2001 s-a întors peste noi

Prin 2001 eram mare fan terrababes. Era un site cu zeci de poze cu gagici. Pe care le colecţionam pe dischete. Cred că aveam în jur de 200 de poze. Cindy Margolis, pentru cei mai bătrâni dintre noi.

Ei bine, pentru retarzii cu iPhone şi destul de puţin creier există o aplicaţie care îţi bagă pe ecranul julit de la căzături poze cu femei. Ca în 2001, când netul era puţin şi gâtuit. Nu mai vorbiţi prostii, cine a zis că tendinţa cu monitoarele e să fie cât mai mari? Sau cu filmele HD? Nu, un ecran cât o juma de palmă e viitorul. Acolo trebuie să rulam filme HD şi să punem poze 4000×3000. Acolo vreau să văd gagici dezbrăcate!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. iphone-ul e o unealta dibace.

    retarzii cu iphone sunt probabil ciorditorii. iphone userii sunt altceva. tu probabil esti retard care pana sa seteze alarma la un sagem se face ora de trezire.

    cam nasol,

    a.

    00
  2. Asta facem noi pe vremea aia.
    Sex sales pe net chiar si azi, nu doar atunci, si ar trebui sa cunosti mai bine ca mine.

    In alta ordine de idei, iphoneul meu a cazut de zeci de ori si decat cand am dat cu el de pamant s-a spart ecranul intr-un colt.. si by the way,.. inca mai merge si e printre primele aduse in ro la 3 zile de la lansare ;).

    00
  3. măi, dar repede se atacă posesorii de iphone, mai răsfiraţi copii, mai răsfiraţi …

    00
  4. NOU
    #4

    M4n3,ai nevoie de o pauza.

    00
  5. anca e un consens general intre nerds/geek tech, ca majoritatea clientilor apple sunt retardati, iar restul folosesc ca le-au fost impus.

    retardat -> sa iei o chestie mai scumpa si proasta, cand exista alternative mai bune si ieftine.

    unealta dibace ? ce faci cu ea ? bati cuie ?
    a fost nevoie de 3 generatii de iphone ca sa bage copy paste.

    00
  6. De ce toate comentariile astea rautacioase despre iPhone si userii de iPhone imi suna a struguri acri?

    00
  7. @Amelia: Nu neaparat struguri acri… Eu de exemplu i-am facut cadou prietenei mele un iPhone, in timp ce eu am un Nokia E63. Crezi ca mai e nevoie sa expun motivele pentru care nu mi-am luat si eu tot un iPhone? „Reportajul” celor de la The Onion e monumental; https://www.youtube.com/watch?v=9BnLbv6QYcA

    00
  8. Zoso uneori e cam inchis la minte, exemplu e si cazul de fata. Poti spune ca userii Nokia sunt retarzi pentru simplul fapt ca pot tolera un sistem ca Symbian, care sa fim seriosi, e mult mult sub OS X, sa nu mai vorbim de restul telefoanelor mobile care intra in clasa smartphones si cu greu gasesti un joc sau o tema pentru ele. E adevarat, iPhone-ul fara jailbreak este EXTREM EXTREM de boring si a-l cumpara fara a-i exploata toate resursele este de domeniul retardului. Desi te citesc zilnic, uneori ma intreb daca nu cumva cei care iti taraie numele prin noroi au si de ce. Think about that ;)

    00
  9. :) E dibace… dar nu cea mai dibace… 60% continut, restul e marketing. Sa fim seriosi, o gramada de produse similare fac tot ce face si iPhone, si inca ceva pe deasupra… sunt multe care arata (subiectiv) la fel de bine sau mai bine, si totusi, de cele mai multe ori, nu depasesc 75% din pretul iPhone :)

    00
  10. „retarzii cu iphone” – pffff imi place „remarca” ta. Daca am Iphone inseamna ca sunt retard dupa mintea ta ?

    00
  11. eu pe vremea aia sugeam pla prin netcafeuri ca sa am internet.

    00
  12. Eu am inteles mesajul dar nu te-ai gandit ca iti jignesti multi dintre cititori ?

    00
  13. E drept, ca ce-i jigniti sunt clar fraieri.
    Chiar asa, sa te jigneasca o remarca stupida a lui zoso?
    si da, daca iphone-ul sau ipod-ul touch ar fi mai ieftine ar fi chiar ceva …

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube