Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. Il cunosc pe directorul de acolo, ultima data am incercat sa comand ceva si nu am reusit, asta cand mai mergea inca site-ul. Produsele erau pe site la pret de dumping insa nu puteau sa le aduca niciodata. Bineinteles ca le mentin in continuare pe site.

    00
  2. poate doar schimba serverul :)

    se mai intampla

    desi…nu se stie niciodata

    00
  3. acum vreo 2 saptamani au concediat toti angajatii, acum au inchis si site-ul… erau de mult in groapa, management prost

    00
  4. E criza. Host-ul este scump.

    00
  5. Neah, se inghesuie prea multa lume (zoso effect? :)
    „eroare la conectarea catre baza de date: Too many connections”

    00
  6. acea eroare la conectare e de vreo 4 zile… si pana nu o sa arate „website not found” ramane mesajul actual. oamenii au inchis taraba, oricum vindeau produse contrafacute, desi unele preturi erau bunicele

    00
  7. E asa de cateva zile bune. Chache-ul google il arata din 2 martie cazut…

    00
  8. si eu am luat de la DM un laptop si inca ceva, nu imi vine acum in minte… oricum, au fost fara probleme, mi-au placut mai mult decat emag

    00
  9. http://www.dm.ro/index.html (care nu are ce sa aiba „catre” mysql) si /index.php arata aceeasi chestie :-)
    Deci „e de la ei”

    00
  10. De unde stii ca un index.html nu are ce sa aiba cu mysql.
    https://zoso.ro/a-falimentat-dmro/ fiind html nu are nimic cu mysql ? mod_rewrite alea alea

    00
  11. Eu am cumparat de la DM in 2007 si 2008 laptop hp, ap. foto lumix, monitor samsung, boxe logitech si toate au fost in regula, livrare fara probleme, nu am avut defectiuni la niciun obiect.mie imi pareau ok, aucm daca-au dat faliment ….asta e, tre gasit alt magazin virtual in regula.

    00
  12. Urmeaza la rand ShopIT si Shopix .

    00
  13. Acum nu multa vreme au mutat sediul de unde-l aveau initial intr-o zona tot apropiata dar mai putin circulata.

    Initial erau pe ceea ce eu numesc banda Falimentului…zona dintre Unirii si Constitutiei de pe dreapta. Erau chiar in primele magazine. In zona aia se aglomerau zeci de firmulite, redactii (Interesul Public) si magazine acum un an => saptamana trecuta doua baruri si trei magazine + infiorator de multe spatii goale si de inchiriat.

    00
  14. @Axel: zvonuri din alea am si eu de 3 luni. nu ma ajuta cu nimic.

  15. Haha, io am crezut ca e vorba de aia care vind cosmetice si pe care ii cheama tot DM.

    00
  16. Pacat. Am luat de la ei laptop, camera foto si inca alte chitimusuri. Erau chiar ok (acum 2 ani, nu stiu intre timp).
    N-au avut insa niciodata produse ‘primadone’, care sa le traga vanzarile. Asta n-au inteles mai toti cei care au pocnit din degete si si-au facut magazine online de electronice. Fara 3-4 produse vedeta, al naibii de scumpe dar importate exclusiv (si cu adaos pe masura), din maruntisul facut pe rulajul a mii de rahaturi de 200-1200 de RON nu faci bani.
    Asadar, avem pana acum lookatme.ro, dm.ro… who’s next?

    00
  17. pacat. mie mi-au placut serviciile lor . macar ma bucur ca abia mi-a expirat garantia la produsele cumparate de la ei

    00
  18. Isi merita soarta. Oricum erau niste neseriosi … nici nu am cuvinte. Am comandat acum o luna si ceva 2 produse de la ei la interval de ~1 saptamana (normal ca aveau cele mai mici preturi pe siteuri care compara preturile) si bineinteles ca nu aveau produsele pe stoc. Faza care ma enerva este ca nici nu le scoteau de pe site.
    Deci cum spuneam (au primit ce meritau daca chiar au inchis)

    00
  19. Ei uitati ca au renascut :-)

    00
  20. – Ştie cineva ce se întâmplă cu garanţia produselor cumpărate de la ei ?

    00
  21. A murit la loc, se juca cineva de la ei cu situl se pare.
    Dar, ia uitati la emag.ro daca vrei sa platesti cu card ce zice:
    Card Online (optiune dezactivata temporar)
    Ii doare comisionul de 2-3%…. vremuri grele

    00
  22. uite ca a revenit DM.ro – Discount Market. doar numele www . dm . ro a fost cumparat. l-am asociat unui al nume desfasurat Discount Market si acum ne ocupam sa-l facem sa mearga. nu mai sunt aceeasi oameni, nici ca proprietari nici ca angajati.
    ca sa raspund si la intrebarea legata de garantii: nu rezolvam garantiile emise de Terrabyte srl – vechiul proprietar; din pacate pentru acesti clienti nu avem decat o adresa de mail service@terrabyte.ro la care sa trimita solicitari, adresa care inteleg ca ajunge la vechii proprietari. ne pare rau si incercam si noi sa gasim o solutie sa indrumam clientii catre furnizorul de unde a fost luat produsul, pe cat posibil.
    si inca ceva: am un destul de mare respect pentru ceea ce reprezinta cateva magazine on-line, printre acestea eMag. treaba cu comisionul la plata on-line e simpla. asa cum s-a spus mai sus exista produse de la anumiti furnizori la care „te scoti” – adica iei discount bun pe brandul respectiv si reusesti sa scoti si chiria si intretinerea si hostingul samd, si sa poti suporta din buzunar acel comision. problema este ca produsele acelea sunt putine, putine de tot, foarte putine. deci eu zic sa nu mai fiti carcotasi, comisionul respectiv este mare oricum ar fi sa calculam, ca el se plateste la valoarea comenzii deci cam pierzi orice calcule ai face, ca un client poate nu comanda un singur produs ci mai combina produse. eu unul incerc acum sa introduc aceasta optiune pe site, dar cum sa zic, probabil ca va fi mai scump pentru client sa cumpere on-line si sa plateasca on-line pentru ca nici mie nu imi convine sa suport acel comision din profitul care de abia acopera cheltuielile, in cazul unor produse. eu unul cred ca acesta optiune va fi disponibila pentru acei cumparatori care sunt intr-adevar ocupati, adica nu vor sa faca nimic pentru a primi un produs in afara de plasarea comenzii. probabil voi cauta o modalitate ca acel comision sa fie partajat in egala masura intre site si cumparator in cazul modalitatii de plata on-line; din pacate la marjele care se practica pe on-line asta ar fi cam singura posibilitate de a tine plata on-line activa pe un site.
    dar asta este pe viitor.
    cine stie, poate se va ajunge la comisioanele din afara si atunci ne vom permite sa-l suportam noi ca site, fara a mai face calcule peste calcule peste calcule sa ne iasa profit sau sa nu vindem in pierdere.
    iar m-am lungit cu vorba…
    hai bine pa, DM.ro a revenit…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.