Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Nu spune eu, spune acelasi InternetWorldStats: in august 2007 erau 5 milioane, in septembrie 2007 erau 7 milioane. Este statistica lor. Eu doar am citat-o.

  00
 2. Eu astept estimearea Google privind numarul de Internauti din .ro. Pina atunci vorbim discutii. Plus ca eu as zice ca si in afara tarii sunt foarte multi romani pe Internet. Oricum m-am lamurit cu studiile autohtone si cat de precise sunt ele.

  00
 3. @raluca: pai 7mil. pot fi doar 31% dintre cei 21 de milioane de romani, nu ?
  Sper ca nu au socotit-o si pe mama si bunica in aia 7 milioane, ci doar utilizatorii; ca doar netu’ nu e Libertatea sa se includa la cititori/utilizatori toata familia.
  Altceva: Eu folosesc netul din 3 locuri diferite (acasa, serviciu, alta „acasa”). M-au numarat de 3 ori ??? Fiindca sunt „unique browser” (cf. studiului MediaCafe), abonament de net diferit, etc…

  00
 4. NOU
  #4

  La ce e bune cifrele astea?

  Cred ca numerele astea sunt interesante doar pentru categoria „big fish”. Pentru noi restul nu prea conteaza.

  Oricum, un „big fish” cred ca are propriile surse de a obtine cifrele, nu se bazeaza pe rapoartele din ZF sau MediaCafe.

  00
 5. Nu pricep de ce nu ar fi posibil.
  Deci 5 milioane de romani stau pe messenger 24/7

  00
 6. 35 % dintre romani, sau dintre familiile de romani?

  00
 7. Gata. Misterul s-a rezolvat. Am gasit-o pe Elodia. Avem date despre Internetul in Romania. Turambar, ca de obicei, rulz.

  Ia venitzi de vedetzi… 🙂 Date reale, proaspete, exacte, pertinente si originale. Si pe gratis, mama voastra de profitori.

  Aici:

  http://turambarr.blogspot.com/2016/02/internetul-in-romania.html

  00
 8. 5 milioane plus 1 🙂 azi mi-am tras net prin wireless de la vecinu care are o retea nesecurizata !!!

  00
 9. aia care au internet pe mobil sunt pusi la socoteala? sunt vreo 4 milioane de utilizatori care au definit in APN de internet in Romania! nu inseamna ca il si folosesc, asa sunt operatorii de telefonie mobila, dau cifre putin umflate 🙂

  00
 10. Scuze de off topic, dar tre sa cititi un inceput de stire, lead cum zic profesionistii de la NewsIn, de pe fluxul de cultura – life al agentiei SOV-iene. Stirea e scrisa de „senior editor” (sa moara veta, asa scrie pe flux) domnul Marius Vasileanu. Stati jos si minunati-va:
  „Joi, 7 februarie 2008, s-a mutat la Domnul părintele Grigore Băbuş, slujitor al Catedralei patriarhale şi bibliotecar-şef al Bibliotecii Sfântului Sinod, anunţă patriarhia Română.”

  huh? ce ziceti? se muta omu’ la Domnu’… sa-i fie de bine.. sa-l ierte..cum s-o zice, nu asta e problema…
  Cum dracu frate e asta editor senior la agentie? cum dracu se cheama asta agentie? auzi… incepe cu „joi…” si scrie si patriaarhia cu p mic….

  io zic ca in curand se muta si Newsinu la Domnu…
  O fi mare chiria? ca cica toti ne mutam mai devrem sau mai tarziu…

  00
 11. Orice instanta instalata de browser va fi socotita de *ORICE* unealta de analiza web (Google Analytics, Trafic.ro, Neogen.ro, RAHAT.RO etc.) ca un om diferit. Deci daca intri de acasa cu FireFlox, IE 7 si Opera si de la serviciu cu Safari si IE 6 pe acelasi site intr-o luna vei fi „5 oameni”.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube