probleme la bord?

twitter_followers

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. NOU
    #1

    Mda. Subtil. Oare cati de aici stiu cine e Kevin Smith ?

    00
  2. eu stiu :) fratele lui ala…il stiti voi :)

    00
  3. Zoso, esti un finut umblat pe net, ce mai! Ar trebui sa stie toata lumea cine e Kevin Smith? Daca tot ai pus post-ul asta am cautat pe net si acuma stiu, dar nu mi se pare ceva interesant, nu consum comic books. De multa vreme se vehiculeaza ideea de a mari pretul biletului de avion pentru persoanele obeze, pe principiul sa-i penalizeze nitel pentru disconfortul creat celorlalti si incarcarii suplimentare a motoarelor. Nea kevin asta s-a suparat pe niste oameni cu IQ cu 2 cifre, ca nu dau pe dinafara nici pilotii, daramite insotitorii de zbor.

    00
  4. @finch: stiu povestea, dar caricatura e amuzanta si fara sa stii cine e kevin smith si de ce. dar baiatul de mai sus a vrut sa para destept si s-a bagat in seama gratuit.

  5. @Gheorghita Teodoru – Trebuie să știu cine e respectivul ca să înțeleg gluma?

    00
  6. NOU
    #7

    @skreach: cred ca daca stiai de respectivul (si de un incident recent in care a fost implicat), era mai usor sa te prinzi de gluma. Eu, fara aceasta informatie, nu m-as fi prins de poanta.

    00
  7. @Gheorghita Teodoru: sincer eu nu stiam cine este Kevin Smith pana sa citesc postul tau, dar tot mi s-a parut amuzanta caricatura; oricum mersi pentru informatii

    00
  8. NOU
    #9

    @andrei: iti recomand cu caldura filmele lui, in special Clerks, Dogma, Chasing Amy, Mallrats

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Ce mai citesc alții

logan ruginit
citylink se inchide