Știrile zilei – 11 decembrie 2020

  1. Blondă . Verde . Apus . Blondă . Munți . Alb . Alb . Brunetă . Pistrui .
  2. O palmă politică, zise alegătorul
  3. Amenzi pentru cartel către Pepsi, Auchan, Carrefour, Cora și alții
  4. Centrul European de Securitate Cibernetică
  5. Leroy se extind la Brașov
  6. Când nu faci banii ăia cu capul tău, nu știi nici să conduci
  7. Așa arată o țeapă, britanicilor
  8. Mastercard și Visa au oprit procesarea pentru PornHub
  9. Cronica de business

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

53 comentarii

  1. Aur in sus aur in jos…stai sa dea de salariile si beneficiile parlamentului, masina diurne birou teritoriu, sa vezi ce se imburghezesc toti baietii si fetele astea gurese degraba varsatoare de sange de lgbtq+-, cateva functii prin comisii niste rude amante cumetre angajate de colegul de la psd ca sa nu fie interzis de lege, la prima boare racoroasa fug jumate la psd pnl sau usr

    00
    • desconsiderarea lor e o greșeală. nu cei 47 de parlamentari ai lor sunt problema. mulți vor sta în banca lor, vor fi invizibili în parlament și nu vor face prea rău. va vedea toată lumea ce pațachinăă e șoșoacă, iar deja lavric și târziu au o imagine nasoală. iar simion e, totuși, un lider de galerie de fotbal, nimic mai mult.

      problema e în altă parte: ei sunt expresia unor nemulțumiri profunde și neluate în seamă de mulți ani. ignorarea acestor nemulțumiri va duce la un succes mai mare a celor din față!

      00
    • AUR va exista cat timp va exista si USR-ul

      00
    • Bai nene, vad ca majoritatea ignora stirea de la punctul 8. ca oricum noi nu plateam, dar va dati seama ce impact o sa aiba asta asupra economiei romanesti???
      Daca devine permanenta se prabuseste o industrie care, alaturi de capsunari, era stalp al economiei!!!!

      00
  2. 6 – TBH cred ca tocmai cu capul a facut banii aia. Cel putin o parte a lui.

    00
  3. #2. Ala a actionat pur emotional….de la un antreprenor, om cu studii cum zice acolo ca e, ma asteptam la mai multa analiza rationala.
    Si acu zice:
    „Acum când în sfârșit presa le dă atenție, au început să iasă la lumină și multe lucruri cu care nu sunt de acord……. E îngrozitor ce am citit și de Sorin Lavric. L-am ascultat și despre alte subiecte, părea un tip deștept. Nu spune numai tâmpenii, dar un om care gândește în felul ăsta despre femei nu aș vrea să aibă vreodată o putere executivă. ” –- pam pam.
    In campanie nu erau astia iesiti la vedere cu toate declaratiile lor demente, se pare

    00
    • Și ce a zis rău Sorin Lavric ăsta?! Și pe cine a supărat tare ce a spus Sorin Lavric?! Cumva pe autoare?! Cine e autoarea?!

      00
    • Nu patroane, am citat ce zice votantul AUR, dupa ce i-a votat nu e de acord cu ce zice Sorin si ceilalti.

      A, si a votat AUR pentru ca ca ia urmatoarele masuri:
      „Au niște măsuri directe. Votul în două tururi la locale. Excluderea pensiilor speciale. Modificarea legii electorale pentru că sunt probleme grave, uite acum cu voturile în diasporă. Depolitizarea administrației. Asta trebuie făcută neapărat.”
      Si USR zic ca fac exact si astea, dar el e dezamagit de USR.

      00
    • @sfatuitorul, poate e dezamagit de USR pentru ca astia sunt in parlament de ceva timp? Si ce branza au facut?
      PS. Nu sunt fan AUR, nu i-am votat.

      00
    • @sfatuitoru … inainte de articol ai o poza si un nume cu cel care a scris articolul … da click pe el si vezi ce a mai scris acea persoana … eu am dubii ca acel „votant” exista sau ca acel „antrepenor” daca exista a fost sincer cu ea

      00
    • pe mine ma ingrozesc oamenii care sunt socati de declaratiile lu sorin lavric ca nu stiu pe ce lume traiesc, de parca jumatate din populatia masculina a tarii asteia nu ar fi de acord cu el in capul ei dar nu are curajul s-o zica in fata oricui. ei, uitati: asta a avut curajul sa zica ce gandeste. eu personal, ma bucur cand oamenii zic ceea ce gandesc. e mult mai periculos sa traiesti printre fatarnici. asa stim de cine sa ne ferim. luati cu paine!

