Știrile zilei – 12 august 2021

  1. Blondă . Mov . Brunetă . Brunetă . Leu . Blondă . Nori . Verde . Brunetă . Gri . Șatenă . Roșcată . Brunetă . Brunetă . Brunetă
  2. Granița cu Ucraina e liberă, de aia nu intrăm în Schengen
  3. Inflația este la 5% oficial. Prețuri.
  4. Dacii ăștia nu se potolesc deloc
  5. Politicieni români 2021
  6. Peste tot acasă…
  7. Norton cumpără Avast
  8. Cronica de business
  9. Cronica de tehnologie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

72 comentarii

  1. Apropo de pct 7. Eram la o coada destul de mare la supermarket. A venit o mexicancă din asta și s-a băgat în față la coadă. Nimeni nu ii zicea nimic.

    Zic eu cu telefonul in mână, filmând pe ea: să știți că modul în care v-ați băgat în fața noastră a fost filmat de mine și v-a ajunge pe Internet.
    Ea se întoarce agresivă, își desface picioarele (avea blugi) și zice: dar slobozul lui bărabatâ-miu nu il filmezi bai ochelaristule.
    Eu, ușor posac: nu e nevoie, doar pe tine cum te bagi in fata.

    Când a văzut că nebunul nu ține la scandal și că se uită toată lumea la ea, a început cu partea lacrimogenă: sunt însărcinată și de aia mă bag în față, dar nu vă pasă pentru că aveț ceva cu noi, pe niciunul nu vă interesează.

    Am filmul distracției, o să îl adaug aici…

    00
  2. Nu înțeleg de ce sa filmezi , nu era suficient să-i zici ?

    00
  3. La punctul 6… nu intelegeam de ce zilnic Tudose si nea Nicu Vacaroiu iar trec pe la Guvern.

    00
  4. 6. Toata faza asta arata ce prost e politicianul roman. Citu trebuia sa spuna el singur de intamplarea asta, dar a tacut ca jegul crezand el in mintea lui ingusta ca nu se va afla. A avut atatea interviuri in care spunea ce s a chinuit el in america si cum spala vasa, bullshituri clasice dar nimic de treaba asta. Au scos o altii de la naftalina si citu e istorie pentru politica…..

    00
    • s-ar putea sa aiba succes la generatia tanara cu povestea asta.

      00
    • Care generatie tanara ? Aia care nu iese la vot ? Generatia fulgy de la clejani? Abi talent ?
      E vulnerabil si o sa fie atacat mereu pe tema asta…..

      00
    • Tu cum ai fi facut publica treaba asta?
      “Din pacate avem inflatie 5%. Preturile au luat-o razna. Apropo, am facut 2 zile arest pt ca am condus baut acu 20 de ani in SUA?”

      00
    • Unde is USRistii sa tipe „fara penali in functii publice”? Aaa… lor nu li se aplica

      00
    • Cica Teodorovici ar fi stiut, ca i-ar fi zis sa traga o liniuta calumea la guvern dupa ce a fost numit prim-ministru.

      00
    • Atat bube-n cap i-au gasit, ceva ce a făcut acum 20 de ani?
      Înseamnă ca e chiar curat, gagiul, dacă inamicii lui de moarte o ard cu cacaturi pe care le-a făcut acum 20 de ani.

      Asta cu „fara penali” era in ideea principală că „fara penalii care iti fură din buzunare”, din buzunarele Statului.

      00
    • Unde is USRistii sa tipe – pai, nici nu e usrist nici nu e fapta penala ce a facut

      00
    • Sa vina Firea, sa se arunce in Dambovita in semn de protest ;-)

      00
    • În plm, a făcut pușcărie în SUA. Dacă îl prindea băut în România, nu mai știa nici pulea, că dădea 50 lei și aia era.

      00
    • Situatia e foarte nasoala pentru un politician, mai ales in pozitia lui. Nu stiu daca este ceva de spalat dar cu siguranta modul de comunicare este absolut hilar(politicos spus). Nu inteleg insa un lucru: a fost retinut pentru 24 de ore iar judecatorul nu a dispus pedeapsa cu inchisoarea. De aici si pana la modul in care este interpretat mi se pare o josnicie macar de acelasi fel cu omisiunea. Adevarul chiar nu are nici o importanta?

      00
    • Catu nu a facut “arest” in SUA ca nu l-a arestat nicun procuror. A fost CONDAMNAT definitiv de catre un judecator la o sentinta de 2 zile de inchisoare (nu de arest) si de plata unei amenzi. Inchisoarea pana la o anumita durata se executa in arest, aka “jail”, iar daca e pe o perioada mai indelungata comdamnatii sunt transferati la puscarie aka state sau federal penitenciary
      Pentru romani pare hilara si nesemnificativa o condamnare de genul asta. Dar infractiunea pentru care a fost condamnat Catu avea o pedeapsa intre 2 zile – 1 an si a luat minimum posibil pentru ca era la prima infractiune. Echivalentul “cu suspendare” din sistemul judiciar romanesc. La repetarea aceluiasi tip de infractiune, el ii zice contraventie, facea inchisoare de peste 1 an ii aparea in cazierul penal. Cam la ce “ simple contraventii” din sistemul romanesc primesti cazier si inchisoare cu executare pe termen lung daca le repeti, ca la amenzile de circulatie nu am auzit sa fie asa?

      Iar despre faptul ca asta e tot ce se aude rau de Catu nu inseamna ca nu exista nimic cinde faptul ca “presa” romaneasca a fost indopata cu fonduri groase in timpul pandemiei. Cand haznaua 3 si rromaniatv iti iau apararea deja trenuie sa iti ridice semne de intrebare.
      CV lui Catu e plin de gauri negre pe care aparent nimeni nu e curios sa le umple. Un elev semianalfabet, tranferat la un liceu industrial din provincie pica examenul de intrare la liceu de 2 ori cu nota 4 si e transferat la scoala profesionala. Om simplu dintr-o familie de tarani gaseste insa resurse sa emigreze legal in Statele Unite cand viza nu lua aproape nimeni. Isi termina studiile liceeale nimeni nu stie unde si isi incepe ascensiunea academica cu o facultate particulara, un master si un doctorat neterminat. Vreo 10 ani de studii platite in SUA in anii 90 care costau cateva zeci spre suta de mii de dolari. De unde bani pentru o familie nevoiasa care nu avea niciun fel de resurse.
      Sarim peste experienta in munca de pana la angajarea ca economist sef la ING si ajungem la atacul coordonat asupra leului la care Catu a fost parte si care aproape a dus la falimentul Bancii Transilvania ca urmare a retragerii depozitelor de catre panicati. BNR ii interzice sa mai ocupe posturi de conducere in sistemul bancar, iar ING il concediaza in 2012. Catu face ceva galagie in presa si se lauda ca ii da in judecata pentru concediere abuziva.
      Din acel moment pana la alegerile din 2016 cand a candidat in Parlament din partea PNL Catu nu a mai abut niciun angajator. Oficial a fost “consultant” dar se pot verifica declaratiile financiare de cei curiosi ca sa vada ce venituri a avut Catu de la concedierea de catre ING pana la intrarea in politica.
      Asta este prim ministrul Romaniei, un alcoolic condamnat la inchisoare, concediat de ING si cu interditie de a mai ocupa vreun post de conducere in sistemul bancar romanesc. Aparent un astfel de individ este indicat pentru ministerul de Finante si chiar pentru postul de prim ministru.
      Romania lucrului bine facut.

      00
    • Asta pentru toți cei care traiesc cu iluzia că poliția română e in slujba cetățeanului și îți recomandă să suni la 112 și să faci plangere, lol.

      Dacă suni și se răspunde să-i cauți tu după ce a avut loc agresiunea. Bivolul se aruncă în geam și ușă dar asta e, nu au ce face.

      Apoi mergi să faci plângere și polițistul încearcă să te convingă să renunți.
      Dacă insiști nu ai dosar cu șină.
      Dacă ai și dosar, nu îl poate identifica.
      Dacă îl identifici tu, nu e prin mijloace omologate.
      Apoi zace dosarul într-un sertar. Dacă insisti zace la judecatorie în schimb.

      Ce să facă cetățeanul onest? Exact cum zice și autorul, să caute soluții pentru autoapărare.

      00
    • Avem cazuri grele. Dacă vine peste tine în casă cu drujba și suni la 112 venim repede sau ești sechestrată și suni la 112, așa ne deranjăm pentru o simplă șicanare în trafic… Cum?! Mă înșel?! Îmi pare rău la domni polițiști.

      00
    • Alaltăieri in centrul Bucureștiului: babacul meu a intrat in apartament dar nu a si închis usa cu ‘zavorul’. Dupa o perioada s-a dus in dormitor, maica-mea era in bucătărie. Fiind centru si pentru ca au aparut cladiri de birouri cu tzaspe etaje, dar bineînțeles fara locuri de parcare, au aparut in zona o droaie de suedeji ‘parcagii” care ‘asigura’ locuri de parcare pe domeniul public pt cei care au nevoie (si au multi nevoie…). Unul din parcagii a intrat cu un curier in bloc (vazut pe filmarea de la un magazin de la parterul blocului) si probabil a inceput sa verifice usile sa vada daca e vreuna deschisa. La ai mei era…a intrat, a deschis un dulap unde era o borseta cu un portofel care avea 4000 lei (nu mai contează acum de ce batrabii prefera sa plateasca cash si nu prin online banking…) . A luat portofelul, a luat banii si l-a aruncat la un etaj inferior (bine ca a lasat actele..) . Vine politia, amprente alea, alea, vede filmarea, chiar îl recunoaște pe individ, dar spune ca nu au ce sa le faca !!!! Siguranta si încredere, RO este o tara sigura etc

      00
    • Pixel, nici pentru cazurile alea grele, cand animalul e in curtea ta, nu vine nimeni.
      Operatorul 112 a zis ca sa merg a doua zi sa depun plangere.

      00
    • @Car, se pare că e clasică. Acum 2-3 luni mi-a povestit o prietenă despre o colegă de-ale ei de serviciu că a pățit asta. În casă erau bărba-so și fiu-su adolescent. Bărba-so a crezut că e ea, a cerut o bere. :)
      Paguba-o geantă cu 200 lei. L-au găsit rapid, a recuperat geanta și actele, n-a vrut să depună plângere.

      00
  5. 7. Taxa este de 200 leva (100 euro). Cu sau fara scandal :-)

    00
  6. Ce se va întâmpla cu atâta inflație? Dacă prețurile sar în aer cine va mai cumpăra? Nu vor reveni la normal fiind reglate de cerere și ofertă?

    00
    • Ba da. Dar reglajul nu se face in 3 zile. Poate dura și 3-5 ani timp in care ești drenat , secat, sărăcit încât ai vota și AUR numai sa ramai cu ceva pe tine.

      00
    • daca ar fi sarit pretul la haine sau electrocasnice…poate mergea

      dar e vorba de mancare si utilitati…plm..

      00
    • Vestea tristă pentru tine e că inflația e tot o reglare între cerere și ofertă: unii oameni au mai mulți bani dar producția a rămas cam la fel.

      00
    • @ic: asta cu „productia a ramas la fel” merge daca se consuma absolut totul si nu e suficienta; daca incepi sa arunci rosiile sau cartofii, e artificial sustinut pretul……pefect legal dar nu acelasi lucru

      00
    • In fiecare an laptopurile sau imprimantele care nu se vand se arunca de catre producator, tocmai pentru a pastra oferta limitata si a tine in mod artificial pretul sus. Daca acum a pornit tavalugul inflatiei, acesta nu se va opri prea curand, ci va domina noul ciclu economic in care am intrat. Pare ca va fi vorba despre stagflatie, adica PIB real in scadere, somaj ridicat si inflatie mare. Adica ce e mai rau din toate. Desigur, exceptie facand Romania, unde pe hartie totul e mirific.

      00
    • @Attilla când spuneam producție înseamnă ce a ajuns în piață / magazin. Asta include transportul și faptul că ai sau nu contracte pentru vândut lucrurile pe pe care le produci. Uneori e mai ieftin să arunci o parte din roșii decât să le vinzi sub prețul de producție și să adaugi la pierderi costul transportului. Fii sigur că și Turcii aruncă o mulțime de roșii dar tot reușesc să umple piața de la noi. Iar cele câteva zeci de tone care se aruncă la noi sunt o parte mică din miile de tone care ajung în piețe și fabricile de conserve, deci nu adaugă mult la inflație.
      Dar dacă te uiți în articol o să vezi că nu roșiile sunt de vină ci gazele și combustibilii (unde concurezi cu alte țări care au nevoie și propun un preț mai mare decât tine). Scumpirea combustibililor scumpește și unele alimentele care au nevoie energie pentru a fi procesate sau păstrate (pâine, pește, carne).

      00
    • @Levorius cred că am mai spus asta pe aici: dacă vinzi acum 10 laptopuri la preț mic, mult sub cel de producție nu o să mai vinzi în perioada următoare 7-8 laptopuri la preț întreg și dai faliment. Iar locul tău va fi luat de altul care aruncă pentru a păstra prețul. Oricum, în prețul laptopului incluzi și pe cele distruse. Depinde de tine ca producător să minimizezi numărul obiectelor distruse pentru a obține profitul maxim.

      00
    • TLDR: Inflația e un fenomen monetarist.
      Știu că ne place să ne plângem și e cool să ne dăm pesimiști și sarcastici, dar fără ajutorul politicienilor, administrațiilor locale, centrale, aș zice chiar în ciuda lor producția de orice în România a crescut. Că nu se potrivește cererea și oferta nu ține de inflație. Record de producție de grâu și pâinea se va scumpi și nu se aruncă grâul la pescăruși, eventual se exportă în Liban pe SatuMare(vapor) puțin mai în larg și se importă din nou și da, mai prind și pescărușii ceva o returnare de tva, tot nu are legătură cu inflația; politică fiscală, evaziune, un post pentru iubi, o vacanță exotică pentru soacră poate, poate se pierde avionul. Banii trimiși din afară din orice surse ar genera inflație și presiune pe curs în jos nu în jus chiar și la deficitul comercial pe care îl avem.
      Concluzia: era mai onest să iasă BNR să zică: „de când cu work from home nu a mai oprit nimeni imprimanta la sfârșit de program”.

      00
    • Din ce-mi amintesc la faculta de stiinte economice e ca orice tara are nevoie de inflatie controlata pentru a controla cheltuielile doar cand productia nu este la capacitate maxima.

      Daca am mai multi bani (in teorie din cauza inflatiei) inseamna ca pot cumpara mai multe shit-uri, crescand cerera care creste productia, mai multe locuri de munca, samd.

      Cand o tara devine „prea productiva”, vezi Japonia in anii 1990 – 2000, avem deflatie, banii mei valoreaza mai mult pe zi ce trece, iar asta scade cererea pentru ca oamenii asteapta ca banii lor sa valoreze si mai multsa pot cumpara mai multe shit-uri in viitor care, in teorie, va scadea productia si vom avea mai putine locuri de munca, somaj, samd.

      Ce vedem noi, peste tot in lume, dar mai ales in US, e ca guvernul a incercat acest lucru, au printat mai multi bani ca sa mareasca inflatia ca oamenii sa cumpere mai mult, dar este un balans foarte fin de a „sari gardul”. De obicei cresterea inflatiei e un fel de „last resort” pentru orice economie.

      Romania, cu economia sub plm, a luat mai multe credite pentru ca, din cauza inflatiei, au putut lua credite mai mari ca sa creasca productia astfel. Guvernul nostru pariaza ca inflatia o sa creasca si mai mult in viitor iar creditele luate o sa valoreze mai putin.

      Ideea e ca daca nu vrem un eveniment ce am avut in 2008, trebuie sa cumparam shit-uri ca productia sa nu scada, asta a spus si Merkel in 2020, ca oamenii sa nu economiseasca mai mult, ba din contra, sa cumpere mai mult.

      00
    • Merkel a spus aia ca un cadou de plecare pentru sponsorii CDU.

      00
    • Si pentru ca era discutia zilele trecute cu ecologia, in acelasi timp sa consumam mai putin ca sa nu mai poluam atat de mult. Mie mi se pare ca chestiile astea doua se cam bat cap in cap, dar eu am facut Poli, nu ASE :D

      00
    • @N Normal ca sustenabilitatea nu e buna pentru o economie capitalista :)

      00
    • @Marsten asta nu stiu, dar nu numai Merkel a zis lucrul asta.

      00
  7. E gata, s-a dus dracului și Avast.

    00
  8. „n-au nici un drept să ia mașina” dar ei au dreptul să parcheze moka unde vrea p… lor

    00
  9. 4. Un baby-boomer decide soarta unei societati alcatuit ~70% din gen-x, millenials si gen-z.

    00
  10. Inflația este din ce în ce mai mare. Ok.
    Întrebarea este ce faci dacă ai economiile făcute în lei și până acum deja ai pierdut peste 30% doar prin devalorizarea leului față de euro, la care se mai adaugă și inflația?
    Schimbi în dolari despre care mulți spun dolarul că se va prăbuși fiindcă au fost trilioane tipăriți până acum plus că SUA nu o duc prea bine?
    Schimbi în Euro dar nici despre această monedă mulți nu zic de bine, chiar recent am auzit la o emisiune de radio un expert în finanțe care spunea că românii preferă Euro dar Euro este pe muchie de cuțit de a se prăbuși și el?
    Cumperi criptomonede ca apoi să nu-ți mai accepte nici o bancă banii când vrei să retragi (PayPal înainte accepta și mulți ocoleau băncile iar acum nu mai acceptă), plus mai e și variația că îți cumperi de 100.000€ bitcoini și mâine bitcoinul a scăzut cu 65% și nu știi cum să-i convingi pe toți de pe internet să cumpere bitcoinul că e de viitor și ca să-i crească prețul la loc și eventual să poți vinde și sta liniștit?
    Ce faci?
    Cum vă protejați economiile dacă în momentul de față le aveți în lei?

    00
    • Acțiuni cu dividende.

      00
    • NOU
      #51

      N-au cum sa ti se devalorizeze economille daca nu ai economii! Smart thinking.

      00
    • Pro tip: Un BMW SH crește în valoare de fiecare dată când oprești pe o parcare pt. persoane cu dizabilități.

      00
    • Te diversifici. Dacă aia așa de mulți bani, încât diferența de curs de afectează mult, cumperi mai multe din următoarea listă: euro, dolar, aur, argint, cripto, imobiliare, acțiuni cu dividende, titluri de stat, fond de pensie privat. Risc mai mic, dar profit la fel. La final, dacă nu pică nimic, vei fi supărat că ai băgat banii în euro, în loc să bagi în dolar, de exemplu, când dolarul a avut o creștere spectaculoasă, sau ceva de genul.

      00
    • Faza e că deja s-a fript având tot în lei. Tot ce ai spus mai sus începe prin înghițirea pierderilor și convertit tot în valută.

      00
    • @Marsten nu chiar, USD nu a crescut cu 30% fata de leu. Inca.

      Cred ca trebuia sa o zic invers, ca leul a scazut, but whatever.

      00
    • @Crimsonware – din nefericire nu exista o solutie simpla cata vreme guvernele tiparesc moneda in draci. Dar intelepciunea populara spune sa nu pui toate ouale in acelasi cos – adica incearca sa le te protejezi prin diversificare:
      – un fond de zile negre cash – ceva de genul cheltuielile pentru 3-6 luni (si aici ai de ales intre euro si lei in Romania) – risc mic
      – ceva bonduri guvernamentale – sunt destul de lichide si solvabile – risc mic
      – ceva indexi bursieri (romanesti sau straine) – risc mic spre mediu
      – actiuni la companii (romanesti sau straine) care platesc dividende – risc mediu
      – crypto (sunt lichide), aur/metale pretioase (mai greu de transformat in cash), imobiliare (desi sunt cam pe varf de bula) – risc mare

      00
    • cumperi o garsonieră. chiar dacă nu o dai la inchiriat, ce era era 20K, acum e 30K.

    • cumperi webdollar!!!

  11. Ultima sforarie cu Cîțu e ultimul hal de jegoșism politic marca Ludovic Orban. Bine ca nu ii cer demisia pentru alea zece caise furate din pomul vecinilor cand era clasa a patra.

    00
    • Da, doar că nu este vorba de clasa a 4-a, este vorba de vreo 29 de ani, așa. Și dacă faci din astea la vârsta aia eu aș spune că ai o problemă. Una chiar serioasă. La 18 ani merge, dai vina pe flocii lipsă și barba abia ițită. La 29 nu este sub nici o formă acceptabil să te comporți ca un hipster trotinetist ieșit alcoolizat din cine știe ce hrubă din Centrul Vechi.

      00
    • Oare cati care zic ca tine nu au baut o bere doua trei pe plaja in Grecia apoi la final de zi s-au urcat in masina sa mearga inapoi la cazare?

      00
  12. 5 și 7: caz clar de discriminare al minorităților. Răzvan T. Coloja ai cuvântul… 🤣🤣🤣🤣🤣

    00
  13. Nu stiu daca ati ratat stirea, dar uite ce cretini pune USR in orasele mai mici unde nu prea ai de unde sa alegi oameni pentru partid: https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-08-10/Scandal-si-polemici-dupa-ce-Teodora-Munteanu-viceprimarul-USR-PLUS-al-Sucevei-a-castigat-o-motocicleta-la-tombola-Bucovina-Motorfest

    Mai pe larg, in satul meu natal s-a organizat un motorfest si la final a fost o tombola cu premii. prin minune, premiile cele mari, o chitara electrica si o motocicleta s-au dus la un tip dintr-o formatie suceveana care a cantat la festival (chitara) si vice-primareasa care a fost presedinte de sedinta si care a aprobat fesivalul (o tuta batrana de la USR). tuta aia de la USR in loc (1) sa nu participe la tombola sau (2) daca a participat sa refuze premiul sau sa foloseasca oportunitatea pentru a-si castiga niste capital politic (gen sa organizeze ea o licitatie sau o tombola si sa stranga niste bani pe care sa ii doneze undeva), s-a bucurat ca idioata si de abia a doua zi, cand deja a inceput sa se ia lumea de ea, a zis ca o sa doneze niste bani la Salvati Copiii (bani care par mai putini decat ar valora motocicleta) si ca in seara aia a uitat ca e vice-primareasa. Eu refuz sa cred ca sunt politicieni asa de prosti, chiar si incepatori cum e tuta de la USR, care chiar e noua in politica, toata viata ei a fost inginer la fabrica de paine.

    00
  14. Nu stiu daca ati ratat stirea, dar uite ce cretini pune USR in orasele mai mici unde nu prea ai de unde sa alegi oameni pentru partid (link in comentariu).

    Mai pe larg, in satul meu natal s-a organizat un motorfest si la final a fost o tombola cu premii. prin minune, premiile cele mari, o chitara electrica si o motocicleta s-au dus la un tip dintr-o formatie suceveana care a cantat la festival (chitara) si vice-primareasa care a fost presedinte de sedinta si care a aprobat fesivalul (o tuta batrana de la USR). tuta aia de la USR in loc (1) sa nu participe la tombola sau (2) daca a participat sa refuze premiul sau sa foloseasca oportunitatea pentru a-si castiga niste capital politic (gen sa organizeze ea o licitatie sau o tombola si sa stranga niste bani pe care sa ii doneze undeva), s-a bucurat ca idioata si de abia a doua zi, cand deja a inceput sa se ia lumea de ea, a zis ca o sa doneze niste bani la Salvati Copiii (bani care par mai putini decat ar valora motocicleta) si ca in seara aia a uitat ca e vice-primareasa. Eu refuz sa cred ca sunt politicieni asa de prosti, chiar si incepatori cum e tuta de la USR, care chiar e noua in politica, toata viata ei a fost inginer la fabrica de paine.

    00
  15. 2. Granița cu Ucraina e liberă, de aia nu intrăm în Schengen

    Titlu alternativ: Din cauza unor milițieni, unor securiști, unor militari ofițeri/generali și unor băieți deștepți, noi nu intrăm în Schengen.

    La fel ca-n cazul drogurilor găsite pe plajă acum 2-3 ani în Galați sau Tulcea.

    3.

    https://soviani.com/2021/08/11/guvernatorul-isarescu-a-iesit-cu-rezultatele-lui-tudy-si-lui-dancila-pe-fata/

    6.

    Nelu Neacșu – Advisory Board Member at Balkan Economic Forum
    Alt ‘băiat deștept’?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile