Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

70 comentarii

  1. 2. a) Sa ne aducem aminte ce s-a intamplat cu Al Gore :).
    b) Totodata nu poti sa-mi spui mie ca TOTI care s-au inregistrat democrati au votat cu Biden.
    c) Au ajuns buletinele de vor DOAR cu votul pentru Biden nu si cel pentru senator/guvernator/congresman deputat. Desi pe buletinul de vor erau TOATE aceste optiuni. Adica eu democrat bifez DECAT ( cum zic bucurestenii analfabeti ) Biden si uit de guvernatorul democrat din statul meu ?
    d) Pot sa-mi dau cu parerea mai mult decat voi ca stau printre ei …
    e) Stiti una din masurile lui Biden ? Daca faci mai mult de 400K ( venitul se ia cumulat, adica tu si sotia/sotul ) 65% se duce spre stat ca si taxe/impozit.
    f) Surprinzator cum au votat toti PRESEDINTELE dar au uitat ca daca nu votezi senatul P**A – nu trece nicio lege. Momentan e detinut de republicani.
    g) Daca nu locuiesti in state, don’t hate Trump. Garantat nu te-a afectat cu nimic politica lui. Ca e rasist/porc/misogin o fi .. dar nu ai fost nicicum afectat de Trump.
    h) Am obosit. Inca un pahar de vin.

    00
    • Dar nu pentru asta mi-am dorit să cadă într-un gard ascuțit și l-am vrut plecat de la WH. A fost pentru politica sa de retragere pe continentul lor, deși US și-au asumat rolul de jandarm mondial and shit. Toți imbecilii se bucurau pe aici de marile realizări ale lui trump, rechemat de trupe acasă, economia la noi în curte, ei locuind în Militari și neînțelegând că dacă SUA se retrage de aici, UE ne aruncă ca pe o măsea stricată și devenim stat tampon între imperiul rus și lumea civilizată, ce am fost dintotdeauna. Măsurile așa zis pro America, dumbfucksilor, sunt măsuri împotriva noastră, împotriva UE, măsuri care ne afectează direct și care vă afectează direct, voi nu veți beneficia niciodată de ele decât la televizor.

      https://arhiblog.ro/trump-primit-forbiden-casa-alba/

      00
    • Nu locuiesc în State, dar pot să spun că politica lui trump ne-a afectat și ne-ar fi afectat grav. Problemele voastre interne cu impozitele lui Biden și alte asemenea sunt ale voastre. Domestice. Trăiți cu ele așa cum și noi trăim cu statul absent și ideea că suntem la o plimbare distanță de Urs, și noi avem probleme. Deciziile lui trump și modul cum a gestionat situația din acest an plus alte măsuri mai mult sau mai puțin populiste au afectat economia SUA și de-acolo s-a creat instabilitate în mai toată lumea. A fost amuzant, a fost o noutate, haha și hihi ce președinte cool avem…dar suficient. Iar dacă leagănul democrației moderne, cea mai grozavă țară din lume a reușit să dea doar aceste 2 variante pentru președinte…ce să ne mai mirăm de alegerile și politica de la noi?

      00
    • Puteai sa spui direct h) si erai scuzat pentru toate balariile emise

      00
    • True Story @GuestStar.
      Dar eu vad raul cel mai mic. Cat despre economie ?
      Hai sa nu credem chiar tot ce vedem la stiri.
      @Nicu: asta ai gandit-o pe moment sau a venit dupa vreo 2 minute ?
      Ignorant.

      00
    • @whistler – hai sa fim seriosi, economia era in crestere de la Obama, nu a facut ceva special Trump si din prima lui zi de mandat brusc s-a dublat productia la hectar.
      Fix votul diferit demonstreaza ca nu a fost frauda – lumea a ales republicani insa nu l-a vrut pe Trump personal, e chiar asa greu de acceptat? In congres si senat republicanii au iesit mai bine cat credeau, Trump nu.
      Apropos de frauda, de la inceput, de acum minim 6 luni toate sondajele l-au dat castigator pe Biden. La final a castigat Biden cu mult mai putin decat se credea insa Trump tipa frauda. Ce e ciudat aici, ca l-a batut Biden cu 1% in loc de 5% cat era in sondaje? Cat de mult poti ignora realitatea ca sa sustii ca e o frauda cand toti asteptau asa ceva? Ca exemplu ar fi un meci Real Madrid – Fc Arges 2-0 si apoi argesul sustine ca i-au batut cu arbitrii, ca a fost iarba mare ca altfel clar ii bateau ei pe spanioli cu minim 5-0.

      00
    • NOU
      #7

      „Nu locuiesc in State, nu sunt US citizen, nu am drept de vot in US”, cu ce te-a afectat pe tine punctual boss: guest star, ca a fost Trump presedinte ?
      M-am saturat de socialistii libtarzi care simt nevoia sa faca parte dintr-un grup de snowflakesi (thinktank), sa-si aprobe unul altul ideile (laba in cerc ii spune) si in general sa emita pareri care nu pot fi dezvoltate in nimic concret.

      00
    • „Toți imbecilii se bucurau pe aici de marile realizări ale lui trump, rechemat de trupe acasă, economia la noi în curte, ei locuind în Militari și neînțelegând că dacă SUA se retrage de aici, UE ne aruncă ca pe o măsea stricată și devenim stat tampon între imperiul rus și lumea civilizată, ce am fost dintotdeauna.”
      Cum dle, ca toti romanii care comenteaza „este” cu UE. Ca UE sus, ca UE jos. Acum, e rau ca Trump a mers pe ideea de a retrage o parte din trupele locate in Europa, insa inainte mai toti urlau ca sunt cotropitori. Nu uitati ca Trump a cerut contributii egale de la titi membri NATO. Ce a facut Germania (aka Merkel) sau Franta (aka Macron)?

      00
    • Si apropo de comentarii, as vrea sa le vad pe cele ale oamenilor care locuiesc in SUA de cel putin 10 ani. Ca noi astia de aici suntem cei mai buni comentatori la politica (interna si internationala). Asa cum suntem guralivi in a fi antrenori de fotbal, de tenis, si ce mai vreti voi.

      00
    • Faceti print screen: aduceti-va aminte de AL GORE :)

      00
    • Sau mai usor: hai sa ne amintim alegerile din 2016 :>
      Cum era treaba aia cu votul popular si cel electoral ? @BigBear @Mihai @GuestStar

      00
    • Cope?! :)))
      Sunt prea multe aberatii, n-am atat timp liber sa raspund la toate, m-a mirat cum a spus el ca a luptat el pentru muncitorul american de rând si cum campania lui a fost finantata cu banii acestor oameni simpli …. oooook

      00
    • @whistler, asta-i problema. In 2016 erau in Romania analisti „de politica externa” care ne spuneau noua sistemul electoral american e perimat. Ca Hilary trebuia sa fie presedinte pentru c a castigat votul popular si nu al electorilor.
      Marii nostri analisti care isi dadeau ei cu parerea despre un sistem electoral care a functionat de peste 100 ani. Dar ce sa-i faci? Avem nevoie de parerile tuturor si in mod special al CTP-ului, care-i bun la toate.

      00
    • @ f) scapi din vedere ca trump a castigat in mai multe state (numeric, dar cu mai putine voturi in total pentru ca statele „din mijloc” au intre 600k – 5mil de locuitori) -> chiar pe logica ta e de asteptat sa fie detinut senatul de republicani, fiecare stat dand un nr fix de senator, doi.

      00
    • Le iau pe rând:

      Biden și-a îndemnat suporterii să voteze prin corespondență pentru a nu se expune, Trump a urlat încă de la început (adică de luni bune) că votul prin corespondență va fi fraudat și și-a îndemnat suporterii să voteze în persoană în ziua votului. Așa că nu-i nimic surprinzător aici. Nici faptul că marea majoritate a voturilor prin corespondență au fost pentru Biden, nici faptul că Trump urlă acum că s-a furat.

      Deși trăiești printre ei (aparent), chiar nu crezi că există never-Trump-eri? Adică persoane care vor vota cu senatorul/reprezentantul/guvernatorul republican pentru a menține/recâștiga majoritatea în camera respectivă, dar vor vota importriva lui Trump?

      Hai să luăm cursele pe rând.

