Dan, un particolar, da recompense plinute

Dan Andronic ofera 500€ celui care ii trimite dovada ca ziaristi de la Realitatea, Mediafax, TVR, Hotnews si Evz s-au intalnit la Freedom House, sa vizioneze casetele cu Remes.

Cam mic pretul pentru discreditarea DNA si implicit a lui Basescu. Daca o are cineva, desi ma indoiesc, ar trebui sa ceara cel putin 5.000, daca nu un Citroen (prietenii stiu de ce) sau macar o shaorma si o poza cu Silberstein.

Ce e de retinut de aici e ca e pacat sa te complici cu intalniri si alte prostii, cand poti pune clipurile anonim pe un site de video sharing si apoi dand 2 telefoane sau 2 mailuri la fel de anonime.

Dane, las-o mai usor, mai moale
Dane, i-ai innebunit pe toti din blog
Dane, securistii, teroristii moartea
Schimba foaia-ia-ia-ia
El canta rock!

Timpuri Noi – Dane :)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. nu poti sa spui ca nu te amuza indirjirea si fixatia omului. eu ma cocosez de ris pe blogul lui de o vreme incoace, iti recomand sa cauti postul cu poza cu basescu stringind mina medicului in mod masonic (era sa zic satanic dar inca n-a reusit sa produca o poza cu omu-n cimitir) :D

    00
  2. parca vad ca antena 3 o sa difuzeze o caseta compromitatoare in care ziaristi de la realitatea,tvr, evz, mediafax si hotnews se uita la caseta cu remes.

    00
  3. Apai ii clar. Daca Remes s-o aplecat la 15k si palinca si carnati de ce un turnator ar merita mai mult. In viziunea lor. Bou’ de Remes a dat peste cap piata neagra din Romania

    00
  4. carte veche

    00
  5. Am citit si eu postul lui dan androgen in care apare poza cu strangerea de mana ” masonica” intre basel si dr.armean competent…am ras cu lacrimi, mai ales la comentarii : „Domnule Andronic, este ceva mult mai simplu, doctorul, din reflex, ii mai lua odata pulsul” „ma baieti, da cu satanismul nimic?? ia vedeti, sigur gasiti o cruce intoarsa pe undeva printr-o poza. sau macar ceva ce poate fi interpretat ca o cruce intoarsa…”
    .

    00
  6. Andronic e curva cu ora…si chestia asta cu 500 euro:na, ba, si voua daca imi iese combinatia…
    e un loser care l-a consiliat pe Nastase si a pierdut si acu sta pe dupa Tariceanu….de la spagarii PSD la spagarii PNL.
    mai ramane sa zica ca nu are copyright caseta..piraterie!
    :)

    00
  7. Vezi ca ai dat link la Timpuri Noi – Stere, iar melodia citata e Stan :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.