Adware din nou

Azi am testat mai multe aplicaţii anti adware, în căutarea unuia optim. Surprizător, cel care a dat cele mai bune rezultate e cel la care mă aşteptam mai puţin. Microsoft AntiSpyware a triumfat în faţa unora mai vechi şi mai apreciate, cum ar fi Ad-ware, Spybot S&D sau Cwshredder.
Am facut ca omul care vrea adware pe computer, am deschis Internet Explorer, am dat enable la ActiveX, m-am dus pe xxxtoolbar.com, am aşteptat 10 minute să mi se instaleze porcăria şi să îşi facă treaba, după aia am închis IE şi am purces la scanat. Restul poveştii o să îl aflaţi pe wintweaks.ro puţin mai târziu.
Pentru o arhivă detaliată cu momente video de neuitat, vizitaţi acest site.
PigBrother are şi el o părere care nu e deloc departe de adevăr.
PS: Sunbelt Counterspy e 90% copiat după AntySpyware. Foloseşte acelaşi motor, are aceeaşi interfaţă şi aceleaşi opţiuni. Ceva e putred în Danemarca.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

1 comentariu

  1. io as avea o parere despre ceea ce vad k se intampla in film…mi s-a intamplat si mie, dar am avut doar 180search ala. Totul mergea bine cu adware, dar knd am dat uninstall la 180 au mai aparut niste programe kre le stergeai si apareau la loc (in safe mode a mers, dar tot reveneau). Format did the trick :D | totusi merita sa incerci k altii, asa ma inveti si u ceva: eu am invatat sa dau close la o fereastra IE in 1 sec knd am vazut k un link ma trimitea la acelasi site de pe care m-am adware-at. voi ce veti invata?

    00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube