50,43% – 49,57%

Cifrele de mai sus sunt de la BEC şi sunt parţiale.

SUA şi-a făcut datoria.

Antena3 nu mai afişează nici o cifră! Trebuie să facem o chetă pentru Lingău şi Şpagatist, că presimt că Moş Crăciun le va aduce numai bucurii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

114 comentarii

  1. Eu recunosc ca pana la urma am votat strict impotriva Realitatea & Antena3.

    Azi chiar le-am dedicat un jpeg la mine la colt.

    00
  2. Daca iese B ne intoarcem de unde am pornit si n-am facut nimic. Fara guvern, fara sustinerea clasei politice, fara bani de la FMI… pe scurt, tara se duce incet, dar sigur in jos. Trist.

    00
  3. „E un fleac, i-am ciuruit!”

    00
  4. ca să citez din propria-mi înțelepciune: it’s not over until the foreign lady sings :)

    00
  5. Sunt curios de ceea ce-o sa zica prostanacul acum. Ca au fost fraudate sau cum? Presupun ca atunci cand nu castigi (dar sari ca un idiot pe o scena in urma unor *estimari*) se poate spune ca e frauda. Ma bucur ca am votat. Poate conteaza si nu se inroseste Romania. Iar.

    00
  6. Vreau sa multumesc PNL!

    Nu sint ironic, chiar au pus si ei umarul ca la ultimele trei alegeri sa se voteze mai mult in strainatate (organizare, buletine de vot etc). Inca nu m-au dezamagit 100%.

    00
  7. Zoso, cu interviul facut cu Base ti-ai spalat toate pacatele, baiatule! Astept cu interes spumele lui Ciutacu, penibilitatile de copil rasfatat ale lui Badea si urletele de urangutan ale lui Stan-Laptop. De fapt, creaturile astea bipede ar trebui sa fie multumite ca a iesit Base, le-a scos din foame, o sa mananca si gura lor nu doar rahat ci si prajituri de la moguli, in continuare.
    Voi, bloggerilor (nu-l pun la socoteala pe Arhi, care s-a comportat lamentabil in ultima vreme), ati facut diferenta si ati dovedit ca nici o mie de partide si o mie de „jurnalisti” vanduti nu pot acoperi un munte de minciuni sfruntate. Astept demisia lui Geonel si Crinel, doua sarle ordinare si parca aud un zornait de catuse dinspre Jakarta. Alo, domnu’ Vantu, domnu’ Patriciu, v-ati luat bilet de Dubai?

    00
  8. Klaus Iohannis, primul reprezentant al Alianţei Anti care vorbeşte de înfrângere: „Azi nu voi mai merge la Bucureşti”
    https://www.gandul.info/stiri/klaus-iohannis-primul-reprezentant-al-aliantei-anti-care-vorbeste-de-infrangere-azi-nu-voi-mai-merge-la-bucuresti-5159237

    00
  9. mai tovarasi draga am luat teapa vietii noastre …

    00
  10. I-a ciuruit! Vorba asta va ramane in istorie!

    00
  11. E crîncen, Sibiul lui Iohannis a votat cu Băsescu, Timişoara lui Ciuhandu a votat cu Băsescu, ”americanii” lui Geoană au votat cu Băsescu.

    00
  12. cred ca mai degraba si-a facut bine treaba uniunea europeana si mai ales partidul poplar european(partid de stanga) care l-a sustinut pe basescu

    00
  13. Prietene, fii mai specific zic!

    00
  14. Si de acum in colo… ciocul mic puişori de comunişti . . .

    00
  15. Uraaaa! Acum iar o sa planga Mihaela Geoana. :)) Deci Basescu, B1TV, Etno, Taraf, OTV si Zoso 50,43 si Geoana, Antonescu, Hunor, Vadim, Becali, Realitatea, Antena 3, Cotidianul si Arhi 49, 57%. :d

    00
  16. ce pacat…..

    00
  17. Si Realitatea.net a contribuit mult la victoria lui Base, cu toate anunturile alea haioase cu pretul la pesti, masini & brazi. Ma rog, nu stiu daca asta au urmarit, dar nu prea conteaza…

    00
  18. Istoria se repeta…

    Astept cu mare interes criza parlamentara, urmata de alegerile anticipate si de disparitia PNL la tomberonul istoriei. Asa le trebuie, ‘tu-le muma-n cur – vorba Bibliei, cand faci treburi impotriva naturii, pedeapsa e una singura.

    Care te bagi la o productie rapida de tesle? Presimt ca va fi o cerere mare in urmatoarele zile…

    00
  19. SUA nu si-au facut datoria aici, ci la cresterea distantei de acum inainte. La ora 08:00, BEC inca nu contorizase niciun vot din diaspora! Basescu a castigat in tara, a castigat si afara!

    00
  20. Ce circ e pe Antena 3. Deja vorbesc de alegeri anticipate. Mi-e greață! Referitor la cifre…parcă nu au numărat tot de afară. Așteptăm ora 11:00.

    00
  21. sa fie posibil? Da Doamne!

    00
  22. @Yo: Daca cei care nu au 8 clase nu ar avea drept de vot ar ramane PSD-ul fara electorat.

    00
  23. @vasile manu – „clasa politica” – aici tu vorbesti de toti hotii si japcangii … nu vreau sustinerea lor … stai linistit … daca sustineau ceva … tot interesele lor erau ..

    00
  24. Asta demonstreza cum o gogoasa „sa luptam impotriva comunistilor” poate prinde la anumite persoane.

    00
  25. Antena3…doliu.Grasa aia nesimtita de Anca Florea mai are putin si isi taie venele pe post.Oricum le avea cam lungi…

    00
  26. silly rabbit…

    00
  27. @Ionut: Iar cealalta gogoasa, „Toti contra lui Basescu, din iubire pentru patrie” nu prinde la oamenii lucizi.

    00
  28. We are fucked – acum vedem ce 00 au Geoana si Antonescu – daca PNL si PSD fac alianta politica, inregistrata and shit, inainte de anticipate, Basescu va fi nevoit sa numeasca premier din alianta… ceea ce ne duce inapoi in 2004, PM vs PREZ. Naspa. Alti bani, alta distractie…

    00
  29. pesedeilor…dans!!!

    00
  30. Eram sigur ca prostanacul se bucura prematur aseara, hienele de le antena 3 si realitatea erau in extaz, am o presimtire ca o sa dispara sinteza zilei, deorece trupa felixiana a dat gres, misiune ratata, chix… felix ii va expulza pt lupta pierduta; am votat Base tocmai din cauza emisiunii sinteza zilei, caci am vrut sa sa votez impotriva campaniei pline de aberatii a dl. Gadea, dl. Laptop, Mircica, si Sssssit-ul care intr-un final si-a dat seama cat de penibil e si a plecat.

    00
  31. zoso,
    Băsescu ar trebui să treacă pe la caseria zoso.ro . Respect pentru interviul pe care i l-ai acordat. Avem acum cu adevărat, primul blogger din România care contează. Dacă te încălzeşte cu ceva, îmi retrag toate vorbele urîte pe care le-am spus/scris vreodată despre tine. Eşti mare, coaie! ;)

    00
  32. NOU
    #33

    Se pare ca Geoana a baut ultima lui sampanie din postura de presedinte PSD (spun sursele).

    00
  33. Acuma o sa se prezinte si Mircea „Decat” Geoana ca si Al Gore: ” I am Mircea

    00
  34. De acuma o sa se prezinte si Mircea „Decat” Geoana ca si Al Gore:
    „I am Mircea Geoana and I Used To Be The Next President Of Romania. Now I’m a recovering politician..”

    00
  35. br3b a scris pe 7 Decembrie 2009, 8:43 am Reply to this comment

    Eu recunosc ca pana la urma am votat strict impotriva Realitatea & Antena3.

    Azi chiar le-am dedicat un jpeg la mine la colt.

    Din cauza idiotului de mai sus, si a multor altora o sa trag pe coate, atat eu cat si multi alti romani ca sa platim o datorie externa care e enorma acum, si va fi uriasa peste 5 ani. Din cauza lui, si a celor ce pun botul la votul impotriva comunismului, chipurile. Nimeni nu se bucura ca a iesit Base, si implementeaza nu stiu ce proiecte anticriza, propuse de el in timpul campaniei. Nimeni nu se bucura ca a iesit Base, si-acum o sa avem o coerenta in guvernare, adica un guvern stabil. Nu, nu se bucura nimeni pentru ca nu poate fi cazul. Tind sa cred ca marea majoritate a celor ce comenteaza pe aici, ca vezi doamne, daca iese PSD_ul revine comunismul, si alte tampenii, probabil sunt niste kinderi maniplati de masinariile PDL.

    In alta ordine de idei, ne-am cam supt pla, asa cum o facem de fiecare data intr-un moment cheie. A iesit Base, o sa avem circ si paine pana anul viitor, ca guvern sigur n-o sa avem. Si pe urma, cine stie… daca o sa avem alegari anticipate or ba. Dar deh, la banii pe care-i avem ne permitem si criza, si scandal, ne doare-n penis.

    Ps. : La modul cel mai serios, ce-o sa le spuneti bunicilor si parintilor cand guvernul nu va mai putea plati pensiile?

    00
  36. De departe asta a fost cea mai fericita dimineata a mea de pana acum

    00
  37. Vorbea goana aseara ceva de facut istorie in fata sediului pnl. Cred ca a facut istorie cu „topaiala” de pe scena. Cate mistouri o sa primesca prostanacul.

    Ase e cand o arzi in penibil.

    00
  38. Cat de gretos a fost dezmatul PDS? Au fost atat de sfidatori, de parca ar fi castigat zdrobitor, de parca rezultatele alea erau cele finale. Iohannis cica nu mai vine la Bucurest. Saracu’! Adica, nu, e bogat, foarte bogat, iti zic eu ca-s acum prin Sibiu si stiu. Saracii antenisti. Cred ca sufera enorm. Sau nu prea, cred ca le convine pentru ca s-au obisnuit sa vorbeasca zi si noapte de Base incat, din somn de i-ai trezi…Oricum, Iliescu avea dreptate, se vede ca e bun si un batran in partid : Prostanacul si-a meritat porecla!
    sanatate…

    00
  39. Domnu’ zoso, daca se poate, am o „piesa”, merge „unsa” pentru Stan si Gadea si alti lingai. La familia – Tupeu de borfas.
    Imperiul vostru se destrama, sefu plange ca o voiculescu (voiculescu = tarfa)

    00
  40. Fac si eu niste calcule. Daca Realitatea si Antenele nu ar fi dus un razboi total impotriva lui Basescu si ar fi avut o atitudine corecta, probabil ca scorul ar fi fost de vreo 10% in favoarea lui Basescu. Asta insemna aproximativ 1.000.000 de voturi daca tin cont de prezenta la vot. Asa ca domnilor Gadea, Ciutacu, Badea, Stan, Ursu, Firea si altii asemenea, nu va mai considerati asa cinstiti. Da, nu ati bagat(la propriu) mana in buzunarul nimanui in schimb ati furat sufletele unui milion de oameni. Nu va judec eu, judecati voi insiva si trageti concluzii.

