Două cu software: GetDataBack Pro și Resolve

Recomand softul ăsta pentru recuperarea de fișiere video șterse de pe carduri SD. Aveam ceva de la MiniTool, am mai testat și altceva, n-au mers. Ăsta a făcut-o rapid și bine.

Davinci Resolve face ceva ce ar trebui să fie pe agenda tuturor producătorilor de software. Microsoft a dat drumul aseară la niște update-uri de securitate, click click, s-au instalat. Restart, all good. Azi deschid Resolve și îmi spune „știi, s-a schimbat ceva și nu mai pot face aia”. Atât de simplu e. Softul a detectat că idioții de la Nvidia au schimbat driverele și nu sunt compatibile și va dura 2-3 săptămâni să le repare? Bun, zi-mi, pun eu niște drivere vechi până se rezolvă.

Că nu e prima oară când fac așa, că Nvidia sunt companie mică, nu au testeri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. Sau au făcut testele faimoșii din Cluj-Napoca

    00
    • Sau tu esti putin analfabet si nu ai vizibilitate la toata povestea dar iti place sa arunci cu kkt ca un romanache adevarat.

      00
    • Da, ca alora de la CD Projekt Red le era greu sa bage o sesiune de walkthrough dupa fiecare iteratie a jocului, sa vada si ei daca sunt probleme sau nu.

      00
    • @Andyan, analfabetismul se referă la altceva 🤦🏻‍♂️

      00
    • Nu am mai pus si functional dupa analfabet deoarece oricum se pare ca nu pricepi un text dupa ce il citesti, si ziceam ca daca sunt mai putine cuvinte in fraza poate se leaga ceva de tine si pricepi ca ar fi bine sa iti dai cu parerea dupa ce intelegi fenomenul. Nu inainte.

      00
  2. incearca un program de update drivere gen iobit…

    00
  3. NOU
    #7

    Pentru recuperare date recomand și TestDisk de la CGSecurity. Afară de recuperare mai poți face partiționare, repararea partiției, schimbarea structurii discului, etc. Se poate instala sau poți faece un Live CD (sau USB). Lucrează pe Windows, Mac OS, Linux. Este foarte versatil. Si mai ales: ESTE FREE!

    00
  4. Windows Update Blocker v. 1.7
    Fukk Windows Updates.

    00
  5. Apropo de software, milionari, etc., cand scrii de unicornii nostri cu calea interfetei si ale lor actiuni care au picat cu 70% intr-un an?

    00
    • ce rost are? scrie presa de business, nu mai râd eu de ei acum că a fost o schemă clasică unde investitorii și-au scos banii și acum au rămas proștii cu acțiunile.

  6. Daca tot suntem la software…
    Vreau sa fac upgrade la un laptop vechi și să ii schimb hard-ul cu un ssd.
    Este vre-un tool care să îmi copieze windowsul vechi și să îl pun pe ssd? Cu toate programele aferente?

    00
    • Salut, eu am folosit Acronis True Image. Vezi ca acum se numeste Protect Office sau ceva de gen. Au bagat mai multe functii intr-un singur pachet si l-au redenumit.
      Programul costa ca sa sti sau poti sa il iei din alte parti, dar sunt unele companii de ssd-uri care dau programul gratis cu ssd-ul lor. Crucial stiu sigur si parca Kingston aveau si ei programul asta. Deci daca cumperi un ssd de la Crucial ai acces la Acronis.
      Bafta.

      00
    • la un moment dat am folosit un soft numite Migrate OS, dar nu mai știu cine îl făcea.

    • eu folosesc de obicei Clonezilla pentru așa ceva.. e free/open source (bazat pe Ubuntu linux). Alternative ar fi de la Acronis, EaseUS sau Macrium…

      notă: Clonezilla are o mică limitare: discul sursă (old HDD) trebuie să mai mic sau cel mult egal ca și capacitate față de discul destinație (new SSD) altfel refuză să transfere datele.

      Dacă sursa este mai mare trebuie întâi să redimensionezi partițiile astfel încât să se încadreze în dimensiunile discului destinație. Când fac asta eu de obicei le redimensionez să fie chiar cu vreo 10%…15% mai mici decât destinația, iar ce rămâne las rezervă neutilizată pentru controller = SSD over-provisioning.

      00
    • Samsung are softul lui, vine cu ssd-ul. Îți trebuie un adaptor sau un HDD extern să copiezi de pe unul pe altul. Am folosit la 2 laptopuri până acum. Diferența o să fie extrem de vizibilă

      00
    • Eu folosesc întotdeauna Macrium și l-am folosit și în mediu de business. Nu a dat probleme până acum.

      00
    • Acronis True Image. Super bun.

      00
  7. EaseUs face bine treaba. Dar vezi ca s-ar putea sa ai nevoie si de un update de bios, cum am patit eu cu un dell mai vechi. Dar merge apoi de nu-ti vine sa crezi.

    00
  8. De la MiniTool n’am incercat decat Partition Wizard, pentru recuperare intotdeauna m-a salvat Piriform Recuva, eventual cu setarea DeepScan, daca nu gaseste din prima (mi se pare c-au fost cumparati)

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.