Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

87 comentarii

  1. Aia era! Gheiț vrea pământurile oamenilor! De asta a inventat virusul și acum modifică ADN-ul cu vaccinurili!

    Dar nu o poate păcăli el pe țața Flocea din Pulenii de deal, ea moare cu bil de gât pe ăia 30 de ari ai ei cu succesiunea nerezolvată.

    00
    • Bine ca vrea pamanturile americanilor si nu ale noastre. Pamanturi pe care le vom vinde in continuare latifundiarilor pesedisti, ca doar sunt de-ai nostri. #nu ne vindem tara

      00
    • Nu aveti acte la teren?! Vai.
      O practica uzuala pentru cei care fac agricultura pe terenuri mari este sa ignore faptul ca fie nu au act de proprietate, fie nu au contract de arenda si ei ara/cultiva terenul. Cand vine proprietarul terenului sa reclame fie se ajunge la intelegere, semneaza darea in arenda, fie se merge mai departe in justitie. In ambele cazuri firma intra in posesia actelor(copie) si a listei mostenitorilor/imputernicitilor astfel incat la succesiune…
      Ce ziceam?! Da! Gheit vrea pamanturile oamenilor!

      00
    • @Pixel, daca dau in judecata o entitate fie ea societate comerciala, institutie sau persoana fizica, o sa aiba actele terenului meu?? Inteleg ca o sa aiba acces la dosar, si fiind terenul meu titlul de proprietate va fi cu siguranta la dosar.
      Ei pot sa faca cate copii or vrea asta nu schimba numele de pe titlu
      Daca eu iti cunosc numarul de telefon nu inseamna ca imi apartine si nici nu-ti platesc abonamentul.
      Sau poate n-am inteles eu ce vrei sa spui.

      00
    • @Pixel, nici eu nu am inteles ce se intampla la succesiune daca cineva are copii ale actelor de mostenire/de proprietate.

      00
    • Mă depășește și pe mine…

      Ce zici? Vine firma la succesiune? Sau ce pisicii mei se întâmplă?

      00
    • @Ovidiu Imi cer scuze ca nu m-am facut inteles. Normal ca nu or sa detina terenul tau agricol, tu care mergi in instanta si iti aperi dreptul. In restul cazurilor ai situatia in care de jure nu e proprietarul terenului, de facto este: fie ca se gasesc mostenitori sau batrani care nu merg in instanta sa se judece si semneaza arenda, fie nu apare nimeni sa conteste: tinerii sunt plecati, batrani nu mai sunt si, cand intr-un final se strang mostenitorii fie accepta arenda, fie vand terenul fix la arendas. Cativa rataciti pe la Agronomie isi pun intrebari: calitatea terenului, modul de folosire al acestuia, ca poti sa il iei negru si sa il dai inapoi nisip.
      Ca ne ocupam timpul cu Covid si alte discutii importante nu schimba faptul ca tot cu 200-250k scade populatia tarii. Bucuresti nu e Romania.

      00
    • Firma este in pozitie dominanta in raport cu tot satul.
      Are toata informatia referitoare la starea terenului.
      Stabileste pretul de arenda/cumparare.
      Foloseste terenul (azot, ingrasaminte) dupa bunul plac.
      Succesiunea e cireasa de pe tort: firma are actele(copie), dar din 8 destepti se gaseste unul care tine el actele si ceilalti nu au nici macar copii si de aici un tambalau 10-15 ani…
      Cine e proprietarul de facto?

      00
    • Pixel, asa se agitau si pe la mine prin sat, a venit un italian „sa le ia pamanturile”. Dupa un timp ajunsasera toti sa-l dea in arenda la el, ca si-au dat seama ca daca lucreaza ei muncesc mai mult si primesc mai putin. Dupaia revolta satului era ca italianu’ se imbogateste pe terenul lor, ca luase omul utilaje noi, niste tractoare cat casa.

      Problema italianului a fost alta, nu a luat in calcul lenea… in localitate de 3000 de suflete nu a gasit sa angajeze 40 de oameni… a incercat saracul sa aduca niste pachistanezi sau ceva de gen, i-a tinut vreo 2 ani prin sat, spre amuzamentul localnicilor.

      Apoi a ajuns la concluzia logica ca Romania nu e de el si s-a dus de unde a venit. Inca o victorie pentru ai nostri, din seria otraviti fantanile, ardeti recoltele!!!

      00
    • @Big la nivel de 10-50ha, a venit un italian, perfect de acord, similar cu perioada buticurilor. Acum vorbim de ceva similar Mega, alta piata, alte raporturi.

      00
    • Mda. Pe aici prin estul sălbatic se aude că au multe hectare firme din nordul Europei. Și tot multe hectare, de pădure acum, ar avea o universitate vestită.

      00
    • Daca omul o sa faca agricultura responsabil si o sa cultive alimente curate(fara cartela 5G) o sa fie mult mai bine pentru americanii obisnuiti cu Cargill, Monsanto and Co.

      00
  2. 2. E doar o răceală – suna a click bait

    Titlu : „O treime dintre pacienții cu Covid-19 se întorc în spital în următoarele 5 luni cu boli de inimă, de ficat sau cu diabet, iar unul din opt moare – amplu studiu britanic”

    Articol : „Aproape o treime dintre pacienții care s-au vindecat de Covid-19 după o FORMA MAI GRAVA a bolii ajung înapoi în spital în următoarele 5 luni, iar unul din opt moare, …”

    Din totalul de pacienți cu COVID-19 cați au avut o forma grava ? din acel procent , ce inseamna o treime ….

    00
    • formele „mai” grave afectează 20% dintre cei infectați. cum, la nivel global, ai 100 de milioane de infectați, înseamnă că 20 de milioane au forme „mai” grave. două milioane din ăștia 20 au murit deja. o optime din ce rămâne, adică 18 milioane cu forme „mai grave”, înseamnă încă 2 milioane de decese. altfel spus, vorbim de dublarea mortalității.

      00
    • Articol de doi bani. Cum orice boala e mai puțin gravă pe lângă covid, zeci de mii de oameni mor de alte boli pentru ca sunt amânați sau refuzați. Am cazuri in familie care au așteptat jumătate de an sau chiar un an o operație. Altul a murit de cancer după ce a fost refuzat 6 luni de la tratament și de la analize. Pe motiv ca e covid. O bătaie de joc.
      Așa și articolul asta. O minciuna. Câți dintre aia care ‘au boli de la covid’ aveau și alte boli pe care le-au ignorat eroii din linia întâi?

      00
    • @krakatau, de curiozitate, că tot văd atitudinea asta: tu cum ai fi făcut? ai fi băgat bolnavii cronici în spitale? inclusiv în primăvară, când echipamentele de protecție lipseau peste tot în lume?

      00
    • @berenger: da. pt exista boli adevarate. au murit multi oameni din cauza ca eroii din linia intai ii refuzau.

      00
    • @Krakatau, situatia ta este foarte trista, cu membri ai familiei care au murit de cancer din cauza faptului ca nu au avut acces la analize si tratamente medicale.
      Cred ca toti suntem de acord ca anumite masuri luate de Arafat, Orban si Iohannis au fost foarte gresite si ca toata situatia putea fi tratata mult mai bine.

      Macar persoanele care au asteptat 6 luni, respectiv 1 an pentru operatie sunt bine acum? Erau operatii urgente fara de care viata lor ar fi fost in pericol?

      00
    • Si eu am o cunostinta care fix la fel a pățit… Ca atare, sa ramai fără tata la doar 20 și un pic de ani din cauza unor nenorociți, ca altfel nu le pot spune, parca nu e prea grozav…
      L-au plimbat pe săracul om din stânga în dreapta timp de vreo trei zile pe motiv de covid, pana când…

      00
    • @krakatau, adică tu spui că înlocuiești niște practici aberante cu niște practici și mai aberante, în care, practic, virusul circulă nestăpânit prin spitale. eu credeam că ești în stare să propui ceva rezonabil…

      00
    • @berenger, buba mare e că nu au fost în stare de la bun început să facă treaba mai cu cap, să aloce doar anumite corpuri de clădire pentru covid și să continue (chiar și la 50% capacitate) cu secțiile clasice. De abia acum au început anumite spitale să facă asta, pentru că și-au dat seama că se întâmplă fix ce povestește @Krakatau. Bine, acum se poate și pentru că testele rapide sunt mult mai accesibile ca acum 6 luni. Dar, din păcate, e prea târziu pentru mulți.