      Pentru locurile din senat, în afară de dezamăgirile din ME și NC, nu s-a produs nicio surpriză. Cele două curse din GA merg în turul doi, unde va fi bătaie mare, că acolo se decide majoritatea în senat. În afară de ME, în toate statele au fost în linie voturile pentru președinte cu cele pentru senat. Pentru poziția de guvernator iarăși n-a fost nicio surpriză.

      Surprizele au apărut în cursele pentru camera reprezentanților, unde democrații au rezultate mult sub asteptări. Pe lângă niște districte unde se așteptau mulți să câștige republicanii (MN-07, IA-01, UT-04, OK-05, MI-03), au fost câteva curse unde democrații au pierdut în mod surprinzător (FL-26, FL-27, SC-01, NM-02). Și democrații vor mai pierde probabil vreo 2-3 districte din California.

      În final, cât de obtuz să fii să afirmi că politicile lui Trump nu ne-au afectat cu nimic, fiindcă nu locuim în SUA…

      00
    • NOU
      #16

      Stefan cat de sudat la creier trebuie sa fii ca sa spui ca politica lui Tump in US te-a afectat pe tine personal cu ceva in Romania? As vrea cateva exemple dar nu le aveti, doar repeteti ca papagalii doctrina libtarda..

      00
    • Iubita, de unde ai tras concluzia că mă refeream la politica lui Trump în SUA? Acel pasaj era un răspuns pentru afirmația ridicolă că politica lui Trump nu ne afectează dacă nu locuim în SUA. Politica internă, da, e fix treaba americanilor. Politica externă e însă ceva ce ne interesează în Europa. Trebuie să fii cel putin tâmpit să afirmi că nu ne afectează. Altfel, nu înțeleg de insiști să arunci cuvântul ăsta, libtard, peste tot pe unde lași câte un comentariu. Ai senzația că prin manevra asta reușești să conferi ceva mai multă greutate celor scrise de tine?

      00
    • haha uite prostu: e) Stiti una din masurile lui Biden ? Daca faci mai mult de 400K ( venitul se ia cumulat, adica tu si sotia/sotul ) 65% se duce spre stat ca si taxe/impozit.

      DA CUAIE STIM CUM FUNCTIONEAZA IMPOZITUL PROGRESIV… mind blown. Mai bine ca tine se pare!

      Culmea sunt pro cota unica, si am fost cand a fost bagat si in ro. Asta nu inseamna ca nu pot face misto de retarzi ca tine. Da hai ca iti dau o sansa sa nu fii de cacat „65%” din cat? 65% din 400.000?

      00
    • NOU
      #19

      Citez din tine boss:
      „În final, cât de obtuz să fii să afirmi că politicile lui Trump nu ne-au afectat cu nimic, fiindcă nu locuim în SUA…”
      Ca nu pui mentiuni nu e problema mea.
      Reiau, da-mi macar un exemplu din politica externa(dupa precizarile tale) dusa de Trump care ti-a afectat tie sau noua tuturor de aici din Romanistan viata. Reusesti ?
      libtard reprezinta un curent de gandire, un numitor comun prin care va regasiti astia voi do-gooders care vreti binele tuturor dar pe banii altora. Un fel de „haide-ti sa punem mana sa faceti” Ca voi alegeti sa il neglijati, nu inseamna ca nu reprezinta o stare de fapt in care va scaldati in ignoranta.

      00
    • Repet și eu, afimarția mea era un răspuns la asta:

      „Daca nu locuiesti in state, don’t hate Trump. Garantat nu te-a afectat cu nimic politica lui. Ca e rasist/porc/misogin o fi .. dar nu ai fost nicicum afectat de Trump.”

      Omul a redus toată politica lui Trump la ce se întâmplă în SUA. Ceea ce, repet, e o tâmpenie.

      Problema ta e că tragi concluzii din informații incomplete sau chiar fără să ai informații. Și continui să repeți ca vita aceleași sintagme lipsite de substanță.

      Un exemplu care să ilustreze cum mă afectează direct politica lui externă? Amenințările cu marirea taxelor pentru mașinile importate din EU (îndeosebi din Germania, țara unde locuiesc). Chestie care ar fi lovit tare în industria auto germană (angajatorul meu). Chiar nu văd ce l-ar fi oprit să transforme amenintările în fapte după eventuala câștigare a alegerilor.

      00
    • NOU
      #21

      Stefan, i-auzi bre, angajatorul tau e din automotive din Germania , oare o fi unul din aceia care au falsificat software-ul pentru motoarele diesel ca sa treaca testele de poluare mai stricte din US ? hmm
      Germania, ca inteleg ca acolo iti platesti taxele contribuie cu cel putin 2% din PIB anual la NATO ? Ca de exemplu Romania.
      Si newsflash, ce te face sa crezi ca Biden o sa renunte la tarife cand tot Germania cumpara gaz de la mother Russia in loc sa cumpere de la partenerul strategic US cum face Polonia de exemplu.
      Problema ta e ca esti din ala functional, te folosesti doar de truisme in argumentatie, fara nici un contraexemplu care sa fie macar in favoarea ta.

      00
    • @Stafan, ai uitat sa mentionezi si de ce au exista amenintarile cu taxele pe importurile auto. Pentru ca si Germania incerca / avea taxare pe anumite produse. Si Trump a mers pe varianta ma taxezi, te taxez. Care-i problema?
      Sau ai uitat si de cresterea taxelor pentru produse importate din China? China fiind un mare exportator in SUA, avand regim preferential de taxare.

      00
    • “Nu vă place Donald Trump? Îmi pare rău, prieteni, dar cui îi pasă? Nu mai contează ce părere aveți despre personalitatea lui Trump sau despre mesajele lui pe Twitter. Uitați-vă la imaginea de ansamblu. Alegerea este simplă. Fiți de partea Americii acum sau vă veți prăbuși alături de Noua Ordine Mondială, într-un viitor nu atât de îndepărtat. Nu există altă alegere.”:

      https://youtu.be/QooZ2bHjP4w

      00
    • @whistler

      Faceti print screen: aduceti-va aminte de AL GORE :)

      Eu imi aduc aminte, dar tu iti aduci aminte? Sau, mai bine zic, ce iti aduci aminte tu de acolo? Ca eu imi aduc aminte faptul ca alegerile alea atarnau intr-un singur stat (Florida) pe care Bush il castigase (la prima numaratoare) cu o diferenta foarte mica (sub 900 de voturi) fapt ce a determinat automat o renumarare, in care Bush a iesit din nou in fata, cu 327 de voturi. Atunci Al Gore a cerut inca o renumarare + extinderea termenului in care trebuiau depuse rezultatele votului (pentru ca n-ar fi avut timp de inca o renumarare), unde a pierdut pe motivul „am numarat in pula mea de 2 ori deja, ce mai vrei?”. Acum, zi-mi si mie, din moment ce ne spui sa facem screenshot si sa ne aducem aminte, cum se compara asta cu situatia actuala in care e vorba de 6 state in care jegul uman de trump urla ca bla bla, si in care diferenta e MULT mai mare. Hai, zi, ca-s curios.

      @DanC
      Tu esti imbecil sau ai baut de la caine? Zi-mi sa stiu de la inceput.

      00
    • NOU
      #25

      Sabotor, observam cu totii ca ai afinitati marxist-comuniste, injuri lumea pe aici exact ca un politruc analfabet, ca urmare incep sa se lege destul de multe indicii, asa ca vin sa te intreb, faci parte din DEMOS? Vasea tu esti?

      00
    • @Doamna cu coasa
      Desigur, pentru ca:
      – daca unu’ e atat de imbecil incat sa creada in cele mai aberante teorii ale conspiratiei si sa puna un clip cu „marea resetare”, problema e la mine.

      – daca unu’ arunca vorbe-n vant, pescuite de la tot felul de manipulatori (treaba cu „vezi si Bush in 2020”), fara sa inteleaga exact ce e acolo, problema e la mine.

      – daca unu’ e atat de cretin incat deviaza orice discutie spre „Iohannis si PNL e de vina” pentru ca asa a vazut el pe antena 3, sau asa e platit sa spuna, problema e la mine.