    00
  41. @radu Nu, nu a prins, si nici nu ar fi trebuit sa prinda. Ar fi trebuit sa prinda ceea ce este vizibil, cei 5 ani in care Romania a devenit o tara infloritoare. Multumim domnule Basescu pentru ca ne-ai aratat calea dreapta, tu acest haiduc, multumim ca ne-ai salvat de comunisti, multumim profund! Cand singura explicatie a oamenilor care l-au votat pe Basescu e pentru ca vor sa voteze impotriva comunistilor, e trist.

    00
  42. demisia spagatistu si toti pupincuristii de la antena 3

    00
  43. pe blog la lingau’ balos e liniste totalaa :))

    00
  44. Bravo Zoso pentru maratonul electoral de ieri. Tu si cu Dan Diaconescu Direct ati putea face un cuplu bun, dupa ‘marele’ interviu ! Sa traiesti bine ! In Germania !

    00
  45. Toti politicienii ,toti jurnalistii ,toti bloggerii sunteti niste mizerii. Fiecare pupati cate o buca la un sef sau in cazul sexului frumos , sug acadeaua. Nu exista oameni 100% corecti . Ce ma oftic eu e ca pe timpul lui ceasca aveam servicii secrete de temut , acum ne conduc altii . Cat timp in tara asta nu o sa se introduca votul obligatoriu sau minim 8 clase pentru a putea vota or sa fie alegerile fraudate . Totul se intampla cu un scop ;)

    00
  46. dar ce se intampla cu antena3.ro? =)) nu prea functioneste la parametrii normali

    00
  47. @Spartakus: cata dreptate ai!

    00
  48. Sa-l trezeasca cineva pe Geoana si sa-i spuna ca nu mai e presedinte! A visat destul!

    00
  49. he he..pana la urma e vointa poporului..insa daca vor fi anticipate pentru parlament…am plecat definitiv si irevocabil din Romania!:)

    00
  50. Oameni buni, treziti-va! S-a fraudat masiv! Basescu a dat dispozitie sa se se obtina peste 50%. Si s-a obtinut. El si dumnezeu ce mai pot avea orice…isi doresc…

    00
  51. Antena 3 are o cadere nervoasa. Sa asteptam totusi ora 11. Tare as vrea sa-i vad fata lui Ciutacu. :))

    00
  52. oarea badea ajunge la meteo acum?

    00
  53. Cu ocazia asta ne-am convins si de ce sunt in stare astia mici ai lu’ Voiculescu. Ii felicit, eu am mers la vot fiindca efectiv am fost scarbit de campania lor infecta, agresiva, lipsita de orice fel de fair-play, mai au multe de invatat. Sa nu mai aud de Antena3 si de pupincuristii aia 3 (Gadea, Ciutacu si Stan). Pana si Badea m-a dezamagit, si pe el il credeam ok.

    00
  54. PDL+UDMR+minoritati poate face un guvern daca cei de la PNL nu vor
    Ura lui patriciu fata de Basescu ingroapa PNL moral si ideologic

    00
  55. @dumitru
    antenele dauneaza grav sanatatii …

    00
  56. NOU
    #57

    Campania de dezinformare a PSD a funcţionat chiar şi împotriva propriului candidat. Felicitări lui Hrebenciuc, Vanghelie şi altor membri marcanţi ai PSD-ului. Sunteţi cei mai tari!

    Cred că se prefigurează un nou record pentru români: cea mai scurtă şi euforică preşedenţie: Mircea Geoană – 11 ore!
    Putem să îl propunem să concureze în proba de preşedinte viteză!

    PS
    Rezultatele parţiale de la ora 8:00 confirmă victoria lui Traian Băsescu cu 50,43% din numarătoare voturilor de la 95,40% din sectiile de votare.
    Câte miştouri v-a avea de îndurat prostănacul în următorii ani! Şi Năstase o să i-o tragă şi v-a deveni preşedinte PSD!

    00
  57. =)) Ehe, deja mă simt mult mai bine! =)) M*ie Geoană și restul ciumei roșii! =))

    00
  58. @blabla datorie externa nu e problema cea mai grava a tarii.tin sa iti aduc aminte ca america desi e o tara dezvoltata are datorii de 200 de miliarde de dolari si de aia nu mai pot ei.problema tarii este cantitatea uriasa si incompetenta de functionari publici+ pensionarii cu varsta pana in 55 de ani creati de psd in perioada 2000-2004 .problema e si agricultura pe care geoana a zis ca o va sustine(probabil ca ii sustinea pe nastase dinescu etc sa fure mai multi bani europeni decat pana acum) de bine de rau sub „comanda” lui basescu romania a avut cea mai frumoasa dezvoltare a companiilor mici si mijlocii din domeniu agricol dovada a acestui lucru sta nominalizarea lui ciolos pt portofoliu agriculturii in parlamentul european(portofoliu cu cel mai mare buget 60% din pibul UE)

    00
  59. Suntem o tara trista ce ne meritam destinul. O sa vedem asta in urmatoarele luni probabil…

    00
  60. Aici in Los Angeles erau pline holurile la consulat si toata lumea vorbea de ce nasol o sa fie daca iese Geoana, cel putin aici stiu ca 99.9% au votat portocaliu.
    Am fost pe la vreo 6pm (ora locala aici) si era ceva coada inca.

    00
  61. Muahahhahahahahaha sa moara postacii

    00
  62. Ba bailor, aia de la a3 si realitate or sa fie si maine, si poimaine si peste 5 ani tot acolo. Degeaba va bucurati ca niste idioti ca-i vedeti in corzi. Ii vedeti asa pentru ca nici lor nu le vine sa creada, asa cum nici mie nu-mi vine sa cred ce se intampla! Dar fiti fara griji, au ajuns la un nivel destul de ridicat, atat din punct de vedere profesional cat si din punct de vedere financiar. Mai bine va ganditi dracu ce-o sa le spuneti bunicilor si parintilor cand peste 2-3 luni or sa va sune sa va spuna ca nu si-au primit pensiile. Va bucurati ca vedeti 2-3 moderatori care fac spume, si e si normal sa faca, la a3 cat si la rtv s-au facut restructurari serioase din cauza crizei. Poate si la firma la care lucrezi tu boule s-au facut restructurari, si poate se vor mai face. Si poate te vei numara si tu printre cei dati afara, asta asa, ca sa traiti bine!

    00
  63. @Nitu Raducu : am inteles logica ta. N-ai nicio problema daca ai rate de platit la banca dar tu n-ai de unde sa le platesti. Da, SUA e un exemplu de urmat, mai ales dupa ce-au bagat toata planeta intr-o criza fara precedent. Vad ca sunteti setati anti psd. E trist ca dupa 5 ani de guvernare sa mai discuti de guvernarea 2000-2004, aia de aveau crestere economica constanta de 5-6%. Asta fara a fi in UE.
    Basescu si-ai lui au avut tot timpul din lume sa se ocupe de problemele enumerate de tine mai sus, si totusi n-au facut-o.

    00
  64. Se vedea la interviul cu base ca zoso era ud in chiloti de emotie in fata conducatorului iubit. Am o mare indoiala ca acest lingau cu blogul portocaliu va pomeni vreun cuvant de pomenile electorale, autocarele PDL si urnele mobile din casa in casa. Sa va fie de bine cu boc si udrea pusi la ministere pe viata.

    00
  65. ce e trist prieteni este ca va castiga din nou basescu. SUA si-a facut datoria… va intreb de ce nu vin romanii din diaspora sa traiasca in romania?? daca e asa de grozav basescu si face ca treburile sa se miste in tara de ce e nevoie ca ei sa stea in „exil”? sa vina alaturi de noi cei 4 mil de fraieri care muncim pe branci sa platim pensiile si incompetenta celor de la guvernare… voi chiar nu intelegeti ca exista ratiuni mai presus de mutra unuia sau a altuia?? de faptul ca unul e prostanac sau altul e betivan….?? nu intelegeti ca tara asta este in genunchi… inglodata in datorii iar cei care le vor plati suntem noi cei tineri si activi? nu vedeti ca firmele din romania sunt la pamant si nu se stie cate din ele vor apuca anul urmator… credeti ca are basescu locuri de munca pentru voi??
    si ce va urma? desfiintarea parlamentului? alegeri anticipate?? mai multa criza… mai mult stres? vedeti vreun sfarsit? vreun program coerent….?
    incompetenta lui basescu si a guv lui marioneta e limpede oameni buni… in timp ce tarile din europa ies din criza sau unele din ele nici nu au intrat (polonia) … noi ne afundam tot mai rau….
    ne plang de mila…. mai ganditi oameni buni

    00
  66. @Chrisu: de ce nu veniti mai portocaliilor inapoi acasa sa munciti daca e asa grozav basescu asta al vostru…? cum aveti tupeul sa hotarati voi cum o sa traim noi?? kkati cu ochi si tradatori de 2 lei

    00
  67. Imi pare bine ca a iesit raul mai mic base. Imi pare bine ca s-au facut de ras ziaristii lui peste de pe realitatea si antene. Turcescu totusi cel mai echidistant. Mi-a si zis ca e contra lui ilici. A crescut mini-mogulul senzational-diaconescu cu OTV ul lui. Vreau sa-l vad cum topaie geoana acum cu scorpia de nevastasa. Cum mazare se duce in Brazilia. Imi pare rau ca camapania asta a impartit si dezbinat romanii. 5 milioane de o parte si de alta. Nasol! Poate scapam de mafia iliesciana-criminala. Nu inteleg cum de lumea mai haleste prosteala mafiei iliescene in 2009. Nasol in tara oricum o sa fie. Felicitari zoso pt interviu si ideea de a face trafic.

    00
  68. Bravo ba, ati votat noul Guvern Dan Diaconescu in Direct. Sa va fie de bine!

