TopBlogZosoblack

Adevărul.ro mai fură o dată

Poza asta, pe care şi-au pus repede watermark, e furgăsită de pe satumareonline.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Si daca au luat-o ei ca si cei de la satumareonline? Zic si eu… fiind una din “fotografiile pe care le-a postat chiar el pe un site public de socializare”.

  00
 2. Tipic mass-mediei online din Romania. Recent, 15 site-uri de stiri online mi-au furat o poza la care i-au dat crop si au mai pus si copyright pe poza!

  00
 3. N-au furat de la noi, fiindca la ei a aparut mai repede. Eventual au luat-o de pe acelashi site de socializare pe care am gasit-o noi. Diferentza e ca noi am pastrat watermark-ul original, care preciza shi sursa.

  00
 4. De data asta,sunt “scapati” de termenii si conditiile site-ului de socializare..pt ca poza nu e facuta de cei de la ziar ci copiata..
  Ce sa zic, lupul isi schimba parul..
  Oricum, presupunand ca pustiul avea mai mult de o poza pe site-ul respectiv, puteau sa caute si ei alta.. dar se pare ca nu au citit si articolul, ca sa identifice “sursa” pozei, doar au salvat poza si si-au vazut de treaba :))

  Oameni si oameni..

  00
 5. uite linkul direct spre poza

  se poate gasi usor, fara inregistrare pe site (excelent protejata intimitatea userilor). greseala celor de la satumareonline e ca au pus poza cu tot cu id-ul pustiului pe ea. profilul lui e la

  si toate astea le-am aflat in maximum 2 minute :) a durat mai mult sa scriu comentariul asta decat sa ii aflu profilul :) super site-ul ala “de socializare” :))))

  00
 6. Parerea mea este ca atat timp cat nu au pastrat sursa ca cei de la SMOn se numeste furt. Nu conteaza cand au publicat.

  Dar asa se face presa in romania. Furt de pe site-uri si insusire de drepturi.

  00
 7. @tir: se poate opta pt. disponibilitatea profilului numai prietenilor sau celor inregistrati

  00
 8. Lasa micimea.. treci direct la caras: CanCan. Cred ca 15% din pozele si clip-urile video de pe cancan sunt productie proprie. In rest, watermark peste munca restului lumii. Astept clipa in care cancan va publica articole sub forma .jpg, cu watermark pe text.

  00
 9. Sofokle, CanCan nu da stiri, da doar prostii, cica stire pe prima pagina “X si-a luat 1.5 l de vin pentru weekend” asta-i stire?
  Si pe mine sa ma puna cum mi-am cumparat prezervative de la chioscu din spatele blocului

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.