Am testat de două ori, că să nu zic că mi s-a părut prima oară. Nu au gust. Da, sunt nepincanți, da, nu te ustură de la ei, dar nu au gust. Tot ăia picanți sunt mai buni, și asta o să realizeze toți ăia care au cerut KFC să facă și nepicanți. Nah, au făcut.
Când faci pui, trebuie sa bagi condimente suplimentare dacă nu e picant. Probabil au scos doar condimentul picant și gata.
Mai era o vorba în bucătărie, dacă o mâncare nu are gust, fa-o picanta dacă e posibil.
Da, ca sarea-n bucate, care-i și ceva mai ieftină.
Da, confirma ca are sare ca la nebuni…
Pentru bucatarit in casa, daca ceva nu se pupa la arome incercati cu putin acid (zeama de lamaie sau putin otet). De obicei potenteaza foarte mult aromele deja existente.
Mie nu-mi place picant, dar strips nepicanți sunt oribili, i-am dat la câine.. și brusc au început să-mi placă strips picanți.
Cred că asta e de fapt strategia de marketing..
Îi întinzi prin sosul picant de la shaorma și problema dispare.
Mai bine îmi fac un sandviș cu ceva brânză și ce mai găsesc prin frigi…
te injura gura dar curul iti multumeste pentru alegerea facuta.
la alea picante e invers
Daca e picant cum trebuie, cica tre sa te usture de 2 ori
Da, confirm…tre’ să le pună ceva chimicale pentru a avea succes…cum sunt acum nu e bine…
Is o grămadă de localuri faine in Brașov și tu faci review la plasticele alea date prin pesmet?
Mda, până și McDonald’s parcă are un gust un pic mai acceptabil decât mizeriile astea.
Continuati ca incepe sa devina interesant!
Plastice zice :)) De ce nu cauciuc?
Pofta sau foame rullz
„plastice”, serios? atât ai? le confunzi cu nuggets de la McDonalds, care sunt făcute din „pastă”
Puiul de la KFC e chiar pui, spre deosebire de alte francize.
Puiul chiar pui e ăla de la bunica din bătătură. In niciun caz ăla crescut industrial.
Vezi ca Cetin si-a luat o shaorma… Ceva de vis.
In afara de faptul ca era picant, puiul ala picant mai avea vreo calitate?
Sincer, mie KFC mi se pare ca are un gust de perete scorojit. Picanteria acopera un pic gustul ala dar cam atat.
Probabil au scos si MSG-ul din ecuatie, ca parca prea nu au gust … asa fad … nici daca puneau ceva sare si piper , plus crusta aia si tot avea o aroma ceva … dar la asta nimic . Ma rog … o mizerie in opinia mea !
Monoglutamat de sodiu.
Nu aveau gust pentru ca ai pacatuit si ai mancat fara sos de usturoi
E ca sparanghelul alb, de exemplu, fiert n-are nici un gust. Dar daca adaugi maioneza, ai concertul 21 de Mozart.
sparanghelul verde înfăşoară-l în nişte fâşii de bacon crud-uscat sau afumat sau pastramă (alea care sunt deja feliate super subţire) şi eventual o fâşie de aluat de patiserie, presară vreo 2 grăunţe de sare pe aluat sau nişte caşcaval şi dă la cuptor. mănânci până explodezi.
au si aia picanti partea lor proasta. anume ca nu sunt picanti.
Si eu am ajuns la aceeasi concluzie dupa ce i-am incercat. Nici nu se compara cu crispy strips.
Cum e gustul, în comparație cu Fillet Bites?
Îți revine după două săptămâni.
Fillet Bites nepicante – la fel, o aberatie fara gust
La voi la KFC se mai gasesc bucati de pui? nu copane ci piept de pui sau pulpa superioara?
Supreme Box Master are pulpa de pui. Si e interesanta varianta lor de shaorma, e 14 lei, chiar are legume, nu ai cartofi prajiti. Nu e prea daunatoare. Lipia sucks, ca orice lipie fabricata industrial.
Nu mai este pe nicaieri. Au scos, nu au spus de ce, dar copanelele alea sunt cele mai nasoale.
Pana acum vro 2 ani KFC Romania era the best in EUROPE. Nus ce s_a intamplat in pandemie ca si_au schimbat gustul si au remuntat la bucatile de pui.
S-o fi intamplat ca gripa aviara si inchis jde ferme google it
Picantereala si aromele cu care vine ascund cat de proaste sunt produsele de fapt.
da, sunt interese mari la mijoc, de când cu pandemia!
Vezi ca au vecinii nostri de la Gulyas Csarda niste piept de pui in fulgi de porumb, cu un sos bun langa, de mananci pana dai cu sapca de asfalt.
(sa ai cash, ca nu prea au semnal la POS)
mereu am plătit cu cardul acolo.
Am fost o data la Gulyas Csarda si nu mai merg. Gulasul era o zeama lungita, muzica spargea timpanele, carnea la garnita era numai grasime si tremuram de frig in salonul ala cu mese din blani de stejar strambe. Nici pe la Paprika din Ozun nu mai calc curand, baga aia la greu baza pentru gulas de la Univer. Cumparata la galetuse de plastic de 3 kg, sa fata fata cererii de „gulas unguresc” LOL!.
@Cam: tocmai m-am întors de la Budapesta. Pastă de gulaş de la Univer peste tot, şi la magazin şi în mâncare. csf.
E pui in pana mea, puiul fara condimente e cea mai fada chestie. Cum mai zic unii: „deci esti vegetarian, adica pui poti sa mananci”, cu alte cuvinte puiul nu e carne.
Da, asa e, dar conteaza si daca e piept sau pulpa.
Eu am mâncat. Cu sos de usturoi sunt comestibile. Altfel, cele originale sunt prea picante. Pentru stomacul meu, desigur. Când stomacul nu era supărat pe mine mâncam picant.
Aștept aripioarele nepicante. Peste 10 ani, cred că o să le facă și pe astea.
Dunno, mie mi s-au parut ok astea nepicante. Ce nu m-a dat pe spate insa a fost sosul ala de ustoroi cu rosii
Comandat și eu acum, nu prea pot să mănânc picant din cauza stomacului distrus în tinerețe.
Sunt… triste. Probabil nici nu au prea mare cerere, ca ale mele aveau o textura de carton de „scoase acum o ora din friteuza”.
Rămâneți pe Fillet Bites.
miros ai zoso ?…
m-am gândit la asta.