    00
  69. @blabla
    Chiar daca o sa imi iau injuraturi le transmit ca sunt dusi cu capul, retarzi chiar, celor care spun ca tema revenirii comunismului din campania lui basescu e falsa
    O sa le fac un scurt rezumat a ceea ce inseamna PSD-ul in OPOZITIE.
    maniplare non-stop, mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu pe cele mai importante posturi TV si pe cel nationa, maniplare in presa scrisa; maniplare sondaje de opinie, exit-poll-uri.
    Acum dragi retarzi am o intrebare pentru voi. Cum credeti ca ar arata libertatea de exprimare si de opinie cu PSD-ul la GUVERNARE, cu geoana presedinte?

    00
  70. @BLABLA

    Noa pai tu esti asa nervos ca imi vine sa presupun ca esti consultant politic si tocmai ai pierdut comisionul de succes…Lasa ma, nu e grozav Base dar restul erau mult mai jenanti oricum..

    00
  71. Ce ne asteapta in urmatorii cinci ani, Zoso? Iti spun eu: certuri si galceve prelungite,crize politice perpetui, moguliii cei rai ai opozitiei si cei buni ai puterii, aceiasi guivernanti incompetenti pusi pe umflat burtile, izolati international si prieteni… doar cu Marea Neagra si un popor mai amarat si mai saracit ca acum, traitor intr-o tara falimentara. De-ie Domnul sa ma insel!

    00
  72. @ blabla tinand cont ca eu in guvernarea psd am cam murit de foame pt ca parintii mei erau concediati pt simplul motiv ca nu au avut bani sa dea mita la conducerea institutiei da poti sa zici ca sunt setat anti-psd.
    tinand cont ca eu sunt absolvent al Facultatii de Agronomie Craiova(inginer agronom) si ca sa iti dai seama de unde sunt cunostintele mele in materie de fonduri europene iti zic ca sunt si masterand Consultanta si Servicii de Extensie Agricola(adica mai pe intelesul tau invat totul de la A la Z despre fondurile provenite de la Uniunea Europeana) si stiu ca sub domnia lui nastase am fost la un pas de a ni se suspenda aderarea la UE pt folosirea abuziva a fondurilor adica in loc sa se dea bani pt agricultura s-au dus pe pixulete agendute sau mai rau in buzunarul lui nastase si sustinatorilor lui.legat de SUA nu ei au bagat Romania in criza ci tariceanu.daca te uiti in urma la declaratiile lui o sa vezi ca pe el nu l-a interesat criza ci dorea doar sa castige alegerile parlamentare. imi aduc aminte nu o singura data a iesit Mugur Isarescu la televizor si avertiza bancile si cetatenii sa lase mai moale creditele si il avertiza si pe tariceanu in acelasi timp sa ia masuri sa previna criza.tinand cont de cresterea economica a Romaniei din perioada 2004-2008 teoretic daca se luau masuri la timp acum nu mai aveai probleme in a-ti plati ratele. si ca sa vezi ca tot psd’ul e de vina gandeste cine sustinea pnl’ul in parlament plus de asta pe perioada de criza nu trebuie sa iei niciodata masuri sociale,masuri de stanga si daca ne raportam la uniunea europeana unde 60%-65% conducerile sunt partide de stanga te rog sa imi arati o tara care a luat masuri de stanga(masuri de stanga inseamna masuri de protectie sociala)

    00
  73. @ciprian: Calmeaza-te putin, ce, daca nu locuiesc in .Ro inseamna ca nu pot sa votez sau care-i faza? Du-te tu cu comunistii tai la Moscova si lasa-ne cu fazele astea; eu nu comentez la blogul asta ca sa ma trezesc cu injurii nemeritate.

    00
  74. @ciprian: pleaca ma de aici, nu vezi ca esti un frustrat? ce or facut rahatii aia de psd’isti cu tara asta cat or avut puterea?

    00
  75. PSD+PNL+UDMR+PUR+Vadim Mare+PIN+PNG= Umilinta in fata unui fost marinar, antifotogenic, chel, pocnitor de copii, ”siluitor de ziariste”, strunitor de tiganci imputzite. Sa fie jumate de Romanie, nebuna ? Sau pur si simplu au vazut oamenii ca prea se imbulzeau toti la butoane

    00
  76. Hahaha…spagatistul a avut o reluare a emisiunii de aseara la ora 7 cand inca nu se stiau rezultatele partiale de la BEC.Asta pe antena3.
    Acum trebuia sa fie data a doua reluare,cea de pe Antena1.Au pus un film.

    00
  77. @ Nea Costache iti raspund eu ce ne asteapta in urmatorii 5 ani in primul rand disparitia pnl’ului in al 2 rand ne asteapta o perioada cu adevarat grea pt ca se vor face reformele care trebuiau facute dupa revolutie,vom avea concedieri masive in randul bugetarilor,de abia dupa ce toate aceste lucruri se vor intampla vom vorbi cu adevarat de o romanie care e pe calea cea buna,calea modernizarii statului,vom vedea acelasi trend care este in toate tarile dezvoltate si anume bugetarii nu vor mai avea cele mai mari salarii ci cei din mediu privat.romanii vor realiza lucrul cel mai important cele 2 sectoare care pot duce la dezvoltarea tuturor sectoarelor sunt turismul si agricultura in stransa legatura cu infrastructura.daca cele 2 sectoare importante vor fii dezvoltate si exploatate la adevaratul potential vom avea bani si pentru un sistem sanitar si un sistem juridic bun

    00
  78. Am votat, dar mi-e inca sila si acum…..pentru ca oricare a fost optiunea mea, a fost una de cacat! Vreau sa plec….nu mai pot! Mi-e frica sa ma gandesc la ce va veni peste noi! Dumnezeu sa ne aiba in grija lui pe noi si pe copiii nostri!

    00
  79. A castigat asa cum era normal si moral: basescu.

    00
  80. Nu vrau sa fiu in pielea lui Geoana. Acum si-o va lua la fuduletz puternic de la jupanii din PSD. Congres exceptional al PSD o sa il pandeasca pe Mirciulica si vreun an no sa mai auzim de el la fel ca si de Nastase.

    00
  81. Eu nu-i inteleg pe aia care zic ca e exclusiv vina lu Basescu pentru ultimii 5 ani. Din cate-mi aduc eu aminte a fost coalitie, au fost toti inclusiv PSD la guvernare in astia 5 ani, au trecut chipurile in „opozitie” abia acum cateva luni. Deci… care-i faza?

    Doi, trebuie sa fii idiot sa-ti inchipui ca un singur om face si drege. Basescu si Geoana sunt zero fara mafia din spate. Sa votezi ca nu-ti place moaca vreunuia dintre ei e culmea prostiei, e mai stupid decat sa-ti vinzi votul.

    Trei, s-a votat Basescu nu numai ca vot „impotriva comunistilor” (desi si asta e o chestie, concentrarea cea mai mare de nomenclaturisti e la PSD). S-a votat pentru ca strategia PSD de iesire din criza e o idiotenie. A venit si nenea ala laureat Nobel pentru economie si ne-a zis. Din criza se iese cu masuri de strans cureaua.

    Banii sunt produsi de sectorul privat. TOTI banii statului: salariile pentru bugetari, educatie, sanatate, politie, infrastructura, servicii de urgenta. In timp de criza se iau masuri care sa favorizeze initiativa privata: scadere de impozite si birocratie in primul rand, apoi usurarea aparatului institutiilor de stat si obligarea oamenilor sa se reorienteze in sectorul privat. Sa devina eficienti, cu alte cuvinte.

    Si ce propune PSD? Cresteri de salarii la bugetari, fara concedieri, fara niciun avantaj pentru sectorul privat. Hai ca luam imprumuturi din afara si ne compromitem pe urmatorii 100 de ani. Pe ei ii doare in pla ca si-au facut deja suma, in orice moment pot s-o tuleasca undeva la caldurica.

    00
  82. Culmea somnului: Sa te culci Presedinte si sa te trezesti Prostanac!!! =))

    00
  83. Pana acum niste zile am ignorat totalmente fenomenul politic. Pe ideea ca trebuie sa muncesc in disperare pentru a plati la stat toate darile, ca am avut nenorocul sa nu fiu bugetar. Nu am avut simpatie pentru NICIUNUL dintre candidati, pentru ca niciunul nu este perfect. Sunt ambii departe de tot.

    Campania asta de „nenorocire” facuta anti-Basescu m-a iritat insa. Exact pe principiul echitatii ma asteptam ca negativitatea sa fie „impartita” asupra ambilor, pentru ca nici Geoana nu e usa de biserica. Si totusi ce au facut anumite televiziuni atinge penibilul „aservitilor” de dinainte de ’89.

    Colac peste pupazoi, au venit pesedeii in TIMISOARA. S-au aliat cu primarul nostru, celebru pentru cat este de corupt, dar iubit in unele perioade pentru orientarea lui de dreapta. Cum poti avea nesimtirea sa vii cu drapele rosii in Piata Operei, unde acum 20 de ani mureau primii oameni pentru a scoate din „istorie” culoarea in cauza? Cum poti tu ca partid sa arborezi culoarea ROSIE la 2 decenii de la Revolutie? Nu mai exista alte culori? Albastru, roz bombon cu mentosan? DAR NU ROSU, pentru numele celui de sus.

    Asa ca, la fel ca orice om sictirit de camarila pesedista, am pus un vot citet pe matelot. CU GRIJA, sa nu fie anulat :D

    Nu este cel mai bun. Nu ne asteapta rauri de lapte si de miere. Pentru mine ultimii 5 ani au fost exceptionali. Am muncit enorm si inca fac asta. Am ramas somera si sunt antreprenor acum. In ciuda multelor impozite prin care sprijin si eu bugetul, pot sa imi achit darile la zi si chiar sa pun un ban intr-un cont de economii. Mic si amarat, dar exista si el.

    Acum astept sa treaca „febra” si sa ne vedem din nou de munca si de viata. Om supravietui.

  84. Daca Geoana pierde alegerile sunt sigur ca cei din psd il decapiteaza si din functia de presedinte al partidului. Aceeasi soarta s-o aibe si celalalt „invingator” de aseara, Crin Antonescu ?

    00
  85. in Timisoara se ocupa psd’ul cu cadouri electorale, mai exact, o plasa rosie cu sigla lor in care se gaseau 3 chestii :)) 1. un pix pt. oamenii batrani sa semneze pt. pensie 2. un breloc cu o icoana de pus la cheile de la resedinta :)) si 3. un cozonac cu rahat care mai mult ca sigur e mai dulce decat anii de guvernare ai psd’ului =))) cum era de asteptat indivizii de la postu Voiculescu3 nu au mentionat nimic de cadourile pdsr’ului :| nu e Traian Basescu cine stie ce, dar lumea sa nu uite de adevaratii nenorociti care s’au ocupat de imbogatirea lor P.S. fireste ca toate cadourile oferite erau din banii nostri (nu ai lor) deci cei ce au cotizat cu un vot pt. psd si’au luat o teapa enorma.. :(

    00
  86. Rezultatul era totusi la mintea cocosului: cand se combina rosii cu galbenii e normal sa iasa portocalii!

    00
  87. De cand astept sa zic asta :

    Yippie-kai-yay, motherfuckers !!!!

    00
  88. Numai PSD-ul credea ca o sa castige, ei sunt singurii deziluzionati. Diaspora niciodata nu l-a vrut pe Geoana, de aia au vorat intr-un numar asa mare imptoriva lui Geoana. Circul public abia acum incepe, si sunt foarte curios daca vor iesi PSD-istii in strada.

    00
  89. Ia de aici :

    00
  90. @ Alin H.
    Si cum, nu l-ati votat pe Geoana ?! :) In Moldova sacosele psd-ului contineau doar pixul si brelocul ( nu s-au mai sinchisit sa puna si cozonacul ! ) si tot a castigat Geoana :)

    00
  91. Bravo tara de cacat! Ai presedintele pe care-l meriti! Sa traiti bine!

    00
  92. Intrebare: cu cine face Basescu guvern ?
    Cu mogulii ? Cu patricienii ? Cu voiculestii ?
    Nu sunt pro psd. Daca PDL-ul avea o majoritate in parlament, poate pe el l-as fi votat. Dar asa ?

    00
  93. Ana a scris pe 7 Decembrie 2009, 9:40 am Reply to this comment

    he he..pana la urma e vointa poporului..insa daca vor fi anticipate pentru parlament…am plecat definitiv si irevocabil din Romania!:)

    Da` PLEACA IN P**** MATII O DATA! TOTI CRETINEII ATAT DIN PSD CAT SI DIN PDL O TINETI SUS SI TARE PE ASTA CA EU PLEC DIN TARA DACA IESE ALA.
    PLEACA NAIBII SI NU MAI INTOXICA NETUL AIUREA SI TARA.

    00
  94. Si uite ca s-a adeverit. Geoana e cel mai prost din curtea scolii. Cum sa pierzi niste alegeri in care toata lumea te sustine?! (Mai putin Vantu pe ultima suta, dar asta e altceva)
    Oare discutiile de la Moscova n-au avut finalitatea dorita? Altfel nu-mi explic cum a castigat Basescu cu toata media, toate partidele si toate cele impotriva lui.
    Oricum, felicitari lui Geoana pentru prestatia de aseara. Se va rade mult pe tema „castigatorului” fara premiu :lol: eu inca ma amuz
    Astept sa-i vad pe toti cum se dezic de el si pe PNL cum se intoarce in gaura de unde a iesit. daca o sa se plictiseasca in perioada urmatoare, poate mai pun si ei mana pe o carte de istorie sa afle „ce-i alea PNL” de fapt

    00
  95. @Nea Costache ne asteapta certuri din cauza celor din pnl si psd care nu accepta adevarul, acela ca PD-L -ul a castigat parlamentarele in 2008 si prezindetialele in 2009.

    Penibili cei din PSD aseara, hotii striga hotii (hrebenciuc de dimineata). PSD-u a inceput numaratoarea paralela dupa ce au chefuit, am vazut un porc de dimineata pe TV care scuipa mancare in timp de vorbea, asta ii reprezita pe ei, ciolanul.

    00
  96. La scorul asta, iti dai tu seama Zoso ca e foarte posibil ca TU sa fii primul blogger din Romania…sau din lume…care a avut o influenta sesizabila in alegerea presedintelui ? :))

    You motha’ fucka’ ! :))

    00
  97. @ Alin H.: Cadouri electorale au dat si aia si aia, indiscutabil! Am si eu acasa de la prieteni pe care nu-i puteam refuza din politete si pentru a salva prietenia cu ei, o plasa portocalie cu Base si una cu geoana, o bricheta cu „Votati Geoana” si o cutie de chibrituri cu Basescu si sincer, daca bricheta si chibriturile le folosesc, cu cele doua plase mi-e rusine sa ies la cumparaturi. Alta chestie: crezi ca fruntasii PDL-ului au saracit pe vremea guvernarilor PSD? Haida-de! Noi ne ratzoim intre noi iar ei, toti politicienii, isi umfla gusile indiferent daca sunt sau nu la guvernare. Macar, la patru sau la cinci ani isi amintesc de noi, prostimea, cersindu-ne voturile. Chiar crezi ca Basescu si mogulii lui cei buni au dus-o rau pe vremea guvernarii PSD? Nu nene, atunci si-au facut cheagul, acum doar il inmultesc!
    In rest, noi ne injuram si ne bestelim iar pe ei, toti, ii doare fix in cur de noi, toti!

    00
  98. Acum vom avea un guvern PSD + PDL. Poate cu Geoana vicepremier, langa micul Boc care-si pastreaza postul. Am ales iata dupa 20 de ani intre doi fesenisti (FSN – 66 % in 1990, anul trecut la alegeri chiar mai mult). 20 de ani au trecut degeaba…

    Sper doar ca Antonescu sa nu schimbe retorica anti-Basescu, pentru ca ar insemna disparitia ultimului partid adevarat din Romania. Sunt multi hamesiti in PNL, dar nu cati sunt in PSD…

    Le urez celor doua partide o guvernare de succes, ca doar anul asta au dat dovezi ample de pricepere…

    00
  99. @ Srb: Prietene, ciolanul ii reprezinta pe TOTI politicienii, de toate culorile politice, nu pentru prosperitatea prostimii, ci a lor personale! Noi suntem bagati in seama doar la patru sau cinci ani, cand au nevoie de votul nostru? Am dreptate?

    00
  100. hahaha mi a dat 503 Gateway Timeout pe Mircea-Badea.ro :)))
    cred ca plang in cor .
    Trebuie tratati la psiholog toti cei de la Antena 3 . Au suferit un soc incredibil. Sa le prescriem niste antidepresive

    00
  101. In aceste momente putem sa ne dam seama ca Ciutacu e doar arogant, nu si genial.

    00
  102. Se pare ca suntem pe cale sa copiem istoria electorala a americanilor… daca ei au fost indeajuns de fraieri sa-i dea si un al 2lea mandat lui Bush, noi de ce-am fi mai presus. Acuma singura speranta pe care o mai am e ca dupa astia 5 ani de dezmat si nesimtire, o sa apara si la noi un Obama. :)

    P.S. Macar de-ar fi castigat cu 55% Basescu, asa macar stiam ca asa a vrut poporul si nu ca a reusit sa fraudeze indeajuns de multe voturi PDLul.

    00
  103. Pentru toata lumea: nu e vorba de nici o frauda. PSD & PDL canceled each other out. Adica au furat cam la fel.

    Aud de la Videanu ca a castigat poporul.
    Astept un guvern pentru acest popor, pesedisto-pedelist.
    O coalitie larga, care poate sa treaca prin parlament legile necesare.

    Si un referendum imediat, pentru schimbarea numarului de mandate prezidentiale.
    Fratilor, sa-l facem presedinte pe viata!!!

    00
  104. @Nea Costache eu unul nu ma simt folosit. Ca rod si astia din ciolan, se prea poate, dar macar sunt mai putini, de partea cealalta sunt prea multi, mai ales dupa aliantele facute (patriciu, vantu, nastase, vanghelie, vantu, voiculescu), astia sunt pesti mari, rapitori si nu se vor satura niciodata.

    Numai daca se urmarea confruntare era clar ca geoana era pre slab pentru a fi presedinte si e un personaj foarte usor de maniplat. Parca il vedeam pe vanghelie in cabinet ca ministrul inculturii si nastare al privatizarii la ce a mai ramas.

    Zice lumea ca decide diaspora pentru ei, dar nici eu nu vreau sa decida pentru mine oamenii in etate cu pensii comuniste care primesc de la primari pungi de faina, zahar si sticle de ulei pe care scrie „ajutor de la uniunea europeana”. Primarii isi asuma aceste ajutoare, iar acesti oameni voteaza cu cine li se zice (s-a intamplat cu bunicii mei care au votat PSD fiind influentati). Sa vazut cine a beneficiat de votul rural.

    00
  105. Si totusi, Basescu! Sa traiti fericiti cu presedintele pe care vi l-ati ales! Ati facut greseala vietii voastre! Zoso, esti gretos!

    00
  106. 00
  107. Propun sa facem o cheta pentru Mircea Badea. Din spusele lui nu castiga foarte bine la antena … si tot el a spus ca nu aduna banii ci ai cheltuie. Asa ca acum ca ramane fara slujba sa adunam cate un leu pentru el.

    00
  108. @TIBI: serios amice? tu si turma de sustinatori psd sunteti cam lezati. geoana e dovada vie ca prostia nu are limite. p.s. sfatul meu e sa-i numere oule lui bombonel ca mai mult ca sigur sunt fraude masive.. :))

    00
  109. URA ! Am scapat de prostanac , Am scapat de comunisti ! Am scapat de devastatori si moguli !

    BASESCU PRESEDINTE ! BRAVO !

    PS : Zoso , esti tare frate !

    00
  110. E nasol cand nu stii sa pierzi, nu?! Basescu e un presedinte de toata jena, asta e cat se poate de clar, cat despre cei din jurul lui, PDL & co, ce sa mai vorbim. Dar ei nu sunt altceva decat oglinda fidela a poplatiei Romaniei, care foarte probabil se va scrie cu Rr in maxim 20 ani. Intre un jeg (Basescu & C0) si un jeg si mai mare, si comunist pe deasupra, l-am votat pe cel mai mic, ce alta alternativa aveam? Un roman care traieste in afara granitelor, si care, conform lui Ciutacu, nu ar trebui sa voteze. Eee, uite ca am votat. Dragi comunisti, de sarbatori va doresc un sincer Mars La Cacat !

    00
  111. Zoso, si Canada si-a facut datoria, nu numai SUA! Ieri am fost sa votez, in ciuda examenului greu pe care l-am avut azi. Era o animatie la consulatul din Montreal aseara pe la 8… carucioare, nou-nascuti, parinti veniti in vizita…
    A iesit Base si-am si facut la examen! :-)

    00
  112. Acum cateva minute l-am ascultat, intr-o conferinta de presa, pe fostul ministru Dan Nica, expunand unele elemente care ar indica fraudarea organizata a votului in turul al II-lea al prezidentialelor. Mi s-a facut pielea de gaina. Va rog sa comentati.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube