Oamenii fac greşeli. Cu cât mai tineri, cu atât mai multe şi mai amuzante. Un tânăr ar trebui să înveţe din greşeli şi să le corecteze (pentru că adulţii oricum nu o vor face, cu cât mai sus pe scara ierarhică, cu atât nasul se poartă mai pe sus).
Mă uit la copiii ăştia din online, care vor să fie trataţi ca adulţi doar când fac lucruri bune şi cruţaţi când dau cu bâta în baltă. “Hei, las-o, are doar 19 ani, mai are de învăţat”. Perfect, poate începe prin a corecta lucrurile asupra cărora i-am atras atenţia. Dar nu o face, şi mâine greşeşte iar şi după doi ani se întreabă de ce lumea nu o ia în serios. O altă tânără a avut o strategie şi mai interesantă de a răspunde tâmpeniilor făcute: şi-a pus prietenul să mă înjure, şi n-ar fi fost ieşit din comun dacă prietenul nu era ceva blue collar schmuck. Şi totul pentru că e mai uşor să ne căutăm scuze.
Soluţii e două: fie vă faceţi jocul vostru la grupa mică (mai ţineţi minte anul când clujenii şi-au făcut roblogfestul lor, pentru că la ăla mare nu au luat nimic?), fie jucaţi în liga mare cu tot ce presupune asta (în principal, capacitatea de a fute doar când eşti sigur de asta şi de a-ţi acoperi tot timpul spatele).
so true. Mie imi plac copiii astia de 18-19 ani care atunci cand ii iei la ros invoca mii de drepturi… dar cand le amintesti de obligatia de plati taxele la stat sau de obligatia de a raspunde pentru faptele lor… sunt doar un elev de clasa a 12a… de mine te iei ?
@mihai: http://www.bash.org/?24
Pai cand te mananca nu tre’ sa te scarpini? :))
Cred ca este unul dintre lucrurile pe care le urasc cel mai mult la oameni. „Lauda-ma ca fac bine, iarta-ma sau gaseste-mi scuze daca gresesc”. Si acum fara nicio urma de misoginism, dar femeile sunt cele care fac cel mai des tampenia asta.
eh, nu e numai faptul că nu ascultă. Majoritatea fug de responsabilitate, iar asta e mai gravă.