Live despre marketing cu Sânziana, Skivo și Alex Negrea

Un nou live de de succes de la oameni de succes din industrie: Sânziana Negru (33 ani), Mădălina Cazacu aka Skivo (22 ani) și Alex Negrea (35 parcă). Vârsta e importantă în context, ca să înțelegeți de cât timp sunt oamenii ăștia pe pământ când spun prostiile pe care le spun.

Și pentru că live-ul a avut loc pe Facebook, să ne uităm un pic și la cifrele de acolo: un om are 20.000 urmăritori, altul 10.000, altul 10.000, rezultatul fiind vârfuri de audiență de 38 de privitori. Duduiau serverele, vă zic.

00:00 va propun niște reclame

Ăsta era secretul unui live de succes?

00:10 eu îmi propun să îmi petrec timpul acasă în mod plăcut.

Din puțul gândirii. Probabil își închipuie că unii nu își propun asta, de aia se simt nefericiți în perioada asta. Luați lecții, bă, trebuie să vă propuneți să faceți bani ca să faceți bani, că de aia nu faceți bani, că nu vă propuneți asta!

00:17 numai donaț la chiareu!

Subtil, așa, să nu supărăm pe cineva. Ar fi trebuit să luăm un pic de atitudine, dar sunt colegii noștri de breaslă, nu se face să spunem de ei că fac mizerii, că poate se întoarce roata.

00:30 influencerilor le e greu acasă

Îmi închipui. De la campanii si poze pe Instagram pe 500€ și petreceri la stat în casă zi de zi. Foarte neplăcut. Sunt și ei oameni, până la urmă, trebuie să îi înțelegem.

00:49 eu voiam să plec în Italia

Hai că Sânziana a mai citit pe aici și știe să spună că treaba era groasă de la finalul lui ianuarie, dar Skivo a dat-o din top.

01:13 fraier și-a luat bilete la chestii in loc să le primească gratis

Au râs amândouă de el. Cum să-ți iei bilet la concert, ce fel de om ești tu? Fă și tu ca influencerii, dacă primești bilet gratis, e cel mai tare concert, dacă nu, nici nu s-a întâmplat. La fel și cu festivalurile, dacă ai campanii acolo, e cel mai bun festival, cu cea mai marfă atmosferă, dacă nu, nici nu știai că a avut loc. Plus, cum să-ți plătești singur vacanța? Cine face așa ceva? Nu plătesc brandurile pentru toată lumea?

01:30 e greu pentru oamenii normali

She is relatable.

01:50 petreceam jumătate de zi întrebându-mă ce să mănânc

Asta ni se întâmplă și nouă civililor. În loc să citim o carte sau să ne petrecm timpul în mod plăcut, cu familia, stăm în bucătărie jumătate de fucking zi și ne întrebăm ce să mai gătim. Da, plauzibil.

02:40 am făcut un litru de supă la plic

Nu e rău. La ceai cum stai?

02:55 mai are sens să faci clipuri video wide?

Lovit în cap.

Mă gândeam că e mișto că live-urile astea dezvăluie și pentru publicul mare ceva ce noi din industrie știam: că nu sunt foarte mobilați la mansardă, că au pierdut contactul cu realitatea, că nu le spune nimeni asta, că, dacă bate lumina cum trebuie, ți se văd pupilele dilatate (știu că tu crezi că nu se văd, de aia te mai duci la întâlniri cu clientul așa și crezi că el nu observă). Cum ziceam, Festivalul Tâmpeniilor Negândite s-a întors!!!

Bă Alex, mi-ai mai dat dreptate o dată la o faza similară, când prietenii râdeau de tine pe la colțuri și doar eu ți-am spus că ar trebui să te oprești, că îți faci singur rău. Așa o să fie oare și de data asta?

Pe tema pierdutului contactului cu realitatea (“losing ur relatability” în engleză) aveți clipuri aici, aici și aici. Altfel, mă gândesc să mă apuc și eu de așa ceva. Cartof cu care să mă filmez am.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

47 comentarii

  1. Asta cu sa fim mai buni în săptămâna mare nu a ajuns încă la Brașov, este?
    Altfel, lăsând la o parte ca ești invidios și veninos, thank you for your service.

    00
    • Djidjele, la care din astia trei te masturbezi pe live-uri si instagram?

      00
    • Pui un comentariu si testezi audienta.
      Sper ca macar dl Vali s-a prins de ton si idee. Chiar îi multumeam ca ne clarifica niste chestii din bransa. Sunt sigur ca nu-si face fani in mediul respectiv.
      Ca sa-ti raspund, la niciunul. Sanziana Negru mi se pare fake AF, incepand de la cum arata. Negrea e baiat (si prostovan din ce am mai citit). Pe fata ailanta nu o stiu.

      10
    • Bă Gigi, hai să-ți spun ceva ce lumea politicoasă nu le prea spune ăstora ca tine: ești un bou, mai taci în pula mea! N-ai înțeles nimic, dar ai tastatură și internet și trebuie să te auzi vorbind. Go fuck a duck!

      Cu prietenie și considerație,
      Mx

      00
    • @Maximilian
      De ce sunt bou si ce nu am inteles?
      O observatie, pana compui un raspuns argumentat: o injuratura gratuita nu e spalata de o formula de incheiere, crezi tu, isteata.

      00
  2. Respect ca ai putut sa urmaresti toata logoreea aia, discutie nu poate fi numita, sa faci capturile si mai apoi sa si citezi. Eu n am putut sa trec de momentul ‘va propun niste reclame’. Ma surprinde ca haimanalele astea sunt platite sa formeze opinii cand lor le e greu sa insiruie cuvinte. Cum poti sa fii formator de opinie si sa faci altora educatie cand tu la randul tau nu stii nimic in afara de comandat la restaurant si stat cu cracii in tavan?

    00
  3. Vin si eu cu o intrebare offtopic. Are cineva idee cand va scoate trupa Taxi o melodie dedicata pandemiei?

    00
  4. Ma scuzati, cine-s tristele astea? Mi-a scapat ceva?

    00
  5. Simpatică Tiffany Ferguson

    00
  6. Am rîs bine în dimineața asta! Cea mai tare este aia cu „juma’ de zi gîndit che să fac de haleală”. Sexu’ meu, a uitat că există supă în plic netimbrat?!
    Geezăs craist!

    00
    • Decit sa beau solutia aia saturata de sare in apa calda, mai bine maninc crude legumele daca chiar nu am chef sa fierb ceva.

      00
  7. Mai, Alex nu e prost… dar are niste chestii ale lui … de neinteles…

    00
  8. Labareala asta nu e altceva decât încercarea romanilor de a imita ce văd pe vlogurile/instastories din online-ul de pe afara mai ales zona USA. Unde cacaturi de genul asta chiar prind la public, prind pentru ca sunt milioane de oameni chiar sunt ca cei pe care ii urmăresc…. și de aceea la un fucking live au mii de spectatori. La noi cine plm sa se uite și de ce?!? A parte ca majoritatea online-ului de acest gen cu maimuțe și giboni sunt imitații ieftine a industriei de online văzută in afara. Așteptam cu nerăbdare înscrierea acestor maimuțici pe onlyfans.com 😂😂😂 cheers

    00
  9. Nu inteleg de ce nu danseaza pe Tik Tok, acolo este locul lor.

    00
  10. Nu ești în target. Bine, nici nu știu cine ar putea fi. :)

    00
  11. Uite aici încă un exemplu ca aia la 30 zeci și, e mai foutabila decât aia de 20…parca ai da mai apăsat,să îi iasă basinile din cap..ca se vede că le are…acum nu stiu cat te ar costa un număr cu duduia…in sens de cârciumi, excursii ,kk….
    Am citit si pe diagonala ce s-a chinuit Vali să scrie…da,tot aia de 30…😉

    10
    • Păi acuma la 30 vrea să recupereze tot penisul pierdut și căruia i-a dat cu piciorul la 20, pentru că se putea și survolau golanii in jur.

      10
    • are timp până la 30 să se cultive.

    • 1. Deschizi o carciuma
      2. Dai sfoara in tara ca vrei sa spargi niste bani pe campanii cu influenceri
      3. ????
      4. Profit

      sau

      te duci si tu pe la aceleasi localuri/evenimente si ciulesti urechea

      00
    • @car, aia de 30 arata ca vesticele de 60 care au abonament la estetician (chirurg si cosmetica).
      Schija aia de 22 ar merge, mai ales ca e bautoare de cola. Desi imi fac griji cand vad cum sta de teapana sa nu isi indoaie cumva parul intins cu placa. Doar sper sa nu fie amatoare de pornache si sa inceapa sa gafaie cum a vazut ea in filme, sa dea bine.

      10
  12. Puteai sa te opresti aici: „vârfuri de audiență de 38 de privitori”. Cam atat de relevant a fost ce au zis ei.

    Nu ca ar conta, ei in continuare o sa aiba campanii pe sute si mii de euro. Agentiile nu tin cont de relevanta sau rezultate. Ei au alte criterii.

    00
  13. Pasarici proaste cu public si mai cult. Man eu vreau sa citesc despre topoare and shit.

    00
  14. Toată generația lor e la fel de seacă în cap. Procentul de prostie e covîrșitor.

    00
  15. The economy may be down, but influencing is up https://www.instagram.com/p/B_AmWG6HoR5/

    00
  16. cum se face succes: 133 oameni constant https://i.imgur.com/qcG2bxR.jpg

    • Prea imbracata si camera bate spre capota nu spre decolteu. Ce naiba, nu vede pe twitch cum se castiga cu titele, sau la reclame, cu antonia?

      00
  17. 3.1 mii views pe video, peste 5k la articolul asta.

    asta zic io ca e ‘puterea influentului’

    ba, zoso-le, iote ca au trecut 9 ani de cand ai scris despre mine (cum vandeam fani pe olx, si au preluat stirile mari – si am facut sute de mii, si am devenit vedeta) si inca nu ti-am multumit.

    deci, mulțam.

    (planuiesc alt serviciu – sa-ti multumesc de pe acum?)

    00
  18. eu tot nu inteleg ce le face pe astea influenceri. adica Skivo e junioarea iar Sinziana e senioarea dar pe fond sunt acelasi lucru: „punem poze cu tatze, cur in diferite ipostaze, plaja, sala”. tot poze in oglinda, tot cacaturi editate pana la cucurigu cu un milion de filtre.
    peste toate, ideea de baza: „arati bine? dezbraca-te si ajungi influencer”. plm, nu mai departe de 10 ani asta se numea curvasarie si era de obicei apanajul curvelor sau escortelor.
    cred ca prostituatele de azi se simt f frustrate cu atata concurenta pe instagram gen „ma dezbracam pe bani before it was cool bai curvelor tinere care sunteti voi curve”.

    macar unele incearca sa fie originale fie prin folosirea unui tip de culori sau cum e fata aia cu look retro de incearca s-o imite pe Ms Maisel, anii 30, gen dar altfel 99,5% sunt pe principiu: cur, tzatze, buzele de jos prin yoga pants si iaca 250k de followeri dar nu, nu suntem curve.

    10
  19. Ok inteleg ca acum suntem toti in carantina, dar cum rezisti psihic sa urmaresti tot live-ul ? Nu te plictisesti ? Valabil si pt asta si pt clipul de zilele trecute cu Grozea.

    00
  20. nu știu cum ai răbdare să urmărești așa ceva, nu o știu pe sânziana și nici pe alex, dar pe Skivo am mai văzut-o pe la niște emisiuni sau ce naiba erau și mi se pare o tipă care nu are absolut nimic de spus, mediocră e mult spus, e așa…. o prezență frumoasă și atât.

    10
  21. A zis Negrea pe FB ca esti bulangiu si invidios. Nu stiu cine sunt tuflitele astea doua ca ma uitam si la ele pe pagina sa vad daca au zis ceva de tine.

    00
  22. Merci pentru linkuri, l-am descoperit pe Drew Gooden!

    00
  23. am zâmbit un pic, giani black nu are ce să comenteze pe subiect, o dă cu „gazeta de brașov”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.