Academia Caţavencu nu fură de la TNR!

Pur şi simplu au uitat să publice un articol pe tema asta la timp, aşa că l-au publicat după ce subiectul se fumase, semn că inspiraţia nu i-a părăsit la luni bune după ce a fost tratat de alţii, culmea, cu acelaşi titlu.

Academia Caţavencu nu fură de la TNR!

Şi originalul, publicat cu 6 luni înainte pe timesnewroman.ro

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. Nu a furat. Pur si simplu, aia de la TNR aveau o datorie la Dinescu si au platit, cu intarziere, in natura. Le-a dat un articol second-hand si fraierii de la Catavencu nu s-au prins. ;)

  00
 2. Oooops, era vorba de vechiul, noul,adevaratul, dracu-sa-l-ia, Catavencu.
  Shame on me!

  00
 3. Bai, ştii cum e, l-a primit pe e-mail, de la un prieten, alea alea.

 4. he he… daca n-au si acelasi continut… tot trebuie apreciati pentru editare :P

  00
 5. Iote la Morar, s-a apucat să scrie la AC sub pseudonim, că are alergie la procese!

  00
 6. nu ca vreau sa le iau apararea celor de la catavencu, nici nu-mi sunt extrem de simpatici.. dar unele idei sunt destul de comune, si mai multi oameni se pot gandi la ea independent si fara sa se inspire.. de fapt in asta consta creativitatea, sa te gandesti la chestii la care nu se gandesc altii..

  acum vreo doua saptamani am scris un art legat de un ipotetic protest la jean monet unde scolaritele scandau „nu vrem bani, nu vrem valuta, vrem ca profii sa ne futa”..

  ei bine, a aparut unul sa imi dea link la un articol scris cu vreo 2 zile in urma care avea acelasi titlu, si zicea comentatorul sarcastic ca „wow, ce conincidenta, ai scris si tu despre asta” …am intrat totusi pe blogul respectiv -de care auzeam prima oara, am uitat oricum cum se numea- sa vad exact ce si cum .. afara de titlul comun, articolul aluia avea sub 30 cuvinte, al meu cam 490, si in general tema destul de diferita.. i rest my case..

  00
  • @Tibi: am tot căutat pe net detalii despre procesul lennon-jagger. prin 80, lennon il invită pe jagger la el in studio să ii arate la ce lucrează. peste câteva luni, jagger visează noaptea ceva şi scrie o piesă care semăna 90% cu ce auzise la lennon.

   asta se întâmplă frecvent pe online.

 7. Şiet hapăns!

  00
 8. @Tibi: Mă îndoiesc că oamenii de la Cațavencu nu știu de TNR. Și a fost unul din articolele lor cele mai bune. Nu, nu au nici o scuză.

  00
 9. nu e ca si cum TNR ar fi vreun wall street journal, totusi

 10. ba nu, Arhi, TNR e fix Wall Street Journal.

  00
 11. @arhi: E totuși Times.ro – sunt cei care au generat faza cu România care a trimis ajutoare în Tahiti. Nu știu cum să-ți zic, dar cred că în România oricine are un minim de cultură de presă ȘTIE cine sunt TNR.

  00
 12. Of, fir-ar. Nu sunt aceiași? Eu chiar credeam că sunt aceiași. :( Mai bine păstrau times.ro, trombon.ro sucks :(

  00
 13. Bine, asta demonstrează că nu am cultură de presă. O să șterg ‘jurnalist’ de pe lista răspunsurilor cînd mă întreabă ‘ce te-ai fi făcut fără mine’

  00
 14. Deci au renunţat la „Cititorii noştrii sunt mai inteligenţi decât ai lor”…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube