Bercene, gata bă!

A fost bună gluma, dar terminaţi, în pana mea, cu obsesia asta cu şpagatistul! Nu ăsta trebuie să fie motivul pentru a face autostrăzi şi drumuri în ţara asta!

Şi, în afară de asta, ce vă aşteptaţi de la el, să se conformeze şi să spună că se face ? Come on, a fugit ca un laş cu gura mare ce e (nu că ar fi prima oară când dă bir cu fugiţii)!

În rest, să ne delectăm cu ce se ocupă Antena3:

(ia să vedem, şi pe asta o găseşte corectul Măruţă pe gugle?)

update: pun pariu că diseară şpagatistul o să ne spună cum stă treaba şi că de fapt toţi suntem proşti, numai el e deştept, de aia e un laş care stă cu mă-sa la vâsta lui.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

41 comentarii

  1. pai acuma stim cine a facut si primul film cu pumnul ,asta este la promotie designerul a simtit ca poate da mai mult decat o miscare de mana :D
    spagatistul merita sa danseze dansul penelor, no mercy :)

    00
    • @Vasile D: puteau aia sa faca 10 autostrazi, ca el gasea scuza ca nu sunt inclinate decat cu 2% si in carte scrie 2,0001%. come on…

  2. @Stoie, da, exact de aia au terminat astia autostrada la 1 decembrie, ca sa faca misto de Mircea Badea.

    Cat despre semnele de circulatie, cred ca tu nu ai fost pe Bucuresti-Pitesti…

    00
  3. Ai fost p autostrada?stii ca nu e semnalizata?
    S-a terminat un tronson pt ca s-a promis.Berceanu a focut o gluma,ft buna zic eu dar Boc nu a pomenit nici o clipa de Badea,nu cred ca ii pasa.nici mie nu-mi pasa….ma bucur ca am reusit sa vad ceva gata si cred ca daca ne desteptam si iesim la vot vom avea sansa sa vedem si in anii urmatori.ce e cu adevarat trist e ca nu ne putem bucura…de ce tre sa denigram tot ?nu putem sa ne bucuram ca se face in sfarsit ceva!

    00
  4. Autostrada arata ok, e un prim pas spre mai bine. important e ca se face ceva, se lucreaza, iar in anii urmatori vom mai avea kilometri de inaugurat.

    00
  5. de la ce s-au luat astia de la A3 de au facut clipul asta?

    00
  6. Mie nu mi se pare ca o autostrada pe care Politia recomanda sa nu fie inceputa circulatia ar fi gata. Si nici una pe care nu sunt puse toate semnele de circulatie… Asta e una.
    A doua ar fi ca e trist ca pentru a ii motiva sa termine un tronson de autostrada trebuie puse astfel de pariuri.
    Iar a treia chestie… chiar inauguram orice prostie care nu e inca sigura pt circulatie doar ca avem alegeri in 3-4 zile???
    De aia care or sa faca accidente ca nu au avut limitatoare de viteza sau cedeaza ni se rupe acum si ii plangem dupa aia?

    00
  7. poti tu sa zici ce vrei de badea – ca e idiot, megaloman, penibil – si ai avea dreptate, dar daca inca se mai lucreaza la autostrada aia inseamna ca autostrada nu e gata. ca nu se poate sa fie si finalizata si sa si mai lucreze la ea. cind un lucru e gata inseamna ca nu mai e nevoie sa se mai lucreze si ca toate lucrarile necesare sunt gata. asta e.

    00
  8. 42 de km de incompetenta, coruptie si demagogie. :evil:

    Ni se cam vad penele la toti cand ne laudam cu asa ceva … :lol:

    00
  9. Lasa-ma frate, aia o sa fie autostrada cand o sa aibe copii mei copii. Nu pot sa inteleg cum rahat poti matale sa le iei tu apararea acelor parlamentari (jegosi,oameni de nimic) ca berceanu si boc.

    Vorba lu Stoie, de ce trebuie sa inauguram orice rahat doar ca apoi sa-l inchidem ca deh, mai avem de lucru la el.
    Tara asta este de rahat, la fel ca si presedintele si parlamentul de acum. Toti hoti.

    Si apropo, „ai votat cu PD-L” ? :))

    00
  10. adevaru asta e, o glume nasoala…adica Romania fara speranta…e chiar aiurea. cu autostrada lor cu tot:))

    00
  11. in fond cred ca atat spagatistul cat si berceanul sunt doua slugi absolute care au ajuns la capatul carierei si au ajuns sa guverneze ei casele stapanilor. ura stapanilor îi picură în fiecare zi, transformându-i in niste potai cu dinti de otel. :lol:

    00
  12. 1. Cat va rezista bucata asta de autostrada , pana o sa realizeze ca trebuie reasfaltata…?!
    2. Si-a pus BADEA penele?

    00
  13. clipul acesta imi da impresia ca indivizii astia de la antena 3 traiesc intr’o lume a copiilor, fiind inconstienti ca sunt unelte de maniplare in masa a unor nenorociti imbogatiti prin marsavii.

    00
  14. Ma, tu atata il urasti pe Badea ca nu esti in stare sa vezi ca autostrada aia nu e gata, esti la acelasi nivel cu Berceanu la faza asta si el saracu nu are ceva mai bun de facut decat sa faca show, ne-a demontrat de doua ori cat e de competent la ministerul ala, poate avem ocazi sa il mai cedem odata. La retarzii aia le dam noi banii…

    00
  15. e plina tara asta de inteligenti. ar trebui sa ruleze un clip promotional cu lecitina mai degrabil decat ala cu 2 litri de lichide pe zi.
    acum vreo 4 ani cand era ministru orban s-a taiat panglica la sectorul 2 din a2(drajna-fetesti) undeva in decembrie si circulatia s-a deschis la 1 mai. oricum nu se construise nimic sub el, doara ce il numisera. ia uitati-va aici :http://www.gandul.info/eveniment/1-bucuresti-cernavoda-autostrada-intrerupere-302121
    cand s-a vandut bcr-ul se lauda tariceanu ca banii aia o sa fie investiti in infrastructura. pai din 3 miliarde de euro tinand cont ca un km din asta scump de-al lui boc e 11 milioane trebuia sa fi construit vreo 300 de km. isi mai aminteste cineva cati km de autostrada s-au construit in vremea lui orban? da, 5 km e raspunsul corect.
    apoi ca tot sunteti atat de inteligenti sa calculeze cineva cati km de autostrada s-au construit sub psd? hai ca pana la 100 cred ca stiti sa numarati. in 11 ani. asta e alianta pe care o voteaza unii. au construit 100 de km de autostrada in 15 ani de guvenare si acum vor din nou la putere.

    00
  16. @autogreen: Si centura Gherla a aratat ok si a fost un pas inainte, nu? Si ce s-a intamplat dupa cateva zile? Deci lasa-ma cu inaugararile astea. Sa asteptam cateva zile/saptamani sa treaca cateva tiruri pe acolo si mai vorbim.

    00
  17. Zoso ai fost in strainatate ai circulat pe autostrazi….doar pentru ca-l urasti pe Badea nu trebuie sa iei apararea unor politicieni care nu au facut autostrazi si care se lauda cu 42 de km de autostrada…aveam pretentii de impartialitatea din partea ta;)

    00
  18. Deci ce metoda sa il discreditezi pe Basescu…
    Nu stiu daca ai vazut in clip aparea un banner mare cu Basescu rupt…
    Trist trist !

    00
  19. In toata prostia asta pana la urma cineva n-are nici o vina si ala e Badea. Chiar daca „un copil tamp” faptul ca astia coboara la mintea lui si-i canta-n struna arata cat de idioti sunt.

    00
  20. Oameni buni nu mai fiti pesimisti, cei 42 de kilometri de autostrada arata ca orice alta autostrada din vest. Acum avem in lucru cam 200 de kilometri de autostrada. La anul se va ma inaugura alti 100 de kilometri (Bucuresti-Ploiesti 60km, 30 de km din Oradea Bors, 12 kilometri C Turzii- Cluj si posibil o centura ocolitoare). Romania are in prezent 323 de km de autostrada, iar in 2013 va avea 6-700 de kilometri.

    PS: Nu va mai uitati la Realitatea si Antene ca deveniti cretini.

    00
  21. NOU
    #22

    Frate, ce imagine sumbră mai au şi ăştia de la Antene.

    00
  22. Misto clipul, m-am lamurit cu Antena 3 si Realitatea, numai in Romania e posibil ca 2 televiziuni sa atace un partid politic si sa nu dea drept la replica.

    00
  23. @nashu_mare : nu am fost pe Bucuresti-Pitesti, insa am fost in Ungaria, Austtia, Germania, Franta. O autostrada noua nu e neaparat gata daca arata ca una care din 2 in 2 ani are nevoie de reparatii capitale, nu?
    @georgel007 : teoretic nu ar trebui sa ma intereseze cine e la guvernare si cine a taiat sau nu panglica. Realitatea e ca atat realizarile cat si esecurile in domeniul asta le cam impart toti : aia au inceput, ailalti au continuat, ailalti au reparat, toti au furat.
    A fost insa nevoie de un nebun ca Badea sa ii impulsioneze pe astia de acum. Si asta e trist pana la lacrimi.

    00
  24. Cu cine votezi Zoso, in turul al doilea, ms de raspuns anticipat

    00
  25. Crin Antonescu: Exista pericolul ca, daca Basescu pierde alegerile, sa existe tulburari provocate
    https://www.hotnews.ro/stiri-politic-6599559-crin-antonescu-exista-pericolul-daca-basescu-pierde-alegerile-existe-tulburari-provocate.htm

    Sa eliminam pericolul prin vot :D,se pare ca apropierea de prostanac este contagioasa

    00
  26. ca de obicei antenele o dau de gard. ce au toti cu base? l-au vazut prea hotarat?
    pacat de video… frumos realizat…si atat.

    00
  27. ASEARA LA TELEVIZIUNEA FRANCEZA UN DOCUMENTAR:

    Kapitalisme – notre recette secrète
    À travers le retour imaginaire au pays, vingt ans après sa mort, de Ceausescu, un portrait au vitriol de l’oligarchie roumaine.

    Quelle serait la réaction du “génie des Carpates” si, vingt ans après son exécution, il revenait hanter la Roumanie ? Il retrouverait ses proches là où il les avait laissés, au sommet du pouvoir réel, sinon officiel : celui que confère l’argent. Car certains des plus gros capitalistes d’aujourd’hui sont les apparatchiks d’hier. Et, s’il existe quelques millionnaires dépourvus de liens directs avec l’ancien régime, tous doivent leur fortune au système hérité de l’ère Ceausescu : un capitalisme gonflé au népotisme, à la corruption, à l’absence de contrôle public. En contrepoint des hallucinations du vieux dictateur, Alexandru Solomon dresse le portrait haut en couleur des oligarques de la Roumanie actuelle, en une sorte de Who’s Who du grand business, désormais communautaire.

    VIZIONATI SI VOI

    https://www.arte.tv/fr/

    00
  28. @stoie: nu au cum sa imparta realizarile si esecurile cata vreme nu au guvernat aceeasi perioada de timp.
    trecand peste toate maniplarile ordinare, peste glumele de cocalar ale lui badea, peste tot felul de filmulete si stenograme, cifrele arata cam asa: romania este tara din UE cu cel mai mic numar de kilometri de autostrada. noua coalitie (psd+pnl) a condus tara asta 15 ani. 5 ani au condus altii (cdr, pdl nu conteaza). in astia 15 ani in tara asta nu s-a construit aproape nimic. nu e vorba numai de autostrazi e vorba si de scoli, de spitale, de pasaje rutiere sau de orice altceva.
    a vedea in aceasta coalitie salvarea romaniei mi se pare a da dovada de o amnezie totala. am zis si mai sus, cand a vandut bcr-ul tariceanu a promis ca banii aia o sa se duca in infrastructura. s-au dus in mariri de pensii si in salarii pentru bugetari. cata vreme a condus psd-ul a fost si mai rau, banii din privatizari s-au dus in alte buzunare (ale lor evident).
    sa apari acum si sa razi de boc pentru ca a construit ceva mi se pare o dovada de cretinism. nu ma intereseaza cat a costat important e ca s-a construit ceva.
    ca nu sunt indicatoare, ca s-a sters vopseaua, ca s-a cacat o cioara pe parbrizul lui boc, astea sunt subiecte pentru spagatisti.

    00
  29. Ma, pe cuvantul meu de nu as iesi in pla goala la Romana, daca as sti ca se vor construi drumuri in urmatorii 5 ani in ritmul in care se intampla in Ungaria. Admit ca ii urmaresc emisiunile spagatistului atunci cand am timp, dar mi se pare penibil faptul ca nu s-a tinut de pariu.

    00
    • @thorski: cum poti sa sustii asa ceva? cocoselul isi joaca ultima carte, sperand ca in 30 de zile basescu si boc sa nu mai fie la putere. atunci nu va mai exista nici un pariu.

      e curajos.

  30. „cum poti sa sustii asa ceva?” – Nu inteleg la ce te referi. Daca vorbim despre ceea ce as face eu pentru drumuri la nivelul celor din Ungaria, imi sustin promisiunea pana in panzele albe.
    Daca vorbim despre Badea, nu stiu ce sa zic. E clar ca nu ii arde sa se tina de pariu, o promisiune care il pune intr-o lumina nefavorabila: sa fie ars de cei pe care ii injura.Cred ca s-a panicat, nici lui nu-i vine sa creada ca a pierdut pariul.
    In orice caz am o idee : sa faca cate un pariu fiecare om de televiziune din Romania. Un exemplu ar fi ca Esca sa prezinte stirile topless intr-o seara pentru autostrada Bucuresti – Brasov. Mi se pare un schimb corect.

    00
  31. Frumos realizat clipul.
    Cat despre Mircea Badea, sper sa-i provoace si la alte pariuri pe ministrii.
    La cata ambitie prosteasca au pus in joc sa-si demonstreze (in)capacitatea, sper sa ne alegem cu o autostrada completa in final, nu un ciot infundat care te duce de la nicaieri spre niciunde.
    Bravo lui Mircea, sper sa faca un pariu ca in 10 ani ajungem la nivelul nemtilor, si astia din ambitie sa nu piarda chiar sa realizeze asta :D
    In definitiv scopul scuza mijloacele, daca asta este singurul mijloc in stare sa motiveze ministerul, este ok si asa ;)

    00
  32. @thorski : Cand Iliescu aducea minerii la Bucuresti ungurii se apucasera de construit autostrazi. Ungaria toata e o campie, autostrazile se construiesc de zece ori mai usor decat in muntii din Romania.

    00
  33. NU esti de luat in seama cand scrii de șpagatist, nici el de luat in seama cand spune despre tine.

    Niste copii de 3 ani care vor sa-si ia jucariile si sa plece acasa.

    Patetic.

    00
  34. NOU
    #36

    Muzica din clip este furata 100% din jocul Borderlands.

    Dovada: https://www.youtube.com/watch?v=SZ8lkbKmFPk

    00
  35. , Asta e autostrada? Eventual pentru un ignorant ca tine.

    00
  36. @ Autogreen : Nu sunt in masura sa te corectez, dar cu siguranta nu e asta motivul principal pentru care noi nu avem autostrazi.

    00
  37. @Autogreen: „Ungaria toata e o campie, autostrazile se construiesc de zece ori mai usor decat in muntii din Romania.” Irelevant.

    00
  38. @Autogreen: tu pe ce lume traiesti? Poate nu locuiesti in Romania si d-aia iti permiti sa spui sa fie lumea mai optimista. Cat de optimist sa fi? 20 de ani e de ajuns? Sau mai trebuie?

    00
  39. am vazut o parte din emisiunea lui badea. a zis ca lasa sa treaca 30 de zile ca sa se dovedeasca daca autostrada e pe bune, si, daca da, iese cu penele indiferent cine e ministru. pana acum cresc sansele sa nu mai caute pene – ca o sosea cu oi pe ea nu prea se califica ca si autostrada: https://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/primul-accident-pe-autostrada-transilvania–13139.html

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.