      00
    • interviul ala e absolut halucinant si m-a facut sa caut definiatia cuvantului „nuri” in dex: NUR, nuri, s. m. (Mai ales la pl.) Calitatea unei persoane (în special a unei femei) de a atrage, de a plăcea prin farmecul, drăgălășenia, grația ei; aspect atrăgător al unei femei. eu am trait cu impresia toata viata pana acum ca nuri= sani. am mai invatat ceva azi.

      00
  4. 2. Un om educat este manipulat grosolan în mediul online. Ce pretenții sa ai de la ceilalti care votează cu pesede?

    00
    • De ce suntem îndemnați să alegem USR-PLUS? Ca să le dăm o șansă, pentru că sunt noi. De ce nu am da o șansă și celor de la AUR? Ce se poate întâmpla, să fie corupți? E, na…

      00
    • @ubercool, eu de exemplu sustin USR-PLUS pentru ca: vad ca sunt acolo oameni bine intentionati si corecti si INTREGI LA CAP. Nu sunt cei mai capabili, cei mai destepti.
      Si cred ca ma intai avem nevoie de oameni corecti, bine intentionati si apoi folosind ce resurse avem la dispozitie (buget propriu, niste fonduri europene, etc) usor-usor se mai face cate o bucata de autostrada, o linie de tren, o canalizare, gaz. Se mai scapa de leprele din administratiile locale ce tin pe loc diverse proiecte locale (tras de apa, gaz, etc) pt. ca…sunt lepre.

      00
    • @sfatuitoru oamenii ăia par bine intenționați, pentru că au, probabil, aceleași intenții ca și tine. Din punctul de vedere al unui asistat social sau al unui parazit de partid, sunt rău intenționați, iar cei de la PSD/PNL etc. sunt cei cu intenții bune (perpetuarea stării de corupției, nepotismului, etc.)

      00
  5. Cand nu ai cu cine vota … alegi ceva nou, nu ?
    Sau tot ca „animalul ala cu coarne” votezi fara sa conteze si sa se schimbe ceva?

    00
  6. 2. Il inteleg pe om, nu l sustin dar il inteleg. Cand omul e disperat, dezamagit, voteaza cu ala care i promite marea cu sarea. Alternativa e sa fi stat acasa, treaba cu raul cel mai mic si faptul ca acceptam asa ceva ca fiind norma ar trebui sa ne sperie.

    Si ca sa fiu nihilist, cine crede ca se va schimba ceva major fara varsare de sange e prost si nu stie istorie. Toate schimbarile de paradigma s au produs dupa un genocid mai mic sau mai mare. de la primele razboaie la ww1, ww2, revolutie…

    00
    • Acel moment cand postări de genul „cine crede ca se va schimba ceva major fara varsare de sange e prost” primesc o grămadă de aprecieri pe blogul lui zoso.

      11 decembrie 2020

      00
    • Silicon: dacă nu îți place ceva care este o realitate și te faci că nu vezi, nu înseamnă că nu este adevărat. Oamenii se mint mult prea mult din cauză că nu doresc să privească anumite realități dure în față.
      Nu, nimeni nu vrea să ajungem la asta, dar adevărul este că în istorie așa a fost. Și toți cei care s-au trezit pe eșafod, sau uciși în alte circumstanțe și care la un moment dat aveau puterea absolută, cu toții au ignorat semnele, poate sfaturile etc. Toți au spus: neah…. Inclusiv Ceaușescu al nostru.
      Suntem acolo unde mulți vor schimbare, dar fără să facă sacrificii personale, nici măcar unul micuțe. Să facă ceilalți. A tot vorbit zoso aici despre acest aspect (cu să facă alții). Este mult prea înrădăcinat și acest fapt duce ca schimbarea să nu vină la noi prea curând într-un mod frumos, calm.
      Însă nu asta a spus în comentariu Matei, că vrea să se întâmple o schimbare cu sânge, ci că în trecut nu a existat schimbare mare fără sânge. Și acesta este adevărul. În toată istoria umanității, peste tot. Însă să schimbăm noi lucrul acesta, să ne schimbăm noi frumos, de la noi, de bunăvoie. Ar fi minunat. Omenirea a ajuns iar la un punct de fierbere și odată cu împuținarea accelerată a resurselor în anii viitori o să vedem unde se ajunge. Și poat că autorul comentariului a dorit să tragă un semnal de alarmă, pentru cei care citesc acest blog, că spre aia ne îndreptăm dacă nu se schimbă ceva, un deznodământ pe care nimeni nu și-l dorește. Dar care va fi adevărat la un moment dat, din nou, că aceste schimbări sunt ciclice pentru că oricine vine, nu înțelege nimic și iar face lucrurile aiurea.

      00
    • Mirela, adevarul este ca in istorie a fost si Revolutia de catifea. Asadar, se poate si fara varsare de sange.

      00
    • Ca sa nu mai spunem ca din tot blocul rasaritean, doar partidul comunist din Romania a fost dat jos prin varsare de sange.

      Asadar, istoria de care vorbesti si pe care o cunosti ne invata ca se poate foarte bine si fara varsare de sange.

      00
    • A fost da și revoluția trandafirilor din Tbilisi. Dar ambele au pornit de la violente. Si da blocul comunist a căzut că era vremea să cadă. În Bielarus ce este acum? În alte părți, politicienii au învățat să aibă limite, ai noștri nu.
      Si nu s-a schimbat nicaieri ordinea sociala dupa caderea blocului comunist. peste tot au luat puterea tot cei dinaint, dar in unele tari au condus mai cu manusi de catifea, la noi, cu obiceiurile din vremurile fanariote, fiecare cum a ajuns a luat cu trei maini. S-a jefuit mult prea tare la noi. Si sustin, schimbarile totate nu au venit cu catifea. Cand s-a rasturnat efectiv elita de la un moment dat si au luat puterea altii. La caderea comunismului au schimbat doar regimul, dar au ramas aceiasi.
      Am observat ca oamenii (multi) au ajuns la o limita. Deja daca ne uitam la stirile cu politicieni care decedeaza, jumate se bucura pe fata. Mi se pare ingrijorator, asta vine cand oamenii au ajuns la limita si vor vota orice, vor urma pe oricine, numai sa scape de ”ăștia”. Chit că desigur că va fi mai rău, de aceea aș spera să o dea la întors guvernanții actuali. Nu cred că o s ajungem noi la ceva violent prea repede, dar la votat pe oricine, numai nu pe actuali da…. și nu va mai ține niciun argument de tipul: uite sunt răi, sunt așa și pe dincolo. Va conta numai că nu mai sunteți voi, nu mai vrem să vă vedem.

      00
    • gamblin: la noi nu s-a schimbat putrea in’80, doar am schimbat regimul si am intrat in democratie. la putere au ramas aceiasi

      00
    • Eu am zis, si am dat exemplu revolutia de catifea, ca afirmatiile voastre nu sunt adevarate. Si anume ca paradigma se schimba doar cu varsarare de sange, deci sa nu mai fim asa sensibili – fiindca altfel nu se poate, domnule. Ei bine, se poate si s-a putut si fara varsare de sange.

      Nu doar ca se poate, dar varsarea de sange nu a fost norma la caderea comunismului (schimbarea paradigmei), ci dimpotriva.

      Tovarasul Iliescu nu avea puterea inainte de revolutie. Oricum, nu despre asta vorbeam, ci de faptul ca in tarile din jur in care paradigma chiar s-a schimbat si la puterea au venit oameni, daca vrei tu neaparat, care nu faceau parte din aparatul de partid comunist – nu a fost varsare de sange.

      Iar tu continui sa imi zici ca nu se poate fara varsare de sange.

      00
    • N am spus ca as vrea sa se intample o nasoala doamne fereste. Iar despre revolutia de catifea nu auzisem pana acum, am mai invatat ceva. Ok, se poate si fara, dar cat de des? Nu prea des. La noi cel putin caracatita e atat de bine infipta ca nu mi imaginez vreun scenariu, protest, demers legal prin care am putea inlocui de la zero toata clasa politica.

      Poate sunt cinic dar sa fim seriosi, daca in 30 de ani am reusit doar sa reciclam bolsevici si pui de bolsevici, cum sa crezi ca am putea schimba ceva palpabil doar prin vot, fara nici un pic de forta? Populatia e dezarmata, la propriu si la figurat.

      00
  7. 6. martorii sustin ca soferul a iesit singur din masina dupa impact si a strigat „Hatz Gionule! Cred ca m-ar durea capul acum, daca as avea ceva in el.”

    00
  8. 8. Intre timp link-urile OF raman pe profilele de insta ale fetelor de succes

    00
  9. 2. Cata agitatie pe aici pentru discutia cu prietenul imaginar al unei fatuci din presa.
    Uite aici ceva mai fain: „Ma uitam uimit la inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina.”

    https://www.g4media.ro/liderul-aur-claudiu-tarziu-atac-sub-centura-la-mihai-gadea-inconstientul-rujat-vopsit-si-pomadat-ca-o-cocota-masculina.html

    00
    • Idolul tău se exprimă grobian și tu-l aplauzi. Vezi că ai uitat să ne spui că tu nu ai votat AUR.

      00
    • @AI_core
      Da, am uitat sa spun ca am votat cu AUR. Si nu din motive gen fictiunea de la 2.
      Nu vad unde e grobianismul lui Claudiu. Cocota masculina mi se pare totusi o caracterizare mult prea eleganta pentru mancatorul de cacat Gadea.

      00
  10. Dyson nu a făcut fix la fel? Susținător și finanțator masiv al Brexit, și-a luat jucăriile și a mutat tot Dyson in Singapore!

    00
  11. M-am saturat de toti analistii care o dau acum cu AUR si scot 10.000 de articole despre ce e AUR, ce face si ce pericol el, de parca a cumparat AUR PR peste tot in presa. M-am saturat de laba asta intelectuala ca noi suntem buni si AUR e rau. Pe prost nu trebuie sa il bagi prea mult in seama si mai ales nu trebuie sa faci misto de el pentru ca prostul e razbunator si nu intelege de gluma.

    Intrebarea mea e: a fost vreun analist sau vreun institut de sondare care a spus ca AUR va intra in parlament mult peste prag INAINTE de alegeri? Daca da, mai are un pic de drept sa vorbeasca, dar daca nu, ar trebui toti sa se apuce de cultivat cartofi sau de maturat strazi sau de alte activitati la care ar avea o sansa mai mare sa se priceapa.

    00
    • Clar, au arătat cât sunt de incompetenți, da de altfel oameni educați, vorbesc frumos, sunt mai deștepți deât ”ăilalți”. Mor de râs

      00
    • Intrebarea ta este mega pertinenta, insa faci marea greseala de a te concentra pe forma si nu pe fond. Concret toate institutele de sondare stiau ca zona nationalist-conservatoare nu isi gaseste reprezentatii in actuala clasa politica. Cam orice analist/sociolog care se respecta a prezentat situatia asta, dar din cauza ca se vorbea numai despre PSD nimeni nu si-a mai batut capul. Daca te uiti la procente AUR si aduni procentele pe care PSD le are, vei vedea un scor asemanator cu ce s-a intamplat in 2016. De unde putem intui ca o parte din electoratul AUR a fost votant PSD candva(Dancu zice de un raport 1:5 votanti PSD au devenit AUR). De asemenea AUR nu a fost vreun performer la alegerile locale si pur si simplu nu avea cum sa intre in cercetarile sociologice.
      Cam fix din aceste cauze toata lumea analizeaza si intoarce acest partid prin toate partile si vrea sa vada reteta succesului. Cum realitatea este foarte dura si ceea ce se descopera despre ei nu este usor de privit in fata, este mai usor sa spunem ca este o facatura din partea nu stiu cui. Ba mai mult cei care au vrut sa dea o palma prin vot actualei clase politice realizeaza pe cine au votat si au reactia omului din articol.

      00
    • surprinzator palada a dat pe aproape si cam singurul din parcare.
      in rest discutam de niste pulici cam frustrati sexual, ce o scot mistic, e normal sa mearga la tineretul analfabet. doctrinar au o supa cu de toate si „dreapta aia adevarata” o gasesc ei doar lipindu-se gratuit de texte ale lui nae ionescu.

      00
  12. nimic despre eminem de la cel punct ro? castigator naiUmor 3 sezoane la rand

    „sta” pe beat ca sisu

    00
  13. „O palmă politică, zise alegătorul”
    V-ați uitat toți la filmul „Brexit”, nu ați înțeles și reținut nimic din scena care exprima fix aceeași idee. De ce votați doamnă Brexit/PSD/AUR/etc? Pentru că ăilalți de ani de zile mă scuipă, mă înjură, mă porcăie, îmi spun că sunt săracă, proastă, analfabetă, asistată social, țigancă etc. Apoi ne mirăm că partidul de IT-iști cu idei naziste a fost învins în alegeri de badante, căpșunari, șoferi de camion și propriile mame.

    00
  14. Nu, Brexit inseamna hai sictir UE ,cu toata birocratia voastra de tot c….u ;
    sunt provaccin anti-covid ,in U.K. a inceput vaccinarea de marti (nu mai vorbesc de SUA, Canada, Israel si Arabia Saudita), iar doctorul John Campbell, o voce autorizata si reper in lumea rationala, caracterizeaza drept bizara miscarea lenta a fundurilor dobitocilor de birocrati europeni (nota mea), recte intarzierea agentiei europene a medicamentului, ce abia pe 29 decembrie vor da unda verde vaccinarii in Europa…
    https://www.youtube.com/watch?v=5fXn1PCU2E8
    In Romanica fanariota avem asa : sf.Vasile, Boboteaza, sf.Ion (am uitat ceva ?),
    asa ca undeva ,de ziua lu’ Ceasca (dupa sarmalele si caltabosii de mica unire, de pe 24 ianuarie), va incepe cel mai devreme vaccinarea personalului medical si a celorlalti la risc…
    Farwell Europe !!!

    00
  15. Hai sa comentez și eu. Am votat USR până la urmă la Senat si pe Valeriu Nicolae la Cam. Dep, iar sotul meu a votat AUR, cam in mare parte din motivele expuse în interviul de mai sus. Mama a fost diagnosticata cu cancer în stadiul 4 in ziua când s-au inchis spitalele de către Tătaru, exact in prima zi a stării de urgență, nu a putut începe chimioterapia aproape 2 luni si nici nu a putut fi operată. A fost la un pas de moarte, de fapt e un miracol că a supraviețuit in ciuda sistemului.
    Socrului meu orb și fără un picior i s-a taiat pensia de însoțitor in septembrie anul acesta, pentru a face economie de bani, au considerat probabil că se poate descurca singur. A trebuit să îi dăm în judecată unde am și câștigat în primă instanță. Eu lucrez la multinaționala de peste 15 ani, soțul meu e bugetar de 4 ani in urma unui concurs fără pile de pe vremea lui Ciolos, iar schimbările de șefi făcute de PNL sunt mă rele decât pe vremea PSD. Nu am votat niciodata PSD, nu am fost nici la referendum pentru familie și am pus votul de 4 ori pe Johanis, înainte de asta l-am votat pe Basescu. Nu știu cum să explic bine imensa sila pe care mi-o da sistemul asta, e o minune că am mers la vot (de fapt nu am ratat niciun vot din ultimii 22 de ani, cu excepția boicotului pt CpF). Dacă USR nu se reformeaza, nu ma mai duc deloc la vot, iar dacă nu se schimbă nimic la partidele clasice, mă tem că vor fi mulți votanti AUR, bula lor e mult mai mare decât credeți.

    00
  16. 1. Pistrui. :P
    2. O palmă dată la un căcat. ROFL.
    3. S-or crezut în USA, unde monopolul e la el acasă. :D
    4. Oh, sweet irony! :D
    6. Încă o dovadă că imbecilii au bani, dar nu destui cât să echipeze mașina cu 4Matic+. :D :D :D
    7. Ironia sorții, șobolanii părăsesc corabia. Toți susținătorii Brexit s-au umplut de bani sau au spălat bani, iar acum e timpul să se distreze.
    8. Pornhub…nu mai e ce-a fost.
    9. –

    00
  17. Airbnb, care acum o săptămână voiau o valoare de 30 de miliarde la listare, au primit o valoare de 47 de miliarde la listare, iar în prima zi de tranzacționare au sărit de 80 de miliarde.

    00
  18. Daca cineva a avut curiozitatea sa intre pe articolul reuters citat de aleph news a vazut ca reuters n-a dat link la NY Times. Oare si la ei nu se face „jurnalism de calitate”?

    00
    • nu mai cita studii pe care nu le citesti.

      CONCLUSION
      Same-sex sexual behavior is influenced by not one or a few genes but many.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.