2 ciudăţenii româneşti

DailyBusiness.ro îşi face reclamă de 1-2 săptămâni pe blogurile GSP, în banii ăştia intrând şi o reclamă mascată de la Gusti. Situl e slăbuţ rău.

Tolontan spune că Jurnalul Naţional negociază cu Netbridge pentru spaţiul de pe jurnalul.ro
Am eu amnezie sau unii au uitat că Intactul şi-a format CLIR Media pentru că Antena3 nu luau bani de la Boom?
Chiar daca agenţia Clir o neagă, rotld ne spune ai cui sunt.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. lol „Clir Media nu face parte din grupul de firme Intact” ..despartiti, dar impreuna 😀

  Mai stii? Poate JN joaca la 2 capete pt spatiul de publicitate.

  Cert e ca din cele enumerate acolo, alea sunt publicatii/TV din trustul Intact. Ca fiecare e editat separat, asta e. (Ca TopGear care e editata de catre o firma. And guess what..firma a aceea tine de trustul de presa Intact, dar isi rezolva singura treaba in ograda – vedeti caseta tehnica din revista)

  00
 2. DailyBusiness.ro e sl?bu?, dar face angaj?ri 😀

  00
 3. Ce subtire reclama mascata. Nu am mai vazut de mult atat de fortat. Bleah

  00
 4. 1. zoso incepe sa vorbeasca in verdicte. ai grija ca e periculos

  2. k dovada, unii mai slabi de inger au si inceput sa creada ca efectiv despre asta e vorba. pentru razvan antonescu: Nu e reclama mascata. am vazut si eu ca si voi siteul pe bloguri, am intrat aseara de curiozitate si mi s-a parut interesant subiectul atit. nimic mai mult.

  PS – pentru cei care nu ma cunosc. nu-mi sta in caracter sa trisez, sa fac reclama mascata sau alte timpenii. si am si puterea sa recunosc in momentul in care gresesc

  00
 5. Gusti, tinand cont ca ai apelat la atac la persoana, ma face sa sa cred ca Zoso are dreptate.

  Daca nu am fost explicit. A zice ca cineva e slab de inger ca si argument in demontarea unei afirmatii intra in categoria de erori de logica ad hominem si arata ca de fapt bati campii fara gratie.

  Si uite eu am fost politicos si nu am zis ca ii childish sa scrii cu limbaj de sms sau de puber cu „k”-uri atunci cand vrei sa fii perceput ca ziarist

  00
 6. gusti, las-o ca macane.

  ma asteptam la mai mult de la un „vizionar”, nu de la insulte ieftine si scris cu k”.

 7. Ei na si voi acum…sa fim seriosi daca era asa cum a spus proceda cum procedezi tu Zoso si altii citat „daca va intereseaza bla bla bla cititi aici”(si link-uit dar el precizeza…. tra la.ro dar vai ce naivi suntem noi!

  00
 8. Am revenit: pentru a demonta explicatiile domnului Gusti, cu un post inainte scrie despre Bussines Magazin ciudat nu pune link catre ei. Probabil voia sa vada cei de la dailyb.ro ca si el are trafic poate iese ceva.

  00
 9. Ce-mi place ca pe blogul tau cum zici de cineva ceva de rau, apare respectivu, sau un apropiat al respectivului cu un comment. Sau te paraste la tv. Nu era mai misto cand erai mai micutz?

  00
 10. Si atunci il citea lumea. Il stiu de pe torente, dupa ce ca ieseau acolo discutii, veneau si pe blog cei pusi pe injuraturi.
  Astazi trend-ul e mai rafinat, dar in esenta e acelasi lucru 😀

  00
 11. wow, m-a prins cristian. credeam ca scap :))). hai, va doresc tot binele din lume. ma duc sa mai caut niste kestii sa le fac reclama mascata. v-as ramine recunoscator si daca imi puteti accepta scrierea cu k. va multumesc muuult si anticipat :)))

  00
 12. ironic, ne-am obisnuit!

  00
 13. ba nene da nu puneti si voi pooeezi dinalea cu familia adams

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube