Influencer fun #224

Aluziva zice că influencerii nu sunt vinovați când ceea ce promovează se dovedește ulterior că ar fi un scam. Și dă un exemplu simplu, te duci la un hotel pe barter, dai la schimb un articol, nu ai de unde să știi că patronul face evaziune fiscală sau omoară un om. Corect.

Dar sunt sute de cazuri în care influencerii știu că ceea ce promovează nu e tocmai OK. Familia Flick cu 1nvest.finance. Nici măcar invest.finance, da? 1nvest.finance. Să nu se fi prins? Andra nu are pe nimeni în echipă să îi spună să nu mai facă reclamă la Buencia?  NFTescu? Primul.Milion? Imobiliare Dubai?


N-am salvat momentele când Chrstina ICH spune că social media e toxică și că stă mai puțin pe net că trebuie să se ocupe de gagic.


Adrian Elicopter a fost prins după ce a fugit de poliție, că avea alcool la bord. A băgat niște scuze aberante, numai bune pentru fanii lui minori, și își vede în continuare de reclama la Trendyol.

De ăia de la Global care făceau sex cu minore nu a mai zis nimic. Și să nu uităm că omul era la 6 luni distanță să devină polițist și să primească pistol pe mână. Iar fra-su cică are antecedente, de aia a fost reținut 30 de zile.


Cel mai bun slogan, de la Alexa Todică. “Cumpără, fă, haine, că oricum ești urâtă și proastă”. Superb. Felicitări Sinsay!


Banca Transilvania continuă cu discuția asta septică și anostă, unde invită oameni deconectați de la realitate și îi pune să fie relatable. Urmează Țiriac? De ce nu vor oare să înțeleagă că formatul ăsta, controlabil total și ciopârțit maxim, nu funcționează? Nu se vede asta din afișări? Nu este mai bine să dea banii influencerilor să adapteze ei mesajul cu vor?


Fanii lui Dan Cadar au probleme cu nemarcarea publicității și cu foamea autorului, care a înghesuit 3 reclame nemarcate într-un singur video.


Colo nu mai moare de foame, și-a găsit un sponsor care să îi dea bani. Altul decât firmele de păcănele. Alo, Anvelope.ro, fanii lui sunt copii de 13 ani, nu au nevoie de genul ăla de cauciuce.


Într-o seară, pe la 23.30, Daiana Anghel presta un live cu 460 oameni. Oameni care a doua zi se duceau la muncă probabil. Repet întrebarea, pentru cele 20% femei care citesc acest blog, cum se petrece treaba, întâi îți faci rutina de seară și apoi prestezi activități la orizontală sau te demachiezi după?


Codin Maticiuc are nevoie de bani, de aia face reclamă la Superbet. Dar ce poți să zici, face el spitale? Eu nu fac, eu sunt jegul în situația asta, nu el. El face ceva!


Sânziana Negru simțind nevoia să arate că este în continuare relevantă. Iubita, ai 450.000 urmăritori, 10K sunt 2%. Câți să cumpere? 10% din 2%? Mai puțin?


Tot ea prestând o reclamă stupidă la Crocs.


Zbir mulge lacrimi de la publicul lui de copii. Ce e, băiatu, a zis Mr. Beast că se retrage și ai copiat și tu repede? Ador când zic că firmele lui sunt pe numele mă-sii și vin fanii lui de 15 ani să spună că a economisit 600 lei pe an făcând asta, și nu înțeleg eu nimic.


Valerie Lungu a mai suferit un eșec în dragoste, aparent nici moldoveanul ăla (și ea tot din R. Moldova este) pe care l-a scos din foame și îl plătește să fie fotograful ei nu vrea să o ia de nevastă. Nici ăsta? Oare să fie problema la tine? Nu cred, tu ești superbă, faci bani, îți marchezi publicitatea și nu te știi de scheme. În ultima poză e plânsă foc.

ps: da, stiu, ăsta e gratis, pentru următoarele va trebui să vă abonați.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. Mi-ai vindecat FOMO-ul pentru Influencer Fun. Ma bucur ca nu stiu aproape pe nimeni mentionat in articol. Conteaza oamenii astia pentru cineva?

    Comentariu apreciat.573
    • ești special.

      colo a făcut 300.000€ profit anul trecut din păcănele. crezi că i-au dat păcăniștii banii ăștia degeaba?

    • Doar de aici de pe blog ai auzit de toti de multe ori, mai lasati elitismele astea basite.

      153
    • @ev21 in ultimul timp nici de aici, pentru ca sunt prea zgarcit pentru patreon. Iar in rest, serios ca nu… Bine, stiu cine e Andra, l-am recunoscut si pe Capatos intr-o poza, ca doar nu locuiesc intr-o pestera. Dar ceilalti…

      30
  2. D-asta am văzut eu pe una la mall cu crocs din aia cu pietricele sclipitoare pe ei? Fuckin’ hell!

    81
  3. Dar lansarea Cloud9, cu mare artă și pompozitate artistică de fetele de la PR? Iar au fost invitate (și) influencerițe, care să dea bine pe acolo. Bine, primul complex s-a vândut bine, fără prea multe bube pe mp, dar a fost ceva mișcare în masă la acest minunat eveniment.

    Referitor la restul, eu refuz să stau pe un live cu o tanti care se demachiază, mai bine mă uit la o pisică cum aleargă. Nu merge bine restaurantul ăla urat deschis pe centrul Brașovului, la care tot prietenele doamnei dau toată ziua TAG?

    Acești omuleți nu vor înceta să apară și să câștige bani până când agențiile nu vor deschide ochii. Clienții, da, ei, scumpii de ei, pun botul când văd numărul de followers sau alte chestii, Vanity metrics, bată-i vina, nu contează că înainte stai să-i explici că publicul lui țintă nu e fan x, y, x, nu. Ia să bage Meta Real shit metrics, uite cât a vândut Gigel luna asta, mai vrei?

    61
  4. Pai daca sta cu ala 24 din 24 si fac absolut tot impreuna, probabil ca au vrut amandoi la buda in acelasi timp si nu au incaput.

    131
    • Intrebarea mea pentru Valerica ar fi: se si fut impreuna? Inteleg, fac totul impreuna, dar si asta? Pentru ca, daca raspunsul este negativ, iacata, nu mai este nevoie de alte comentarii.
      Dar ce stiu eu, sunt hater…

      110
  5. Multumim ca ne mai dai influencer fun-ul si saracilor de noi :)

    120
  6. Maticiuc trebuie sa adune bani pentru sampaniile de cocalari ca sa posteze pozele cu roaba de la loft si cu toti interlopii iar dupa sa bage o postare ca e baiat bun pentru ca face spitale.

    151
  7. Care e faza cu buencia ?

    100
  8. Helloween ………

    80
  9. La fiecare cuplu care isi pune viata privata pe tapet, urmeaza divortul sau despartirea!

    131
  10. Merci pentru Maticiuc, baiatul asa bine si-a periat imaginea in ultimii ani (filantrop, actor, activist) ca nu prea mai aveam argumente sa-mi conving jumatatea mai buna ca el tot poponet a ramas.

    193
  11. Strategia lui Cadar e sa faca atata reclama nemarcata pana se satura lumea sa-i atraga atentia gen „nu va puteti plange voi fata de cati bani pot face eu”

    70
    • Catâr asta a devenit ca hatz popa, la fiecare imbucatura baga moaamă, de zici ca n-a mai mâncat de 7 luni..asa și cadâr moama ce tech nou și jmeker.. lasă-ne boomăre..

      40
  12. Legat de Crocs, recent am aflat treaba asta:

    Everyone in ‘Idiocracy’ Wears Crocs Because They Were ‘Horrible’ and Cheap?

    https://www.snopes.com/fact-check/idiocracy-crocs/

    30
  13. Ca fost tehnician de service vă garantez că telefonul își ia daună serioasă chiar dacă nu se sparge. Asta o să vezi mai tărziu: lag, goluri în baterie, restarturi random, aplicații care se închid din senin, battery drain, freeze, camera nu face focus șamd.

    Cadar e de căcat când arunca pe scări un telefon de la sponsor de peste 1200 de euro în fața unor oameni care au telefoane de 2-3-400 de euro poate și alea luate în rate. De ce e de căcat? Pentru că nu-i un puști de 20 de ani fără minte, nu-i Adrian elicopter că de la ăla nu ai așteptări, el e „guru” gadgeturilor. Și mai are și tupeu d-ăla bun de țaran băut la discoteca sătească.

    60
  14. E Black Friday la Influencer Fun

    20

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile