- Capre \ Borneo \ Leu \ Cort \ Clădiri \ Șatenă \ Selfie \
- Intonarea imnului devine obligatorie în școli
- Evoluția cifrei de afaceri a Dacia
- Șeful Poliției, subordonat lui Ponta
- “Find my iphone” a fost spart
- Online: piața scade, pietrele rămân
- Șomeri la 16 ani
Daca nu e cu deranj, cui ar trebui sa fie subordonat seful politiei?
‘Ai de plm!!! Urmează sa se întrerupă curentul electric după ora 20. Mai sunt câteva proiecte de lege in lucru: înviorarea la pauza mare, cordeluța obligatorie, muncă patriotică obligatorie, rație lunară – un săpun bac si un pachet de țigări BT pentru invatatoare…
Și așa se vor mai pune niște biruri în spinarea celor care muncesc ca să se dea șomaj celor care nu au nici un chef de muncă.
Oare ce culoare vor avea majoritatea celor ce se vor planta la coadă ?
@pch: ministrului de interne
Si dc crede cineva ca poti cultiva spiritul patriot fortand niste copiii sa cante imnul tarii? Mi se pare absurd.
@PCH Caută un pic aia cu separarea puterilor în stat, executiv, legislativ, etc.
Ponta încearcă să facă totul să fie o mare familie (PSD-istă ce-i drept).
Înseamnă că nu mai contează să fi bun ca să ajungi şef în poliţie, ci trebuie să ai aprobarea guvernului care e la putere, care s-ar putea să aibă interese gen: un dosar de ascuns sub preş, altul de scos de sub preş, etc.
Se pot face multe când ai şeful poliţiei la mila ta, doar creativ să fi.
@PCH lui vamghele. sau catalin voicu. sau nastase. sau asta a mai fost.
@PCH: pai sa zicem, de dragul discutiei, ca ministrului de interne, si nu direct primului ministru?
Belea satena…
Intonarea imnului national e o prostie, impreuna cu ora de religie.
Mijlocul sandwich-ului e in paragraful de mai jos.
Prin proiect, se interzice arborarea însemnelor (drapel și stemă) ale statelor care nu mai există, precum și ale unor entități cu pretenții statale, nerecunoscute ca atare de către statul român.
O mică precizare: nu „Find my iPhone” a fost spart, ci doar cîteva conturi ale unor utilizatori care, cel mai probabil, şi-au pus P4ssword ca parolă.
E clar scopul îndoctrinării naţionaliste din şcoală: copiii vor fi învăţaţi de mici să fie supuşii conducătorilor.
Alerta de idioti utili!
Intonarea imnului in clasa e o chestie buna, sper ca nu au taiat din imn versula ala cu Traian :D.
Si inviorarea de dimineata este o chestie buna.
Si sapunul si prosopul pentru fiecare elev ar fi o chestie buna. La pachet cu verificatul batistei si unghiilor taiate + verificatul de pureci.
In ton cu problemele existentiale ale posesorului blogului cred ca si periuta de dinti obligatorie ar fi o treaba buna.
Mi-ar placea ca ora de religie sa fie inlocuita cu o ora de istorie a religiilor sau o prezentare a religiilor importante. Ar putea ramane si ca ora de religie dar predata de altcineva decat popi sau calugari.
Pai si de ce ar fi ministrul de interne mai indreptatit sa isi subordoneze seful politiei dacat prim-ministru? Adică asta e oricum numit de cineva din guvern. Ce se pierde, ce se castiga in situatiile astea? Ca oricum si ministrul de interne e subordonat prim-ministrului.
Daca seful politiei ar fi ales, cum e sheriful la americani, atunci da, ar fi o schimbare de sistem. Dar daca el e numit de guvern, care e diferenta ca îl numește un ministru sau altul?
@manu144x: asta cu separarea sa o spui ălora de cred in zana maseluta. Separarea nu se face prin numire. Ala e numit in prezent, deci nu e separat. E la fel si la judecători si procurori. Separare înseamnă alegere, nu numire. Alegi procurorul sef, alegi judecătorul sef, alegi polițistul sef si eventual politistul judetean pe plan local, la fel cum alegi legislativul sau administrativul. Atunci d-abia poti vb de o separare reala, măcar instituțională, ca influentele politice oricum rămân. Deci, daca am putea sa vb pe concret si nu cu citate fără acoperire in realitate, mult mai bine ar fi.
@PCH Dacă si-l subordona Boc aveai aceiaşi părere?
Nu te-am văzut să fii în contradicţie cu vreo decizie a lui Ponta cum nu te-am văzut să fii în acord cu vreuna de la Boc.
be2: exact aceeasi parere. nu-s deacord nici cu boc nici cu ponta, dar discutia este mai degraba institutionala decat personala. iar intrebarea mea ramane: care e diferenta? inainte era numit de un ministru, acu de altul. ce s-a pierdut, ce se castiga? institutional vorbind.
Nimic despre faptul ca juma’ de Cluj a fost ridicat de DNA?
Stii care e culmea cu someri la 16 ani? Termini scoala si esti somer. Termini scoala, muncesti 3 luni pe contract determinat, nu mai ai dreptul la somaj, sau iti dai demisia dupa un timp, nu mai ai dreptul la acelasi somaj, ca mucosii proaspat absolventi.
@pch: diferenta este acumularea puterii in mana unui singur om. De aia exista ministri si ministere, fiecare se ocupa de o anumita zona. Asa sa le faca Ponta pe toate si sa nu mai avem guvern, ci doar pe super-Victor.
@disneyland lui pch ii trebuie amintit episodul Rus 2012, cel cu GIO.
@ enzo (comment #14) – de acord cu tine, pe toata linia, mai ales la partea cu religia
O completare: cand eram in scoala generala, la ora de muzica din clasa a 8-a (exact 1988), profu’ i-a pus pe corigenti sa cante Tricolorul, sa le poata da si el un cinci pe bune. Jumatate din cei 8 impricinati (deh, era o clasa mai slaba…) n-au trecut de primul vers. Morala: daca in comunism n-a prins la prostanaci, in democratie – nici atat. Dar, daca se baga muzica la bac, poate pentru unii imnul o sa fie salvarea de pe urma!