După Crăciun am mers la Sibiu în plimbare. Am vizitat monumentul banului lui Iohannis, ne-am dat în mașinuțe în Piața Mare și apoi ne-am oprit să mâncăm. La The Gallery e un bucătar care face o friptură absolut bestială. Am mâncat de câteva ori acolo, omul știe ce face și o face bine.
Dar…
Nu mă prind de ce, de fiecare dată când comand carne/friptură, trebuie să cer chelnerului să aducă și un cuțit de friptură, pentru că ei sunt obișnuiți să aducă cuțitele alea mizerabile de unt, cu care mai mult rupi decât tai.
Nu înțeleg schema: am cerut ceva, nu e mai simplu să îmi aduci tacâmurile potrivite din prima? De ce să jucăm jocul ăsta? Nu e bacșișul tău în joc?
Nu stiu ce gusturi ai dar oamenii sunt de alta parere cand vine vorba de The Gallery….
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g295393-d886918-Reviews-The_Gallery-Sibiu_Sibiu_County_Central_Romania_Transylvania.html
dubios. am mâncat de două ori acolo și mereu mâncare a fost excelentă. da, interiorul e vechi și da, chelnerul e 1 la 300 mese, dar mâncarea merită.
Sa nu fugi cu el
PLM de chiabur, mananca si tu burgeri ca poporul. Aia ii poti manca cu mana.
La Gallery parca s-a schimbat managementul de acu’ ceva timp. Erau cam in faliment. S-ar putea sa ma insel.
La Gallery am jurat acum peste 5 ani ca nu mai merg, dupa un episod nasol. Pe scurt, erau praf. Daca zici ca s-a schimbat ceva si daca zice si zoso, poate ma razgandesc.
WTF e monumentul banului lui Iohannis?!?
casa aia obținută pe nașpa
Ardeleni, da-i dreaqu…
Ardelenii umbla cu brișca la ei, nu le trebuie cuțitașe de restaurant.
because Romania- nu stiu ce-s alea cutite de friptura- „E tot cutit domne ce mare diferenta”.
Asta ni s-a spus noua acum 2 ani intr-un asa zis hotel de 5 stele in Mamaia
daca mergi la un hotel de 5 stele din mamaia (chiar asa zis), atunci e … because you, not Romania
n-a fost alegerea mea. A fost nevoie sa arat cuiva de ce intre „a veni in Romania in vacanta” si „a-mi bate cuie in ochi” eu prefer a doua varianta. N-a vrut sa priceapa, l-am dus in imperiul lui Mazare voda.
Ala cred ca era restaurantul lui Charli Chaplin si in loc de carne ti-a trimis bocanci de armata
Altfel nu vad ce carne comestibila ai putea comanda sa-ti trebuiasca fierastraul ala.
de ce ești cu muia?
O carne buna e frageda sa o poti rupe cu dintii, sa o mesteci cu placere
stii vorba aia „se topeste în gură”
Fierastraul ala taie lemne.
PS. nu era nicio jignire pur si simplu mi-ai adus aminte de asta https://www.youtube.com/watch?v=79x41eW6gDs
inseamna ca nu ai mancat o friptura buna inca in viata ta.
recomand „stk” sau „gauchos” daca veniti pe la londra, incep de la 200 grame pana spre 800g, cateva cut-uri misto si preturi cam de la 30 lire la 70 pt 1x steak dar merita!
eh, dupa unu din ala poti sa zici ca ai mancat un steak calumea
@klaxhu auzi, da’ mici fac?
v-a văzut cuplu, o fi zis să nu fiţi certaţi şi să vă tăiaţi unu’ pe altu’
Fara par … asa-i la noi!Bine macar ca e buna friptura!
Astepta sa-l faci celebru scriind despre el.
Eu am mancat in toamna la La Dobrun – mancare buna, rustic si nici prea scump n-a fost. #recomand
Daca nu ai mancat vita Kobe la 400 de euro portia esti un sarac.
La restaurantul acela îți aduc tacâmurile într-o punguță de hârtie? Îți aduce mereu cuțitul ăla în loc de unul de friptură pentru că undeva în spate un picol lustruiește tacâmurile și le aranjează pe seturi: lingură + furculiță + cuțit. Și ăla nu stă să facă seturi de tipuri diferite, le face pe toate la fel, că atât îl duce mintea. Dacă chelnerul ar fi un băiet isteț, ți-ar aduce un cuțit de friptură direct pe farfuria cu friptură (sau chiar înfipt în carne – am lucrat într-un loc unde se practica chestia asta la piesele de carne). Dar majoritatea chelnerilor nu gândesc atât de departe încât să se pună în situația ta și să-și închipuie că sunt nevoiți să taie o friptură cu un cuțitaș bont.
Am fost şi eu la The Gallery. Ai dat comanda de pe o zi pe alta sau ai dormit acolo?
eu cand ajung la Brasov mananc aici : https://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g295393-d6774536-Reviews-Kulinarium-Sibiu_Sibiu_County_Central_Romania_Transylvania.html
e aglomerat dar totusi au timp de asteptare redus. si mancarea f buna
A mancat si soacra-mea si i-a placut deci …
Serviciile din Sibiu (ce ai descris tu e doar un exemplu :D)