5 sensuri unice. Gata, problema traficului din Bucuresti e rezolvată!

brasov

Da, in sectorul 5 au fost puse 5 sensuri unice noi, undeva pe langa Piaţa Rahova. Astfel, stringenta problema a traficului de coşmar din oraş a fost rezolvată prompt de autorităţi.

Cum vă spuneam, prin sectorul 6 asta a fost făcut d-ampulea, puse semne de interzis pe 5 strazi la dreapta, cand in orice oraş de doi bani din orice alt stat din lume regula este o stradă cu acces interzis, una cu acces permis.

Maxim respect pentru meseriaşii din Braşov. Opresc la un moment dat pe o stradă pe langa Magura Vulturului sa scot niste bani de la bancomat si se pare ca era cu sens unic. My bad, nu cred că am văzut semnul, oricum eram la 50m de bulevard. Eh, sa presupunem ca sunt un bou care a luat-o pe interzis si a mers 500m, o bucată de strada. De ce ai pune semn cu “interzis” fix la intrarea pe bulevard pe sensul meu de mers? Ce si-a inchipuit boul care a facut asta? Ah, nu, oamenii nu isi vor baga picioarele in semn si vor iesi in bulevard, se vor intoarce si vor face un ocol de 2 km ca sa fie totul in regula!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Nu prea ai ce sa le faci. strazile sunt prea inguste pentru atatea masini. problema asta este si in alte tari, nu numai la noi

  00
 2. Sensurile unice sunt in fundu’ Rahowei si au fost “bagate” ca suport pentru o noua linie de autobuz. Vorbim de alei inguste pe care trebuie sa navigheze Mertzanu’; cum care Mertzan… Citaro! 😀

  00
 3. Timisoara: acces pe un bulevard doar daca mergi pe cele 2 ditamai strazile cu sens unic. Unde e coada cat china, zilnic,de cand facura wonderfull choice-ul asta . Si e logic, veti vedea de ce: Respectara oamenii regula aia de bun simt de care zici tu: 1 asa, una invers. Problema e ca mergi pe una din strazile alea 2 sa ajungi pe bulevard, faci dreapta pe straduta, ca tu acolo ai treaba, nu la ma-sa lu desteptu ala cu semnele, si urmezi semnele si dreapta, dreapta si ajungi…tadaaa: pe strada pe care erai cand mergeai spe respectivul bulevard.

  00
 4. Nici măcar semafoarele nu sunt bine sincronizate în cele mai multe oraşe. Mă refer chiar la nivel de intersecţie! Dar nu-mi bat eu capul…. Cel puţin nu am deocamdată autoturism. Ce noroc! :))

  00
 5. Ma intrebam de ce in jocurile cu masini nu exista la trasee Romania-Bucharest City :)))

  00
 6. Sa iti zic ca fix de asta nu am luat eu carnetul ?
  M-a bagat pe o strada cu accesul interzis – eu nu m-am mai uitat, pentru ca era la un bloc de mine si stiam ca e in regula pe acolo (pana acum nu era sens unic)… 😐

  00
 7. @StiluRilu: Pai de obicei in jocurile cu masini nu exista gropi in asfalt si pietoni care traverseaza pe unde-i taie maseaua de minte.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube