Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

 1. Nu spune eu, spune acelasi InternetWorldStats: in august 2007 erau 5 milioane, in septembrie 2007 erau 7 milioane. Este statistica lor. Eu doar am citat-o.

  00
 2. Eu astept estimearea Google privind numarul de Internauti din .ro. Pina atunci vorbim discutii. Plus ca eu as zice ca si in afara tarii sunt foarte multi romani pe Internet. Oricum m-am lamurit cu studiile autohtone si cat de precise sunt ele.

  00
 3. @raluca: pai 7mil. pot fi doar 31% dintre cei 21 de milioane de romani, nu ?
  Sper ca nu au socotit-o si pe mama si bunica in aia 7 milioane, ci doar utilizatorii; ca doar netu’ nu e Libertatea sa se includa la cititori/utilizatori toata familia.
  Altceva: Eu folosesc netul din 3 locuri diferite (acasa, serviciu, alta „acasa”). M-au numarat de 3 ori ??? Fiindca sunt „unique browser” (cf. studiului MediaCafe), abonament de net diferit, etc…

  00
 4. NOU
  #4

  La ce e bune cifrele astea?

  Cred ca numerele astea sunt interesante doar pentru categoria „big fish”. Pentru noi restul nu prea conteaza.

  Oricum, un „big fish” cred ca are propriile surse de a obtine cifrele, nu se bazeaza pe rapoartele din ZF sau MediaCafe.

  00
 5. Nu pricep de ce nu ar fi posibil.
  Deci 5 milioane de romani stau pe messenger 24/7

  00
 6. 35 % dintre romani, sau dintre familiile de romani?

  00
 7. Gata. Misterul s-a rezolvat. Am gasit-o pe Elodia. Avem date despre Internetul in Romania. Turambar, ca de obicei, rulz.

  Ia venitzi de vedetzi… :) Date reale, proaspete, exacte, pertinente si originale. Si pe gratis, mama voastra de profitori.

  Aici:

  http://turambarr.blogspot.com/2016/02/internetul-in-romania.html

  00
 8. 5 milioane plus 1 :) azi mi-am tras net prin wireless de la vecinu care are o retea nesecurizata !!!

  00
 9. aia care au internet pe mobil sunt pusi la socoteala? sunt vreo 4 milioane de utilizatori care au definit in APN de internet in Romania! nu inseamna ca il si folosesc, asa sunt operatorii de telefonie mobila, dau cifre putin umflate :-)

  00
 10. Scuze de off topic, dar tre sa cititi un inceput de stire, lead cum zic profesionistii de la NewsIn, de pe fluxul de cultura – life al agentiei SOV-iene. Stirea e scrisa de „senior editor” (sa moara veta, asa scrie pe flux) domnul Marius Vasileanu. Stati jos si minunati-va:
  „Joi, 7 februarie 2008, s-a mutat la Domnul părintele Grigore Băbuş, slujitor al Catedralei patriarhale şi bibliotecar-şef al Bibliotecii Sfântului Sinod, anunţă patriarhia Română.”

  huh? ce ziceti? se muta omu’ la Domnu’… sa-i fie de bine.. sa-l ierte..cum s-o zice, nu asta e problema…
  Cum dracu frate e asta editor senior la agentie? cum dracu se cheama asta agentie? auzi… incepe cu „joi…” si scrie si patriaarhia cu p mic….

  io zic ca in curand se muta si Newsinu la Domnu…
  O fi mare chiria? ca cica toti ne mutam mai devrem sau mai tarziu…

  00
 11. Orice instanta instalata de browser va fi socotita de *ORICE* unealta de analiza web (Google Analytics, Trafic.ro, Neogen.ro, RAHAT.RO etc.) ca un om diferit. Deci daca intri de acasa cu FireFlox, IE 7 si Opera si de la serviciu cu Safari si IE 6 pe acelasi site intr-o luna vei fi „5 oameni”.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube