nu daţi banii pe prostii, luaţi Vertu la copii

Alex ne anunta ca maine se lanseaza Vertu in Romania. Pentru cei dintre voi care nu stiu ce e aia Vertu si nici nu au tendinte pitzipongesti, e o stire inutila, continuati sa puneti bani deoparte pentru apartament. Restul, dati navala la magazin!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. cu banii aia poti sa iti faci o centrala telefonica

    00
  2. Mda , toate-s la fel pentru mine . Degeaba au diamante si alte nebunii daca nu poti sa faci o poza sau sa-ti pui un ringtone pe el :) . Fitze pe stomacul gol !

    00
  3. Telefoanele Vertu se gasesc oficial in Ro de mult timp, in reteaua de magazine Cellini. Sunt puse in vitrina peste tot.

    00
  4. vertu au aia de la http://www.pcgarage.ro de jumatate de an….
    preturile sunt incredibile…. iti iei garsoniera cu unu d`ala..

    00
  5. si ce are domnule ca isi face vertu sediu si in romania ? de cand e rau ca firmele mari, exclusiviste, ne baga si pe noi in seama? Asta e de foarte bine, zic eu. Cine si-l permite bravo lui (si nu ma refer la cocalaru cu VEPTU, ci la un om de afaceri, mai degraba)

    00
  6. La ce iti trebuie Vertu daca n-ai credit nici de beep? :D

    00
  7. Daca tii cu tot dinadinsul sa ai unul, exista si replici mai ieftine, costa vreo 6-7 milioane si arata identic (vazusem pe okazii) (apropo, vazusem si 8800 gold pe la 200 de euro)

    Daca totusi iti iei original, ca utilitate practica te cam caci pe el :D

    00
  8. Cum s-a scris deja, telefoane VERTU se gasesc in Romania, nu stiu daca prin cai legale sau mai putin legale insa se puteau cumpara si pana acum. Personal mi se pare un gest de snobism sa dai atatia bani pe un telefon din asta, avand in vedere ca la specificatii lasa de dorit. Prefer sa fac altceva cu banii decat sa ii „arunc” pe „jucarii” din astea.

    00
  9. Nu v-a pus nimeni sa va luati.
    Aveti bani si va permite-ti , luati-va.
    Daca nu aia e. NU e obligatoriu sa iei ceva ce apare pe piata scump si de lux
    S-a deschis Ferrari in otopeni. De ce nu ziceti ca e nasol sa dai 300.000 de europeni pe un F dar care e posibil sa si-o ia de la un M6 sau mai stiu eu ce masina la juma de pret? Culmea…Enzo costa 1.5 mil si nu are macar geamuri electrice , sau casetofon. Ce masina nasoala.
    Asa e si cu Vertu. Cati stiti de fapt ce costa atat? Si da ..e simplu , nu are super camera , nu are nush ce functii. E un telefon simplu care e doar telefon. NU gateste nu spala nu da cu matura. Daca vreit altceva , cu restul de la Vertu va puteti lua un N95 si aia e.
    Va recomand http://www.vertu.com. uitati-va la filmulete. Poate veti intelege. Respect.

    00
  10. Azi m-am vazut cu un person stimabil care avea doo Vertu. La unul din ele a vorbit incontinuu.

    Noroc cu zoso, ca postase ieri asta cu Vertu si atunci, din curiozitate, m-am dus si eu pe site-ul lor si am vazut cum arata. Si astfel, astazi, mi-am dat seama cu stupefactie ca in fatza mea pe masa e doo Vertu. De’alea adevarate, nu din plastic.

    Ups. Life is a bitch and then they get rich :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.