a decedat Charlton Heston

Actorul a decedat în casa sa din Beverly Hills sâmbătă, la vârsta de 83 de ani. Cauza decesului nu a fost dată publicităţii, deşi actorul fusese diagonisticat în urmă cu câţiva ani cu o formă de Alzheimer.

Filmografia sa include Ben-Hur, El Cid, The Omega Man, Touch of Evil, The Ten Commandments, The Greatest Story Ever Told, Planet of the Apes, Beneath the Planet of the Apes, Treasure Island. Ultima sa apariţie pe ecrane a fost în documentarul "Bowling for Columbine" al lui Michael Moore.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Uiti ceva : Charlton Heston a fost si presedinte NRA (National Rifle Association) pana cand sanatatea nu i-a mai permis lucrul asta. Era unul dintre cele mai controversate personalitati americane…de la un actor iubit (tot ai recomandat Ben Hurr – el se gaseste retusat la standarde moderne pe DVD sau torenti) la un individ obsedat de libertatile cetatenesti si de ”dreptul de a purta arma”.

  In orice caz, i se va duce dorul.

  00
 2. Se cam sclerozase, sau nu l-am vazut noi decat in filme. In Bowling for Columbine cred ca e unul din putinele momentne cand am avut ocazia sa-l vedem „in timpul liber” si concluzia a fost ca este cam jackass. Daca tipul ala de om era in viata de zi cu zi, nu merita prea multa indrageala.

  00
 3. cum zice si krossfire, pacat de filmele in care a jucat. l-am vazut agitandu-se cu puscoace la intrunirile NRA…

  00
 4. despre morti numai de bine, da’: fcn red-neck idiot. Un asshole retrograd obsedat de arme, fixist si insensibil la tragedia sociala americana. a propos de Bowling for Columbine… diferenta intre Heston si restul animaloizilor americani infatisati pe acolo, al caror singur mare regret in viata parea sa fie ca nu pot face si sex cu pusca lor mult-iubita, e doar notorietatea si averea celui dintai (care l-au si facut de-a dreptul perisculos). in rest, cum ziceam: fcn red-neck motha-fucka, un white-thrash ajuns. Requiescat in pace, though.

  00
 5. vezi ca a murit la 84 de ani :))))
  =)))

  00
 6. bine ca au aparut trolii *sigh* cred ca nici la moartea lui bush n-ati sari asa de atacati. pana una-alta, omul are in tolba niste filme faine (toata lumea uita treasure island, desi rolul e excelent) si pentru asta va ramane in istorie. toata lumea are jeg sub covor, nu pricep moda asta cu „let’s bring it up!”

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile