Mă macină o întrebare

the insignia project…i’ve seen this system before, but not on a car…

Dar la ce, neamule? La avioane? Isignia zboara? Are aripi? Are stewardese? La motociclete?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

  1. Se refera la combinatia dintre sistemul patentat de iluminare stradala+recunoasterea semnelor ce circulatie si scaunele din interior care sunt recunoscute si recomandate de nush ce mare asociatie de medici in domeniu. Si asta e doar o parte din inovatiile care se regasesc pe aceasta masina.

    00
  2. Am ramas blocat binoclandu-ma :)

    00
  3. o alta inovatie ar fi lemnul ala care defapt in realitate n-are nici cea mai mica legatura cu vreun lemn :))

    00
  4. Ok, Alex, am înţeles despre ce sistem este vorba. Totuşi, omul spune că a mai văzut asta înainte, dar nu pe o maşină. Aşa că întrebarea lui Zoso rămâne valabilă… Iar tâmpeniile de marketing cu elemente recunoscute de diverse asociaţii întotdeauna îmi ridică mai degrabă un semn de întrebare, nu-mi sugerează încredere ci din contră. Asta de pe vremea reclamelor cu paste de dinţi recomandate de diverse adunături.

    O chestie haioasă am văzut-o la Honda. Autoturismele lor dispun, ca opţionale sau ca dotare standard, de GPS. Cu harta Europei. FĂRĂ harta României. Culmea tâmpeniei, vinzi o maşină care 80-99 % din timp va fi folosită în România cu GPS fără harta României. Mureau dacă mai puneau o hartă de 3-4 $? Cum ar suna în Germania să vândă maşina fără harta Germaniei? Cred că ar uita lumea rapid de Honda.

    00
  5. @Sakura
    Honda nu face harti, ei fac masini. Hartile sunt facute de altcineva. Iar cei care fac hartile nu includ Romania. De ce, intreaba-i pe ei.
    Chiar pe ultimele modele de Honda au scos si harta Greciei pentru ca nu era in concordanta cu realitatea si au avut procese din aceasta cauza.

    00
  6. @Sakura uiti cel mai important element: Tara in care traim. Din moment ce sunt destui oameni care au impresia ca Romania este o tara in fundul Africii sau o insula exotica te miri ca nu exista hartile ro pe Honda? Si sunt cateva aspecte ale marketing-ului care celor care lucreaza in domeniu sau celor cat de cat cunoscuturi li se par tampenii, insa pentru publicul larg inseamna elementul definitoriu. O regula scrisa a marketing-ului spune clar ca o reclama incepe sa aiba efect asupra publicului doar in momentul in care tie ca si participant la ea ti se pare „scarboasa”

    00
  7. @Virgil@Alex
    Da, Honda nu face harti dar Honda decide cu ce sistem GPS isi doteaza masinile. Sa nu fie in stare sa aiba un sistem cu hartile tarilor europene este jenant, indiferent de cit de proasta este parerea ta despre Romania.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.