a few things

 1. Ar trebui să se ieftinească de urgenţă oglinzile. La câte plinute urâte îmbrăcate în pantaloni albi semi-transprenţi am văzut în oraş zilele astea, am coşmaruri noaptea. Bine cel puţin că mi se mai scoală…încă :D .
 2. Mi-am tras de pe net discografia Creedence Clearwater Revival. Yes, they so rule! N-am chef de PIO, Coma sau cine mai crede că face muzică în ziua de azi.
 3. Mi-am instalat windowsu ieri că îmi dădea quarku o eroare imbecilă. Pe care binenţeles nu am găsit cum să o repar, din 100 de situri, fiecare avea altă rezolvare şi nici una bună. Acum am de configurat şi mi-e lene să o fac. Bine cel puţin că am terminat lucrarea, clientul mulţumit, acuma banu să vină. Voi face un backup cu ghostu cât mai curând.
 4. Am terminat de citit Ciocoii vechi şi noi. Excelent tratat de politică, valabil din nefericire şi azi. Da, din când în când mai şi citesc. Şi voiam să zic că îi iubesc în gură pe ăia care împrumută cărţi şi uită să le mai aducă înapoi.
 5. Nu mă încântă grupurile nou apărute după operaţia Site Down. Am ajuns să trag TC.SVCD că TC.XviD e varză, sursa fiind aceeaşi.
 6. Am dat o tură pe dc++ să îmi iau ultimele episoade din Absoult totul despre sex (gotta have a hobby) şi m-au cam rupt cu uploadul. Ajunsesem la un moment dat la 8mb/s. M-am uitat in share la ăia care mă sugeau cu atâta patimă şi, da, românu e nesimţit, să tragă mult, să tragă repede, dar nu dă share, că dacă îi depăşeşte uploadul 10k e tragedie.
 7. I love them Bond Girls. Când apare Honey Rider pe plajă în costum de baie uit de Andreea Marin sau de Palmela Anderson sau cine mai e la modă acum. In 15 filme au fost numai femei de femei. Nu m-am uitat la filmele cu Dalton sau Brosnan că nu mă încântă actorii/tehnica din acele filme.
 8. Am dat o tura pe la fostul job şi îmi cam duc lipsa. Oh well, viaţa merge înainte. Şi da, interviurile de job sunt najpa rău de tot. „Care sunt 3 calităţi ale dvs care v-ar folosi în jobul pentru care aplicaţi?” mă întreabă o blondă de 28 de ani, cu un decolteu generos şi nişte picioare de fotomodel. Pot să consum banda, pot să o fut pe secretară şi pot să dorm la servici. Urăsc momentele când trebuie să mint.
 9. Log of the day…starring mariko.
 10. Sper să nu îmi iau ban pentru asta :)
 11. Urăsc oamenii care nu pricep când nu sunt doriţi şi mă forţează să le dau mură în gură. Nu e greu de priceput că după ce îţi iei ban pe 2 forumuri diferite, e posibil să nu fie alţii de vină, ci să fii TU.
 12. Şi urăsc să dau explicaţii inutile şi să continui idei simple şi evidente.

Ajunge. More hateful things tomorrow.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. da, dom’le! mi se pare corect. bine ca inca se mai poate :)) iti dai seama ce ar fi ca pe strada sa existe numai din astea? off.. n-am nimic cu ele, sincer.. da’ parca nici chiar asa :)

  00
 2. apropo, ca mi-am adus aminte. acu’ citeva saptamini mi-a aparut un text pe curatmurdar.ro apropo de fete.. e linkul. nu mai tin minte daca am precizat si despre chestiunea de care ziceai tu :)

  00
 3. Bandwidth Limit Exceeded
  The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
  Apache/1.3.33 Server at http://www.curatmurdar.ro Port 80

  :(

 4. noroc cu google cache:

  00
 5. Da, situl a fost down aproape 10 ore, motiv pentru care ne cerem scuze. Si-ar cere scuze programatorul, dar legat de calorifer nu are cum. A fost vina lui si am decis in afara celor 5% din salariu care-i sint retinuti zilnic sa-l tinem departe de orice are mai mult de un buton… Doar asa putem fi siguri ca nu se mai repeta

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile