2 quickies

Incidente aseară lângă Catedrala Sf Iosif. Credincioşii care vor să împiedice construirea unei clădiri de 19 etaje lângă lăcaşul sfânt au continuat protestele. Zeci de persoane s-au postat în faţa şantierului şi au încercat să blocheze accesul betonierelor care trebuiau să toarne ciment la fundaţia clădirii. A fost nevoie de intervenţia autorităţilor pentru a pune capăt scandalului iscat între constructori şi protestatari.

Povestea a mai fost în presă, am urmărit la un moment dat un talkshow întreg pe tema asta, şi monseniorul Robu era atât de vinovat încât nici dacă se pogora lumina divină asupra lui nu îndepărta dubiile. Eu, nu e prima oară când o instituţie ca biserica dă un tun cu ajutorul unui nene de sus (indiferent că e Videanu sau Băsescu).

În octombrie anul trecut, vestea că un infractor surprins în casa Romaniţei Iovan a fost împuşcat mortal de soţul acesteia a bulversat opinia publică din România. Iar cazul tânărului împuşcat ieri a adus din nou în discuţie legislaţia cu privire la legitima apărare.
Incidentul din casa soţilor Iovan s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, când Bogdan Iancu a pătruns prin efracţie în locuinţă. Surprins de proprietari, intrusul a fost împuşcat mortal. Pe 2 februarie 2006, procurorii care au anchetat cazul au decis neînceperea urmăririi penale pe motiv că uciderea lui Bogdan Iancu s-a produs în legitimă apărare.

Aviatorul ar fi trebuit să îi împuşte pe amândoi în pat şi scăpa cu câţiva ani pentru crimă pasională. (o am din sursă sigură).

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

 1. teoretic biserica nu a dat nici un tun.. biserica si`a dat acordul pt constructia turnului ala.. apoi s`a razgindit…

  faptul ca robu ala a vrut mai mult decit spaga (mai mult ca sigur) primita initzial e problema lui..

  00
 2. oare nu se mai satura preotii astia de bani……dc aveau credinta deplina nu mai cereau bani de la altii….un nou locas Sfant … bucuria producatorilor de automobile….nu vreau sa fiu rau…cred ca exista D-zeu….dar nu sunt deacord cu banii care trebuie sa-i dau la preoti….hai sa spunem ca cer de la oameni bani pentru cei saraci, dar eu eu zic ca doar un 40% merg la cei saraci…

  00
 3. „Aviatorul ar fi trebuit s? ?i ?mpu?te pe am?ndoi ?n pat ?i sc?pa cu c??iva ani pentru crim? pasional?. (o am din surs? sigur?).”

  WTF??? Insinuezi ca Romanita si mortul erau amanti sau am citit prea mult printre randuri? Teoria asta chiar n-am auzit-o si mi se pare nascocirea unei minti bolnave.

  Mi se pare, zic.

  00
 4. esti neinformata

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube