articolul cu pesedistii jenati este 100% ce cred si eu ca se intampla.
00
NOU
#2
Tractoristul
PSD nu a scazut, o parte din electorat a migrat la Ponta (Pro Romania), daca stam sa adunam PSD+ALDE+PRo Romania+UDMR+minoritati ne dam seama ce natie de imbecili suntem
00
NOU
#3
Octav
As scoate din ecuatie UDMR si minoritatile pentru a putea vedea exact evolutia electoratului coalitiei prapadului. Desi astea doua sunt cumva constante, dar pentru simplitwte le-as scoate.
Apoi, n-am vazut in niciun sondaj din asta recent cifrele pentru prezenta la vot estimata, ca sa vedem cum a evoluat si procentajul absenteistilor.
00
NOU
#4
berenger
aș nuanța puțin. psd și acoliții (inclusiv ponta, care e același lucru) a pierdut în jur de 6-7 procente (52% la alegeri în 2016, 45-46% acum), grupările non-psd (ezit să le spun anti-psd) au crescut de la 34%. la alegeri la 44-45% acum.
00
NOU
#5
M
Nu sunt imbecili, ci oameni care s au format in comunism. Ei noua ordine nu o inteleg…
00
NOU
#6
hazbizarai
Adevărul îl grăiești, Master @M!
Nu cred că Ponta mai țintește sus. Mai degrabă caută un loc lîngă udmr, în speranța că partidul lui va fi băgat în seamă cînd e nevoie de formarea unei majorități. Alde? Who the fuck is alde?
00
NOU
#7
Dan
Care ii faza cu javra aia. De de o sa se fure mai multe javre? Din partea mea sa dispara toti , insa nu inteleg de ce se vor inmulti furturile de caini. Poate s-o fi terminat in Corea?
00
NOU
#8
Cătălin Tănase
Eu cred că Zoso de referă la găinăriile de genul ăsta, la furtișaguri „de oportunitate”
00
NOU
#9
un oarecare
Lăbuș, tu ești, mă? Tot gelos ai rămas pe frații tăi cu pedigree și supărat că tu n-ai?
00
NOU
#10
Dan
Pai gainariile sunt de cand ii lumea , nu de cand ii proteveul sa le arate.
Nu Labus ma oarecare , Azorel ba.
00
NOU
#11
berenger
nu există pesediști jenați. există doar pesediști excluși de la masa cu bucate.
00
NOU
#12
Leo
Ce inseamna sa stai cu nasul in fundul PSD si sa nu ai habar ce se intampla pe afara: cand firma straina se muta in alta tara, pentru costuri mai mici si PROFIT MAI MARE, ia prin surprindere autoritatile locale, pe cei de la ITM, si evident, pe muncitori.
Sigur, marim salarii, alocatii, pensii, fara sa ne gandim ca afacerile alea de unde vin banii nu sunt ale noastre, si ca depindem de altii, pentru ca noi nu avem afaceri deoarece suntem (am fost tinuti sa fim) prosti, ne-am complacut in asta, iar domeniile sunt acaparate de firme ale prietenilor de partid, care exista si blocheaza fluxul natural al economiei doar pentru ca sunt firme ale prietenilor de partid.
Lumea evolueaza, in timp ce noi ramanem in urma, mult, mult in urma.
00
NOU
#13
Alex
Dar totusi noi ca tara poate ne dorim niste salarii mai demne de un stat UE nu de Vietnam. Asa ca daca pleaca unii din astia, si salariatii sunt absorbiti de piata, sa se duca linistiti.
00
NOU
#14
Remington Steele
@ Alex Și vrem să și respectăm regulile din UE dacă tot am vrut să intrăm în clubul lor? Sau doar salariile să fie ca în UE? Restul, să se fure mai ușor? Ce zice partidul?
00
NOU
#15
Alin
@Alex
… sa se duca linistiti.
Esti prost prietene. Sigur, la Curtici sau la Lugoj cateva mii de oameni or sa fie absorbiti de piata muncii instantaneu. Iar in locul fabricilor de haine sau pantofi or sa vina firme din Silicon Valley, pentru ca, nu-i asa e simplu sa faci reconversie profesionala la niste oameni de la sate, cu 8 clase si sa le dai salarii ca in UE.
In plus, pierderile nu sunt doar la angajati, sunt si la furnizorii de servicii, de la curatenie, catering si paza pana la transportatori.
00
NOU
#16
alex
Ok, mentalitate de sclav…
Nu stiu exact de Curtici, dar in Lugoj mai sunt cateva fabrici care au nevoie de forta de munca. Nu cred ca oamenii aia au cerut salarii mai mari pentru ca bugetarii au salarii mai mari. Cine putea pleca in sistemul bugetar ca avea o pila, probabil era deja acolo.
Au cerut salarii mai mari datorita concurentei care a dat salarii mai mari. Desi pare greu de crezut, inca exista industrie usoara in toata UE, crezi ca un muncitor in fabrica, din Olanda de exemplu, e platit cu 400euro? Am ales Olanda ca exemplu pentru ca este una din tarile UE care au un procent destul de mare din populatie absolventa de studii superioare, si chiar si acolo inca se produc chestii de baza.
Dar na, sa ramana cei din Curtici cu salarii de sclav. Si pe urma ne miram ca si copiii lor vor termina 8 clase si vor vota PSD.
00
NOU
#17
Cristian
@Alex nu mă prind de ce trebuia să plece Hanes de acolo, ca respectivii să se angajeze pe salarii mai mari. I-a oprit cineva până acum?
00
NOU
#18
Alex
Nu am spus ca trebuiau sa plece, dar ei cautau sclavi. E drept ca ei nu au mentionat ca pleaca din cauza ca nu mai gasesc oameni pentru ca alte firme ofera mai mult. Macar Rieker au fost cinstiti si au zis.
Poate e cazul sa mai evoluam si noi. Chiar daca scolile nu produc oameni capabili sa munceasca din prima zi dupa ce o termina, ma gandesc ca acei oameni se perfectioneaza totusi la locul de munca fiind cautati dupa ce capata o oarecare experienta.
00
NOU
#19
Eddi
Alex e păcat că ai luat atâtea minusuri, tu ai spus o chestie adevărată și reală.
Ți-am mai dat și eu niște upvote-uri, nu ești singurul care-și pune probleme din ăstea.
00
NOU
#20
kmlx
@alex @eddi cand e ultima oara cand ati trecut pe la tara? nu de la alta, dar daca voi vreti salarii bune pt analfabeti, drumuri fara asfalt, si apa de la putul satului, you’ve got another thing coming.
00
NOU
#21
dorin
Apare si o normalitate, lumea incepe sa refuze salariile de sclav in ind. textila si ii forteaza sa mute productia in Asia. Se curata incet Europa de industriile ce platesc muncitorii cu bani de pufuleti si le ofera conditii de sclavagism modern, in Asia inca nu prea au de ales, asa ca acolo inca merge schema.
00
NOU
#22
Sorin
Nu refuza nimeni nimic, nu e ca si cum in Curtici ar fi 30 de firme de textile si ar putea oamenii sa se mute la aia de alaturi pentru 100 de lei in plus si asigurare de sanatate. E Curtici, nu Pipera, sa te intalnesti cu HRistele de la concurenta la o ciorba la cantina de la parter.
Pur si simplu a crescut considerabil salariul minim. Daca iti cresc cheltuielile de personal cu 20% pe an normal ca incepi sa cauti variante mai rentabile in tari unde nu exista salariu minim. Vor rezista in Romania doar firmele dispuse sa plateasca la negru. Oamenii vor lucra la ele pentru ca nu vor avea de ales.
00
NOU
#23
Alin
Care normalitate? Cine refuza salariile de sclav? Ai vorbit cu aia care isi pierd locurile de munca? Ce crezi ca prefera ei, „salariul de sclav” de azi sau salariul de UE de la Pastele Cailor?
Astia pleca pentru ca PSD mareste continuu salariul minim pe economie, creste pretul la energie, legislatie impredictibila, infrastructura de cacat, etc. – si astfel productia nu mai e rentabila in Romania.
00
NOU
#24
dorin
@Sorin – „Compania nu a reușit, potrivit acestuia, să mențină o dimensiune adecvată a forței de muncă pentru a genera productivitatea necesară.” din ce zic ei nu cresterea salariului minim ii duce la inchidere ci faptul ca nu pot sa angajeze personal sa fie productivi. Curtici e la 20km de Arad, nu e ca si cum nu ar fi alternative.
@Alin – desigur vor fi persoane ce se multumesc cu putin si pentru ele disponibilizarea este o drama, dar maj. lumea nu se mai multumeste cu putin, viata a devenit tot mai scumpa si nu degeaba sunt o multitudine de reportaje unde firmele se plang ca nu este forta de munca.
Daca ar fi doar salarul minim, ar fi mutat productia in BG unde costuriile sunt mai mici sau ar fi apelat la artificii gen penalitate x% din salar pt munca non-conforma.
Oricum industria textila e o bula, se produce mult peste consum, haine proaste ce ajung prin outlet-uri in saci sau cu discounturi masive, vezi supraproductia HM.
00
NOU
#25
:)
@ Alin, n-ar fi o problema ca salariile cresc dar impozitarea la noi e foarte mare.
Din cașcavalul total la o afacere jumătate se duce la stat, se lauda ca au scăzut taxarea pe firme dar au crescut pe angajat și tot angajatorul plătește, degeaba măresc salariile dacă impozitarea face ca în mana sa fie tot nimic.
Cu asemenea impozitări ce firme pot mări salariul ca sa poată lua angajatul ceva decent ? numai cele care îs pe profit maxim.
Daca se merge tot asa, chiar si alea la un moment dat s-ar putea sa ajungă sa constate ca ies mai ieftin sa facă chiar la ei.
00
NOU
#26
Cristian
@dorin da, hai să facem naveta 20 de km cu microbuze pentru sardine sau mașini înmatriculate în Bulgaria.
00
NOU
#27
Michael
Noi am cumparat un apartment nou dupa lungi cautari. Vorba vine am cumparat pt ca am semnat o promisiune de cumparare si am platit un avans fiindca apartamentul exista doar pe hartie la stadiul de proiect. Asta inseamna ca noi nu figuram la Ocpi cu tranzactia acum, ci abia peste 3 ani cand ne livreaza imobilul si facem contract de vanzare cumparare.
Ce incerc sa zic este ca s-a facut o tranzitie catre imobile noi, iar astea nu se vad acum in rapoarte si piata poate da impresia ca “scade”. Ce este sigur totusi e ca a scazut piata pe imobile vechi.
00
NOU
#28
dufu
„Asta inseamna ca noi nu figuram la Ocpi cu tranzactia acum, ci abia peste 3 ani cand ne livreaza imobilul si facem contract de vanzare cumparare.”
Pffffff….. 3 ani e o perioada destul de lunga de timp. Ai ceva garantii in caz de surprize neplacute?
00
NOU
#29
cineva
Pai ce sa se vanda? Daca el nu exista fizic acel apartament. Voi ati platit doar pentru o promisiune, daca lucrurile in acel domeniu nu se schimba „dezvoltatorul” o va onora, altfel „prinde hotul si scoate-i ochii”.
Mai sunt si imobile noi, terminate; ele apar acolo in statistici, alte voastre schite, o sa mai dureze.
00
NOU
#30
manole
Peste trei ani intra in insolventa de sapte ori. Te vedem la ProTv cum plangi dupa bani Doamne cati naivi pe lumea asta, e si pacat sa nu le iei banii.
00
NOU
#31
michael
imi asum faptul ca am scris un comentariu prost si nu am reusit sa transmit informatia pe care doream sa o transmit. asa ca mai incerc o data.
numarul tranzactiile imobiliare nu a scazut. oamenii s-au reorientat catre apartamente noi care de cele mai multe ori SE VAND LA STADIUL DE PROIECT. este o realitate, indiferent ca ne place(pt ca nu ne place) sau ni se pare o idee buna(pt ca nu este).
asta inseamna ca oamenii tranzactioneaza la fel de mult ca inainte, doar ca exista un delay de 2-3 ani pana sa apara in evidentele OCPI-ului, si deci pare ca scade numarul tranzactiilor.
este atat de mare cererea pt apartamente noi, incat foarte multi dezvoltatori vand apartamentele dintr-un bloc inainte sa toarne macar fundatia. si bineinteles ca piata muncii in constructii nu era pregatita pt un spike atat de mare si ghici ce, isi fura oamenii unul altuia si au ajuns sa aibe intarzieri uriase chiar si de 3x termenul promis.
00
NOU
#32
hazbizarai
Draga de Firea a ajuns, în sfîrșit, în poziția la care a tînjit încă de la primul ciclu menstrual: o fwt toți, din doate unghiurile! :)))))
00
NOU
#33
kilroy
Trebuie sa lasam opiniile politice deoparte si sa recunoastem: de un gang bang e buna de paraie
00
NOU
#34
Eddi
Articolul lui Tiță poate fi rezumat așa:
Unii baroni PSD s-au săturat să fie pe margine și cred că li se cuvine că, acum, le-a venit din nou rolul să mai stea și ei la ciolan, că ăla micu vrea un alt Ferrari, aia mică vrea prin Paris cu Coco Chanel, nevasta vrea să meargă la coafor de două ori pe zi, de vancanță din 3 în 3 luni prin Caraibe + un set bengos de machiat, iar eu mai vreau să-mi cumpăr ceva să ne dăm fuduli cu ceilalți baroni cu „Uite ce mi-am cumpărat eu, niște terenuri spălate, o vilă și whiskey foarte scump”, iar alt baron să-i zică șmecherește, să-i bage boala în el, „Sărac, eu mi-am luat de trei ori mai multe terenuri spălate, două vile și whiskey și șampanie scurtă, nu ca tine ‘săracule’” și să râdă amândoi ca doi prieteni de gimnaziu, în spatele școlii, ca pe vremea când ardeau chiștoace în spatele școlii sau prin gară.
Ceilalți? Care ceilalți? Aaaaaa, noi ceilalți? Ceilalți se uităm cum se scumpesc proprietățile fiindcă, dacă unii spală bani prin Rembrandt-uri falși zidiți în șifonier & cu lingo-uri de aur pitite în coșciugul mătușii Lulu (colegă de lot cu mătușa Tamara), alții spală bani prin combinații de clădiri, vile, terenuri, care nu face altceva decât să mărească prostește, și artificial, prețurile (+chiriile).
Între timp, avem oameni care zic de anti-corupție în timp ce și-au cumpărat o paragină istorică pe 3 meleoane de ieuro, copiii și nepoții de securiști care pretează a fi oameni noi în sistem, iar alții încă speră că vor găsi locul de unde să ciugulească și ei ceva dacă îi vor pupa în cur pe viitorii lideri ai României
00
NOU
#35
Patrick
Am tot urmarit site-urile de anunturi imobiliare si comparativ cu anul trecut nu vad nici o scadere a preturilor, ci dimpotriva preturile au crescut cu aprox 10 -15 % la inceputul anului.
articolul cu pesedistii jenati este 100% ce cred si eu ca se intampla.
PSD nu a scazut, o parte din electorat a migrat la Ponta (Pro Romania), daca stam sa adunam PSD+ALDE+PRo Romania+UDMR+minoritati ne dam seama ce natie de imbecili suntem
As scoate din ecuatie UDMR si minoritatile pentru a putea vedea exact evolutia electoratului coalitiei prapadului. Desi astea doua sunt cumva constante, dar pentru simplitwte le-as scoate.
Apoi, n-am vazut in niciun sondaj din asta recent cifrele pentru prezenta la vot estimata, ca sa vedem cum a evoluat si procentajul absenteistilor.
aș nuanța puțin. psd și acoliții (inclusiv ponta, care e același lucru) a pierdut în jur de 6-7 procente (52% la alegeri în 2016, 45-46% acum), grupările non-psd (ezit să le spun anti-psd) au crescut de la 34%. la alegeri la 44-45% acum.
Nu sunt imbecili, ci oameni care s au format in comunism. Ei noua ordine nu o inteleg…
Adevărul îl grăiești, Master @M!
Nu cred că Ponta mai țintește sus. Mai degrabă caută un loc lîngă udmr, în speranța că partidul lui va fi băgat în seamă cînd e nevoie de formarea unei majorități. Alde? Who the fuck is alde?
Care ii faza cu javra aia. De de o sa se fure mai multe javre? Din partea mea sa dispara toti , insa nu inteleg de ce se vor inmulti furturile de caini. Poate s-o fi terminat in Corea?
Eu cred că Zoso de referă la găinăriile de genul ăsta, la furtișaguri „de oportunitate”
Lăbuș, tu ești, mă? Tot gelos ai rămas pe frații tăi cu pedigree și supărat că tu n-ai?
Pai gainariile sunt de cand ii lumea , nu de cand ii proteveul sa le arate.
Nu Labus ma oarecare , Azorel ba.
nu există pesediști jenați. există doar pesediști excluși de la masa cu bucate.
Ce inseamna sa stai cu nasul in fundul PSD si sa nu ai habar ce se intampla pe afara: cand firma straina se muta in alta tara, pentru costuri mai mici si PROFIT MAI MARE, ia prin surprindere autoritatile locale, pe cei de la ITM, si evident, pe muncitori.
Sigur, marim salarii, alocatii, pensii, fara sa ne gandim ca afacerile alea de unde vin banii nu sunt ale noastre, si ca depindem de altii, pentru ca noi nu avem afaceri deoarece suntem (am fost tinuti sa fim) prosti, ne-am complacut in asta, iar domeniile sunt acaparate de firme ale prietenilor de partid, care exista si blocheaza fluxul natural al economiei doar pentru ca sunt firme ale prietenilor de partid.
Lumea evolueaza, in timp ce noi ramanem in urma, mult, mult in urma.
Dar totusi noi ca tara poate ne dorim niste salarii mai demne de un stat UE nu de Vietnam. Asa ca daca pleaca unii din astia, si salariatii sunt absorbiti de piata, sa se duca linistiti.
@ Alex Și vrem să și respectăm regulile din UE dacă tot am vrut să intrăm în clubul lor? Sau doar salariile să fie ca în UE? Restul, să se fure mai ușor? Ce zice partidul?
@Alex
… sa se duca linistiti.
Esti prost prietene. Sigur, la Curtici sau la Lugoj cateva mii de oameni or sa fie absorbiti de piata muncii instantaneu. Iar in locul fabricilor de haine sau pantofi or sa vina firme din Silicon Valley, pentru ca, nu-i asa e simplu sa faci reconversie profesionala la niste oameni de la sate, cu 8 clase si sa le dai salarii ca in UE.
In plus, pierderile nu sunt doar la angajati, sunt si la furnizorii de servicii, de la curatenie, catering si paza pana la transportatori.
Ok, mentalitate de sclav…
Nu stiu exact de Curtici, dar in Lugoj mai sunt cateva fabrici care au nevoie de forta de munca. Nu cred ca oamenii aia au cerut salarii mai mari pentru ca bugetarii au salarii mai mari. Cine putea pleca in sistemul bugetar ca avea o pila, probabil era deja acolo.
Au cerut salarii mai mari datorita concurentei care a dat salarii mai mari. Desi pare greu de crezut, inca exista industrie usoara in toata UE, crezi ca un muncitor in fabrica, din Olanda de exemplu, e platit cu 400euro? Am ales Olanda ca exemplu pentru ca este una din tarile UE care au un procent destul de mare din populatie absolventa de studii superioare, si chiar si acolo inca se produc chestii de baza.
Dar na, sa ramana cei din Curtici cu salarii de sclav. Si pe urma ne miram ca si copiii lor vor termina 8 clase si vor vota PSD.
@Alex nu mă prind de ce trebuia să plece Hanes de acolo, ca respectivii să se angajeze pe salarii mai mari. I-a oprit cineva până acum?
Nu am spus ca trebuiau sa plece, dar ei cautau sclavi. E drept ca ei nu au mentionat ca pleaca din cauza ca nu mai gasesc oameni pentru ca alte firme ofera mai mult. Macar Rieker au fost cinstiti si au zis.
Poate e cazul sa mai evoluam si noi. Chiar daca scolile nu produc oameni capabili sa munceasca din prima zi dupa ce o termina, ma gandesc ca acei oameni se perfectioneaza totusi la locul de munca fiind cautati dupa ce capata o oarecare experienta.
Alex e păcat că ai luat atâtea minusuri, tu ai spus o chestie adevărată și reală.
Ți-am mai dat și eu niște upvote-uri, nu ești singurul care-și pune probleme din ăstea.
@alex @eddi cand e ultima oara cand ati trecut pe la tara? nu de la alta, dar daca voi vreti salarii bune pt analfabeti, drumuri fara asfalt, si apa de la putul satului, you’ve got another thing coming.
Apare si o normalitate, lumea incepe sa refuze salariile de sclav in ind. textila si ii forteaza sa mute productia in Asia. Se curata incet Europa de industriile ce platesc muncitorii cu bani de pufuleti si le ofera conditii de sclavagism modern, in Asia inca nu prea au de ales, asa ca acolo inca merge schema.
Nu refuza nimeni nimic, nu e ca si cum in Curtici ar fi 30 de firme de textile si ar putea oamenii sa se mute la aia de alaturi pentru 100 de lei in plus si asigurare de sanatate. E Curtici, nu Pipera, sa te intalnesti cu HRistele de la concurenta la o ciorba la cantina de la parter.
Pur si simplu a crescut considerabil salariul minim. Daca iti cresc cheltuielile de personal cu 20% pe an normal ca incepi sa cauti variante mai rentabile in tari unde nu exista salariu minim. Vor rezista in Romania doar firmele dispuse sa plateasca la negru. Oamenii vor lucra la ele pentru ca nu vor avea de ales.
Care normalitate? Cine refuza salariile de sclav? Ai vorbit cu aia care isi pierd locurile de munca? Ce crezi ca prefera ei, „salariul de sclav” de azi sau salariul de UE de la Pastele Cailor?
Astia pleca pentru ca PSD mareste continuu salariul minim pe economie, creste pretul la energie, legislatie impredictibila, infrastructura de cacat, etc. – si astfel productia nu mai e rentabila in Romania.
@Sorin – „Compania nu a reușit, potrivit acestuia, să mențină o dimensiune adecvată a forței de muncă pentru a genera productivitatea necesară.” din ce zic ei nu cresterea salariului minim ii duce la inchidere ci faptul ca nu pot sa angajeze personal sa fie productivi. Curtici e la 20km de Arad, nu e ca si cum nu ar fi alternative.
@Alin – desigur vor fi persoane ce se multumesc cu putin si pentru ele disponibilizarea este o drama, dar maj. lumea nu se mai multumeste cu putin, viata a devenit tot mai scumpa si nu degeaba sunt o multitudine de reportaje unde firmele se plang ca nu este forta de munca.
Daca ar fi doar salarul minim, ar fi mutat productia in BG unde costuriile sunt mai mici sau ar fi apelat la artificii gen penalitate x% din salar pt munca non-conforma.
Oricum industria textila e o bula, se produce mult peste consum, haine proaste ce ajung prin outlet-uri in saci sau cu discounturi masive, vezi supraproductia HM.
@ Alin, n-ar fi o problema ca salariile cresc dar impozitarea la noi e foarte mare.
Din cașcavalul total la o afacere jumătate se duce la stat, se lauda ca au scăzut taxarea pe firme dar au crescut pe angajat și tot angajatorul plătește, degeaba măresc salariile dacă impozitarea face ca în mana sa fie tot nimic.
Cu asemenea impozitări ce firme pot mări salariul ca sa poată lua angajatul ceva decent ? numai cele care îs pe profit maxim.
Daca se merge tot asa, chiar si alea la un moment dat s-ar putea sa ajungă sa constate ca ies mai ieftin sa facă chiar la ei.
@dorin da, hai să facem naveta 20 de km cu microbuze pentru sardine sau mașini înmatriculate în Bulgaria.
Noi am cumparat un apartment nou dupa lungi cautari. Vorba vine am cumparat pt ca am semnat o promisiune de cumparare si am platit un avans fiindca apartamentul exista doar pe hartie la stadiul de proiect. Asta inseamna ca noi nu figuram la Ocpi cu tranzactia acum, ci abia peste 3 ani cand ne livreaza imobilul si facem contract de vanzare cumparare.
Ce incerc sa zic este ca s-a facut o tranzitie catre imobile noi, iar astea nu se vad acum in rapoarte si piata poate da impresia ca “scade”. Ce este sigur totusi e ca a scazut piata pe imobile vechi.
„Asta inseamna ca noi nu figuram la Ocpi cu tranzactia acum, ci abia peste 3 ani cand ne livreaza imobilul si facem contract de vanzare cumparare.”
Pffffff….. 3 ani e o perioada destul de lunga de timp. Ai ceva garantii in caz de surprize neplacute?
Pai ce sa se vanda? Daca el nu exista fizic acel apartament. Voi ati platit doar pentru o promisiune, daca lucrurile in acel domeniu nu se schimba „dezvoltatorul” o va onora, altfel „prinde hotul si scoate-i ochii”.
Mai sunt si imobile noi, terminate; ele apar acolo in statistici, alte voastre schite, o sa mai dureze.
Peste trei ani intra in insolventa de sapte ori. Te vedem la ProTv cum plangi dupa bani Doamne cati naivi pe lumea asta, e si pacat sa nu le iei banii.
imi asum faptul ca am scris un comentariu prost si nu am reusit sa transmit informatia pe care doream sa o transmit. asa ca mai incerc o data.
numarul tranzactiile imobiliare nu a scazut. oamenii s-au reorientat catre apartamente noi care de cele mai multe ori SE VAND LA STADIUL DE PROIECT. este o realitate, indiferent ca ne place(pt ca nu ne place) sau ni se pare o idee buna(pt ca nu este).
asta inseamna ca oamenii tranzactioneaza la fel de mult ca inainte, doar ca exista un delay de 2-3 ani pana sa apara in evidentele OCPI-ului, si deci pare ca scade numarul tranzactiilor.
este atat de mare cererea pt apartamente noi, incat foarte multi dezvoltatori vand apartamentele dintr-un bloc inainte sa toarne macar fundatia. si bineinteles ca piata muncii in constructii nu era pregatita pt un spike atat de mare si ghici ce, isi fura oamenii unul altuia si au ajuns sa aibe intarzieri uriase chiar si de 3x termenul promis.
Draga de Firea a ajuns, în sfîrșit, în poziția la care a tînjit încă de la primul ciclu menstrual: o fwt toți, din doate unghiurile! :)))))
Trebuie sa lasam opiniile politice deoparte si sa recunoastem: de un gang bang e buna de paraie
Articolul lui Tiță poate fi rezumat așa:
Am tot urmarit site-urile de anunturi imobiliare si comparativ cu anul trecut nu vad nici o scadere a preturilor, ci dimpotriva preturile au crescut cu aprox 10 -15 % la inceputul anului.