Situația la zi, joi, 1februar

Ia fiți atenți aici

Deși vecinii auzeau cum Alexandra era deseori bătută de mamă, nimeni nu a reclamat. Surorile ei, în grija statului. Întreaga comunitate din Galați a fost șocată, miercuri, de vestea sfârșitului tragic al unei fete de numai 9 ani. Copila ar fi fost bătută de mama ei până și-a dat ultima suflare.

Aha. Cui să reclame, polițistului care a omorât 2 copile și a scăpat cu suspendare? Altora ca el? Ce ar fi făcut? Ar fi verificat situația cu piciorul?

Da, țara care se dă cu fundul de pământ că scade natalitatea, dar are un Minister al Familiei, nu face nimic pentru a proteja copiii și încuraja natalitatea.  


Încă una tot cu polițiști:

Sindicatul Europol menționează și motivele pentru care polițiștii ies la pensie imediat ce legea le permite:
– valoarea scăzută a salariului, cât a unui angajat dintr-un supermarket, comparativ cu riscurile pe care le au polițiștii;

Și ce fac, se duc la pensie, unde au pensie mai mică decât salariul? Cum e logic asta?


Și încă una cu polițiști: șpăgarii de la Rutieră au luat cu suspendare, că n-au făcut rău nimănui până la urmă. Sistemul își apără pionii.


Credeți că putem învăța ceva de aici? Cum ar fi să aprindem avariile imediat după accident? Să nu staționăm în drum aiurea?


Juniorul a pierdut autobuzul și m-am dus să îl duc la școală. În drum am un giratoriu unde se formează cozi de 1-200m. Un cocoloș cu un Mustang a așteptat cuminte să se elibereze și apoi a forjat-o puternic pe…50m. A uitat că e în trafic la 8am cu noi restul.


 

Aseară am avut record de oameni pe live, a fost promvat live-ul pe prima pagină și au intrat foarte mulți oameni. Dacă nu știți, fac live-uri luni și miercuri de la ora 18 pe youtube și vorbesc de chestii.

 

record-live

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

49 comentarii

  1. Man, plm, mai scrie ceva ce nu-i doomăreală.

    Comentariu apreciat.11012
  2. NOU
    #8

    Sunt profund ingrijorat sa asist zi de zi la acest asalt desantat asupra justitiei! Pai nu era justitia sfanta? Nu erau ei procurorii si judecatorii pogorati din ceruri, printre noi muritorii de rand?! Nu era imposibil, pe vechi, cand erau pietele pline de manutele pe care scria „toti pentru justitie”, ca acesti apostoli ai dreptatii, acesti sfinti ai justitiei sa comita abuzuri sau sa faca nasoale?! Caci pare ca-ntre timp, usor, usor, cetatenii descopera o cu totul si cu totul alta justitie…

    Indecis. Tu ce zici?2739
    • La o rată de 50% de cazuri ajunse la prescripție nu prea putem spune că justiția cade în genunchi de prea multă muncă…

      Comentariu apreciat.436
    • Cand intelectul limitat nu poate sa faca o conexiune simpla intre distrugerea de cativa ani a tot ce inseamna anticoruptie (atat cat incepuse, dar era un inceput) si situatia de azi.

      Indecis. Tu ce zici?3517
    • NOU
      #11

      Corect. Practic n-ar trebui sa existe deloc prescriptie, iar un cetatean ar trebui sa stea si 20 de ani c-un dosar in judecata, cu averea sub sechestru, si cu tot ce decurge din asta. Doamne fereste ca justitia sa lucreze cu celeritate si sa judece o speta in 1-2 hai maxim 3 ani.

      Altfel, mi-aduc aminte cum pe vechi era recursul compensatoriu. Cum la fiecare luna, fiecarui condamnat i se mai adaugau ca si executate inca vreo 4-5 zile. Astfel incat unii ajungeau mai repede in comisiile de eliberare conditionata. Acolo unde JUDECATORII DECIDEAU daca sa-i elibereze sau nu. Si era haos prin presa ca ieseau unii si recidivau, si de vina era recursul compensatoriu. Si cetatenii au pus botul. Intre timp s-a rezolvat cu prescierea, astfel incat sa nici macar sa nu mai ajunga sa mai faca vreo zi de inchisoare. Delicios.