      – daca unu’ e atat de tampit incat sa creada ca virusul asta (COVID) e inventat de oculta mondiala in cardasie cu Bill Gates ca sa ne tina sub control si ca numerele raportate sunt false, problema e la mine.

      – daca unu’ e atat de retardat incat sa creada ca UE ne tine de sclavi si ca ne exploateaza fara sa primim nimic in schimb si ca mai bine ne-ar fi de capul nostru, sau sub atenta indrumare a Rusiei, problema e la mine.

      Nu stiu, zi-mi si mie, am ratat vreo categorie de ratati carora le-am zis de bine? Hai, ca m-ai urmarit pe aici cu un ochi ager, trebuie sa fi in stare sa-mi arati unde dau dovada de afinitati marxist-comuniste si injur ca un politruc. Nu de alta, dar altfel cineva ar putea zice ca tu ceri sa-ti iau neamurile-n pula.

      00
    • NOU
      #27

      In threadul asta se vorbea strict de Trump si politica dusa de el. Nu stiu cu cine ce ai tu de impartit in rest cu si despre covid, cu si despre 5G, cu si despre Iohannis si PNL, cu si despre mother Russia, autosuficient fiind si posesor de adevar absolut despre orice oricand, vad ca porti razboaie ideologice pe mai multe planuri. Cu tine m-am contrat doar vorbind despre Trump (in alt thread) iar viziunile tale marxist-socialist-comuniste erau afisate acolo, cu Obamacare si alte labareli socialiste.
      Mortii-n pula poti sa ii iei linistit la ala care te-a legat dimineata la sireturi.

      00
    • @Doamna cu coasa
      Eu ti-am insirat categoriile cu care am avut ceva de impartit, ca erai tare pornit ca eu am idei marxisto-comuniste si doar injur lumea pe aici exact ca un politruc analfabet. In continuare astept sa-mi arati unde (oriunde) am dat dovada de idei marxisto-comuniste si de ce e gresit cand il trimit la origini pe un imbecil ce imprasite cacaturi conspirationiste fara noima. Citeste te rog primul comentariu in threadul asta – in care l-am facut imbecil pe DanC pentru linkul catre un clip de cacat in care se bate apa in piua cu „Marea Resetare”, „Noua Ordine Mondiala” si Soros si explica ce adevaruri sunt acolo si de ce gresesc eu cand zic ca aia care imprastie clipuri dinastea sunt imbecili.

      Hai ca poti, am incredere in tine. Daca nu, ramane cum am stabilit, pare ca tu chiar vrei sa-ti iau neamurile-n pula.

      00
    • Apropo, la articolul la care faci referire, eu am zis ca Bernie e (vazut drept) socialist pentru ca vrea asistenta medicala pentru toti si taxare mai mare a alora care fac o galagie de bani si platesc putine taxe.

      Si tot acolo, tu insiri o lista de state care au (sau au avut) „Socialist” in denumirea oficiala. Acu, ca sa te aduc cu picioarele pe pamant, nu asta defineste un stat socialist, pot ele sa-si zica cum vor. Statele socialiste (cel putin in ochii americanilor) percep taxe (in principiu de la aia care-si permit) pentru a-i ajuta pe aia care au nevoie (someri, pensionari) si pentru a asigura anumite servicii indispensabile – cum ar fi asistenta medicala pentru toti, fara a fi nevoit sa platesti zeci de mii de dolari pentru o mana rupta – si cand serviciile astea sunt asigurate de stat, nu de o companie privata de asigurari care e interesata doar de maximizarea profitului. Si prin Europa asta socialista, aratata cu degetul de toti trumpistii, totusi n-am auzit oameni sa ceara sa nu vina ambulanta ca n-au bani de ambulanta.

      Asa ca, de-ti convine sau nu, toata Europa e socialista, cu niste mici derapaje cu care nu sunt neaparat de acord – cazul scriitoarei aleia din Suedia care avea de platit ceva peste 100% taxe pentru veniturile facute de o carte de-a ei (chestie rectificata pana la urma de guvernul lor, totusi). Nu fa confuzie cu dictaturile comuniste care-si puneau „Socialist” in nume ca dadea bine.

      Iar cacatul ala toxic de la Casa Alba, e bine ca e pe faras si sper sa ajunga la groapa de gunoi a istoriei.

      00
  2. * c) senator/guvernator/congresman democrat

    00
  3. Daca vrei sa mai ai o parere obiectiva ar trebui sa nu mai citesti pareri sau stiti de cnn, bbc etc

    00
    • Asta e marea problema a celor din Romanica, in mod special jurnalistii si angajatii televiziunilor. Se informeaza doar de la CNN, sau BBC, sau NBC etc. E spun ca trebuie sa verifici informatia din 3 surse, dar folosesc doar una.

      00
    • adică să citesc trei ore pentru o știre? plm, cum mai scot bani din click-uri?

      00
  4. 3. He didn’t.

    00
  5. Un grup de septuagenare din județul Ilfov a fost arestat. Membrele grupării care fuseseră mituite pentru a arde frunze, erau răspândite strategic în comunele principale ale județului și au acționat pe post de momeală in scopul inducerii in eroare a angajaților gărzii de mediu.
    Investigațiile au fost sistate imediat, inspectorii fiind pur și simplu orbiți de perdeaua groasă de fum provenita din curțile pensionarelor. Reluarea acțiunii de depistare a sursei de poluare, va avea loc doar după ce inspectorii vor tăia la câini absolut toate frunzele din județul Ilfov.

    00
  6. Cea mai sigura sursa a poluarii cred ca este sistemul de termoficare (privat si public) cum a venit primavara si centralele s-au oprit cum au scazut si indicatorii de poluare. Cu a venit frigul si au inceput sa porneasca centralele cum au inceput sa bata in rosu toti senzorii.

    Acolo e problema dar nu vrea sa deschida nimeni subiectul asta sensibil.
    Sunt peste 2.6 milioane de centrale de apartament plus CET-urile.

    https://www.economica.net/vor-fi-2-6-mil-centrale-de-apartament-la-sfarsitul-lui-2019-jumatate-din-vanzarile-de-acum-sunt-inlocuiri-ale-centralelor-vechi-ariston_169844.html

    00
    • A venit primavara, nu mai mergeau masinile. De aia sambata si duminica scadea poluarea.
      2,6 mil. centrale de apartament in tara, cu randamente peste 95% versus CET pe carbune cu randament 125% si care scot arome de trandafiri pe cos :) .

      00
    • Majoritatea centralelor de apartament functioneaza pe gaz natural. In afara de CO2 si ceva NOx (semnificativ mai putin decat la automobile) nu ai alte emisii.
      In general gazul natural este un combustibil curat, comparativ cu pacura, diesel, benzina, etc.
      In concluzie, nu centralele de apartament sunt responsabile pentru poluarea din Bucuresti.

      00
    • Asta vara era firea de vina, acu is doua babe de vina, misto campania! Centralele de apartament polueaza, dar in lipsa de altceva n-avem de ales. Termica prin pierderile si ineficienta sa polueaza mai rau. Una e functionarea la modul ideal, alta e realitatea.

      00
    • Ar trebui interzise pe langa centralele de apartament,aragazele si brichetele pe gaz…Plus arzatoarele alea de rumenit porcul.

      00
  7. 2,3: trump a pierdut pentru ca în continuare e perceput drept un outsider în politica. Imediat au ieșit republicani „notorii” gen gw bush, Romney (și fantoma lui McCain) sa îl felicite pe biden.

    00
  8. Sunt comentatori care să folosească Smart WiFi de la Telekom? Păreri? Aș lua ca back up în caz că tușește RDS.
    Mulțumesc.

    00
    • Folosesc un 4g nelimitat Telekom (fără routerul în forma de cub, doar cu un hotspot) pentru casa la tara. A făcut fata rezonabil la școala online (zoom, skype, teams). Dacă mai ai servicii de la telekom partea de smartwifi e 5 euro cu TVA pe luna. Dacă iei routerul de la ei cred ca mai creste puțin.
      Sa ai semnal 4g în zona.

      00
    • RDS tuseste rau. A devenit cronic. pica de 2, 3 ori pe zi, zi de zi. Ma tot provoaca sa-i schimb, si tv si net, mi-e lene acum dar o sa se duca si lenea asta pana la urma si o s-o fac. Ma orientez si pt smart. Si eu caut. Vodafone la 5 euro/luna ar da destul trafic la 4g. Cu o cartela la ei si un tel mai vechi ce duce hotspotul ar merge. Digi la hotspot e mizerabil. Dar mai caut.

      00
    • @eugen – cum spune si @anonim – sa ai semnal 4G in zona. Asa ca eu as lua o cartela telekom si as face niste teste 2-3 zile inainte de a ma lega la cap cu abonament.
      Asta din experienta de asta vara de la bunici unde toate retelele au semnal mizerabil.

      00
    • Și la mine cam dă rateuri. Am sunat doar așa de curiozitate și cică intervențiile se taxează 😀 cu 10 lei plus costuri materiale și manoperă.

      00
    • @toti
      Am făcut „teste” înainte cu toți cei 4 operatori. Diferențele între telekom/vodafone/orange la nivel de semnal erau minime. Digi e pe pentru masochiști. Ca o paranteză, acum 2 ore într-un Mall dintr-un oraș reședință de județ erau zone întinse fără semnal.
      Conexiunea a făcut fata la o ora pe Microsoft teams și o conferință zoom în același timp. Cu setările video la minim e drept dar fără întreruperi.
      Cand mai ajung în zona poate fac un speed test

      00
    • @Eugen & restul
      revin dupa 3 luni cu testele promise facute acum cateva ore

      https://ibb.co/vd7490Y
      https://ibb.co/6mJr6tF
      https://ibb.co/r6W0Jsm
      https://ibb.co/8xHnVzm
      https://ibb.co/1Qffj4j
      https://ibb.co/C1JJHgf
      https://ibb.co/JsZRLFZ
      https://ibb.co/5MC1HKT

      fata de anul trecut s-a imbunatatit digi in timp ce vodafone a decazut inexplicabil telekom e rezonabil ca viteza si stabilitate.

      00
    • 12.Nu știu cine-i imbecilul care decide asta, dar evident e un individ care nu folosește Windows.
      Sunt convins că va apare o aplicație 3rd party „Classic Control Panel” așa cum există și pentru Task Manager.

      00
  9. Trump a pierdut pt ca … bag paula. Omul e un escroc ordinar si un papagal, un mincinos si un infect. Atata „psihanaliza” pt un prost rar am vazut. E caracteristica prostilor sa traiasca intr-o lume paralela in care el a fost furat si mazilit. Daca e „destept”, e mai grav ! Atunci e un imputit si las ca nici acum in ceasul al 12-lea nu-si recunoaste infrangerea.

    00
    • Asta cu escroc ordinar și papagal se potrivește și altora, de exemplu Joe biden.
      Și nu înțeleg de ce o grămadă de oameni aparent întregi la cap se entuziasmează de „victoria” lui biden și folosesc un limbaj atât de violent la adresa lui Trump. Ma rog, mai vorbim peste vreo câțiva ani (dacă mai avem voie).
      Ca o simpla observație, presa „mainstream” nu a etichetat deloc manifestațiile de bucurie de sâmbătă ale suporterilor lui biden drept surse de contaminare covid cum făcuse cu o săptămână în urma cu adunările electorale ale lui Trump. Folosirea de standarde diferite în tratarea celor doi candidați e de rău augur.

      00
  10. „Dar, cel mai probabil, acest rest de 70.000 de tranzacții provine din terenuri pentru construcții, proprietăți ieftine la sat, terenuri agricole, pășuni, păduri, tranzacții din zona industrială și comercială”

    Ce misto este ca nu zice UNDE s-au facut aceste tanzactii si ce s-a tranzactionat.
    Ma asteptam sa fie un registru unde sa se specifice ce si cum s-a vandut.

    00
    • Mai asteapta asa vreo 20-30 de ani si poate termina cadastru agricol si dau drumu si la registrul tranzactiilor. Sau poate nu, ca deja nu mai trebuie.

      00
  11. lmao @ toti care se bucura pt Biden, presedinte declarat de presa si atat

    https://twitter.com/SolBrah/status/1325720345127526401?s=09

    00
  12. În caz că vă mai mirați de ce pocnesc cazurile: asistentă șefă de la un spital important vine la serviciu zile la rând cu febră, ea având soțul ținut pe ascuns acasă cu insuficiență respiratorie și adus la spital pe ultima sută de metri. Evident că s-a dovedit că erau burdușiți amândoi și au dat și altora din spital. Cum era aia cu bicele pe spinare?

    00
    • DSP desfiintate si purge in celelalte sistem: MS, Inspectorate scolare, prefecturi.
      Da nu purge oameni sa schimbi pe aia cu rosu pe altii cu galben. Purge de atributii!

      Arafat e maestru de ceremonii permanent indiferent de tragedie.

      00
  13. Sambata veneam dinspre Alexandria catre Bucuresti si, pe baraj la Mihailesti, se zareau spre Berceni – Jilava 3 rotocoale mari de fum. Sa vezi a dracu’ surpriza ca s-au depasit iar limitele de diverse si, si mai mare surpriza, inutilii de la mediu nu au gasit nimic in neregula (bine, au gasit doar focul ala de la baba care si-a ars ceapa uscata de nu mai are voie sa o vanda in piata).

    00
  14. Trump si republicanii sunt un fel de Dragnea si PSD-ul de la noi.
    Votati in principal de populatia rurala si needucata si de profitorii regimului.
    Cu idei xenofobe, rasiste si in general cu doctrina urii pentru toti cei care nu sunt la fel ca ei. Si cu principalul (daca nu singurul) punct pe ordinea de zi: asaltul asupra justitiei, statului de drept si a tot ce inseamna decenta.
    Da stiu, Trump a facut si-a dres, economie etc. – si despre Dragnea si PSD auzeam povesti de genul asta, de la unii pt. care 10 august sau Ordonanta 13 nu insemnau nimic, ca lor nu le pica nimic in traista din asta. Sau de la televiziunile de casa (Antena3 la noi, FoxNews la ei). Apropo, mai tine cineva minte cum si la noi, cand a devenit clar ca a castigat Iohannis, antenistii au schimbat tonul si au devenit impaciuitori, ba chiar critici la adresa PSD? Si cum pesedistii ziceau ca gata, antenistii i-au tradat? Exact asta se intampla acuma cu FoxNews in SUA. Bine-nteles ca va dura maxim o luna-doua, dupa care vor incepe iar sa dea in Biden si democrati cu toate puterile.
    Trump e un personaj infect, un mitoman, narcisist pana la patologic, la un nivel de abjectie rar intalnit, chiar si in politica. Urmat pana in panzele albe de un cult de sectanti spalati pe creier, manati de ura si de valorile Evului Mediu. Cumva asemanator cu ce vedem la noi cu PSD si Referendumul pt. familie etc. Nu zic ca toti suporterii lui Trump sunt asa. Dar toti rasistii, misoginii, habotnicii, rednecksii, anti-vaxxerii, karen de walmart etc. – toti sunt suporteri Trump.
    Si ca sa mergem cu asemanarea pana la capat: Biden nu e nici pe departe perfect, se vede pe el ca e senil, practic tinut in vitrina sa mai ia o pensie, abia rosteste o fraza pana la capat – nu vi se pare ca seamana putin cu Iohannis, cel votat doar ca sa nu iasa raul mai mare?

    00
    • De aia sunt violente in acest moment in SUA. Au iesit toti aia care l-au votat pe Trump si au inceput sa se bata cu politistii, sa distruga imobile, masini etc.
      Cum crezi ca era acum in marile orase daca Trump era declarat invingator? Pai, deja era dezastru pe strazi.
      Ai dat-o ca nuca in perete cu paralela ta.

      00
    • Era „dezastru” exact cum a fost cand a castigat Trump acum 4 ani. Obama i-a predat frumos cheile de la Casa Alba si atat, cum face orice om civilizat. Dar Trump face ca Firea (tot o pesedista, ca din intamplare), nu se da dus din birou. Eventual il mai hartuieste putin pe balbait cu procese-fantoma pentru cai verzi pe pereti, la fel cum a facut si Duamna cu mancatorul de litere Nicusor. Paralelele se fac de la sine.

      00
  15. Ce comparatie buna!!! Situatia e total diferita. Hai sa o lasam balta.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.