Auchan nu dă doi bani pe clienții săi

Asta sărbătorește Auchan mai nou.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

75 comentarii

  1. Ele erau create si functionale de luni de zile la Auchan

    00
    • Nu stiu cum sunt facute tine-n oras, dar in Oradea e doar o „banda” intre stalpi cum sunt alea in filmele americane la intrarea in cluburi. Folosind aceasta delimitare virusul va sti ca nu are voie sa treaca dintr-o parte in alta. In plus, oamenii vor fi foarte civilizati si nu vor trece pe dedesubt dintr-o parte in alta.

      00
    • Radu, in centrele comerciale pe unde-am fost sa-mi cheltui cu nesimtire salariul, se intra doar cu certificat verde. Imi imaginez ca or sa blocheze accesul cetatenilor fara certificat in restul mall ului, chiar daca si prin benzi si paznici (hint: alea nu-s anti-virus, sunt anti oameni si paznicii in general sunt atenti).

      In rest da, Auchan au fost neinspirati sa trimita newsletterul ala, mai ales cand ieri au fost 36k de imbolnaviri raportate

      00
    • @F.: Daca esti din Oradea, te rog, du-te si intra in Auchan. Dupa ce ai intrat in magazin ia-o pe cealalta parte fata de cea unde-i nenea paznicul. Dupa nici 4-5 m poti trece nestingherit inpartea opusa si sa mergi unde ai treaba. Bine sper ca esti constient cum iti cereau si verificau certificatul si pana acum. Am facut 2 teste la intrarea in Lotus in zile diferite; desi am cerificatul pe telefon i-am aratat la cel care le verifica un cod QR random. Pentru ca eram cu inca 2 prieteni dupa scanarea „minutioasa” a certificatului meu i-am zis ca i le arat si pe ale prietenilor, dar m-a grabit: „Hai, intra mai repede ca-mi dau seama ca sunteti toti vaccinati.” L-am intrebat cum si-a dat seama si mi-a raspuns ca stie el ca doar nu i-am aratat altceva si daca aia 2 is prieteni cu mine sigur si ei sunt vaccinati. L-a intrarea in alte locatii din oras le-am dat la scanat codul sotiei si tot asa m-au grabit ca n-au ei chef de prostiile astea. Intr-o singura locatie m-au scanat codul pe bune si s-au uitat peste ce au scanat.

      00
  2. Prezența obligatorie

    00
  3. Si ce-i gresit cu asta ?

    00
  4. Certificatul verde nu reprezintă garanția sănătății.

    00
    • Centura de siguranta nu reprezinta vreo garantie in caz de accident auto

      00
    • Da, dar astia vaccinati fac forme usoare si de multe ori sunt asimptomatici. Asa ca daca nu stranuta, nu tusesc si poarta masca corect, nu exista riscul de raspandire in magazin.

      00
  5. NOU
    #11

    Cum sunt anti-vaxxeri, ei bine, antivaxxeri, eu sunt vaxxer nazi, așa că-mi place reclama asta.

    00
  6. O fi si promoted post?:)

    00
  7. Sms acum o ora:
    „Vesti bune! In luna iubirii, te asteptam cu multe oferte in cora Sun Plaza. Accesul se poate realiza si fara certificat verde folosind culoarele dedicate…”
    Asa ca…

    00
    • „Magazinul Cora din Sun Plaza a fost închis temporar de ANPC, după ce inspectorii au găsit mai multe nereguli Citeşte întreaga ştire: Magazinul Cora din Sun Plaza a fost închis temporar de ANPC, după ce inspectorii au găsit mai multe nereguli”

      00
  8. Ca unul care a luat covid, a doua oara, vaccinat fiind tura asta, luat de la persoane vaccinate, care la randul lor au luat tot de la vaccinati. Chiar acum au parintii, care erau vaccinati si cu booster, si au luat de la munca de la alte persone vaccinate cel putin cu schema initiala(majoritatea colegilor au booster, toti sunt vaccinati, dar nu prea stiu cine a fost primul).

    Eu unu as scoate toate restrictiile. Tii la sanatatea ta, te vaccinezi din convingere, nu ca te forteaza Rafila sa te vaccinezi ca sa intri in Auchan.

    00
    • Vai ce iresponsabil..

      00
    • Si cu spitalele cum facem?

      00
    • Cu spitalele ? Platim taxe… au avut timp in 2 ani sa se pregateasca! In 2 ani in fiecare oras se putea pregati macar un spital cu paturi suficiente pentru cel mai prost scenariu! Trebuie sa ne obisnuim si cu covidul dar la noi e ca zapada de pe sosele iarna!

      00
    • Nu ai cu cine sa vorbesti. Ei o stiu pe a lor si nu vor sa recunoasca greseala. Cine zicea ca e un cult avea mare dreptate, e in natura noastra. Dă-ti MRNA-ul, dă-ti boosterul, dă-i si la copilul tău câte vrei, implanteaza-ti codul qr in cip pe sub piele sa te poata scana, tatueaza-ti „Guvern me harder daddy!” pe fund. Da lasa-i in pace pe cei care nu vor asta. Că ar trebui sa fii protejat de la atatea doze, daca nu, care e sensul? Felicitari AUCHAN

      00
    • „se putea pregati macar un spital cu paturi suficiente pentru cel mai prost scenariu”

      Nu provizioneaza nici dracu’ pentru asa ceva, inseamna risipa de resurse.

      00
    • „au avut doi ani să se pregătească”

      Sistemul de sănătate era la pământ înainte de pandemie, dar brusc, când a început, trebuia să se repare și să funcționeze chiar mai bine decât înainte. Că doi ani sunt suficienți ca să dubleze numărul de doctori din sistem, ce naiba, aia e o facultate pe care o faci în timpul liber, între două episoade pe Netflix și o pungă de semințe.

      00
    • @hash: In momentul asta ai 4 downvote-uri si zero (0), ZERO mah… zero voturi pe plus pentru cel mai de bun simt comentariu din discutie.

      Mnah, nu stiu daca e de ras sau daca e de plans. Nici nu mai stiu ce sa zic. Da’ stiu ca pe CIP aparent il intereseaza taxele…

      Deci intreaga discutie de aici imi aminteste de aia ce cand aud de Caritas regreta doar ca nu s-au retras la timp. Ca atata au inteles ei din problema.

      00
    • Doamna Simona dar sunt lasati in pace.
      Dar dvs va asumati ca intr-un caz ( hai sa dam si un ex): dvs cu buba de la covid nevoie de ATI, mie imi trebuie o operatie sau am avut un accident, 1 singur pat liber…va asumati sa nu va revina patul?
      Cam asta e singura mea problema, ca muuulti si-au amanat tratamente, s-au tratat la privat, spitalele fiind ocupate/blocate de covid.
      De ce nici macar 1 din astia nevaccinati nu isi ASUMA si consecintele, de ce 1 macar nu iese si spune noi vrem fara vaccin si din 1200 de paturi sau cate sunt sa facem macar 50% pt covid, 50% pt restul? De ce nici macar 1 de asta nu isi asuma sa nu mai fie primit in UPU daca nu mai e loc?
      Ca idee la Floreasca in valul 4 erau 40 de paturi pe holuri la UPU, eu daca ajung acolo de ce ar trebui sa nu am loc sau sa nu beneficiez de un medic care nu trebuie sa se imparta la 100 de oameni si sa se ocupe de mine?
      Daca eu m-am vaccinat sa ajut sistemul medical, de ce sa nu beneficiez de el? Chiar in defavoarea celor nevaccinati?
      Valabil pt toti antivaxerii de aici:
      DE CE NU VA ASUMATI SI CONSECINTELE?
      DE CE NU SCRIETI IN COM SI CUM O SA VA TRATATI LA PRIVAT SAU CA ACCEPTATI SA NU VA PRIMEASCA LA SPITAL ( in cazul in care nu mai sunt locuri pe sectiile covid)?
      DE CE MAMA VOASTRA VRETI SI CU … FUND SI CU SUFLETUL IN RAI?
      DE CE SUNTETI ATAT DE EGOSITI? cati credeti ca au descoperit un cancer mult prea tarziu? Cati credeti ca si-au inrautatit boala asteptand ca voi sa eliberati spitalele? Cati credeti ca au murit asteptand? Cati credeti ca nu s-au mai dus la controale de frica?
      FITI ASUMATI!!! Ca nu aveti numa drepturi si nici nu sunteti mai speciali!

      00
    • NOU
      #30

      @BellaA fair enought. Sper sa ajung să îmi permit doar sistemul medical privat și asta e o decizie luata înainte de pandemie. vb doar din experiența mea și din punctul meu de vedere. Nu reprezint nici o comunitate. Sa fim înțeleși de la bun început.

      Nu îmi asum nici o responsabilitate pentru că încă de la începutul pandemiei am spus că nu e normal sa fie externați oamenii „dependenți” de spital în favoarea bolnavilor de covid, adu-ti aminte de martie – mai 2020. Întotdeauna am spus că acele cazuri (cancer, diabet, cardiaci, etc) se vor agrava daca acei oameni nu au parte de tratament. Guess what, am primit premiul de „anti știință” și „extremistă” și când discutam cu alți oameni despre situația asta mă loveam de răspunsul „nah și ce vrei să facă, oricum aia aveau zilele numărate”. Deci acești oameni au devenit cetățeni de categoria a2a in ochii unor oameni, culmea care acum mă acuză pe mine de situația din spital (nu mă refer la tine ci la apropiați cu care am stat de vb de toată situația pandemica din martie 2020). Pai cum vine asta? Când anume ți-ai dat seama că măsurile au afectat populația? Niciodată, asta e raspunsul. Ți-a zis x de la tv că lockdown bun? Asta ai băgat la cap. Ți-a zis x de la tv că „învățăm să trăim cu virusul”, in 15.05.2020? Asta ai băgat la cap. Ți-a zis x de la tv că nevaccinații sunt vinovați? Asta ai băgat la cap.

      Mergând pe logica ta cu „privatul” zi-mi unde e articolul de lege sa nu mai plătesc către sistemul de sănătate de stat că azi mă duc și trimit documentele. Lasă-mă să ghicesc, salariile doctorilor, copiii bolnavi de cancer nu mai beneficiază de tratamente daca mâine toată România ar face același lucru. Și l-ar face, doar că suntem putini cei care recunoaștem și cei ce nu recunosc își asumă un soi de virtute a faptului că o parte din taxele lor se duc unui sistem bolnav de ani de zile. Din nou, după discuții cu apropiați am tras concluzia asta.

      Și asta nu e o decizie din martie 2020 ci din decembrie 2019. Ai putea sa îmi explici de ce unele intervenții medicale se fac DOAR in sistemul privat? De ce medicii sunt egoiști și nu îți explică TOATE efectele secundare ale unei intervenții medicale ca tu sa iei decizia într-un mod obiectiv? De ce medicul de familie refuza să îți dea o trimitere la cardiologul din spitalul de stat cu mesajul „așa e sistemul. Trebuie sa fii bolnav să beneficiezi. Sistemul nu e creat să previ”. De ce sunt cardiacii egoiști și nu au grijă de sănătatea lor sa nu aglomereze spitalul? Proastă eu că încă aveam încredere în sistemul medical de stat și am sunat la spital să mă programez la cardiolog că îmi trebuia consultul respectiv pentru intervenția medicală și mi s-a închis telefonul in nas că sunt aglomerați până la începutul lui aprilie 2020. De ce medicul de familie nu știa despre aceasta intervenție medicală, care se face in Romania de 17 ani în sistemul privat? De ce medicul de familie mi-a zis să mă duc la medici de top să rămân însărcinată că ea nu știe unde să mă trimită? Eu sunasem in ianuarie 2020. Cu lockdownul din martie 2020 câți cardiaci au murit pentru că li s-au anulat consultările din spital din cauza măsurilor luate de guvern? Asta nu mai contează, nu? Tine de trecut. Vrei responsabilitate? Sigur că da, dar să își asume și statul și să nu aștepte să fie dat în judecată de familiile celor ce au murit din cauza măsurilor luate de stat. Că o să fie dat în judecată doar de cei ce își permit, nu și de pleavă care se va conforma.

      In concluzie cred că putem fi de acord că sistemul e bolnav cu multi ani înainte de pandemie. Și cele 2 luni de lockdown in care ar fi trebuit să se pregătească au arătat că nici măcar nu sunt interesați să salveze oamenii.

      00
  9. Mihai, bravo!
    Nu asta ai vrut să zici, dar ti-a iesit perfect.
    Am luat Omicron și am certificat.
    Am intrat in supermarket fără să știu că sunt infectat ( cu certificat verde, schema completă), iar ziua următoare am ieșit pozitiv.
    Deci care e utilitatea certificatului?

    00
    • mi se pare fenomenal ca dupa 2 ani de pandemie mai exista oameni cu intrebarea asta. Scopul certificatului de vaccinat este sa ii protejeze pe cei care nu sunt inca vaccinati. Adica daca se duc la magazin 100 de oameni vaccinati, ai risc foarte mic sa moara careva, chiar daca ar fi cativa pozitivi. Pentru ca cei vaccinati fac forme usoare. Pe cand daca se duce intr-un magazin un om nevaccinat el are un risc foarte mare sa faca forme grave/ sa moara daca in magazin este cineva purtator.

      00
    • @George
      Tu chiar te imbraci singur dimineata,sau ai nevoie de ajutor?Intreb pentru un prieten.

      00
    • Cat haterism … acum se vede si cu articolul ala cu 67 % din romania.

      Eu as lasa la liber, din viata scapa cine poate. Cine a vrut sa se vaccineze s-a vaccinat, cine nu si isi asuma ca se pot intampla nasoleli, bine sau cie nu-si asuma dar tot ajunge acolo… c’est la vie mon amie.

      If you can’t beat them…join them ca oricum e ca-n nuvela lui Negruzzi multi dar … ohhh baby cat de …

      00
    • Silvanus, nu, eu nu sunt de acord sa aibă voie peste tot cei nevaccinati fiindcă așa au vrut ei. Nu vrei sa te vaccinezi, sa iti cumperi online și sa ai acces doar la esențiale.

      Pentru ca exista persoane nevaccinabile. Și copii sub 5 ani. Care nu au nicio vina ca nu se pot vaccina și care pot sa facă urat de la virus, chiar și de la Omicron. Suntem vaccinați cu 3 doze și avem copil de 1 an jumate, evident, nevaccinat. Ne-am ferit 2 ani, dar ne-a venit rândul. Forma moderată, nu chiar usoara, chiar și cu cele 3 doze de Pfizer, insa pe copil l-am pus la pământ. De ce tre’ sa astept eu disperata ambulanta timp de 6 ore, sa ma uit la copil cum face spasme de la febra 40 și sa îl îndop cu medicamente și sa ma rog la toți sfinții sa ii scadă și sa nu mai facă convulsii? Ca să ce, să se plimbe toți distrușii ăștia peste tot? Sa stea dracului în case.

      00
    • Unii cu retard avansat încă ignoră faptul că vaccinații transmit virusul la fel de bine.
      Și ce e mai grav e că s-au și impuiat.

      00
    • Sa stea oamenii cu retard avansat liniștiti, de-aia e util.
      Apropoooo, colega mea vaccinata behăie de vreo 3 zile, dar nu a vrut sa se testeze, ca azi avea o discuție cu patronul pentru mutarea pe un alt post și a zis ca dacă iese pozitiv trebuie sa amâne și nu vrea.
      Acum oamenii cu retard avansat sa își dea cu părerea, dintre mine nevaccinată care se testează totuși din când în cand la apariția unor simptome și colega vaccinata, deci cu pass, care nu se testează pentru ca motive, oare care e mai îndreptățit sa meargă într-un spațiu precum muzeele, spre exemplu, ca într-un mall am întrat ultima data acum 4 ani când a trebuit sa îmi fac pașaport?

      00
    • @Bioana: Iar altii cu retard si mai grav ignora faptul ca boala luata dupa vaccinare are durata de viata mai mica in majoritatea cazurilor si, deci, rata de transmitere mai mica in comunitate per total.

      Printe multe alte ignorante.

      00
    • BIoana, n-am spus niciunde ca toți vaccinatii sunt niște eminente cenușii, insa după comentariul tau sunt sigură ca prea mulți nevaccinati suferă de retard. Opreste-te din a da sfaturi despre impuiere și nu mai regreta tu apariția vreunui copil, ca abia știi sa-ti tragi mucii și 3 concluzii simple din necesitatea de a imuniza populația în număr cât mai mare, dar ai tu idei despre viața altora. Colega ta vaccinata și mucoasa este proasta dar are șanse mici sa transmită dacă nu va lingeți una p-alta și purtați masca. Iar dacă îți transmite, ai șanse sa faci o forma foarte ușoară. Deșteapto. Nu mai pot cu voi, fufe atotștiutoare și pline de sfaturi. Poa’ sa modereze Vali comentariul sau sa nu îl publice, dar cu limbrici d’astia ca tine și mândri și prosti n-am nici cea mai mica urma de bun simt și filtru.

      00
  10. Mda, plm, fix asta era: dadeau supermarket-urile din mall faliment daca nu veneau nevactinatii.
    Totusi, vreti sa scapati de certificatul verde si restrictii? Imunizarea aia de masa nu se obtine asa usor!

    00
  11. Nici covidul nu mai e ce-a fost odata.

    00
  12. NOU
    #43

    La Busteni nu avem Auchan iar la Mega Lidl si PennysMarket oricum se intra la liber, deki? despre ce vorbin?

    00
  13. Din stirea asta eu înțeleg că statul a dat o lege/hotărâre precum că persoanele nevaccinate pot intra în magazinele alimentare iar Auchan o pune în aplicare.

    Parca pana acum trebuia să respectăm ce spun autoritățile, care nu respectă ce spun autoritățile sunt niște înapoiați, din evul mediu etc. – din câte se vede autoritățile spun că cei nevaccinați pot intra în magazine alimentare.

    Eu chiar nu înțeleg ce vrea să transmită autorul articolului – este bine ce spun autoritățile sau nu este bine ?

    O altă întrebare retorică ar fi ce ar putea să facă Auchan în momentul de față ????
    Ar putea un magazin alimentar să interzică unui client să intre pe motiv că este nevaccinat din moment ce statul spune că acel cetățean poate să intre în magazin ?????

    00
    • Păi și ”privilegiații” ce mai fac în cazul acesta? S-au vaccinat degeaba? Nu mai au cum să profite? Normal că nu le place această lege

      00
    • In general Auchan are magazinele alimentare in interiorul molurilor/galeriilor comerciale.Cum pana acum era strict interzis accesul infecta…nevaccinatilor in respectivele moluri,Auchan statea cu ochii pe lipsa de clienti.Au tras sfori ca sa le permita accesul si nevaccinatilor prin interiorul molurilor catre magazinul propriu,prin niste culoare facute din carpe rosii sau sfori albastre.Pentru ca au inceput sa moara de foame.Apropo de asta,inainte de restrictiile din moluri,in parcarile LIDL gaseai locuri libere in proportie de 85% din curte.Acum trebuie sa dai doua,trei ture ca abia sa gasesti un loc de parcare.Asta spune multe despre simpatia romanilor vizavi de cei din moluri.

      00
    • Auchan, precum și Carrefour și Cora sunt hipermarket-uri care sunt prezente predominant în „Centre Comerciale” (adică în Mall-uri).

      Datorită densității de magazine/oameni din aceste „Mall-uri”, accesul nu este permis decât cu „Certificat Verde”.

      Decizia cretină din Monitorul Oficial specifică că Hipermarket-urile pot amenaja un culoar prin care persoanele fără certificat pot avea acces în (super/) Hipermarket-ul din interiorul centrului comercial.

      Nu îi obligă nimeni să facă acel culoar de acces, dar absolut nimeni.

      Din toate magazinele enumerate mai sus, doar pe Auchan.ro am văzut slider mare cu această „bucurie” (n-am fost personal, încă, în alte magazine să văd dacă s-a făcut culoar peste tot).

      Asta în timp ce, în Auchan cel puțin, din 10 în 10 minute ți se recită poezia cu prevenirea covid, cu evitarea perioadelor aglomerate etc.

  14. Am taiat de pe lista Carrefour,Kaufland,Auchan,Daichman si Dedeman.A ramas doar Lidl si magazinul din coltul strazii.Pentru nealimentare a ramas Emag.Nu mai calc in viata mea in magazinele enumerate mai sus,nu neaparat din cauza COVID,ci din cauza exclusiva a politicilor lor.Cine vrea,il incurajez ca sa ma injure,nu ma supar.

    00
    • E lasa, c-o sa-ti treaca :)

      (psst, vezi ca la emag de multe ori e mai ieftin sa iei direct de pe site-ul vanzatorului)

      00
    • NOU
      #52

      @gigi nu știu dacă e vb de încăpățânare la mine, dar chiar vreau sa sparg comportamentul psihologic sa văd la cat de multe pot să renunț din cauza că nu am certificat de vaccinare. Până acum am renunțat la multe. Termin ratele la bancă și m-am scos.

      Avantajul e că „la țară” e la 10 min cu mașina și că avem pământ și animale de la părinți, dar îmi e milă de oamenii care au fost sau vor fi nevoiți să se vaccineze sa nu își piardă jobul, să nu moară de foame, etc.

      00
    • Gigi, vad ca ai tăiat și toată gramatica de pe listă. Nu e importanta, la fel ca părerea ta despre orice. 😄

      00
    • Dom’le, puțini oameni mai sunt în ziua de azi precum Gigi.

      A tăiat Kaufland de pe listă, de-acum merge la cumpărături doar la Lidl.
      Câțiva boși din Schwarz Gruppe își plâng în pumni de ciudă.

      00
    • @Domnului Eugen Paun: multumesc pentru comentariu si apreciere.Din pacate sunteti prea neinsemnat pentru a va baga in seama.Va doresc tot binele din lume, sanatate!

      00
    • @amc Intr-adevar Lidl si Kaufland sunt veri priari.Ceea ce nu stii tu este ca au produse diferite la vanzare.O zi buna!

      00
  15. Auchanul din iasi nu a cerut niciodata certificat. Si e in palas. Am pierdut ceva?!

    00
  16. deci cine suge pula aici, auchan sau nevacinații?

    00
  17. Sa înțeleg ca doar la auchan poți lua covid?

    00
  18. Cineva plănuise să nu mai prindă vreo gripă în viața asta.
    De mult n-am mai văzut atâta optimism.

    00
  19. De parca se impidicau pana acum nevaccinatii de a prezenta un QR salvat de la un prieten.

    00
  20. Cum se spune corect?
    – Ce de proști ai printre cititori!
    sau
    – Ce de cititori ai printre proști!

    00
    • Mulți anti-vaxxeri.

      Fițuica asta de postare a fost share-uită pe WhatsApp de aproximativ 7 ori în 20 de minute. În idee în care publicul acestui blog nu prea dă share, și mai ales nu pe WhatsApp.

      Ca idee, o altă postare de azi (fără legătură cu covid) a adunat… 3 share-uri pe WhatsApp în ~12 ore.

      O dată ce a fost shared pe WhatsApp, au început să apară mânuțele roșii la oricine cu o părere pro-vax, și mânunțele verzi la cei anti-vax.

      Uite la dobitoaca aia de „Simona” câte mânuțe verzi are, de exemplu :)

      Vezi doar câte mânuțe roșii ți-ai luat?

    • Oculta mondiala domnu Znuff. Mare conspiratie pe uatsapu asta.

      00
    • @Znuff
      …faza e că unii sunt excesiv de proști, de exemplu @gigi (vezi ce zice @amc mai sus)

      00
  21. nu e ba acelasi aer?

    00
  22. Doza booster și eu și nevasta. Copilul a luat de la școală, tocmai vroiam să-l vaccinez. N-a avut nimic după febră inițială și vocea răgușită, care ne-a determinată să facem test, pozitiv copilul, negativi parintii. Eu și nevasta am inceput ușor, după 4 zile de izolare acasă, cu usturime in gît, durere de cap, muci, temperaturā. Simptome ușoare, dar persistente. Enervante. După o săptămână am făcut test de confirmare oficială, pozitivi. Simbata avem verde. Toți vecinii mei au Covid, adus de copii de la școală. Ne salutam pe geam și la telefon.

    Toți românii vor face Omicron.

    00
  23. Eu am o alta nedumerire. De ce este introdusa si doza 3 in certificatul verde? Sunt vaccinat din aprilie(deci nu m-am vaccinat ca sa intru la mall sau in restaurant) si pana acum nu m-am imbolnavit.

    Motivarea oficiala a dozei booster este data de scaderea nivelului de anticorpi si ca noua doza iti va creste iar protectia, dar, daca asta este singura motivare (ca este acelasi vaccin ca la primele tulpini) de ce nu se accepta si un test de anticorpi ca dovada a prelungirii certificatului?

    Daca dupa aproape 1 an de la vaccinare inca ai anticorpi peste pragul minim (am un prieten vaccinat in aceeasi perioada ce si-a facut un test de anticorpi si valorile sunt cu mult peste limita minima), de ce mai trebuie doza booster?

    Pot intelege ca testele de anticorpi nu sunt standardizate, dar cum pentru testele rapide s-a gasit un standard acceptat astfel incat ele sunt acceptate in anumite situatii, de ce nu se face si pentru testul de anticorpi asa ceva?

    00
  24. @krakatau Pentru ca liderii vostri, Simion, Sosoaca si Lazarus, sunt oameni de urmat, de la care ai de invat chestii, niste genii neintelese si suprimate de sistem. Oh, shut up!

    00
  25. N-o să zic cum se cheamă serviciul ăla, nu de reclamă-i vorba aici, dar tare mă bucur că mă scutește să mai intru-n marketuri. Să stea ei acolo, cu ale lor, și stau eu acasă cu ale mele.

    00
  26. Znuff, matale câte vaccinuri antigripale ți-ai făcut în viața asta?

    00
  27. „Auchan nu dă doi bani pe clienții săi” – ei vor sa ia bani, nu sa dea…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.