Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. apple are o initiativa cel putin cretina.
    dar presupun ca nu sunt chiar cretini ca de obicei, si o freaca doar pentu patent.

    daca vrei sa filmezi un concert si sa iti iasa decent, nu folosesti un telefon. adica nu acolo se pierd banii, la concertele inregistrate cu telefonul. fie el chiar un applecrap.

    00
  2. Mi se pare foarte buna ideea Apple.
    Sa aiba si organele de politie care te bat metode de a te opri sa filmezi. Sa nu-l poti filma nici pe politicianul care ia mita, nici pe functionarul public care te baga in ma-ta.
    Telefoanele au camera ca sa-ti faci poze tampite langa teracota.
    Daca-ti cumperi un produs Apple trebuie sa-l folosesti doar cum vor ei desi e produsul tau.

    E ca si cum, in restaurant, ai cumpara o scobitoare cu care te poti scobi doar in fund.

    00
  3. De ce buna ideea Apple: cand ma duc la concert vreau sa vad concertul nu telefoanele tuturor retarzilor ridicate in aer si filmand, mai ales cand astia toti sunt ingheuiti in „normal circle” la 200m de scena…

    00
  4. au jailbreak-uit ei un ifon intreg si n-or jailbreak-ui ei un rahat de bifa software pentru pozele astea?

    00
  5. Cei de la Apple nu fac asta pentru a fi concertele mai placute, ci doar sa-i limiteze pe cei care fac filmari bootleg pentru a-i face fericiti pe sefii lor de la MPAA.

    In plus, ce are daca filmeaza unii la concerte? Daca dupa cateva luni vreau sa revad scene din respectivul concert si nu exista nici o filmare oficiala? Simplu, intru pe youtube si conform legii numerelor mari trebuie sa existe macar cateva filmulete la o calitate OK. (Eu nu as irosii banii pe un bilet filmand, dar asta e alta poveste, fiecare face ce vrea cu banii si timpul sau.)

    Enjoy your walled garden!

    00
  6. Apropo de Cernobal, o ucrainianca a facut o excursie pe motocicleta pana acolo si a pus totul intr-un jurnal online aici http://verifymywhois.com/aplus_v1.html

    00
  7. Hai, zoso, ca nu e chiar vechi. Pe angelfire, prin 2001. :B

    00
  8. Cu educatia povestea e simpla: implementarea unor politici educationale (orice fel de politici, nu zic de bun si rau aici) este o chestiune extrem de costisitoare; trebuie reinstruiti profesorii, trebuie tiparite materiale noi, trebuie remodelate dotarile scolare, ajustate orarele, eliminat obiecte din programa si adaugate unele noi. Bun, ceva complex si costisitor insa posibil de implementat pe o durata de 10+ ani. Problema mare este ca lumea in care traim s-a schimbat radical in ultimii 30 de ani si vorbim nu numai de schimbari economice ci si de schimbari culturale. Pe romaneste intre lumea bunicilor si a parintilor nostri schimbarile sa zicem ca au fost de ordinul 1x; intre lumea parintilor si cea a noastra schimbarile sunt probabil de ordinul 100x. Un sistem cu inertie mare nu are cum sa tina pasul cu aceste schimbari venite din exterior iar provocarile nu sunt specifice Romaniei. Posibil ca in tarile occidentale sistemul sa fi fost de la inceput proiectat cu o doza mai mare de flexibilitate si sa se comporte mai bine insa doar atat.

    00
  9. Nimeni nu a observat greselile din prima parte a articolului de pe evz?

    00
  10. faza cu emisul razelor infrared e foarte buna, ca idee.. nu stiu ce inseamna ea dpdv al sanatatii pentru mii de ochi care se uita spre scena, dar e de testat. ar fi frumos daca s-ar aplica si in scoli, si in budele din bamboo, ca sa ne scuteasca de niste poze artistice.
    si interesant ar fi daca s-ar aplica bruiajul ala in cinematografe, sa nu le mai sune aifoanele in timpul filmului.

    00
  11. Ca reprezentant al echipei Şmen, îţi transmit mulţumirile pentru recomandare. Uite:

    „Mulţumim!” – echipa Şmen

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile