- Brunetă | Roșcată | Blondă | Paris |
- S-a stabilit traseul metroului către Otopeni
- De ce votează părinții noștri cu PSD
- Se schimbă programul Prima Casă
- Chiar nu vrea nimeni voturile muncitorilor?
- Rusia merge spre faliment
- Mândri că suntem mediocri
- Un politician catastrofal: Ecaterina Andronescu
- Institutul Cantacuzino se întoarce acasă
Ce dreacu’ o ard cu Tokyo și Montreal? Trebuia să le numească Madrid, Barcelona, Milano, Eforie, Costinești Mangalia.
Poate ca vor sa ii faca pe calatori sa se simta in After Life 😀
Ieftin si mocca.
2021…un termen foarte optimist…la cum se misca treburile in ziua de azi poate au vrut sa zica anul 2210..
O singura observatie la articolul lui groparu cu psdeu: generatia care are acum 30-40 de ani nu e cea care a vandut tara, flota, combinatele si ce mai zice el acolo. Pentru mine pica mangla asta cu „ia uite cu ce v-am lasat si ce ati facut”.
Argumentul meu e unul singur: cand a cazut ceasca in 89 toti aveam undeva intre 10-20 de ani si cam eram preocupati de laba nu de capitalism si democratie.
Intre 90 si 00 cand s-a praduit tara asta si s-au facut combinatiile cei care au avut acces la ele au fost fix colegii lor de generatie. Adica ei au stat si s-au uitat la astia cum fura si distrug tot ceea ei au construit. Si acum mai dau vina si pe noi.
E un cerc vicios din care – sincer sa fiu – nu stiu cum s-ar putea iesi avand in vedere ca toti sunt o apa si un pamanat…
Saracii oamenii vor pensia mai mare – ok, de inteles. Dar cum a ajuns sa fie mica nu cumva trebuie intrebat si PSD-ul pe care se grabesc sa-l voteze? Ca sa nu mai spun ca una se spune acum si alta se face dupa alegeri…
Nici nu stiu daca trebuie sa ma enervez pentru atittudinea oamenilor astora sau sa-mi fie mila de ei…
Romania a cazut dupa 90 pt ca asta era nivelul ei pe plan global de fapt. Ce am trait pana in 90 era o chestie complet falsa, fabrici erau umplute de necalificati luati direct de la fundul vacii sa lucreze la nimicuri pe care nimeni din lumea moderna nu le vroia de fapt.
Romania in anii 90 construia trasuri cand toti mergeau cu masina.
Azi oamenii aia din fabrici voteaza cu PSD pt ca inca se asteapta sa le deau statul.
Statul este mort. Esti doar tu responsabil de viata ta.
Ce faliment??? Acolo se vorbeste de scsderea productiei urmata de cresterea pretului.
Adica, fix invers.
Un articol dubios al groparului care parca s-ar scuza pentru faptul ca ai sai parinti au o orientare politica discutabila pentru unii.Nici nu incearca sa schimbe ceva in mentalitatea lor dar nici nu se lauda cu asta.Putea sa scrie doar:” va rog scuzati” ca tot aia era.Sau o fi considerat ca face el o radiografie a clivajului generatiilor.Clivaj pe naiba.Cunosc persoane in varsta care au trait in comunism dar care au o minte foarte deschisa si rationala.Si sunt provenite si din mediul rural si urban.Probabil totul se rezuma la nivelul de educatie.Si da este adevarat ca nu toti care au facut o facultate mai ales cei la fara frecventa cum era moda in socialism sunt neaparat intelectuali.Iar poleiala academica nu le sterge instinctele primare de masa, casa si… atat.
Îmi pare rău pentru părinţii lui Groparu, au fix mentalitatea „da, a furat, da’ a dat şi la oameni”.
nu a dat la oameni, a promis ca da la oameni
Eu ştiu asta, dar mulţi au impresia că pensiile vin de la PSD, nu din bugetul ţării.
Diferența fiind PSD fura și mai da ceva, PDL/PNL fura și mai și taie. Intre un hot darnic și un hot hapsân, ce vrei sa aleagă?
Nu e adevarat ca toti parintii voteaza cu psd. Spre exemplu ai mei s-au prostit de tot la batranete si voteaza cu Tariceanu. NU ALDE ci partidul domnului Tariceanu (ala le-a marit salariile cel mai mult). Se amagesc ca ei nu au votat niciodata psd. Orice argumente sunt inutile ”am vazut noi ca dna e politic, basescu a furat flota si ciolos e soros”.
Mă uitam la metroul din Shanghai. În 1993 au inaugurat prima linie de metrou cu lungimea de 4,4 km. La ora actuală au 16 linii cu lungimea 588 de km și 364 de stații. Și continuă…….
Shanghai e aproape de 20 de ori mai mare ca Bucureştiul, atât ca suprafață cât şi la popendulație.
@Andrei – singura completare la comentariul tau ar fi „aia sunt si mai mici si incap mai multi in vagoane” :)))
ideea pe care a enuntat-o Costi e interesanta, noi aveam destule statii de pe vremea lui ceausescu dar manariile care s-au facut acolo nu ne-au permis sa mai construim ceva peste, aia din china cand au inceput … nu prea le mai vine sa se opreasca
Shanghai are un PIB de 350 miliarde dolari