga parere ca s-ar pricepe sa dea 1-2 idei de afaceri, eventual sa scrie si o carte pe tema asta :)

    00
  7. Eu cred că Zoso vrea să vadă câți antreprenori de succes îl citesc și cumpără cartea prin profitshare :))

    00
  8. Sfinte limbric al sobolanului de mall
    Astept cu nerabdare „Cum sa deschizi o florarie” si „Cum sa deschizi un centru de spalat parbrize in intersectie”

    Oare cineva chiar cumpara chestiile astea? Cum o fi convins editura?

    00
  9. Exista doua tipuri de oameni, cei care fac afaceri si cei care ii invata pe altii sa faca afaceri cu toate ca ei nu detin nimic facut pe cont propriu.

    00
  10. Uau, mai exista Rentrop&Straton?

    00
  11. @jumulici: tu te mai uiţi, cîteodată, prin intersecţii, să vezi ce cozi sînt la covrigării? :) Ai văzut cîte shaormării cu mîncare proastă continuă să existe? Bucureştenii, cel puţin, nu fac rabat de la covrigi şi de la shaorme. Cît de des ţi s-a dat bon fiscal pe covrigul cumpărat? Cît de mari sînt taxele plătite de ăştia la stat? E profitabil? Este.
    Apropo de shaormării, s-a deschis Calif la Iancului. Shaorma (aia de vită cu oaie) e proastă rău, carnea e tare etc. E plin la orice oră. Dacă te duci la trei dimineaţa, sînt cel puţin şapte-opt oameni înăuntru sau afară. Habar n-am ce scrie femeia acolo, dar, zău, astea sînt business-uri care nu mor niciodată.

  12. Ok ok, lemme get it, ea scrie carti in care prezinta idei de afaceri ce pot genera pana la 3000 euro profit brut si cu toate astea nu detine nicio covrigarie, nicio shaormerie ?!? What’s the catch sau sunt eu prea adormit si nu vad adevaratul potential

    00
  13. @Alex&Alioja: pai si le trebuie manuale :) ?

    00
  14. https://youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KgHUDPD3tyw

    Citez: „nu am gasit nici macar un produs in termen de valabilitate”. Omul are secretul banilor, cumpara produse expirate si le prajeste bine.

    Controlul a fost alaltaieri, shaormeria functioneaza azi bine mersi. Incultii si parvenitii vor parca din nou seria 7 in fata shaormeriei sa se indoape cu carne expirata. Asta in conditiile in care la 200 de metri sunt doua cele mai bune restaurante din Tara Fagarasului.

    00
  15. Iar comisionul de la Profitshare pentru cartea asta este…?

    00
  16. Referitor la aceasta privinta, eu as vrea parerea lui gabi

    00
  17. Se spune ca daca esti fericit sunt buni si covrigii. Cartile despre cum sa fii fericit, cum sa traiesti bine, cum sa fii bogat, etc, au la fel de mare trecere.

    00
  18. @blocnotes Ai site, ai reclama pe el de la emag si te dai ca nu stii cat e comisionul la carti …. rusinik!

    00
  19. ok….deci pentru cei care probabil acum aud prima oara de editura Rentrop&Straton, poate va aduceti aminte pe vremuri cand cumparati EVZ de la chioscuri ca era si o revista – Idei de afaceri! Sa nu va surprinda deci ca exista astfel de carti gen „Cresterea albinelor. Ghidul apicultorului de succes” pana la „Cresterea prepelitelor japoneze”sau „Cum sa faci bani din propria ta Plantatie de Paulownia” mai multe aici :http://www.rs.ro/afaceri/afaceri-la-cheie/11.html

    00
  20. NOU
    #20

    @ Alex D : Sper ca ai fost ironic.

    00
  21. Cei care sar cu gura ca vai, Zoso o sa se imbogateasca din potentialele vanzari afiliate ale acestei carti. Ati uitat un lucru esential: nu trebuie neaparat sa cumparati cartea, daca ati dat click pe link ati luat deja un cookie de 30 zile (daca nu ma insel). Asadar ce veti comanda in urmatoarea perioada de pe emag va atarna greu in contul de profitshare.

    Damn, I know a thing or two about cookie stuffing.

    00
  22. @Zoso – Nu vreau sa fie interpretat comentariul anterior ca un atac la persoana, nicidecum, insa mi se pare stupid ca multi se agita si incep sa calculeze comisionul aferent acestei carti. Nu neaparat asa lucreaza marketingul affiliat.

    Nu mai zic ca doar pe blogurile romanesti observ trendul acesta de blamare a linkurilor de afiliere de parca acele comisioane distribuite publisherului sunt adaugate la pretul comenzii.

    Putina educare a publicului nu strica niciodata.

    00
  23. @Zoso – Imi place sa-mi fac temele, stiam de link, e de apreciat transparenta totala! Pacat ca prea putini au si ochi sa citeasca acolo :(

    00
  24. Banuiesc ca urmatoarea carte ar fi despre cum sa pui pe picioare o afacere cu inchirieri masini, stiu ca si aici sunt multe ponturi de vandut.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile