Știrile zilei – 24 noiembrie 2021

  1. Plajă . Pistrui . Castel . Roșcată . Verde . Bărci . Casă . Roșu . Munți . Roz . Pescar
  2. Propunerea cabinetului Ciucă
  3. SUA forțează prețul petrolului
  4. Mișto țară în care turnătorii sunt spălați
  5. Statul finanțează cultele
  6. Tragedie la Aneta3
  7. Situația politică la zi
  8. Județul Mureș are cele mai multe mame minore
  9. Noroc că e scump gazul, că aveau ei și alte idei
  10. Magazinul de outdoor Himalaya s-a vândut
  11. Niște băieți au dat o țeapă
    Au făcut o schemă, au vândut-o unor fraieri finanțați de ruși și japonezi și și-au văzut de treabă
  12. Bulgarii și rușii sunt leșinați să faca fintech-uri pentru Vest
    Nu bate deloc la ochi, continuați să folosiți cu încredere.
  13. Naivitatea legată de crypto
  14. Cronica de business
  15. Cronica de tehnologie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

65 comentarii

  1. La 6 e Latrina , nu Aneta.

    00
    • Nu văd de ce știrea aia e o tragedie pentru ei:
      – majoritatea publicului lor nu o va citi pentru că nu va ajunge la ei (pe rețelele sociale bulele sunt închise iar algoritmii de selectare nu îți oferă toate știrile despre un anumit subiect ci doar ceea ce vrei tu să citești și să auzi).
      – pentru cei la care ajunge totuși știrea: la fel cum unora li se pare ciudat că cineva a fost achitat la fel li se pare și lor condamnarea.
      – după câteva săptămâni uiți majoritatea chestiilor care nu te afectează direct așa că ziariștii noștri cam pot spune orice și să-și schimbe opinia cum au chef în funcție de opinia majoritară. În plus trustul de presă e cunoscut pentru faptul că invocă dreptul de copyright pentru a șterge de pe rețelele sociale orice material de-al lor care le aduce aminte că spuneau prostii.

      00
    • In plus, publicul de acolo ar putea foarte usor sa nege informatia, pe principiul „N-o dat PSD-ul”

      00
  2. 4. Turnatorii cu bani și poziție; că dacă nu avea, era exemplu de cat de bine functioneaza justitia RO chiar si dupa zeci de ani 😀…curvasarism romanesc, nimic deosebit…
    5. La nivelul ăsta suntem prin Romania rurală
    7. Au ramas majoritar hotii si prostii in tara (eu ma incadrez la prosti) , asa ca nu e de mirare ca PSD , urmasii comuniștilor, conduc de 30 de ani…
    8. Judet cu o populație mare de suedeji…de fapt, in toata tara, populatia de suedeji e in crestere accelerata…iar romanii se suedejizeaza…va fi ‘bine’ in Rromanica in viitorul apropiat…

    00
  3. NOU
    #5

    8. Ce nu spune Digi: jud Mureș are cea mai mare comunitate de rromi. https://adevarul.ro/locale/targu-mures/mureS-e-judetul-mai-mare-procentaj-suedeji-tara-1_50aecbdf7c42d5a663a08c12/index.html

    Și noroc că citesc și comm de pe blog căci astfel am citit și un raport UNICEF cu privire la mamele minore, unde specifica că adolescentele din comunitatea rroma sunt de 6 ori mai predispuse să ajungă mame minore fata de românce. Adolescentele din familii disfuncționale sunt predispuse de 4.5 ori sa devina mame minore fata de cele ce provin din familii funcționale. Și că vârsta medie a partenerului sexual e cu între 10 și 15 ani mai mare decât vârstă mamei minore.

    00
  4. Nu mai da bre link-uri către zf.ro, că le pică serverul’ !

    00
  5. FDA i-a cerut unui judecător federal să oblige populația să aștepte până în anul 2076 pentru a face publice toate datele și informațiile pe care s-a bazat pentru a autoriza vaccinul COVID-19 al Pfizer.

    https://www.national.ro/coronavirus/desecretizare-informatiilor-despre-vaccinul-anti-covid-de-la-pfizer-fda-amana-pana-in-2076-publicarea-datelor-743052.html

    https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/

    Nu înțeleg de ce site-urile de știri din România evită știrea asta.

    00
    • NOU
      #8

      @DAVKO pentru că o informație devine automat adevărată daca este transmisa de o publicație/ un formator de opinie, cu greutate. Daca nu, intra la categoria de fake news.
      Ex: martie 2020 unele voci spuneau că virusul a fost creat in laborator și că US a pompat bani in laboratorul de la Wuhan. Rapid au apărut căsuțele de „fact checker” la toți cei ce distribuiau informațiile astea. La 1 an jumate distanță, când au fost „scăpate pe net” niste documente care atestau acest lucru, in plin audit (filmat), Fauci a răspuns „api, da’ nah, le-am dat niste bani, dar eu nu am de unde să știu dacă au mințit sau nu că vor folosi banii aia in scopurile astea”.

      00
    • Chifan, nu e nici un fake news, caută și singur.

      00
    • Asta cu 50 ani este ca la dosarele serviciilor secrete americane (dosare mai serioase, posibil a fi declasificate numai dupa 50 ani).

      00
    • NOU
      #12

      @DAVKO cred că nu ai înțeles ce am vrut sa spun. Tocmai că sunt de acord cu tine. Și tocmai că asta e atitudinea românilor. Era un ex de o știre tradusă de G4media (cred că tot vizavi de covid) și o cunoștință mi-a zis că e fake news, până când i-am trimis știrea de la bbc. Nu mai rețin exact care erau detaliile. Exact ca și cazul tău. Daca știrea e tradusă de național, s-ar putea sa nu o ia nimeni în seama, dar dacă o preia știrile pro tv, se schimba logica omului de rând.

      00
    • Pardon, am înțeles greșit, e dimineață.😄

      00
    • Va incurcati unul pe altul. Mai rasfirati baieti , mai rasfirati!

      00
    • FDA nu a cerut nimic niciunui judecător. Procedura lor obișnuită este că pot furniza 500 de pagini pe lună pentru o cerere FOIA.

      Cel care a făcut cererea FOIA a zis că vrea toate 340.000 de pagini, deci la 500 de pagini pe lună rezultă 50+ ani până primește toate datele și începe să le primească chiar de acum, câte 500 pe lună. Nu le va primi calup pe toate doar la sfârșit.

      Cei de la FDA au zis că pot furniza orice respectând limita de 500 pe lună. N-are decât să-și reformuleze cererea și să ceară date mai specifice.

      00
    • Tony, nu umbla cu abureli.

      „If a federal judge in Texas agrees”,

      „the FDA asked a federal judge for 55 years to complete a FOIA request for data and information on the approval of Pfizer-BioNTech’s COVID-19 vaccine”

      FDA a avut nevoie doar de 108 zile pentru a autoriza vaccinul Pfizer dar au nevoie de 55 de ani pentru a explica de ce, cam așa stă treaba.

      00
    • Legat de cei 50 de ani de la americani. Au trecut peste 50 de ani de la asasinarea lui JFK si autoritatile inca se codesc daca sa dea drumu la documente sau nu.

      https://www.npr.org/2021/10/24/1048813624/white-house-delays-release-of-jfk-assassination-records?t=1637752021133

      00
    • Sper că îți dai seama că cei care au verificat vaccinul sunt altă echipă decât cei care trebuie să răspundă la cereri de informații și să redacteze din ele informațiile personale, secrete comerciale și alte informții care nu sunt publice…

      Abureală este să prezinți o știre despre asta ca fiind ceva excepțional, în condițiile în care asta este politica FDA de multă vreme, nu este ceva specific vaccinului de Covid. FDA nu a cerut ceva special judecătorului, a cerut doar ca acesta să nu facă o exceție de la procedurile sale obișnuite.

      Asta nu schimbă cu nimic faptul că cei care se declară atât de interesați de această informație pot face cereri mai specifice care să se încadreze în timp mai scurt. Nu să ceară tone de documente de ochii lumii.

      00
    • „Nu să ceară tone de documente de ochii lumii.”

      Ok, fie cum zici tu, unii sunt sinceri și transparenți iar alții cer hârtii doar de dragul de a cere, antivaxxerii ăștia… s-au infiltrat chiar printre oamenii de știință, un fel de Recorder, cer hârtii și explicații când nu ar trebui, în loc să își vadă de treaba lor.

      10
    • tony, eu iti multumesc pentru explicatii. nu aveam timp si energie sa citesc toate chestiile alea pentru ca asa vrea un antivaxer.

      00
    • Deci guvernul american vrea să ascundă ceva și în loc să îi îngroape în hartii irelevante și să le ascundă doar pe cele importante (sau să le falsifice), au decis că e mai bine să iasă cu scandal?

      00
    • Eu am să mă opresc din chestia asta, tot ce ține de Covid, cum a apărut, cine e de vină, ura care au pus-o între vaccinați și nevaccinați (cred că știți că eficacitatea vaccinului Pfizer scade undeva la 40% după vreo 5 luni, timp în care vaccinații distribuie virusul și între timp dandu-se vina pe nevaccinați) plus restricțiile fără sens…nu mai are rost. Sper ca măcar o parte din adevăr să iasă la iveală în următorii ani.

      00
    • dar daca te opresti, fa-o de tot pls… si la urmatorul articol, si la urmatorul dupa urmatorul etc…

      00
  6. NOU
    #24

    13. nu este vorba de naivitate. dacă cineva are stomacul suficient de rezistent să tolereze riscul că s.ar putea să fie printre ultimii ajunși la petrecere (și implicit să plătească pentru distracția celorlalți), de ce nu? mie nu.mi plac chestiile astea ezoterice, gen blockchain sau Tesla, dar trebuie să admit că s.au făcut bani frumoși și cu una și cu cealaltă, chiar dacă în spatele crypto nu este nici măcar aer, iar tesla depinde 110% de capacitatea de a convinge diverse guverne să toarne bani într.o poveste care nu are nici cea mai mică justificare „clasică” (economică, tehnică, cred că nici măcar ecologică). însă oamenilor le place să salveze pinguinii din galapagos și oamenii votează guverne și guvernele sunt „obligate” să subvenționeze tesla – și chestia asta evident funcționează.

    00
    • inteleg ca tu vorbesti de supraevaluare actiunilor Tesla. de acord cu tine, si mie imi scapa motivul pentru care, un producator ca va ajunge la productie de 1mil buc pe an doar peste 2 ani, este deja mai valoros ca Toyota sau VW, ambele cu productii de 10mil sau aproape.
      Dar sa arunci cu marea conspiratie (guverne care toaca bani ) si sa cauti justificari economice pt care Tesla nu este sustenabila, este fortat. Tesla in US NU mai beneficiaza de subventia eco de la guvernul american, si asta de cativa ani. Sunt bonusuri sau subventii ale statelor federale, peanuts, mai mici ca ecobonusul din RO. Cum este mai sustenabil orice producator auto clasic premium, care ia 50-100k EUR pentru o masina construita in jurul unei tehnologii Poluante, bazate de combustibili NEregenerabili? Sau, pe acestea le cumparam pt ca oricum nu exista alternativa. Acum exista.

      00
    • @ValentinP

      La crypto ai dreptate dar la Tesla e alt fenomen. Tesla e privită drept companie de tehnologie, gen Uber, de aici evaluarea diferită.

      Faza cu pomparea de către guvern a banilor e fix zero pentru Tesla, dar pentru ceilalți producători înseamnă încă mult și bine.

      Guvernul american pare că e chiar anti Tesla, citește cum în august Biden a organizat la White House ceva conferință pe tema mașinilor electrice, iar Tesla nu a fost invitată. Au fost Ford GM toți ceilalți, bă chiar a lăudat GM ca mare lider în domeniul mașinilor electrice. De aici îți poți da seama cum e cu ajutorul guvernului. Ca să nu mai zic că încă în multe state nu poți să îți cumperi Tesla, trebuie să o comanzi online, din cauză că nu vând prin rețelele de dealeri care par a fi ceva mafie locală.

      Și eu cred că acțiunile le sunt supraevaluate, dar sunt genul de companie cărora clienții le cumpără acțiunile pentru că le plac mașinile așa mult, și generează cerere. Dacă toți cei mai marii profesioniști Wall Street care au pus short-uri au pierdut, poate e ceva acolo.

      00
    • NOU
      #27

      @e3v0 Petrolul este neregenerabil? Nu e prima oara cand aud asta, dar poti te rog sa explici? Esti printre cei care cred ca petrolul este din dinozauri?

      00
    • @DanS
      how petroleum is formed
      Like coal and natural gas, petroleum was formed from the remains of ancient marine organisms, such as plants, algae, and bacteria. … Over millions of years under high pressure and high temperature, the remains of these organisms transformed into what we know today as fossil fuels.

      Pentru ca, tehnic, tu ai dreptate, iti propun sa facem un bisnitz din produsul petrolului, sa ne imbogatim rapid.

      00
    • Diferenta de evaluare intre Tesla si Toyota poate vine de la faptul ca Tesla produce 1 mil bucati pe an si Toyota produce 0.

      Asta este marele avantaj Tesla. Faptul ca au niste ani buni de productie de serie in fata tuturor producatorilor traditionali cand vine vorba de produs masini electrice. Si se vede la pret si performante.

      00
    • @e3v0, nu intotdeauna valoarea actiunii pe bursa arata valoarea actuala a unei companii. Valoarea actiunii reflecta increderea investitorilor ca acea firma are potential de crestere, de aia investesc, => creste pretul.
      Nu am eu toate cuvintele la mine, dar intelegi ce spun.
      Iar in cazul Tesla, e un deschizator de drumuri, un disruptor, a schimbat regulile jocului. De aia o sa vezi atatea articole si videouri (pana si documentare) despre cat de rele sunt masinile electrice si bateriile, etc.
      Ce nu intelege lumea e ca vorbim de o tehnologie, nu e perfecta, dar se perfectioneaza cu viteza cu care se dezvolta orice alta tehnologie IT (remember primul telefon mobil?).
      Testla e acum ce era Ford Model T acum 100 de ani.

      00
  7. 10. Ciudat ca nu a mers…erau in top la preturi mari.

    00
  8. 7. ”Am ajuns aici după 15 ani de ură și promovare a urii. 15 ani pierduți degeaba, demonizând oameni și partide.”

    Deci este vina noastră pentru că am înjurat și detestat îngerii de la PSD, care bieții de ei nu voiau decât să dezvolte România. Și țara nu este în budă din cauza modelului politic post-PCR creat de PSD, deloc deloc. Serios, de ce este promovat acest psd-ist abject pe acest blog? Am mai întrebat și înainte și nu ai răspuns, Vali.

    00
    • Nu auzi ca e unu acuma care o sa rupa tot la finante?

      00
    • Articolul ala parca e scris de vreo firma israeliana angajata de PSD :))

      00
    • Pe mine m-a distrat asta cel mai mult la pct 7:

      „Pe Băsescu l-a susținut UE, care a intervenit direct pentru anularea referendumului de demitere a sa.”

      Deci nu pragul ala de 50% clar specificat in lege a dus la anularea referendumului. Ci interventia DIRECTA a UE!! Sariti ne intervin strainii!!! Ne intervin direct!!!!!

      00
    • Hai sa incercam o reformulare:

      Pe Băsescu l-a susținut UE, care a intervenit direct in respectarea legii in vigoare, care a dus in mod logic la anularea referendumului de demitere a sa pentru neatingerea pragului de prezenta de 50%.

      Asta daca nu se supara consultantul specialist in management Cristian Banu, cu facultatea de management la privat, univ Dimitrie Cantemir, si aia neterminata. Si logo-ul firmei ciordit de la Citibank.

      00
    • Nu, articolul e scris de cineva care crede sincer ca PSD e cea mai buna solutie pentru Romania. Dar, ca noi toti, se uita la politica precum la fotbal. El tine cu FC Voluntari, dar crede ca se uita la FC Barcelona. CV-ul lui Câciu, de exemplu, este absolut nul din absolut orice unghi l-ai privi. Dar autorul il vede ca pe un Messi al finantelor, ca e tare in clanta pe facebook si pe la TV-urile „prietene”. Apropo, primul lucru facut de Câciu a fost sa isi ascunda complet toate postarile pe faceboook, in care omul acuza de-a valma tot felul de lucruri la modul aberant si o tinea in teorii ale conspiratiei care i-ar face invidiosi chiar si pe baietii de la AUR. Omul era atat de valabil ca a ajuns consilier personal al primarului din Buzău prin 2020, din lipsa de alternative. O valoare, un profesionist…

      Autorul considera ca PSD a performat totdeauna bine pe partea de finante si buget, uitand cateva chestii:
      – PSD a evitat cu talent toate perioadele „nasoale” (1997-1998, 2010-2011 sau 2020-2021). Au stat calare in cea mai mare parte pe perioade de crestere economica solida, cand banii veneau de peste tot.
      – Chiar si asa, PSD-ul a reglat mereu si mereu deficitul bugetar nu prin cine stie ce manevre meseriase, ci aplicand schema clasica „taiem de la investitii”. Asa am ajuns ca dupa perioada 2012-2019 (8 ani de crestere economica continua!) sa nu avem un kilometru de autostrada care sa uneasca regiunile istorice sau nici macar o groapa de 1 metru patrat sapata la cele N spitale regionale pe care le tot promite PSD-ul alegeri dupa alegeri.

      Da, eu chiar ma bucur ca a ajuns PSD-ul la guvernare si chiar la finante. O sa le putem vedea maiestria in actiune destul de rapid, intr-o perioada mai complicata, de data asta. Hai Câciule, arata ce poti!

      00
    • Acolo sunt advertorialele platite de PSD.

      00
    • Cristian cred ca voiai sa spui mai bine cu logoul firmei pesedit de la Citibank.

      00
    • @ Andrei- Hei, nu doar acuma, vezi ca zice domnul pe blog ca „in toata mandatele PSD a tinut sub control finantele publice”. Deci, de fapt a fost bine, noi nu ne dadeam seama ce favoare ne facea PSDul ca ne conducea!

      00
    • PSD intotdeauna a luptat pentru oameni. Bine…pentru unii oameni, dar asta e mai putin important.

      00
  9. 2. eu ma uit pe cv-urile oamenilor.. si ma doare capu cand vad pe unde au lucrat si ce au lucrat si ce minister au ei acum in primire.. plm… i got nothing. marea majoritatea is niste combintori ordinari care au ramas in sistemul academic si n-au lucrat in viata lor la privat sau au avut joburi „servite”…

    Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii: Florin-Claudiu ROMAN
    http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=249&cam=2&leg=2016&pag=0

    00
    • Detaliul care ti-a scapat e asta:
      „Colegiul National de Apărare, cursuri la zi, unitate de învăţământ de stat, acreditată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Specializare în apărare şi securitate naţională (2005)”
      Dupa 2005 a inceput ascensiunea lui ‘profesionala’. Pana atunci era doar un trepadus de presa cu studii de contabil.

      00
    • Am ajuns un fel de Pakistan, care are deja o casta militara la putere, cu un milion de avantaje fata de restul populatiei.

      La noi conditia sa intri in casta asta este sa fi absolvit „Colegiul National de Apărare”, specializare „securitate nationala” musai. Si de aici incolo, toate portile ti se deschid. Devii valabil.

      00
    • @silicon_v

      Și eu am senzația de ceva ani de când urmăresc lucrurile mai atent că fosta securitate doar s-a regrupat și rebranduit parcă.

      Și nu mă refer neaparat la SRI ca instituție, ci cum zici tu, un fel de castă, rețea de relații care transcede toate instituțiile, au cumva sub control televiziunile, mai intervin uneori când lucrurile scapă de sub control pe ici pe colo (ceea ce se mai întâmplă) dar cumva, dacă te uiți atent, observi niște tendințe.

      Norocul nostru e că această castă e cumva pro NATO și pro UE că știu și ei că geopolitic suntem zero fără astea 2, așa că mai sancționează derapajele anti UE și anti nato ale vreunui personaj politic care prinde prea mult avânt (gen dragnea).

      Dar nu sunt naiv, îmi dau seama că ei vor o țară suficient de stabilă cât să fie credibilă geopolitic, dar suficient de coruptă ca să fie invulnerabili în continuare. Vor un fel de status quo, o liniște generală în care să poată opera, iar când există riscuri de destabilizare, ne mai aruncă câte-o fumigenă pe care o mestecă toate televiziunile zici că la ordin, și uităm.

      00
  10. 13. Naivitatea legată de crypto

    OK, boomer.

    00
  11. „Cumpărătorul este firma Stral Big, fondată în 2012 de antreprenorul Ionuţ Gavrilă Blenche”

    Am avut „ocazia” sa lucrez cu „antreprenorul Ionuţ Gavrilă Blenche” luand o teapa ca la carte in constructii.

    Tanar si naiv am incheiat cu firma lui un contract (da contract) pentru o amenajare fortata de o imprejurare nefericita.
    Contextul a facut ca banii pe intreaga lucrare sa ii fie livrati imediat ce a inceput lucrarea, moment in care au inceput cheltuielile suplimentare.
    Desi suma din contract acoperea cu 10-15% toate cheltuieli (confirmate de ei), doreau alti 25% peste pretul total din contract pentru lucrarile deja stabilite.

    Au urmat „discutii” cu „antreprenorul Ionuţ Gavrilă Blenche” reusind sa renunt in final la contract, Stralbag lasand lucrarea praf pe foarte multi bani iar eu trebuind sa gasesc alta echipa sa termin lucrarea.

    O lectie scumpa pe care sunt sigur ca multi altii au experimentat-o cu amenajarile inclusiv autorul blogului.

    La vremea respectiva insa treceam printr-un moment foarte dificil in viata privata iar ei in ciuda generozitatii aratate au profitat de naivitatea mea si m-au facut ca niste suti. Nu e vorba (doar) de banii irositi ci stresul suplimentar complet gratuit.

    „Succesuri” cu magazinul Himalaya!

    00
    • Din start aș ridica sprânceana când un antreprenor încearcă prin denumirea companiei să se confunde cu o companie mult mai mare si mai puternică din afară (Strabag).

      00
  12. 8. Niște eroine care vă vor plăti pensiile.

    00
  13. misto pistrui

  14. 10. zicea cineva prin comentarii ca globalizarea e un dusman inchipuit…
    am prieteni care zic ca asta e viitorul si ca e bine.

    it s going to get worse before it gets better.

    00
  15. Las comentariul aici, ca stiu ca mai citeste si Cristian Banu. Inteleg ca USR n-au schimbat Romania in bine in 9 luni, am si eu dezamagirile mele legate de ei, dar, ba, efectiv nu ai cum sa spui „ei deținând acest portofoliu prin 2 miniștri catastrofali, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă” dupa ce ai elogiat PSD-ul un pic mai devreme in articol.

    Am uitat-o pe Sorina Pintea? Doamna „super tare” la plicul de spaga? Cum cacat e Vlad Voiculescu un ministru mai dezastruos decat aia? Cum e mai dezastruos decat Nelu Tataru care A ASCUNS MORTI? Cum???

    Chiar mi se pare o lipsa totala de bun simt sa nu ii pui macar o bila alba lui Voiculescu pentru aducerea lui Adrian Gheorghe la CNAS care a vrut sa organizeze concursuri pentru directorii de la casele judetene. Imediat i-au facut vant si sa vezi ce se profesionalizeaza iar aceste case cu oamenii „bine pregatiti care stiu administratie” de la PSD si PNL. Ce bine ca am scapat de scandalagiii aia de la USR, nu?

    00
    • Articolele astea sunt puse aici ca sa mai iesim din bula noastra si sa vedem ce tip de propaganda serveste populatiei psd-ul. E interesant sa vezi ca e impinsa la inaintare ideea cu „Ciolos s-a facut de ras”, „ministrii incompetenti ai USR”, „vine la finante unul tare de la PSD, care stie economie”. E bine sa fii la curent cu balivernele astea, ca sa nu fii luat prin surprindere cand o sa le auzi regurgitate de bunica.

      00
    • unu cu stegu rosu (banu), unu cu camesa verde (eftimie), unu de la real (coloja), unu de la filologie (cristici), unu nefamilist (fluture), unu familist (zoso)… usor usor se aduna de un esantion statistic reprezentativ

      00
    • Important este ca balivernele sa fie repetate suficient de mult, ca nu le mai pune nimeni la indoiala, vorba lui Hitler.

      00
  16. Poza roșcatei cu cățelul…. pictură de mare maestru!

    00
  17. 5. Eu încă aştept să văd filmulețele şi pozele.

    00
  18. Numai prostii a debitat Banu:

    „Plus modul în care Cioloș s-a făcut de râs ca premier desemnat,”
    Asta in contextul in care actualul premier re-desemnat a trecut printr-o situație mult mai jenantă (militarește vorbind: Cioloș a avut 00le sa intre in ring, chiar știindu-se fără șanse; Ciucă și-ia trimis doar prosopul. Pe mail.)

    00
  19. da, ca fix petrolu ala de $4 miliarde o sa faca cacatul praf rotlf.

    00
  20. Listele de prieteni ale unora spune totul. Pe câți/câte îi recunoști?

    https://www.facebook.com/marinel.burduja/friends_all

    00
  21. Bună ironia cu gazul,chiar mi-a plăcut!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile