Hai că s-a stabilit și asta…

Era evident că toți ăia din piață au fost plătiți. Sau doar ăia care i-au instigat să iasă. Că uite, nu ies acum, că nenorocitul ăsta de Nicușor n-a făcut nimic într-o lună. Ce bună era doamna Firea, că ei i-a luat 4 ani să nu facă nimic, și au dat-o jos nenorociții ăștia plătiți.

202102221222121717

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

72 comentarii

  1. Magdalena este prea proastă. Mai proastă ca Gabriela. Mai proastă ca Viorica.

    00
  2. Haha, vars o lacrima pentru viata grea.

    Eu imi tin curat singur la locul de munca, candva am fost si mananger/ si administrator si baiatul de la curatenie.

    Gagica plange ca ca e mizerie in arhive, pe bune?

    La noul si falosul tribunal din bucuresti se cara dosarele cu carucioare furate din carrefour probabil.

    Cat am stat pe acolo dupa dosare pierdute mereu am avut coleg de suferinta, semn ca dezorganizarea e lege.

    00
  3. Exista un oarecare risc ca un om sa fie retardat mintal și sa aibe păreri despre lucruri care nu îl privesc in mod direct, însă s-au mai găsit 68 de nătărăi sa dea share.

    00
  4. Madam e de-o prostie si o ticalosie rare.

    00
    • Spui ca este proasta doar pe baza a unei pareri proprii si personale,parere pe care are dreptul s-o aiba?
      Inseamna ca tu detii adevarul suprem,nu-i asa?

      00
    • Pt faraonul, cam gandire de ‘faraon’,cand esti atat de ticalos si stii ca ti-ai putea folosi timpul in scopuri mai bune nu esti doar ticalos, esti si prost, pricepi acum de unde vin manutzele rosii?

      00
  5. Hai ca a intrebat-o o tanti de ce nu porneste ea un protest. I-a dat cu virgula :))

    00
    • Asta ma amuza mereu la pesedisti/auristi: e doar gura de ei. Cand a fost procesul lui Dragnea ziceau pe fb ca daca il aresteaza iese revolutie, 1 milion de oameni in strada. In ziua cu pricina cine a iesit?

      00
    • … pai radeam ca tot indemnau la proteste, tot promiteau proteste… oamenii prindeau curaj, dar ce nu stiau e ca la PSD fiecare protest costa 50-100 de lei de om. De asta e greu sa protesteze PSD-ul, iar acum cand n-au nici spate politic e si mai greu ca mai trebuie sa platesti si transportul pe langa.

      00
  6. Parca vedem altfel faptul ca a injurat-o Piticu de toti mortii, cand i s-a rupt cablul de ambreiaj in intersectie la Șincai.

    00
  7. Nu stiu cine e Magdalena. Intra la categoria influencer fun?

    00
  8. Alta vita care nu are habar despre diferenta dintre costurile intretinerii care se platesc catre asociatia de proprietari si costurile utilitatilor care reprezinta un procent din totalul „intretinerii” si se platesc de asociatie catre prestatori si unde intra si apa calda si caldura. Dupa ce ca e subventionat costul gigacaloriei la Bucuresti vita urla ca e conspiratie a a „incultei” mondiale si ca Nicusor ar fi trebuit sa repare sute de km de conducte in 6 luni cu conturile blocate de datorii.. Too soon bitch, too soon…

    00
  9. Hm, nu știu ce-aveți cu fata (bine, nici n-am citit ce-a scris în mesaj) dar mie mi se pare futabilă.

    00
  10. Si mie, i-as fute una dupa ceafa

    00
  11. Bosilor, e postare capcana, nu va lasati manipulati !

    00
  12. Oarecum offtopic si nu prea, dar vad in ultima perioada o frenezie a bugetarilor pe toate mijloacele social media.
    Necheaza, injura, au inceput sa se aprinda la orice auz ca ar putea ramane fara ceva, orice. Unu nu auzi sa se faca departajare pe nivel de competenta.

    00
  13. Are toate sansele sa ajunga Prim Ministru.

    00
  14. Oh, doamna asta este minimum nefrecventabilă. Credeam că s-a calmat de acum ani de zile de când i-am dat bloc, pare-se că nu, e vie.

    00
  15. Ca oamenii se entuziasmeaza pentru cauze pe care nu le inteleg e foarte adevarat. Acum nu foarte multa vreme, era inflatie in specialisti in drept constitutional si in medicina de urgenta. Daca maine apare vreo cauza de non sens (cum e cea cu „opreste motorul ca polueaza”) o sa fie iar inflatie de ecologisti de duminica, ecologisti carora daca le zici „ia sa nu mai fie multe masini poluante pe strada, nici macar Uberul cu care va plimbati voi, sa introducem taxa de acces in centru pentru orice nu e transport public” le da cu virgula.
    Cand e vorba de facut ceva punctual/real (gen adunat oameni in fata la primarie- nu neaparat acum ca e ND la butoane, caldura lipsa si avarii au fost si pe vremea madamei Firea) e confuzie generala. Oamenii stau si asteapta sa fie salvati. Cu maxim organizat de petitii pe declic.ro sau petitiionline.ro sau ce mai e la moda acum.
    Doamna din poza se agita doar pe FB presupun. La fel ca si studentii care au decis ca trimit mailuri (mailuri!!!!!) ca sa protesteze ca li se taie subventia de transport.

    00
    • Pai studentii s-ar fi adunat sa protesteze in Piata Victoriei, dar era trenul prea scump.

      00
    • S-a anuntat acum 2 ierni, pe un super frig, protest in fata primariei la 8 dimineata. Nu se mai poate fara caldura si apa calda, dom’le, hai sa ne strigam oful, sa iasa Firea sa vb cu noi etc. M-am dus, am zis ca e in drum spre birou, stau cat stau si plec. Am ajuns prima, nu era nici dracu’. Am stat ce am stat, au inceput sa vina cativa ametiti ca mine, cred ca am fost 50 de oameni… cu unul dintre participanti m-am si certat pentru ca a gasit de cuviinta sa parcheze FIX pe trecerea de pietoni de langa Cismigiu. Initial nu a vrut sa mute masina pana n-a venit un politist. Deci da, oamenii in general sunt super…

      00
  16. Internetul e o minune dar si un blestem. Unii oameni n ar trebui sa se faca auziti. Liberi sa se exprime desigur dar nu ass..

    00
    • Democrația ateniană (aia cu care umbla toți semidocții in gura inclusiv Sosoaca) nu dădea voie femeilor, scalvilor și plebei drept de vot.
      Da, da, fix democrația aia ateniană de la care a plecat totul, până și ei și-au dat seama că nu orice prost are drept de vot.
      Așa și cu libertatea de exprimare pe internet..

  17. „Plicusor Ban”
    Aia tot pun pe facebook chitanțe si contracte, explică smenuri trecute care vor fi inchise, ăștia tot „Plicusor Ban”…
    Amuzant.
    Oare care e problema lu’ madam, ce smenuri nu-i mai merg de e asa supărată?

    00
    • Nu stiu exact de ce, dar cred ca de pe la Vadim incoace metoda asta de a stalci numele persoanelor a devenit desueta si de prost-gust. Sau asa o fi fost dintotdeauna.

      00
    • astia cu „puns” le preiau ca ordin pe unitate, vie ca sunt soparle cu state sau involuntare, martiri pe altarul slugarniciei.

      00
    • Sincer sa fiu, recunosc ca ma deranja si cand ii auzeam cu Dracnea. In momentul in care apeleze la astfel de apelative, iti cam pierzi din argumentatie deoarece focusul se muta de la ce argumentezi la hăhăăă, i-auzi ce gluma a strecurat.

      Cu madama, poate e bugetara …

      00
    • Pentru mine orice individ care foloseste: Plicusor Ban, hastagisti, tefelisti, coboara instant la evaluarea de „retard”. Si era vorba din Tropical Thunder (citata si de Vali de multe ori): Don’t go full retard! Dar, unii parca nu se pot abtine :-)

      00
    • @kilroy – in schimb placuta suedeza, dracnis, puie monta….denota multa cultura.

      00
  18. Ba stai, cine e Magdalena?

  19. ba, dar noi de ce platim ce nu avem?

    Am o intrebare si mai buna: ba, de ce aveti ce nu platiti? Gen metrou, care e platit din bugetul de stat, gigacalorie subventionata ca la ultimii saraci, alea alea.

    00
  20. Stati ca vine „secerisul”. Azi e plin de vesti proaste si nu sunt doar pt panica si click: Dacia, varf de lance al renault si cel mai mare contribuabil a anuntat 800 de milioane pierderi. In state e plin de aplicatii pt somaj, multe bussiness-uri se inchid pe banda rulanta. Revenind la noi se discuta deja deschis despre taieri de sporuri si o sa vedem multe zvarcoliri ca cele de mai sus. Cartel Alfa a mers deja la guvern si fac pe prostii. Li s-au pus clar cifrele in fata, suntem in pom cu executia bugetara. Acum mormaie ceva de dialog social si o sa fie ceva proteste sterile desi stie clar ca nu ai pe ce sa te certi, sacul e gol. Au inceput platile la credite pt banci ?

    00
  21. Stirea care conteaza cu ND e alta si posibil motivul pentru care oameni de mare calibru precum duamna asta il critica: blocheaza 5 din cele 6 PUZ-uri de sector (speram, sa vedem cum joaca PNL aici) si va strica multe smenuri. O sa se inteteasca atacurile inzecit la adresa lui ND si a lui Clotilde, care par ca au luat taurul de coarne in primul an de mandat… OK, or mai sacrifica din atentia dedicata altor probleme, dar daca le ies astea, e mare smecherie si de bine pe termen lung pentru noi toti…

    00
    • Oooo, dar și cîți martalogi vor rămîne pe drumuri din cele 20 de firme municipale de tăiat frunze la cîini. Atunci să vezi urlat la lună…

      00
    • Aia o sa fie o cale de atac emotional, dar finantatorii… ehe, se vor gasi destui din zona asta imobiliara sa bage bani in „publicitate” anti-ND pe orice canal si cu orice motiv posibil.

      00
  22. pana una alta, bucurestenii se spala mai des ca americanii.

    00
  23. Cum intru în posesia banilor care mi se cuvin pentru prezența la proteste?

    Help vă rog!!! Dau fundă!

    00
    • Dar eu, că am fost plătit de PSD să spun că ăștia de au comentat mai sus au puța mică?

      00
    • haha, si cunostintele mele s-au dus pe mo, ce idioti

      00
    • Trimite poze cu cainele cu care ai fost, merge mai repede asa.

      00
    • Tocmai că mergeați că papagalii fara să știți de fapt de ce prostestati iar șmecherii care va mânau că pe turmele de oi acum încasează contracte grase de la stat de la animalele politice de la pnl și usr.

      00
    • Simpaticii ăștia nu înțeleg că ei au fost doar masa de manevra din mana unor șmecheri care au încasat banii, doar nu crede cineva că banii au ajuns la fazanii care nici macar nu știau de ce sunt in piata in afară de a aprindă la comanda luminița la telefon și să-si facă selfie.

      00
  24. NOU
    #67

    femeia asta este de o prostie greu masurabila

    00
  25. vita asta este peste tot si, ce e mai grav este ca toti prietenii mei o au la prieteni si ii permit sa comenteze. cica ironic. sms, mke?

  26. A zis de două ori „sărit de c*r în sus”. Oare o fi ceva important pentru ea?

    00
  27. Magdalena avea obiceiul sa comenteze pe FB-ul unui om echilibrat care a condus multa vreme Mediafax. Da, cu stil ticalos si insinuant, cu retorica veninoasa. Doamnei Magdalena i-am demontat de fiecare data aberatiile si, pentru ca sinfurele ei raspunsuri cand o lasam in fundul gol era sa arunce injurii, mai primea si cate una peste bot. In cele din urma mi-a dat block. Specimenele astea au nevoie de replici pe masura si constante. Daca le lasi sa se cace in bunul simt, evidenta si logica se si sterg cu tine la fund.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile