Cum a plecat Adina Gheorghe de la Burda și cum PaginaDeMedia tratează știrile pe bani

Adina Gheorghe, director de marketing la Burda România, a demisionat pe 27 ianuarie, motivând, cum se face în aceste cazuri, o nouă orientare profesională.

burda-1

Cel mai amuzant site de știri din media, care se laudă că e mereu prima sursă pentru asemenea informații, nu suflă o vorbă despre această plecare, dar cinci zile mai târziu anunță că jobul este disponibil. Nici cine a plecat, nici nimic.

burda-2

Acum, o teorie ar fi că le-a scăpat știrea și n-au vrut să o fure de la alții, la fel cum fac cu alte zeci de știri din domeniu, dar nu pare plauzibilă, la câte știri au furat de când au apărut în online. O alta ar fi că fac frumos pe lângă Burda, pentru bani. Pentru că cititorul care mi-a trimis informațiile astea le-a trimis întâi la paginademedia, care n-au suflat nimic, dar au publicat anunțul de job. E vechea tactică, suni la ei și întrebi dacă vor să comenteze pe un subiect nașpa și ei oferă bani ca să faci ciocul mic.

Pentru că altfel ar fi aflat de procesul ăsta simpatic, intentat de un angajat căruia madam Adina Gheorghe i-ar fi dat cu o sticlă de plastic în cap, pentru că era nervoasă.

burda-3

Așadar, procesul a fost deschis pe 13 ianuarie, iar pe 27, la fix două săptămâni, se anunță plecarea. A naibii coincidență, dacă mă întrebați pe mine.

Dar nu mă întrebați, așa că vă mai spun că 7 persoane din firmă au făcut o plângere și la departamentul de HR al Burda, și la Burda Germania, pentru că madam era extrem de nervoasă și de mizerabilă, și nu a avut nici un rezultat.

Așa că, imediat după proces, i-au făcut vânt. Cât să te țină Sandrin Apostoloiu în spate?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

 1. Acum, apare totusi o dilema extrem de importanta referitoare la situatia de fapt: sticla de plastic era goala, pe jumatate plina sau plina?

  00
 2. Bun, deci totuși ceva funcționează cât de cât. Nu?

  00
  • Nu. Complet eronat. Au trebuit sa treaca cativa ani de reclamatii, plangeri la grup si proces pentru a se intampla ceva. Totul din cauza prieteniei dintre tipa si CEO.

   00
 3. Și era o sticlă de cola, sau de pepsi?

  00
 4. era sticla de ciob

  00
 5. O femeie i-a fript o sticla peste cap altei femei.
  Atat!

  00
 6. Management romanesc la cel mai inalt nivel… sau mic in functie de cum arunca

  00
 7. Doamna era nervoasa, deci vrea sa se f**a (Chinezu cca 2016)

  00
 8. Era violenta femeia? Pe cati o fi „casapit” asta?

  00
 9. Despre ”morti” numai de bine.Dar am auzit ca varsa numai fiere si venin personajul in discutie,nimic care sa arate un comportament de sef de departament intr-o multinationala.

  00
 10. Imi permit sa expun un mic rationament si sa termin cu o intrebare care seful blogului.
  Este foarte plauzibil ca subiecte de genul asta (cu detalii din anemica noastra industrie „online”) NU intereseaza pe cei mai multi dintre cititorii blogului; asta se intampla si pentru ca in general sunt tot felul de conflicte sau chilotareli meschine si jenante;
  Plecand de la ideea de mai sus, vad 2 posibile explicatii:
  1. dl Petcu gaseste totusi interesante si demne de povestit aceste episoade si-si face datoria de a ne tine la curent, chiar cu riscul mai putinor comentarii si, presupun, afisari;
  2. Vali stie ca nu prea ne intereseaza aceste mici povesti sordide, dar ele nu sunt pentru noi, ci pentru altii; altii pot fi personajele din articol sau alti obscuri din „industrie”, carora poate le plateste polite, îi arde preventiv sau isi arata muschii pentru terti;

  Intrebarea: Care e explicatia?

  00
  • e o combinație de 1 și 2. da, unele subiecte nu sunt populare, dar dacă peste 2 ani vrei să te angajezi la viitorul job și cauți pe net adina gheorghe de la burda, e bine să știi cu cine ai de-a face.

  • Par exemple, e bine sa stii ca ti-ar prinde bine o casca de protectie la respectivul job.

   00
  • Si e bine sa stie si viitorul ei angajator ce poama are.

   00
 11. Era nervoasa in ultimul an ca i s-a insurat ciocanelul prin america dupa ce l-a dus in spate ani de zile. Violenta a aparut ca urmare a faptului ca nici ala nu sta bine cu nervii si femeia apucase asa intr-o autoaparare continua. Cum si el a fost trimis pachet inapoi in tara e momentul ca cei doi sa se reuneasca intr-un ring de lupte.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube