Știrile zilei – 30 aprilie 2021

  1. Brunetă . Brunetă . Șatenă . Șatenă . Mov . Șatenă . Brunetă . Blonde
  2. Suntem 22 milioane
  3. Blocuri strâmbe
    Și totuși, nimeni nu vorbește de motivele pentru care oamenii insistă să cumpere așa ceva, nu-mi dau seama de ce.
  4. Facebook cenzurează un pic în India
  5. Șoferița care a ucis 2 copii a fost trimisă în judecată
  6. Angajații români sunt optimiști
  7. Frumos rău să fii bugetar
  8. Cronica de tehnologie
  9. Cronica de business

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

63 comentarii

  1. @3 tot rahatul legat de nerespectarea proiectelor si inselatoriile din jur sunt datorate faptului ca justitia nu functioneaza la noi. De exemplu un proces pentru ca un special si-a mutat gardul 2 metrii pe proprietatea vecinului dureaza ani si ani pana sa se dea o solutie- mor oamenii si nu se mai termina procesul. La fel si pt nerespectarea unui contract etc dureaza anii buni pana se pronunta instantele, iar smecherii stiu asta. In plus pedepsele sunt ridicole.

    00
    • nici nu era nevoie să să scrii „metri” corect, m-am prins că a fost greu de înțeles rândul ăla pe care l-am scris. elaborez: până să se ajungă la justiție și alte minuni, de ce cumperi ceva ce vezi cu ochii tăi că e prost?

    • Eu zic că are legătură cu ce a scris nick. Se cumpără pentru că sunt câteva categorii sociale care TREBUIE să cumpere: oameni care stau 3 generații în două camere, videochatiste ca investiții pentru după încheierea carierei, alți oameni cu bani (nu mă pricep, or mai fi).

      Se cumpără in condițiile astea pentru că nu prea se construiește altfel. Nu se construiește altfel pentru că nu există consecințe. Se pare că dreptul de a investi 500e și a vinde cu 1850e este sfânt…

      00
    • Aveti dreptate cu justitia.Exact in zona din articol un dezvoltator a cumparat un teren ,a luat autorizatiile necesare si s-a apucat de constructie.Constructia eral la maxim 5metri de vila unui potent om de afaceri.Acesta a a avut banii si forta necesara si l-a dat in judecata pe dezvoltator obligindu-l sa plateasca o suma obscena ca despagubire.Dar asta se poate doar cind esti foarte puternic financiar.Altfel justitia lucreaza pentru dezvoltatori.

      00
    • Referitor la ce spui tu Vali despre cumparatorii care cumpara aceste tepe,eu cred ca discutia e foarte lunga si tine de educatie,bun-simt,set de valori,IQ si educatie financiara.Mi-am pus de milioane de ori aceeasi intrebare vazind prieteni ruinati de achizitia unor astfel de tepe,desi au fost avertizati ca gresesc.

      00
    • NOU
      #6

      problema nu e cu justitia in primul rand.

      problema e cu lipsa de standarde clare si de aplicarea lor. sunt cateva indicatii legate de asta in articol. in America exista „building codes”, in alte tari mai spalate se construieste cat de cat pe niste standarde clare si prietenoase cu locuitorul de bloc.

      in Romania suntem undeva intre tarile alea si Turcia sau Middle East. numai uitati-va pe pozele alea din articol si spuneti-mi ca nu va aduc aminte de unele imagini de prin tarile arabe.

      de ce cumpara lumea? pentru ca nu au de ales presupun … si pentru ca inca (oare) merita sa cumperi in loc sa inchiriezi.

      experienta personala: am avut mega noroc sa cumpar in centru in bloc vechi in Bucuresti, n-as cumpara in bloc nou in Romania nici sa ma pici cu ceara. am cumparat insa in bloc nou intr-o tara ex-comunista un pic mai rasarita ca Romania, si credeti-ma, tot intr-un ghetou se transforma ce am cumparat la doar cativa ani dupa ce a fost construit.

      00
    • @vali nu stiu daca mai citesti acest comentariu, dar patit de nasul meu la Cluj : a cumparat de la constructor serios care face blocuri de 10 etaje iar proiectul arata decent cu loc de joaca pt copii si spatii verzi + piscina etc. Cand s-a apropiat de terminat blocul/blocurile a modificat proiectul si din toate cele faine si spatii verzi a facut lucuri de parcare pe care le-a vandut. A ramas un trotuar de 80cm. Prinde orbul- scoatei ochii

      00
  2. Ne e dor de pistruiate!

    00
  3. Articolul ala privind blocurile noi facute prost in Bucuresti prezinta realitatea imobiliara ce va urmari Bucurestiul multi ani. Ce e foarte misto, este ca si locuintele premium au probleme si deja preturile sunt prea mari, fata de ce primesti.
    Motivele pentru care acele locuinte se cumpara si inca se cauta sunt urmatoarele:
    1. Romanul este prost si chitros cand cumpara un bun de folosire indelungata. Nu vrea sa plateasca un specialist, care sa ii spuna adevarul. Pe langa asta sunt oameni care nu stiu sau au citit vreodata legea locuintei.
    2. In continuare sunt oameni ce nu au vazut sau strans sume mari de bani. Daca ar sti ce inseamna 40k eur si cum se strang, ar pune problema altfel.
    3. Sunt si oameni ce au bani si nu stiu ce sa faca cu ei. Si cum in Romania, dorinta suprema a romanului este sa fie proprietar isi cumpara case fara numar.
    4. Costurile detinerii unui imobil sunt ieftine, iar daca inchiriezi poti da la negru fara prea mari probleme.
    Am mai spus-o si prin alte articole e comportament fix de bula, care odata spart, o sa ne urmareasca ceva timp. Si da, degeaba iti iei locuinta intr-un residence de vis, daca drumul de acces este neasfaltat, spital pe la vreo ora si scoala trebuie musai privata, ca la stat nu sunt locuri.

    00
  4. 2. Suntem 22 de milioane o pwla. Asta este una din chestiile enervante, ca nu se stie (oficial) si nu se doreste sa se stie cati suntem. Probabil pe la 16 milioane

    00
    • Faptul că încă se continuă trunchierea datelor în stil comunist, la +30 de ani, spune și asta îndeajuns de multe…

      Da, sunt de acord cu tine, 16 milioane.

      00
    • 14 mil maxim

      00
    • Eu citisem undeva cum că de fapt am fi 9 milioane. Iar cei 118 bătrâni tot cresc de la un an la altul în timp ce tinerii poate sunt doar vreo 3 sau vreo 5.
      Au plec

      00
    • Mi-a fost lene să citesc articolul, dar eu sunt curioasă ce înseamnă „bătrân” și ce înseamnă „tânăr” în acest context.
      Că unii își spun sau spun despre alții de la 55 de ani în sus, alții de la 65, alții chiar de la 70.
      Cât despre tineri, în intervalul 18-23, cei mai mulți sunt încă în școli și nu toți lucrează (dacă luăm în calcul aspectul economic al parității).

      În plus decretul din 67 (sau când a fost) încă are consecințe în problema sociologică a vârstelor. „Decrețeii” (mă refer la cei născuți după decret, nu doar la cei născuți doar pt că a existat decretul) sunt în plină maturitate, nu cred că intră nici la bătrâni, nici la tineri. Cel mult primele generații sunt mai aproape de bătrânețe decât de tinerețe.

      Ce începe să mă tulbure pe mine este că cei născuți în preajma revoluției sunt acum adulți în toate sensurile cuvântului, oameni la 30 de ani. Nici măcar nu mai poți să zici că-s foarte tineri.
      Într-un articol din „dilema veche” Selma Iusuf are o bucată de text, citez din memorie, „oameni cu ani de naștere imposibili, de când tu ai amintiri și alegeri de viață conștiente”. De vrei 2-3-4 ani mă regăsesc foarte tare în textul ăsta.

      00
    • AB, am stat de vorba cu oameni pentru care golul lui hagi cu columbia era ceva despre care au citit in ziar. si fiind curiosi au vazut un clip grainy pe youtube. eu eram treaz si asteptam cu nerabdare sa inceapa meciul.

      incearca sa le explici cum e cu cincinalul in 4 ani si jumatate. pentru ei 2008 a fost ceva breezy, n-au inteles exact ce se intampla. explicale ce insemna comunismul si ratia de zahar.

      00
    • @Thebblak, nu-mi aminti de campionatul ăla!
      Eram în spital, îmi operam coloana.
      În medicația de seară era si distonocalm sau ceva de dormit, am renunțat la el imediat ce am ieșit de la terapie intensivă pt că eu nu prea am probleme cu somnul.
      Doar că România câstiga pe bandă rulantă și juma’ din populația Bucureștiului ieșea să se bucure pe străzi. O bună parte făcea paradă pe sub geamurile spitalului până în creierii nopții. Și într-o seară m-am gândit că n-ar fi rău să-mi iau medicamentul să adorm înainte să înceapă tămbălăul. Doar că am ince

      00
    • Am început să mă duc cu porcii când a început circul pe străzi. Somniferul îi zicea creierului de nani-nani, poporul mă chema să petrec pe străzi. Am avut o minunată și preafrumoasă crizuță. În timp ce eram imobilizată la pat.

      No more drugs for me for the rest of my life.

      Posibil ca blestemele mele să fi oprit înaintarea glorioasă a echipei. :)

      PS. @Vali, fie-ți milă cu un buton de editare. :)
      Pps. Am început să mă simt bătrână când un coleg ceva mai tânăr n-a prins apropos-ul la schech-ul lui Mălăele cu „pe care l-am băut”. Schech care nu era chiar antic.

      00
    • NOU
      #18

      hai sa iti mai dau o perspectiva, zic eu, interesanta.

      in momentul acelui campionat se vorbea multicel de trecutul glorios si fostele performante, totul scos ca dintr-un muzeu, alaturi de sabia lui stefan cel mare si columna lui traian. recte mexic 1970.

      acum piaptana-ti bine sinapsele si realizeaza ca mexic 1970 era mai recent in momentul ala decat e a cum usa 1994..

      00
    • Daca se face recensamant oe bune, vor trebui regandite sute de UAT-uri, si mii si mii de bugetari vor deveni rupti in kur la propriu, pentru ca isi vor pierde obiectul muncii, plus zeci de deputati si senatori care vor trebui eliminati, scriptic, din sistem… Asa ca nu o sa ma mire sa apara „date” cu milioane de romani intorsi din diaspora care se restabilesc permanent in cuca macaii pentru ca vor sa faca agricultura bio sau alte minciuni, doar pentru a conserva starea de fapt… Sistemul se apara si se protejeaza perfect… Noi doar platim ;)

      00
    • Thebblack, vrei să zici că anii ’90 n-au fost acum vreo 10 ani?! :)

      Sincer, nici acum nu pot să văd altă perspectivă. Eram în spital, abia operată pe coloană, impobilizată la pat, mă așteptau alte 6 luni de imobilizare, pusă în ghips de la gât până la cur. Nu știu dacă voi putea vedea vreodată o altă perspectivă pt hoardele de nebuni care făceau scandal în creierii nopții pe sub geamurile spitalului (geamurile salonului dădeau spre stradă) pt un sport care nu mi-a plăcut niciodată în viață (nici până atunci nu-mi plăcea fotbalul).

      00
    • :) ma rog, perspectiva astalalta e legata de nebunia mea cu cifrele. ca experienta personala… in acea luna de vara eu aveam varicela. eram izolat in casa. ziua citeam sf, cumpara tata tot ce scotea nemira in nautilus, noaptea ma uitam la meciuri. stiam totul despre hari seldon si carlos valderrama. tot atunci l-am tocat pe doomdark pana la ultimul fool si am promovat la deadly. (lords of midnight si elite pentru novici, z80 era tot ce aveam atunci).

      iesitul in piata ca dat hagi gol nu l-am inteles nici atunci.

      00
    • Eh, ca cifre, din 1970 până în 1994, e doar un pic mai puțin decât din 1994 până în 2021. :)

      00
    • NOU
      #23

      daor un pic. inca un an si inseamna o editie in plus :). poate la anul avem iar motiv de iesit in piata ( :))))))))))))))))))) cel mult daca se des-retrage hagi, cacu ianis plangem in pumni).

      00
  5. La articolul cu blocurile noi, sunt si multi veniti din provincie la Bucuresti, care initial platesc chirie. Dar de ce sa fiu eu chirias pe viata la mana diversilor proprietari. Asa ca isi cauta apartament, mai ales cand pornesc o familie.

    Acuma, nu toti suntem oameni de mare succes, plin de bani, dormim pe saltea de bani etc.
    In acel moment stii ca nu o sa iti poti achizitiona o vila pe malul marii si sa vii la Bucale cu elicopterul zilnic, va trebui sa gasesti un loc decent in care sa stai, si vei face compromisuri.

    Acuma sunt blocurile comuniste, dar astea incep sa aiba deja 40-50 de ani, cand il termini de platit are 90 de ani cladirea. Si nici nu sunt asa ieftine

    Asa ajungi sa vizionezi si cateva apartamente in blocuri noi, avantaj ca te poti muta imediat, unii nu au 20k pe langa depozit si timpul necesar ca sa renoveze o troaca. Sigur daca si-ar permite toti ar lua 3-4 camere complet decomandat, dar nu isi permit. Si asa ajungi sa accepti unele chestii (cate o bucatarie open plan, mai putin spatiu, dinastea)

    Eu zic ca problema e ca nu sunt multe optiuni DE CALITATE pentru clasa medie, nu ca sunt toti oamenii prosti.

    00
    • Spui ceva corect, dar omiti situatia simpla. Concret romanul disperat cumpara orice, pentru ca de ce sa plateasca chirie, cand poate da la casa lui. Fix genul asta de mentalitate alimenteaza pe mai toti noii dezvoltatori imobiliari, cand construiesc locuinte.
      A doua problema o reprezinta prostia multora, care nu stiu sau nu vor sa citeasca un releveu. Si asta pleaca tot din disperare si teama de a rata sansa.
      Ca si rezolvare a acestei probleme si mai ales sa avem sansa unui fond locativ decent trebuiesc sa se intample doua chestii:
      1. Eliminat programul prima/noua casa.
      2. Aplicarea legii locuinte la, receptia imobilului si conditionarea acesteia la acordarea creditului ipotecar.
      Daca faci astea, piata se va aseza pe concepte mai bune fata de acum si macar dispar anomaliile.

      00
    • omiteți ceva: nu poți să trăiești cu părinții în casă. chiar dacă ai vrea, chiar dacă te înțelegi cu soacra, nu poți trai cu ei în casă.

      top motive:
      1. de ce vreți să stați seara mai mult, că noi vrem să dormim
      2. nu e loc in frigider și pentru berea ta.
      3. ce faceți, vă futeți ziua in amiaza mare?
      4. nu modificați nimic prin casă, chiar dacă e stricat.
      5. nu comanzi tu la mine în casă.
      6. eu vreau să pun mașina de spălat la 6am, ce dacă voi vreți să dormiți mai mult, e casa mea.

    • @Vali
      Cazurile în care unii aleg sa stea cu părinții ar trebui tratate punctual. Adica înțeleg situația ca e de cacat, dar de la un punct încolo tu ca tânăr trebuie sa iei un pic viata în piept.
      Ca din cauza asta apare disperarea de a cumpăra orice e o discuție. Dar poate ca e timpul sa acceptam ca e și multa prostie, iar dezvoltatorii profita.

      00
    • vali, e casa ta sau casa lor?

      00
  6. 5.Este incredibil cum nici atunci nici acum nu se stie cine e si cu ce se ocupa doamna de 56 de ani. Despre onesti sau caracal se stia intr o ora totul despre ala faptas. Nume prenume, cine a fost, etc. despre doamna asta nimic……

    00
    • păi ce-a făcut doamna, a omorât pe cineva? de ce să aflăm cu ce se ocupă? (lucrează la un operator telecom)

    • Asta s-o știți și voi.

      Când un făptaș comite ceva nasol (cum făcu’ tanti asta), iar detaliile întârzie atât de evident, înseamnă că făptașul „e cineva” sau aparține de „cineva” anume.
      Dacă e să speculăm (până la proba contrarie), tanti asta o fi mă-sa/prietena de familie/ruda cuiva anume, persoană publică, cu influență, cu bani sau toate trei opțiunile.
      Nu neapărat și automat politician (nu e exclus), să zicem, chiar șefi/șefuți/administratori de agenții, inspectorate, directoare șamd.

      Mesajul e clar însă, tanti asta e un „cineva” sau aparține de „cineva”.

      00
    • GLA + alcoolemie mare = nu ne-am dat seama și noi că e pila cuiva.

    • N-a fost știre (sau relatat ca secret deschis) că poliția rutieră e foarte laxă pe ruta Teleorman-București fiindcă nu vor să riște să-l oprească pe junior?
      Cam așa și aicea dar n-au avut încotro…

      00
    • O fi greu sa cauti pe net „cine este femeia accident andronache” ? Eu zic ca nu, dar e mai usor sa dam in conspiratii.
      Altceva mi se pare curios. Ancheta a durat numai 2 luni? Hmmm…

      00
  7. 3. Oamenii cumpara pentru ca nu isi permit mai mult si nu au nici priceperea sa inteleaga pe termen mai lung ce inseamna achizitia lor intr-un cartier plin de praf, fara trotuare si fara nici un pom.
    O tot dam pe aia cu legea locuintei, dar oamenii nu au banii necesari sa cumpere numarul minim de mp din acea lege.
    Deci daca opresti constructia de mizerii de genul asta oamenii aia vor locui in chirie, altceva nu au de ales.

    00
    • De ce nu se poate face nimic corect în țara asta, în loc de eternele remărci banale?

      00
    • Se poate face ceva concret, doar din partea autoritatilor. Nu mai dai autorizatie de construire daca nu ai utilitati, suprafete, spatii verzi, trotuare, parcari. Gata, s-a rezolvat :) asta presupune ca nici autoritatile sa nu mai ia spaga insa, lucru mai mult decat evident ca se întâmplă. Si nici taxe de la autorizatii si impozite (care nu s chiar mici la bugetele locale).
      Daca cineva crede ca dezvoltatorii isi vor dezvolta o constiinta si vor decide ei sa construiasca mai bine, se inseala amarnic. Iar cumparatorii sunt prea needucati si saraci ca sa discearna intre o investitie buna sau proasta.

      00
    • Spagile se dau (mai ales atuncil si la recepția de la finalizarea lucrărilor

      00
    • NOU
      #40

      kat, doua observatii banale.

      populatia scade. numarul de locuinte creste.

      si o concluzie. ma rog, e o intrebatre. cine ii obliga sa cumpere cotetele?

      00
  8. #2 La anul la referendum o să vedem o imagine frumoasă. Trebuia să fie anul acesta, de pandemie.

    00
    • Ai vrut sa zici recensamant? Referendum e ala cu voturi.

      00
    • Greșeala mea, recensământ. Mă gândeam că dacă tot ne împuținăm am putea folosi mai des instrumentul referendumului, inclusiv cel local. Ajungi mai ușor la niște procente. Trimiți un ficus la pensie. Desființezi poliția rutieră. Vrabia mălai visează.

      00
  9. 3. „facem o randare frumoasă, punem lumini, băgăm un Photoshop”. Nu e greu de explicat – după cum se știe, tot la lumină reacționa și câinele lui Pavlov.

    00
  10. NOU
    #45

    3. Înarmat acum cu informații noi am sa încep sa ma uit de curiozitate pe schițele apartamentelor ce se vând in rezidențialele din orașul meu. Sunt convins ca situatia din București se manifesta și in alte orașe.

    00
    • Mai e ceva simpatic cu schițele, releveul prezentat de dezvoltatori. Ei pun acolo în schiță niște mobila, un pat, o canapea, dar nu păstrează proporții, de exemplu într-un dormitor-batjocura de 10mp el face pe desen un pat liliputan și chiar dulap care pare că intră frumos, dar daca ar fi sa masori și să bagi un pat real de 160 ai constata că ocupa tot spațiul. Idem și cu canapeaua din livinguri-vagon

      00
  11. 5. Gagica aia e caz national. Cea de mai jos nu se pune, e om obisnuit.
    https://incomod-media.ro/2021/04/26/patru-copii-au-ramas-orfani-de-mama-a-fost-omorata-pe-o-trecere-de-pietoni/
    7. Faceti confuzie – tipi ca respectivul nu sunt bugetari, sunt animalele politice din partide. Apar imediat dupa alegeri. Fara penali in functii publice a fost doar un slogan! :)))), recunoasteti faza.

    00
  12. Referitor la punctul 3. Toata lumea cumpara ca rata e aproape cat o chirie cel putin in orasele mai mari, daca vorbim de programul Noua Casa.
    Apartamentele vechi inafara de locatie nu prea ofera altceva. Aproape acelasi pret pe mp la care mai adaugi si o renovare. Pe langa nervii cu meseriasii la renovat…faci totul nou in apartament dar instalatiile blocului sunt tot vechi.
    Pereti strambi gasesti in ambele situatii.
    Iar dezvoltatorii construiesc cum construiesc ca e cerere, pui un finisaj care sa fure ochiul si poti sa vinzi apartamentul si cu 2 pereti lipsa.
    Ca si in alte domenii si aici e un cerc vicios…