      00
    • @berenger: dacă erai tu bolnav și te refuzau? Te sacrificai tu sau pe familia ta pentru binele altora?

      00
    • @krakatau, încă odată, problema e de ordin strategic, nu individual: ce faci când te lovește tunul, cum s-a întâmplat în primăvară? omenirea a experimentat vestitul model suedez, iar mortalitatea în căminele de bătrâni a fost fantastică sau modelul alternativ în care oamenii au murit ponderat, și de covid, și de alte boli netratate. tu spui că modelul suedez trebuia implementat în spitalele românești. mă rog, e opțiunea ta subiectiv-supărată. nu cred că vreun responsabil din lumea asta ar face așa ceva pentru că, practic, ai fi expus mult mai multe persoane complicațiilor cauzate de virus. să nu uităm, chiar și cu lumea închisă total, cele mai mari și persistente focare în românia, în primăvară, au fost în spitale. repet, cu ele goale. cum ar fi fost cu ele pline.

      @adyzah, cum spun și mai sus: cele mai mari focare din primăvară au fost în spitale. alea goale. cum ar fi fost cu ele pline. trebuie să fim realiști: sistemul medical românesc e prost, subfinanțat și cu incompetenți în fincții de conducere. nu te poți aștepta ca el să funcționeze brusc doar pentru c-a venit pandemia. e nerealist!

      00
  3. 3.Sa îi văd dacă pot ei face trenuri care merg cu treijdekm pe două ore ca noi, #suntemlideri.

    00
  4. Am un lapsus și mă enervează de aproape o săptămână.

    În perioadele reci, oamenii poartă o pereche de pantaloni în plus, să nu le fie frig la picioare și să nu aibă probleme cu circulația sângelui mai târziu în viață. Cum se numesc pantalonii ăia? Au o denumire anume?

    00
  5. 3. Ce credit score trebuie sa aive chinezu de rand sa umble cu asa ceva?

    00
    • Chinezii pot face ce vor ei la cele mai inalte viteze. Cand o sa deraieze si vor muri sute de oameni, evident ca nu va fi dat publicitatii.

      Pana una-alta, cum e cu COVID in China? Doar 88 000 de cazuri intr-un an. In ditamai epicentrul pandemiei.

      00
    • @nimeni, am inteles ca momentan nu este foarte grav cu credit score-ul. Daca iti platesti la timp taxele si amenzile ai acces la toate serviciile.
      Singurele situatii in care nu ai acces la trenurile de mare viteza si in avioane sunt pe criterii economice. Compania de cai ferate din China merge in minus de ani de zile. Iar logica este ca daca tu nu iti platesti taxele si impozitele, statul nu are de unde sa subventioneze liniile de mare viteza, asa ca automat nu ai acces.

      00
    • Oamenii de știință au construit și 165 de metri de cale ferată pentru a face și o demonstrație publică cu noul prototip

      Pe cat mah? :D

      00
  6. Sa fi murit de la medicamentele acelea f nasoale? E posibil. S-a facut un studiu si pe asta?

    00
  7. 3. Cand ajunge in statie face “mac mac oac oac”

    00
  8. Io stiam ca Maglev e rus, cum a ajuns inventia lui in China?

    00
  9. „e doar o raceala” si la mine in timeline se pling si aia care n-au avut forma grava, unii ca au ramas cu urticarii care nu trec cu nimic, altii ca nu mai pot respira ca inainte si au o stare de oboseala permanenta, inclusiv aia cu copii asimptomatici se pling ca copiii au ramas afectati dupa forma aia asimptomatica la 3, 6 luni de la imbolnavire, ma abtin cu greu sa le aduc aminte ca-si plimbau copiii peste tot fara masti, ca nu erau obligatorii prin lege de la virsta aia, cum o fi sa traiesti ca parinte cu un copil in casa, pe care il vezi cum se chinuie, ca ju mai e sanatos ca inainte si tu stii ca ai contribuit prin inconstienta ta la chinul lui?

    00
    • Lasă că am purtat eu mască și tot m-a prins. Formă medie, tratat acasă cu ceai și paracetamol. După trei săptămâni de la vindecare făceam traseu de 8 ore pe munte (dus-întors). Totul ca înainte. Repet: cu mască cu tot. Voi n-ați înțeles că măștile astea nu te apără de viruși, oricum s-ar numi ei? Cel puțin nu astea de pe piață, că eu, mai sărac, din alea port.

      00
    • eu port masca si nu m-a prins, daca mastile astea nu sunt utile, cum explicati voi, apostolii nepurtatului, ca s-au redus imbolnavirile de gripa? A, da, nu e de-ajuns sa porti masca, mai trebuie sa te si feresti de aglomeratii, cu alte cuvinte sa mai stai si pe coada ta, acasa

      00
    • @pizzi, nici eu nu i-am inteles pe astia care se plimba efectiv prin hipermarket-uri si prin mall-uri cu copii si nu le pun masca.
      Sunt constient ca legea nu te obliga, dar instinctul tau de parinte nu iti spune ca trebuie protejat copilul cat mai mult? Indiferent ca nu „prea” au fost cazuri grave la copii. De ce sa ii risti viata si sanatatea?

      Cel maiaiurea mi s-a parut in perioada in care nu era obligatorie masca decat in spatiile interioare cand vedeam parinti pe strada care purtau masca si aveau de mana copii fara masca. Adica ma protejez pe mine, dar asta micu’ nu mai conteaza… el se descurca singur sa supravietuiasca.

      00
    • @Sorin : studiile preliminarii indica o corelatie intre gravitatea bolii si cantitatea de particule virale inhalate… deci masca aia s-ar putea sa te fi ferit de o forma grava, aia ce nu ti-ar mai fi permis plimbarile.

      00
    • da, am si eu cunostinte educate si pline de bani si realizari profesionale care-si tin copiii fara masti si-i duc peste tot: innot, fotbal, cresa, gradinita, inca le reprosau profilor care veneau pe acasa ca nu mai vor sa vina sa se intalneasca fata in fata cu copilul, eu as reactiona foarte urit daca as fi profa, educatoare, personal auxiliar pe la scoli sau gradinite sau ateliere, pai in plm, tu iti plimbi boracu peste tot si pe urma mi-l aduci mie sa ma testezi daca mor sau traiesc? tine-ti plodu acas! chiar si cu vaccin, inca nu se stie cum reactioneaza sistemul imunitar la infectari repetate, ca vaccinul ala nu te fereste de infectie, doar iti antreneaza celulele sa lupte, acum ca alea reusesc sa lupte sau nu, ramane de vazut.
      intre timp pe fb:
      „M-am gândit mult timp daca sa scriu sau nu aceasta postare, dar am primit încurajări sa povestesc intamplarea noastra si poate candva cineva o sa aiba nevoie de sfaturile noastre. Nu inteleg de ce peste tot se spune ca virusul SARS-Cov2 nu are efecte asupra copiilor. NU ESTE ADEVĂRAT!! Într-adevăr, copiii pot avea simptome usoare sau deloc, cum a fost in cazul nostru. Insa, nu infectia in sine este periculoasa, ci ceea ce vine la 6-8 saptamani după infectia cu acest coronavirus.
      In noaptea dintre 17 si 18 decembrie, Anastasia a început sa tremure si sa faca febra foarte mare (peste 41). Dupa ce s-a linistit si a scazut febra, am plecat la spitalul Victor Gomoiu pentru investigatii. Am fost intrebata daca a avut covid cineva din familie sau chiar Anastasia. Răspunsul meu a fost: NU! Pentru ca nici unul din familie nu a avut covid pana la data respectivă si nu stiam nimic nici de copil. In urma analizelor din camera de garda, a reiesit un grad de deshidratare enorm de mare, pentru care ne-au internat si a primit perfuzii de hidratare. A continuat vineri si sambata cu febra foarte mare si au decis sa ii administreze antibiotic. Ultima febra a fost duminica seara. Incepand de luni, 21.12, i s-au inrosit ochii foarte tare si o deranja orice insemna lumina. Nu mai avea febra, dar era apatică, o durea burta, plangea foarte mult si nu ma suporta nici pe mine langa ea. A venit medicul care se ocupa de noi. Un medic de milioane. A consultat-o cu greu pentru că plangea si se zbatea mult. A cerut sa se refaca analizele uzuale plus multe altele, printre care si anticorpii de covid. Rezultatul a fost: PIMS – sindrom inflamator multisistem post covid. Anastasia a avut covid, a fost asimptomatica. Avea anticorpi de covid enorm de multi pentru un copil de 3 ani si jumatate. Avea vasculita cerebrala si insuficienta cardiaca. Au urmat zile groaznice de asteptare ca organismul ei sa raspunda la tratament. A facut radiografie pulmonara, ecografie abdominala si cardiaca.
      A primit 2 tipuri de antibiotic, medicatie pentru stomac si pentru inima, vitamine cat cuprinde, imunoglobulina si sirop de liniștire.
      Am avut noroc de oameni buni, intelegatori si de medici pregatiti. Am petrecut Crăciunul intr-un salon de spital. Nu pot spune ca a fost trist, din contră. Craciunul acesta mi-a redat copilul. Am vazut-o râzând in ziua de Craciun, lucru care mi-a umplut ochii de lacrimi. Cel mai greu pentru mine ca mama, a fost sa asist la crizele de plans necontrolate ale copilului. Sa plang cot la cot cu ea pentru ca nu aveam cum sa o ajut. Din cauza sindromului inflamator, avea o stare de nervozitate de necontrolat. Pur si simplu nu putea sa se oprească din plans, si nu suporta sa pun mana pe ea, sa o consolez. Cea mai lunga criza a fost de 3 ore de plans, dupa care a adormit.
      Prin acest post, vreau sa trag un semnal de alarmă. Nu se vorbeste nicaieri despre efectele virusului asupra copiilor. Noi am fost norocosi! Anastasia a fost singurul copil cu forma usoara, din spital, din acea perioadă. Erau alti copii in stare extrem de grava, la ATI, in stari greu de imaginat.
      Nu imi doresc sa mai trec prin asa o experiența ingrozitoare. Acum pot spune ca suntem bine. Acum m-am simțit pregatita sa povestesc experienta asta oribila.
      Nu stati cu impresia ca sunt copii si nu sunt afectați de covid, asa cum se spune peste tot.
      Vreau sa mulțumesc din suflet intregului personal de la Spitalul de copii Dr Victor Gomoiu, pentru incurajare, pentru sprijin si pentru ingrijirea copilului.
      Aveti grija de voi, de la cel mai mic, la cel mai mare. Sanatate multa va doresc!!”

      00
    • asta micu chiar se descurca mai bine ca tine sa supravietuiasca.

      Sistemul lui imunitar e in perioada de curiozitate si adaptare rapida.

      Ceea ce ai vrea tu sa ai.

      00
    • @mac gregor, asta micu’ se descurca mai bine, dar totusi recunosti ca exista un risc si pentru el. Atunci de ce sa nu-l protejezi? Chiar daca riscul este de 10 ori mai mic decat la tine, de ce sa ti-l asumi?

      00
  10. Legat de moartea a 33 de batrani dupa ce au primit vaccin, ce nu spune lume este cati batrani de genul mor in mod normal… practic la varste inaintate cu tot felul de boli se moare din motive minore, gen te duci la buda si te scremi… infarct si nu glumesc. Uitati-va pe statistici in Anglia sa vedeti cat s-a murit prin azilurile de pe acolo prin martie aprilie…

    00
    • Intr-un final au spus ca zilnic in caminele de batrani din Norvegia mor in medie 41 de persoane. Asadar cei 33 de batrani care au fost vaccinati si apoi au murit se incadreaza lejer in limita deceselor zilnice din cauze naturale. Nu exista o legatura directa cu efecte secundare ale vaccinului.

      00
    • Da daca erau declarați cu covid care ar fi fost cauza sigura?

      00
  11. @3 nu imi iese socoteala. Au un tren de 21 m care poate atinge 620 km/h si au construit 165 metri cale ferata speciala pt experimentare/demonstratii?!? Tzapene extrapolari fac chinejii astia
    Si ce e HTS (highway transportation system) in traducerea diji….energie la temperatura inalta…..???

    00
    • Nimic oficial din China nu e demn sa fie crezut, mint de stang…

      00
    • Poi nu mai stiu cine minte/dezinformeaza… Chinezii sau digi…cum ziceam tren de 21 metri si o cale ferata experimentala de ~8 ori mai lunga decît trenul…

      00
    • M-am lamurit in sfarsit. DIGI a tradus articolul de la CNN: https://edition.cnn.com/travel/article/china-high-speed-maglev-train-intl-hnk/index.html
      Si traducerea lor: high-temperature superconducting (HTS) power = energie la temperatură înaltă (HTS), e mai proasta decit cea de la google.
      Nici CNN nu stie bine ce vrea sa spuna(..probabil: energia furnizata prin supraconductori la temepraturi inalte….high-temperature superconducting (HTS) power lines)

      Altfel, lungimea trenului si a liniei ferate, au tradus-o foooarte bine :)))))

      00
    • … pai digi e de departe cel mai jegos post cand vine vorba de propaganda chinezeasca, probabil au trecut asta in contractul de achizitie al echipamentelor, ca e de datoria lor sa slaveasca China si sa vanda toate gogosile lor. Pornind de la mizeria aia de intro la stiri in care ne spun cum in China sunt cei mai mult miliardari in 2020… pana la toate stirile in care aflam ca in China nu mai au probleme cu Covid-ul, totusi sunt zeci de milioane de oameni in carantina stricta prin foarte multe zone ale tarii, cu ratii de mancare primite acasa… si iesit total interzis. E trist, dar aparent pentru niste banuti… toata lumea e pres in fata Chinei.

      00
    • @Goldy, tocmai ti-a explicat @Raul, ca Digi a preluat articolul de la CNN si tu ai continuat sa mananci cacat.
      Poate ca sunt pupincuristi si ii ridica in slavi pe chinezi, dar aici daca era cazul nu crezi ca ar fi avut articolul direct din China?
      Ar mai fi fost nevoie sa il preia si sa il traduca de la CNN?

      00
  12. „Cumparati pamant, ca altul nu se mai face…”

    00
  13. 2. Nu sunt anti-covid deloc, dar trebuie mentionat la studiul respectiv si asta: „47,780 individuals (mean age 65 years, 55% male) in hospital with COVID-19 and discharged alive by 31 August 2020”

    Varsta mediana 65 de ani.

    Sursa: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.21249885v1

    00
    • De ce trebuia mentionat asta?

      00
    • Pentru ca avem tendinta sa credem ca studiul asta reprezinta majoritatea bolnavilor covid, pe cand varsta mediana de 65 de ani nu reprezinta majoritatea deloc.

      00
    • Studiul e făcut doar pe cei care au făcut forme grave, adică la sub 20% din cei depistați pozitiv, în plus nimeni nu știu precis câți au mai fost infectați fara să fie testați.

      00
    • Nu, nu esti deloc, da deloc anti-covid … doar ti se rupe de cei peste 65 de ani.
      Baaah, mai sunteti multi? parca s-a drumul la vidanja, asa apareti pe aici

      00
    • @xxx Unde am scris ca sunt impotriva de cei peste 65 de ani? Mai citeste odata, am mentionat numai la ce se refera studiul si ca articolul de la hotnews e mai mult clickbait decat altceva…

      00
    • Faptul ca tii neaparat sa mentionezi varsta arata ca ti se rupe de cei peste 65 de ani … incerci sa scoti in evidenta ca oricum sunt batrani si oricum mureau … asa ca nu mai fa pe sfantu’ pe internet

      00
    • @xxx fix asa boss

      00
  14. Mai zoso, cu tine nu stiu niciodata care stire e pe bune si care e sarcasm!

    „Dacia Sandero face succes în Anglia”

    Intrebare: are Dacia Sandero succes in Anglia?

    nu stim, e 50-50.

    00
  15. Dupa nenumarate sicanari, amenintari si violente, „Polițiștii rutieri nu au dubii cu privire la faptul că a fost doar un accident rutier.”
    „Siguranta si incredere”, da da, vezi sa nu
    https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2021-01-19/Activistul-de-mediu-Daniel-Bodnar-ranit-grav-intr-un-accident-rutier
    https://www.stirisuceava.net/2021/01/daniel-bodnar-grav-ranit-intr-un.html

    00
  16. 3. Urât de tot în comunism
    Am verificat daca am dat click pe linkul bun :))

    ” Oamenii de știință au construit și 165 de metri de cale ferată…” pai ce faci cu 165m? nici nu scoti frana de mana

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Top articole

7 zile