- Mona Lisa \ Abi Barak \ Roz \ Verde \ Șatenă
- Justiția e găunoasă
- Își revine economia. Sau doar niște bogați își iau alte mașini
- Se închid universități, se desființează specializări
- Suntem încă în epoca ștampilei pe hârtie
- Businessul de știri
- Un director de liceu și-a dat demisia din cauza rezultatelor la bac
- Istoria băncii lui Țiriac
- Firmele de leasing din România
La stirea asta „Un director de liceu și-a dat demisia din cauza rezultatelor la bac” am crezut ca dai linkuri din TNR
pentru oameni ca Tiriac nimic nu este intamplator, totul este controlat.
tiriac este un distins si onest om de afaceri care nu a inselat mai mult decat e cazul toti actionarii minoritari cu care a fondat banca in anii 90. bine, probabil nici rumunii aia nu voiau sa munceasca ci sa se imbogateasca deci isi merita soarta
e interesanta istoria bancii Tiriac, insa au fost omisi din discutie actionarii minoritari ai bancii, care plang si acum dupa banii lor
https://www.facebook.com/grupendulactionarilorminoritari
(sper ca nu deranjeaza acest link)
sunt 6 laikuri la pagina aia
la cine te referi?
https://www.facebook.com/search/1452788628296498/likers
O companie de leasing cu profit mic raportat la cifra de afaceri (vezi UniCredit), are oare comisioane/dobânzi mai mici, sau e o abordare prea simplistă? (De exemplu, ar putea avea cheltuieli mai mari, cum ar fi salariile). Comparaţie scurtă: VB are cifra de afaceri mai puţin de jumătate decât UniCredit, dar face de vreo treişpe ori mai mult profit.
Mi se pare aberant să zici că îşi revine economia dacă cresc vânzările Rolls Royce. Ditamai ziarul premium!
Asta înseamnă doar adâncirea sărăciei în principiu. De exemplu în Rusia şi Arabia Saudită cresc anual vânzările Rolls Royce, asta înseamnă că economia creşte?
Vrem nu vrem, economia înseamnă când vânzările Dacia, Skoda, VW, şi alte mărci low către medium cresc, pentru aceste maşini le cumpără oamenii din clasa mijlocie, atunci înseamnă că economia creşte.
transilvania leasing n-are nici un angajat. tare!
bun articolul despre banca lui Tiriac. Ce nu am inteles din el e cum vine asta cu „Romania tara subbancarizata”. Privirea mea de profan in ale finantelor imi spune da pe o strada oarecare numarul farmaciilor si al sediilor de banca bate lejer numarul oricaror alte spatii comerciale. NU mai avem banci cu capital majoritar romaneasc dar asta e o alta poveste…
da, băncile sunt in marile aglomerări urbane. dar odată ieșite din ele, adio. dacă nu e bancă pe strada principală ai de mers 2 sate mai incolo să dai de un ATM.