    00
    • Apartamentul meu în bloc vechi oferă cam așa: bucătărie închisă, separată de living, balcon mare separat, 2 spații de depozitare (au fost 3), spațiu verde în fața blocului, spațiu de joacă în fața blocului plus un țarc (mic) pt căței (sunt 6 scări, au toate loc în față blocului :) ), 5 minute de mers pe jos până la metrou sau până la stația stb spre centru, altă stație stb la colțul mai îndepărtat al blocului, 3 minute pe jos până la o școală generală, vreo 10 până la o grădiniță, 5 până la o creșă, vreo 10 până la unul din cele mai bune licee ale Bucureștiului, asfalt (la bulevard de 2 sau 3 benzi pe sens, nu-amintesc exact și nu reușesc să vizualizez), trotuar, iluminat stradal, gaze, etc, un parc la 2 stații de metrou și încă unul la vreo 5-6 stații (scurte) de mașină. Magazine, bănci, farmacii, șaorma și pizza la 5-10 minute pe jos. Și un magazin pt urgențe în spatele blocului.

      Plus un președinte care a înlocuit rețeaua de țevi de la bucătării și deja are aprobat înlocuirea țevilor de apă și căldură la baie.

      E drept că are deja 60 de ani, dar zău că nu-mi pare rău că l-am ales, ba chiar din când în când îmi vine să mă pup singură pt alegere.

      00
    • NOU
      #51

      apartamentul cam tot asa, mai putin presedintele. cand a incetat sa mai schimbe chestii, am schimbat presedintele. bine, greu, ca populatia e aceeasi.

      in rest… sub 10 minute, metrou, 3 rute ratb diferite catre centru, 2 scoli, 2 gradinite, crese nu stiu, 3 parcuri, club sportiv, 2 spitale din care unul special pentru copii si vreo 7 biserici. un mall, cateva lidl, si 2 mega-uri non-stop. banci, farmacii si restul troacelor nu le numar ca n-am 10 maini. iar de la ferestrele mele e jungla. pe bune. copaci, iarba, pisici si porumbei, cate o polițist, mai scapa cate un catel. exact acum a inverzit tot. serios. e punctul termic de care nu se va atinge nimeni vreodata sa imi rasara vreun bloc d-asta modern.

      nu vand, nu inchiriez, sunt blonda si am tate mari.

      00
  13. Eram vreo 23 de milioane la Loviluție și suntem 22 de milioane la 30 de ani după? Deja se pregătesc procentele pentru alegerile viitoare? De unde naiba 22 de milioane când se zice că stăm prost cu natalitatea de ani de zile? Mai suntem vreo 19 milioane, dintre care vreo 15 sau 16 p-aici și restul p-afară. Nu mi-a venit nimeni niciodată cu recensământul la ușă, deci n-am nici un motiv să cred vreo dată prezentată de INS. De fapt, statul român nu știe câți cetățeni mai are și pe unde sunt, lucru foarte benefic pentru anumite partide politice când vin alegerile.

    00
  14. 7. digi24, recorder wannabe

    00
  15. 3. pai daca blocurile sunt facute cu banii inainte, la final cine mai verifica? banii sunt dati, blocul (fie el si stramb) e livrat. pentru ca la aproape toti cei cu plata in avans principala frica nu e ca iti livreaza blocul stramb, ci ca fuge „dezvoltatorul” cu banii tai

    00
  16. 7.

    Viata bate filmul pe banii nostri

    00
  17. 3. Motivul pentru traficul infernal si lipsa locurilor de parcare in Bucuresti.Invazia continua.

    00
  18. bai nene, 1850e/mp e un pret destul de maricel..

    00
  19. 6. De când se fac cadouri de Paște?!
    Ok, da, în general și în trecut, inclusiv la țară copiii primeau haine noi de Paște, dar eu personal am văzut-o ca o chestie practică, nu neapărat ideea de cadou de Paște.
    Practic= Paștele reprezenta începutul sezonului cald, copiii în genere creșteau față de sezonul similar anterior, nu toți aveau haine de la frații mai mari.
    De Paștele asta am dat 100 lei pe cadouri. Doar pt că e ziua maică-mi pe 1 mai. :)
    Și mi-am luat cărți. Din banii economisiți citind cărți (unul din trucurile mele de economisire e ca la o carte citită, să pun 5 lei la ciorap)

    00
  20. cate apartamente sunt inchiriate in Bucuresti?

    00
    • de fapt de asta sunt preturile mari. ca sunt unii cu multi care le cumpara fara sa negocieze. Nu se uita la pret ci doar la yield – „investitii imobiliare”.

      O sa scada pretul cand vine statul si mareste impozitul pentru „investitori” – aia cu mai multe propietati. Stai sa vada Câțu..

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Top articole

7 zile