      Indecis. Tu ce zici?2126
    • NOU
      #12

      @gogu, intelectul limitat al unora nu poate sa-nteleaga ca lupta asta anti coruptie n-o poti distruge de azi pe maine, daca in sistem ai procurori care-si fac treaba, sunt onesti, cinstiti si nu raspund la comenzi politice. Caci o lege nu poate schimba constructia fundamentala a unui procuror sau judecator. E simplu. Trebuie sa fii precar rau din punct de veder intelectual sa crezi altfel.

      Indecis. Tu ce zici?1331
    • @Mihnea: „Corect. Practic n-ar trebui sa existe deloc prescriptie, iar un cetatean ar trebui sa stea si 20 de ani c-un dosar in judecata, cu averea sub sechestru, si cu tot ce decurge din asta. Doamne fereste ca justitia sa lucreze cu celeritate si sa judece o speta in 1-2 hai maxim 3 ani.”

      Daca se prescrie in 5 ani, al cui e interesul sa se taraganeze procesul cat mai mult?
      Daca se prescrie in 20 de ani, al cui e interesul sa se termine procesul cat mai repede?
      Hint: una si aceeasi persoana

      204
    • Totusi, pe vremea aia, justitia aia bagase in puscarie un fost prim-ministru, mai multi ministri, mai multi primari de localitati mari, afaceristi de talie mare, moguli media si asa mai departe.

      Azi justitia, in materie de coruptie, a anulat intr-un an 5000 de dosari cu infractiuni grave, imediat ce a zis CCR-ul o chestie. Putini judecatori au avut curajul sa spuna nu. Justitia de azi a facut scapati N-spe mii de politicieni, ca a durat procesul pana la prescriere. Ia uite la Vanghelie, anul trecut a avut loc a 33-a amanare in procesul lui cu DNA. Ia vezi la Adomnitei, liberalul cu nevasta judecator la ICCJ, la a cata amanare a ajuns. Fara numar, fara numar…

      Justitia, in materie de coruptie, inseamna azi cel mult un director de spital mic care ia spaga sa angajeze asistente si portari. Si la ala e vorba mai mult de sperietura, ca scapa dupa 6-7-8 ani de procese si expertize si amanari si decizii CCR favorabile, fara o zi de puscarie.

      Tu nu vezi nicio diferenta?

      Comentariu apreciat.314
    • NOU
      #15

      @silicon_v, eu stiu ca cetatenii urlau si faceau ca toate cele pentru recursul compensatoriu, ca la 1 an de parnaie, se considera ca ai facut 1 an si vreo 40-50 de zile. Era nasol, era ceva ingrozitor. Presa propaga ca ies toti recidivistii din puscarie datorita acestei prevederi, omitand sa adauge ca 90% din aia eliberati erau eliberati conditionat, si-au fost eliberati dupa ce un judecator a spus ca e-n regula, ca e reabilitat si poate sa iasa din nou in societate inainte de a-si spasi intreaga pedeapsa.

      Iar mai apoi au venit politicienii care au urlat laolalta cu cetatenii, la putere, si-au legiferat legea prescriptiei, cea prin care multi nici n-au mai ajuns la puscarie. Dar cetatenii, si cu atat mai putin presa, nu mai sunt revoltati. Pentru ca aparent e mai nasol sa ti se scada 4-5 zile din pedeapsa la o luna executata, datorita conditiilor precare din puscarie, decat sa nu mai faci deloc puscarie.

      Asadar toate aceste lucruri n-ar fi fost posibile fara tine si multi ca tine, care au protestat, au votat, s-au manifestat. E simplu.

      Altfel, anticoruptia de pe vremea lui Kovesi a performat splendid. Fara nicio ingerinta a politicului. Practic toti procurorii si judecatorii, sau mare parte din ei, au fost onesti, cinstiti si drepti, n-au acceptat ingerinta politica. Doar ca brusc, in 2-3 ani, s-au metamorfozat in niste procurori si judecatori care raspund la comenzi politice.

      Cand de fapt ecuatia e simpla. Si cand anticoruptia baga la puscarie fost prim ministru si ministri, actiona tot la ordine politice, doar ca nu-ti pasa, pentru ca-n perceptia ta aia erau corupti inca dinainte sa fie acuzati de ceva, ca atare justitia nu venea decat sa valideze perceptiile tale. Iar acum esti necajit pe justitie, pentru ca tot la ordine politice, a ales s-o lase mai moale si asa zisa lupta anti coruptie. Ca atare, nici atunci, nici acum justitia n-a fost si nu e independenta. Actioneaza strict la comanda politica. Ori asta ar trebui sa deranjeze o societate intreaga. Nu ca uneori ii baga pe unii de nu-i suportati voi la puscarie, iar alteori alege sa nu faca asta. E o chestiune de principiu.

      Indecis. Tu ce zici?2418
    • Sa mori tu ca aia erau nevinovati. Arata-mi-l si mie pe ala care a fost ministru la noi si care sta la doua camere, conduce Solenta si isi face vacantele la baile Herculane. Chiar daca ar fi fost la ordinele nu stiu cui, politicienii romani, in special pesedistii sunt ca SOV: daca ar sti justitia exact cate infractiuni au facut, ar merita sa stea 500 de ani in puscarie. Bombonel a facut si el doi ani sau cat dracu sa-l pieptene, el care e devalizat juma de tara…hai nu mai manca atat, ca pute rau.

      154
    • NOU
      #17

      @gogu, eu îți doresc să trăiești într-o țară condusă de unii care conduc Solenza și stau în 2 camere. Asta e mișto doar așa, s-o arzi populist, altfel în realitate lucrurile comportă nuanțe, nu e totul în alb și negru.

      Iar eu n-am spus nicăieri că ăia era nevinovați, eu am spus că dosarele și tot ce li s-a întâmplat a fost la comandă politică, așa cum tot la comandă politică n-ai găsit nicio companie ca lidl, kaufland, selgros, sau mai știu eu ce mare multinațională implicată în fapte de corupție. Toate companii care au avut tangență cu cele mai corupte instituții ale statului, primăriile din orașele în care au deschis sute, dacă nu mii de magazine. Doar că acolo nu s-a dat șpagă pentru aprobări, și alte cele, nu, șpaga se dă doar de către cetățeni români, către cetățeni români. Altfel, prin alte țări, ce să vezi, companii precum Microsoft au fost acuzate în mod direct de acte de corupție. În România am avut dosarul Microsoft, fără Microsoft.

      Bine, eu cred că știu degeaba, pentru că din comentariul meu anterior, tot ce-ai înțeles tu, e că eu consider politicienii cu dosare nevinovați. Pentru că tu nu-nțelegi pur și simplu principiul fundamental de justiție independentă.

      87
    • Da Bobita, principalii vinovati de coruptie in Romania sunt strainii de la privat. Bai, care l-ati lasat pe Mircea Badea sa intre aici?

      910
    • NOU
      #19

      @Dr. Love. Atat ai inteles tu din comentariul meu, ca strainii sunt de vina de orice. Cand de fapt eu am spus ca nu pot sa nu remarc ca-n timp ce toti patronii din fotbal, o sumedenie de alti oameni de afaceri romani, plus o groaza de politicieni fie au avut dosare la DNA, fie au ajunsi chiar sa fie condamnati, n-am vazut niciun strain caruia sa i se-ntample asta, in contextul in care avem zeci de lanturi de supermaketuri si hipermarketuri care s-au dezvoltat agresiv in ultimii 15 ani, toate avand legatura cu statul roman. Stii tu, ala corupt si nasol. Caci n-ai idee de cate avize, si modificari de PUZ e nevoie pentru a construi ditamai magazinul. Doar ca acolo nu s-au gasit fapte de coruptie. Poate ca n-au fost, vei spune tu. Si poti sa crezi asta doar daca traiesti in lalaland, acolo unde unii sunt intruchiparea cinstei si-a corectitudinii absolute, iar ceilalti reprezinta raul absolut.

      Altfel, in realitate, ca tot asteptam verdicul pe dosarul Rosia Montana, ia uite ce declara in fata unei comisii parlamentare, deci nu pe-o terasa sau la el in sufragerie, directorul general al Institutului Geologic al României.
      „”Susţin cu argumente ştiinţifice că modul de prezentare a analizelor de către companie este viciat. Nu este un organism al statului român care să verifice aceste analize. (…) S-a vorbit de absenţa faliilor, un predecesor al meu care a semnat că nu există falie. În trei hărţi ale companiei sunt burduşite de falii. Am freatic şi falii, nu pot să pun deşeuri periculoase”, a mai declarat Marincea la comisie.”

      Marincea a fost întrebat de către preşedintele Comisiei Roşia Montană, despre faptul că Institutul Geologic Român a dat un aviz favorabil pentru acest proiect atunci când institutul era condus de un alt director general.

      „E un fals grosolan, e o situaţie penală din partea fostului director general. Parchetul s-a autosesizat”, a precizat Marincea.

      Ai auzit de vreun dosar penal pe subiect? E vorba de-o firma straina, care prin diverse masinatiuni si smecherii, in complicitate cu statul roman, a intrat in posesia unei licente de exploatare. Nu pentru ca a licitat pentru ea intr-un mod transparent, ci pur si simplu a facut o maradona. Doar ca nu s-a intamplat absolut nimic. Din contra, vom ajunge sa decartam pentru ei miliarde de euro.

      Dar despre povestea cu contractul Bechtel, mai stii ceva? Ca la un moment dat Sova nu mai gasea contractul prin minister. Si atunci s-a derulat o investigatie. Ai mai auzit ceva? Dar despre contractul Bechtel in sine, ala conform caruia Nastase laolalta cu Bechtel au prejudiciat statul Roman.

      Sau poate stii ceva de privatizarea Petrom. Nimic, nici aici? Poate privatizarea Romtelecom? Nici aici nimic? Hmm, interesant ca condamnarea lui Nastase n-are nicio legatura cu spete in care a favorizat companii straine in defavoarea statului roman, este? Dar asta se-ntampla nu pentru ca justitia n-ar fi independenta, nu, nicidecum „bobita”, se-ntampla pentru ca, cel mai probabil, toate acele privatizati si contracte au fost in favoarea noastra, iar toate acele companii sunt pure, neprihanite si far’ de pacat.

      Altfel, inginerii sociala pare c-a reusit in cazul multora. Caci unii nici nu concep cum ca strainii ar putea fi capabili de actele de coruptie si furturile de care sunt capabili romanasii nostri.

      43
  3. Daca mai adaugam ca Romania este tara unde un medic cu salariu de 4000 euro net, primeste spaga tigari si mancare !!!, nu ne-a ramas de facut decat sa stingem frumos lumina, sa inchidem usa in urma noastra, iar specialii si bugetarii sa isi plateasca singuri salariile si pensiile, noi, din tari straine, o sa urmarim evolutia cu atentie si ingrijorare.
    Nu am fost adeptul plecarii, ba chiar am militat contra, ca sa ramanem, sa luptam, sa schimbam, dar se pare ca ne-au invins

    Comentariu apreciat.6513
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 1556
    • primeste spaga ca un bou ofera, tot timpul sunt altii de vina, noi astia de pe bloguri suntem creme de la creme, zic si eu…..

      Indecis. Tu ce zici?239
    • N-am mai auzit de mult timp de medici care sa ia spaga. Dar spaga dai la portar sa intri cu masina in parcarea spitalului care e gratis si la asistente sa afli ce mai face pacientul si sa mai aiba grija de el etc.

      1217
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 962
    • @Trl, se face referire la un articol de ieri in care era tratat cazul unui medic ce avea 4k euro salariu si primea spaga mancare , nu era scris la modul general

      Comentariu apreciat.281
    • @Matei – eu cred ca orice cadru medical care a luat spaga ar trebui sa fie condamnat pe viata si averea confiscata.

      In acelasi timp orice cadru medical care a auzit/vazut/intermediat luarea de spaga si nu a anuntat politia/procuratura despre asta ar trebui sa fie condamnat pe viata.

      Sunt de acord ca merita acele salarii atunci cand tu o sa fii de acord cu aceste pedepse.

      Vai, doctorii au facut scoala. Impresionant, nimeni in lumea asta nu mai face scoala, doar doctorii. Eu propun ca in curtea fiecarui spital sa se construiasca statui pentru toti doctorii ce au de exemplu mai mult de 5 ani de practica acolo, sa arate exact ca pe Insula Pastelui.

      Indecis. Tu ce zici?273
    • I.auzi la Big ce le scoate din fundul rațiunii. Da atunci ce pedeapsa ai propune pt jude/ procurori corupți și dosare nerezolvate de milioane de euro ?

      42
  4. Intre timp politia face seriale pe tema asta: https://www.youtube.com/watch?v=iYn2w0xUcj4&t=1s

    nu vezi ca fac tot ce este omeneste posibil?

    131
    • sa zica altii care sunt mai priceputi la design daca e asa sau nu, dar mie mi se pare „logoul” ales ca fiind o porcarie ce da impresia ca acele cuvinte sunt de fapt taiate cu o linie, mai ales daca logoul e micut, cum apare jos sub video.

      30
    • Logo-ul e o forma de unda audio care are aplicată o masca sub forma literelor care compun cuvantul. Dar tot lipsit de sens rămâne. Ce treabă are poliția cu ideea de formă de undă audio ? Radioul dispeceratului ?

      Dacă era despre SRI hai treacă, măcar ăia se ocupă cu ascultatul telefoanelor.

      30
  5. Comentariu ascuns de spiriduși!
    [Click aici]

    Comentariu nasol. 1343
    • cum de ce?! pt ca iau pensia fara sa mai munceasca pt ea, chiar daca e mai mica decat salariul, pt care aveau un oarecare risc SI mai fac si o combinatie pe langa apoi, deci win win.

      Indecis. Tu ce zici?264
    • pt ca legal nu cred ca au voie sa aiba afaceri cat sunt in politie? si probabil nu au timp de ele, ca totusi trebuie sa semneze si condica la munca

      193
  6. „Și ce fac, se duc la pensie, unde au pensie mai mică decât salariul? Cum e logic asta?”

    Logica e ca macar la pensie nu mai trebuie sa faca nimic „riscant”, cum ar fi sa doarma in masina in timpul serviciului, cu riscul de a fi surprinsi de cetateni.

    236
  7. Iar sunt socat, nimeni in comentarii ca USR e de vina ca ministerul familiei exista doar ca sa aiba doamna Firea un post caldut pana revine la primarie? Hai cu placa clasica, ca sunt toti la fel, n-avem pe cine vota, suntem dezamagiti…

    Indecis. Tu ce zici?1024
    • Nu prea esti in locul potrivit. Vezi ca are Drula un interviu publicat in hotnews. Acolo poti vedea haita de postaci in actiune. Dupa 3 minute poti sa refaci cu o acuratete de 90% lista cu mesaje de transmis. Evident „i-am votat, dar m-au dezamagit” e la loc de frunte.

      222
  8. „Și ce fac, se duc la pensie, unde au pensie mai mică decât salariul? Cum e logic asta?”

    Cei mai multi se pensioneaza de frica. Le e frica sa nu se schimbe legile si sa nu se mai poata pensiona la asemenea varste. La cum arata politica din Romania, asta nu se va intampla vreodata. Dar frica exista: te uiti in jur si vezi ca 90% din populatie uraste pensiile speciale.

    Aproape toti pensionatii din politie se reangajeaza dupa un an, doi de vacanta. Sunt tineri, au energie, au relatii sa gaseasca posturi caldutze, de cele mai multe ori tot la stat. Pensia speciala va fi bonusul lor pe viata, bonus platit de prostul iobag roman care va munci pana la 70 de ani.

    Comentariu apreciat.382
  9. Nu doar in Romania scade natalitatea, de fapt suntem sortiti dezastrului toti europenii, mai putin probabil francezii, datorita imigrantilor algerieni.

    511
    • Nu știu, la Berlin cel putin e plin pe străzi de oameni cu bebeluși în carucioare, ceva ce în Absurdanistan nu mai vezi. Magazine pentru copii sunt vreo 4 pe o raza de 500m, iar de școli, grădinițe și străzi cu regim special în orele de funcționare ale școlilor nici nu mai zic.

      107
  10. Ies in pensie cand pot, apoi se angajeaza (chiar si in privat, nu doar la stat) si cumuleaza pensia cu salariul. Salariul (oricat ar fi) plus pensia (oricat ar fi) insumeaza mai mult decat doar salariul. Cunosc un caz in care respectivul s-a apucat de curatat sisteme de incalzire.

    Comentariu apreciat.250
  11. Aia nu sunt vecini sunt complici.

    222
  12. Legat de spagarii de la rutiera, asta mi se pare cea mai tare: „cei doi nu au voie timp de 4 ani să ocupe o funcţie în cadrul structurilor Poliţiei Române”. Dupa aia e liber iar la spaga.

    191
  13. NOU
    #45

    „– valoarea scăzută a salariului, cât a unui angajat dintr-un supermarket, comparativ cu riscurile pe care le au polițiștii;”
    Inseamna ca pe acest principiu militienii brazilieni si murikani ar trebui sa aiba salarii de cate 100.000 de dolari pe luna, la cate se expun aia acolo. La noi ce riscuri au, sa se intepe de la boschetul in care stau la panda, sau sa se taie la deget cu o bancnota de hartie noua?

    „Aha. Cui să reclame, polițistului care a omorât 2 copile și a scăpat cu suspendare?”
    Doar pe una a omorat-o, cealalta a fost ranita grav.

    103
  14. Sunt un pic surprins de habarnismul din comentarii în privința milițienilor care ies la pensie. Am trei asemenea cazuri în bloc, doi au firme de transport atât de prospere că nu-și mai parchează dubele și camioanele în fața blocului cum o făceau până acum, ci și-au închiriat/cumpărat garaje sau locurinde parcare la ieșire din București, iar al treilea tocmai și-a deschis a treia pensiune pe Valea Prahovei. Mai știu pe unul cu pompe funebre în buricul Bucureștiului și încă doi mici dezvoltatori imobiliari. Voi aveți impresia că ăștia, după ce ies la pensie, vânează reduceri în supermarket sau freacă duda pe bancă în parc? Că toate relațiile făcute în timpul serviciului și toți interlopii pupați în cwr nu le mai folosesc la nimic și se mulțumesc cu pensia mică și cu o tablă cu vecinul în fața blocului?

    Indecis. Tu ce zici?264
  15. Ieri mi-a zis fiu-meu ca i-a zis un coleg ca taica-sau il bate rau de tot de cand era mic. Acum stau si ma gandesc ce e de facut.

    103
    • Lucrurile astea nu se rezolvă, din păcate, cu o sesizare și nici cu o eventuală intervenție a protecției copilului și nici chiar a poliției. Dacă tatăl este genul de om la care mă gândesc eu, situația pe termen scurt a copilului se va înrăutăți.

      Ce poți să faci este să îl invitați din când în când pe la voi, să se joace sau să învețe cu copilul tău (în fucție de vârstă). Pentru că lucrul cel mai bun pe care i-l poți oferi, în opinia mea, este un model de normalitate. Să vadă că se poate și altfel. Să înceapă să își pună întrebări și poate să înceapă să ceară ajutor. De văzut poate ce fel de om este mama, ce părere are ea, dacă a căutat să facă ceva până acum. Vorbit cu profesori.

      Orice ai face, acționează calculat. Copilul a rezistat ani de zile, mai rezistă câteva săptămâni.

      Două amendamente:
      1. Am făcut niște presupuneri pe ceea ce ai spus tu într-un rând și jumătate și nu-i exclus să fi scris niște aberații mai sus. Nu sunt expert în domeniu, sunt doar niște gânduri apărute spontan.
      2. Ceea ce am spus eu merge dacă băiatul are cel puțin vreo 10-12 ani. Dacă e mai mic, nu are nicio valoare.

      111
    • @cititor: 12-13 ani, părinții divorțați sau în curs de divorț.
      De invitat la noi e ciudat, nu sunt prieteni, doar colegi de echipă. Dezvăluirile le-a făcut pe un grup de whatsapp cu colegii de echipă.

      50

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile