încă 2 zile de pensii private

16 ianuarie e ultima zi in care romanii pot opta pentru pensii private, dupa acea data repartizarea se va face automat.

A fost frumos, am vazut tot felul de reclame, care maid e care mai stupide…si desigur, unii aproape ca au facut site de dating din prezentarea consultantilor

Prin piata se aude ca zarurile au fost aruncate si se stie deja cine ce fond va administra.

Eu, consecvent politicii de cat mai putin batai de cap, am ales ING, probabil si pentru ca am un card acolo, dar si pentru ca avem un coleg la birou care ne-a scapat repede de griji.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. eu mi`am facut pensia de anul trecut, la allianz-tiriac. site`ul ala e prea tare, chiar ca matrimoniale…

    00
  2. Eu is la Tiriac… Bine, rau.. God knows ! Poate imi fumeaza fi’su pensia si raman fara… :)))

    00
  3. Si eu, tot la allianz.. dar nu stiu de ce.. Doar asa..sa fie. :D

    00
  4. Acum imi e ciuda ca m-am dus in agentie sa-mi inchei pensia.. Site-ul cu agentii ING cu adrese de yahoo merge de minune impreuna cu haifaivu. Alegeam gasculita, o studiam bine pe haifaiv si stabileam intalnirea acasa.

    00
  5. Tu şi cu

    00
  6. si eu tot la ing.

    Mda aduce a dating dar… pana la urma e o incercare onesta de a se apropia de public.

    Mi-a placut si http://www.cumaratlapensie.ro . O intentie dragutza.

    00
  7. Merge ma cu haifive:

    https://secure.hi5.com/index.html?r=%2Fhome.html&logged_out

    –––––––––––––––––––––
    Nume: Oana Maria Bucur
    Varsta 20
    Hobby proza muzica politica

    Messenger babydoll_slm
    Telefon Mobil 0730162353

    00
  8. Multi tineri au ales ING pentru ca vor de la o banca sa fie moderna, sa intalneasca cat mai putini functionari si vor sa-si rezolve repede problema. Bancomatul ING deschis pana la 23 zi de zi este tot ce are nevoie un tanar. Intri iti iei/lasi banii si pleci. Eventual faci o plata sau o faci de acasa prin internet si gata treaba cu banca. Nu cozi, nu cereri, nu functionari batuti in cap. Alegerea a fost simplu am card ma bag si la pensie. Pentru restul a contat reclama. ING a avut cea mai ampla campanie pe pensii si a explicat mai in detaliu ce este o pensie. Cam atat, hai la toaleta si numai bine!

    00
  9. 4 bloguri diferite, 4 posturi in aceiasi zi pe tema asta si toti ING… how much is the fish?

    00
  10. daca o sa te uiti mai atent, o sa vezi ca aceiasi oameni folosesc homebankul de la ing. si iti mai indic eu vreo doi care la lauda serviciile.

  11. Uite ca au si aici coltul la pagina. Cum era campania aia la bloguri acum o luna.

    https://www.nimportequi.com/fr/

    00
  12. Ma lamureste si pe mine cineva ce e cu pensiile astea private? Si mai ales de ce trebuie facuta alegerea acum? E ok sa-ti schimbi optiunea – sa zicem peste un an?

    00
  13. ultima zi este de fapt 17 ianuarie iar cat de bune au fost alegerile se va vedea in 3-4 ani. Personal nu pariez pe ING – arunca prea multi bani in jur. Ajunge asa sa aiba o imagine (respecte pentru asta) dar o face si din banii clientilor. Iar eu imi vreau banii tinuti la dospit, nu vreau sa contribui la afise imense & co. Cost per unit va face diferenta!

    00
  14. he he, site de matrimoniale mai tare ca cel al Facultatii de management, inginerie economica in agricultura si dezvoltare rurala nu este :D
    aveti tot ce vreti,fotografii, adrese de domiciliu, telefoane fixe si mobile, varsta, etc ;)

    00
  15. Eu am fugit de ING tocmai pentru ca nu mi-a placut reclama lor omniprezenta si faptul ca toaaaata lumea din jurul meu intra in Tara ING la gramada, manati – cum zice si Zoso – de cate un coleg de birou convingator… si de comoditate. Am pariat pe numarul 2 – Allianz Tiriac. Ce va fi, vedem peste cativa ani.

    Misto ideea cu campania pe bloguri ;)

    00
  16. Sper ca ING fonduri de pensii sa stea mai bine decat ING asigurari de viata. Am depus bani la ei timp de mai multi ani, dar in cont nu am decat 80% din suma desi m-au tot asigurat ca sunt mai performanti decat o banca…. Si mai stiu persoane care au patit acelasi lucru – am aflat evident dupa ce mi-am facut asigurarea la ei
    Este vina mea ca am avut incredere. Totusi, in ciuda crizei, datele arata ca sunt cam incompetenti.

    00
  17. Ma uit la Tv pe realitatea si o judecatoare apara cu o nerusinare si inversunare drepturile aberante pe care le au in prezent magistratii .
    Pai domnilor , aceasta tacma nu a auzit de conflictul de interese , adica tu iti faci legea de pensionare si salarizare , luind in calcul salariul din ultima luna , la care sumă contribuie si statul ca sa-ți faca 80 la suta din ultimul salariu si cate sporuri si-au mai pus la salarii .
    Foarte grav este ca magistratii nu raspund in niciunfel pentru sentintele gresite pe care la dau , chiar daca la Curtea Europeana se constata ca respectva sentinta pronuntata este gresita – Statu platește si pensia le crește ; este imperios necesar ca magistratii sa fie sanctionati in cazul sentintelor gresite prin excluderea din magistratura si fara drept de a mai profesa in institutiile statului .
    Se vaita aceasta doamnaca ce greu este , dar cine a obligat-o sa stea acolo ? Doamna nu a auzit de mediul privat , daca esti atat de stresat la stat pleci tata , daca te crezi instare si capabil , nu starmocesti la mila statului si mila neamului romanesc .
    Dar pe judecatoarea beata care jignea oamenii legii nu a vazut-o doama dezlantuita , cam ce vocabular impertinent si tupeu avea ? Dar pe judecatorul care ăi punea pe politisti sa isi ceara scuze si sa isi ia angajamente fata de la infractori , a fost tot la Tv ?
    A luat doana atitudine , a scos o silaba sau s-a facut ca nu vede , nu aude .
    Dar de cei care au pesii de cateva milioane vechi a auzit doamna , stie cum traiesc acesti oameni , a sapat doamna la tara sa vada acolo munca tata , sa ai o gospodarie , iar o seceta sau o furtuna sa-ti spulbere toate sperantele , acolo sa vezi stres si suferinta . Cum isi permite doamna jude sa vorbeasca de profesori si ingineri ca mai fac o meditatie sau isi mai iau un job ? Mama ce tupeu si impertinanta duse la extrem , rar ti-e dat sa vezi , sau poate doar o singura data in viata . Sa te faci ca nu intelegi tu ca jude diferenta dintre termenii recalculare conform unei noi Legi si termenul retroactiv , sa invoci Dreptul Roman in contextul unor aberante avantaje pe care ti le-ai autocreat in propriul avantaj , fara sa te intereseze celelalte categorii sociale ? Mi-e greu sa cred ca sunt mai multe persoane de asemenea calitate indoielnica si jalnica in justitie si magistratura .
    Dar de somaj a auzit doamna ? Dar sa ai un venit de 4 milioane si facturile sa fie de valoare mai mare ? Dar de foame a auzit doamna magistrat , dar stie ca strazile sunt pline de cersetori , persoane fara adapost , someri si persoane fara venit , ca in multe localitati traiesc oamenii ca in evul mediu ? Pentru acestia doamna a gandit si elaborat vreo lege care sa le mai amelioreza suferinta ? Dar doamna s-a gandit ca , cu cat anumite persoane au venituri si pensii aberant de mari de la stat , cu atat mai multe persoane traiesc intr-o saracie cumplita ?
    Pensii din România la ora actuală – contrast May 2009 – Fără comentarii
    33.000 lei – unui magistrat
    32.000 lei – domeniu aviatic
    23.000 lei – om normal, muncit
    12.300 lei – diplomaţi
    11.500 lei – printre poliţişti
    7.800 lei – funcţionarii publici parlamentari (Văcăroiu)
    7.300 lei – instanţele
    730 lei – profesor universitar cercetator
    800 lei – medic specialist
    600 lei – inginer inventator
    300 lei – somer

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.