Incre-FUCKING-dibil!

stirileprotv.ro publică o stire halucinantă:

Crima de la Timisoara: barbatul ucis s-a stins in urma loviturilor de cutit. Asa reiese din rezultatele expertizei medico-legale, pe care procurorii ce ancheteaza cazul, le-au primit astazi.

Hai să-mi bag picioarele! Cine ar fi crezut că a murit din cauza loviturilor de cutit? EU cred că încă mai traia şi a făcut infarct în maşină, că i-o zgâriase un student cu cheia! Ce dacă era în două valize separate? El trăia!

O ştiţi pe aia cu avocatul şi medicul legist. Nu-i aşa că e posibil să mai fi fost în viaţă? Nu, că avea creierul într-un borcan la mine pe birou. Am înteles, dar totuşi?…

Aşa şi aici. Cineva se întreabă de ce i-a fost ciuntit salariul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. faptul ca anchetatorii au primit de-abia azi expertiza e ca acum au avut nevoie de ea.asa ca nu mai fa tu pe grozavu’ ca iti curge scuipatu’ din gura…gandeste inainte de a publica ceva pe un blog cu „30.000 de unici „cum zicea unu din cartier.aprppo cati unci ai?

    00
  2. Adevarul e ca putea sa moara de la altceva, … poate nu l-a lovit prea adanc cu cutitul, dar lama de la cutit era ruginita, si s-a infectat .

    00
  3. Hai uai, iti dai seama ca este o chestie legislativa. Nu poate sa constate nea’ Gica, soferul, cauza mortii, cu toate ca este evidenta. Trebuiesc niste hartii care sa ateste chestia asta. Oricum, tu crezi ca in acest caz, politistii stateau si asteptau sa descopere care este cauza decesului? Textul asta se intalneste in toate cazurile de genul acestuia, cu siguranta, copiate cuvant cu cuvant de pe comunicatul de presa transmis de politie.

    00
  4. ancheta tipic romaneasca, n-ai la ce sa te astepti!

    00
  5. Ahaaaa, deci le-a luat atata timp ca sa constate ca ala a murit impuns cu cutitul… De parca mai conta daca ar fi fost doar muribund si ar fi murit la transare. Ma intreb totusi ce cacat de probe au studiat ca sa ajunga la concluzia asta. Daca eu as gasi maine un mort transat si unii care zic ca l-au injunghiat ei, oare ar trebui sa ma intreb daca nu cumva ala murise de plictiseala sau de inima rea?

    00
  6. @Bad Pitzi: e discutabil daca se strang 3 unici impreuna cu tine. Ai uitat ca sunt multi care cred ca Bad Pitzi = Zoso? :-)

    00
  7. @zoso: si cu ala de la el din cartier 3.

    00
  8. Hai mă că sunt și eu aici, 3, nu fi rău. Grozavule.

    00
  9. Putea sa moara ca a primit o bata la cap, apoi sa fie transat…
    Putea sa moara de un glont, apoi sa fie taiat…
    Putea sa moara de ficat, dupa aia sa fie transat…
    Psihopati exista…

    Nu e nimic evident decat dupa analiza doctorului de la morga.

    00
  10. Problema se punea daca a murit in urma loviturilor primite…deci INAINTE sa fie folosit si cutitul…sau a murit doar din cauza loviturilor de cutit CARE AU VENIT DUPA ce a fost batut.

    E al doilea articol imbecil pe ziua de azi scris de tine. Este si al doilea comentariu scris de mine…pe primul nu l-ai publicat…probabil te-a atins prea tare. Daca pe asta il lasi bine…daca nu la fel de bine… Tu oricum il citesti…si pana la urma tie ma adresez cand iti zic ca scrii pleve.

    00
  11. Zoso, de la o vreme incepi sa vorbesti putin pe langa. Cauza mortii e foarte importanta pentru a stabili capetele de acuzare. Omor cu premeditare, omor din culpa, tentativa de omor, participare la omor, etc.
    Se poate intampla ca in asemenea cazuri victima sa cada, sa se loveasca la cap si sa moara din aceasta cauza, iar aia sa bage cutitul in el dupa. Atunci intra la alta incadrare.
    E uneori ciudat sa vezi ca in unele domenii chiar se lucreaza ca la carte fata de online.

    00
  12. Te-ai gandit ca, prin absurd, putea fi ucis prin strangulare in alta parte, apoi dus in camera aia, impuns de 50 de ori si transat si asa sa ia pustii aia vina asupra lor?
    Sunt tineri, chiar victime, mai si dramatizeaza povestea, si poate in cativa ani scapa prin diferite tertipuri.

    Ideea e ca daca in 2 minute am scormonit eu povestea asta, un achetator mai scormoneste 20. Datoria lui e sa afle exact cum s-au petrecut lucrurile si sa demonteze toate ipotezele pana ajunge la cea adevarata.

    Tot intr-o gandire simplista (de anchetator :) ci de om simplu), prin expertiza asta in care se doveste ca a murit de cutit se demonteaza scenariul de mai sus.

    Ai dat-o in bara rau cu articolul asta, dar asa e cand blogerii se pricepe la toate :)

    00
  13. Poate a existat ipoteza ca lama cutitului sa fi fost fost prea rece; putea sa moara omul de soc hipocaloric sau reumatism…ai dreacu’…

    00
  14. NOU
    #15

    Fata zicea ca el ar fi murit in urma loviturilor (cu pumnii) primite de la „prietenul” ei si ca ar fi fost mort in momentul in care ea l-a injunghiat 8-| …

    00
  15. de parca nu v-ati obisnuit ca protv sa dea stire bomba la orice kkt ( nu ma refer la cazul in sine care chiar este grav).

    00
  16. @idiots: s-a stabilit ca a murit de la cutit, fata de loviturile primite, deoarece trebuie investigat cine a dat lovitura cauzatoare de moarte (sau cum ii zice). Asta ajuta la separarea intre criminal si complice. Daca se face ancheta „by the book”, pentru a fi dosarul beton in instanta, sunt prosti. Daca se face ancheta dupa ureche si duce la un dosar care crapa in instanta pe procedura, sunt prosti.

    Intrebarea mea, legitima, consider eu, este: voi aveti altceva in afara de cacat intre urechi? Zoso publica multe imbecilitati pentru a atrage ceva trafic, restul comenteaza multe imbecilitati, pentru a avea link-uri din comentarii.

    00
  17. mai zoso , ce te miri , miine Diaconescu invita SENZATIONAL pe Ciumaca , ca sa-si dea cu parerea si sa ne DEZVALUIASCA implicatiile lui Elodia in crima EXTRAORDINARA.

    00
  18. Bai da’ nu stiu cum se face ca pe internetu asta e plin de inteligentze d;astea superioare. „ipo” de exemplu e acest geniu care vorbeste parca din sferele inalte unde numai zeii au acces. Ce criminalisti ma omule? Sunt niste pareri ale unora…ca ce chestie le cataloghezi tu repede si le minimalizezi? „Orice oagar”…adica restu sunt toti o adunatura de imbecili…numai tu esti acest GURU. Wake up kiddo! Si tu si restu cu ifose d’astea de adolescenti intarziati.

    00
  19. Pfoai, ce s-au strans aici criminalistii! Orice oagar care s-a uitat la 2 episoade de CSI e deja expert…

    00
  20. Expertiza stabilea daca omul era mort inainte sa fie transat sau l-au feliat de viu si a murit din cauza hemoragiei. Capetele de acuzare sunt diferite, era nevoie de expertiza asta.

    00
  21. IPO – de la OTV am invatat, nu de la CSI

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.