Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

44 comentarii

  1. Twitter s-a porcit! Ca Instagram și Facebook, nu mai poți vedea „content” fără…. cont! Nu-i nimic, încă un site în cutia de uitare….

    00
  2. Roe Jogan si-a dat seama ca fara banii de la Spotify e greu si a incropit o jumatate de scuza. Este interesant sa vezi cum se duc impresiile de libertate cand e vorba de bani. O sa se dreaga cu niste ivermectina pana trece supararea.

    00
    • bag pula-n spotify și în toate serviciile similare. dont buy the hype, ce e la tine pe SSD e la tine pe SSD, e al tău, nu el al lor, să facă ce vor cu el.

    • @Vali: de când a apărut spoti🤢 am tot spus asta: napster & audiogalaxy fan forever.
      Am card de 1TB în telefon, am muzică să-mi ajungă 3 vieți.

      00
    • E misto atmosfera in Regeringsgatan. Cred ca lui Rogan ii dau cu huo constant.
      Prima data cand am vazut „my pronouns are blah blah” a fost de la astia intr-un email, discutii…

      E interesant cum Rogan, Jocko sunt marginalizati. Eram la o firma, si il adusesera pe Jocko Willink sa vorbeasca. Pfff, stanga din firma s a mobilizat si a protestat..chiar voiau sa ia toate locurile ( audienta limitata) si apoi sa nu se prezinte. Au incercat sa ii lamureasca pe multi printr-un video incropit, facut din chestii luate din context.
      Jocko stie ce vorbeste. Ca e dur si ca spune lucrurile pe bune, asta e. Woke shit vrea mama holding blah blah.
      Dar daca veneau Breene Brown si Sinek..mama mama. Nu mi a placut Sinek niciodata cu exceptia unui clip in care se lua de millenials ( ma mir ca a avut balls).

      00
    • Da, ce-i la tine pe SSD/HDD e sfant. Din pacate SSD-ul nu are algoritm de recomandare si playlisturi la fel de bine facute la Spotify.

      00
    • play » random » aia e.

    • Bagati bani in nft, asa aveti si dovada ca-i muzica voastra :)

      00
    • Aveț si MQA pe cardul din telefon?

      00
  3. 3. Fără o decizie definitivă a instanței ar fi însemnat să-l concedieze și după un proces să-l reangajeze și să-l plătească din urmă.
    Ce nu se pare șocant sunt 7 miniștri in 3 ani sau mai puțin și așteptările ca ei să facă performanță. In unul dintre ministerele cu cei mai mulți bani și cele mai multe interese

    00
    • Poți să faci reorganizare, să îl muți la un serviciu unde nu mai are atâta influență, până îl dai afară. Vlăduț n-a făcut nici măcar asta și acum ascult inepțiile Tantei Pistol. Știi că ai câțiva cretini: Bumbac, care nu semnase salariile, gigel ăsta de la audit, alți cai breji și tu îi lași să zburde liberi prin minister.

      00
    • Corect.

      Ca sunt destui care viseaza ca vine un superman si reformeaza in trei luni niste mega-sisteme feudale de genul sistemului de educatie sau sanatate. Acolo, curatenia nu se va face decat organic, in 20-30 de ani. Bine, asta daca se va face vreodata.

      00
    • Nicușor a schimbat un șef de spital pus de Firea sugativă la contracte într-un an de zile?! Unul! La fel Vlăduț, a schimbat/izolat un funcționar toxic? Unul! N-am pretenții de la oamenii sistemului Rafila și Costache, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, dar de la ăștia măcar un om.

      00
    • #Pixel:
      legislatia functionarimii spune ca nu ai voie sa ii dai afara sau sa ii muti unde vrei tu. cel mult ii muti pe un serviciu similar, ba chiar respectivul se poate adresa instantei ca l-ai mutat undeva unde ii scade prestanta.
      catu spunea ca „nu are sens ” cand era intrebat de ce nu amendeaza legea respectiva ca sa poata face o reforma.

      00
    • @zippo Cîțu e prost și dpmdv ar avea nevoie de o evaluare psihologică. Nu despre el vorba aici. Ai unul în echipă care nu îi lasă pe ceilalți să muncească, ba mai mult, vinde pixurile, hârtia de xerox și mănâncă la alegere din frigider și reacția e csf, ncsf.
      Nu e doar legea funcționarului public, mai e și legislația muncii. Dacă am un dăunător alfa ori mut toată clădirea, ori îmi mut biroul lângă el, găsesc o soluție. Nu dau exemplu extrem de manager puțin sociopat fredonând: „Am nevoie de un minut ca să îți stric dimineața și de 2 legate ca să te fac să îți iei viața”

      00
  4. Pentru ăia care mai întreabă, cam asta e diferența între cei din USR și restul partidelor, unul își scoate banii din investiții în startup uri, generalii de securitate își trimit copiii la studii în străinătate, iar cei din celelalte partide fac bani din joaca de-a samsarul imobiliar și le dau la copii cadou ferme de porci.

    00
    • Hai sa lasam generalizarile astea.

      Nu e diferenta intre cei din USR si restu, ca nu toti membrii USR au cumparat actiuni la zipline, doar Drula a facut asta.

      00
    • Bravo lui Drula. Chiar meserias si un exemplu pentru multi.

      00
    • Stai linistit ca ieri pe Aneta 3 era un reportaj despre Drula si cum s-a imbogatit subit in lunile cat a fost ministru, dar nu ziceau nicaieri cum s-a imbogatit, tot reportajul era facut sa para ca Drula a furat cat a fost ministru si asa s-a imbogatit.

      00
    • pai, deja comentariile speriatilor de cip sunt pline de „dar drula, de unde ai facut tu bani”
      Concepte d-astea cu unicorni, actiuni sunt prea departate de creierul lor

      unii mai vad si legatura: transporturi, drone…PAM PAM

      00
    • Din ce știu eu, Zipline este un startup american care face drone pentru livrat produse medicale. Drulă a lucrat la Zipline în 2014-2015, înainte să ajungă în guvernul Cioloș. Drulă a făcut parte din echipa inițială a startup-ului și astfel a avut opțiune să cumpere acțiuni în startup. Acțiunle astea le-a cumpărat în 2015 și acum sunt evaluate la vreo 3.000.000 $. Ce a vândut acum e doar o parte din acțiunile pe care le are la Zipline

      00
  5. Omg ce pistrui…

    00
  6. PISTRUI 😜😜😜

    00
  7. 5 Super ministru transportului care în 9 luni de mandat a făcut 20 km de autostrada, cei mai putini din ultimii 5 ani din 2016 când au fost au fost aceiasi meseriași pluseristi la guvernare conduși de ciolos, daca înlăturăm PR-ul de pe online și nu numai rezultatele celor aproape 2 ani de guvernări pluseriste tind spre 0.

    00
    • 2 ani de guvernari? Esti cumva consilier in Mogoasoaia?

      00
    • in 2021 au fost 34km. Penibil, dar in media Romaniei de 31. Dar, deh, Sorin lucreaza la Metrorex, So futem pe ma-sa

      00
    • Durate medie (si absolut normala) de la demararea unui proiect de anvergura, gen autstrada, si finalizare e de 4-6 ani.

      Nu e cumva cam aiurea sa ii zici lui Drula ca nu ti-a facut sute de km de autostrada in cele 8 luni de mandat? Ca au fost mai degraba 8 decat 9.

      00
    • @Sorin, psd-ist retard, tu crezi ca o autostrada se face intr-un an? ca vii asa frumos la birou, suni niste tipi si gata mai toarna un strat de asfalt? Bou mic, in primul rand documentatia trebuie facuta foarte foarte bine.

      00
    • @punkreas – guvernarea ciolos noiembrie 2015-ianuarie 2017+ guvernarea PNL+USR cu drula ministru la transporturi – decembrie 2020-septembrie 2021 fac împreună aproape 2 ani.

      @silicon_v – eh lăsați că USR întotdeauna când sunt în opoziție cer să apară peste noapte sute de km de autostrada și mii de km de conducte reabilitate iar când ajung la guvernare nu fac nici măcar ce s-a făcut până atunci – ciolos a făcut 0 km de autostrada iar drula vreo 20 în condițiile în care media din ultimii 10 ani e in jurul a 40km/an, iar Nicușor a reabilitat 15 km de conducte într-un an față de 200 km de conducte reabilitate între 2016-2020, da știu – greaua moștenire i-a invins supercompetentii de la usr.

      00
    • E ultimul raspund pe care ti-l mai dau. Nu pot sa ma cobor la nivelul de analfabetism functional pe care il emani.

      00
    • „În ultimii 9 ani ritmul mediu al lucrărilor a fost de 8,59 km pe an”

      dar evident „200km” zice So…stiti voi

      00
  8. Off-topic: Ce-i cu atatea pitipoance botoxate in „Alte linkuri”? Contrasteaza puternic cu ce se gaseste de obicei la Stirile Zilei de exemplu.

    00
    • Daca se mai lauda mult prostanu’ ăla de câțu cu creșteri economice vom rămâne cu praful de toba de la UE în condițiile în care aia abia așteaptă să ne mai taie din bani ca să-i dea Europei din prima viteza.

      00
    • @sorin
      Parerea mea personala e ca România nu avea nevoie de niciun pnrr. Iohannis ne ameninta inițial cu 80 de miliarde care s-au făcut 30 din care 15 sunt împrumuturi. Pai sunt șanse mari ca doar banii din împrumuturi sa ii vedem. Singura consolare e ca ar fi la dobânda ceva mai mica. Însă condiționarea accesării restului de bani e peste capacitatea României.

      00
    • @anonim – din care se mai taie 2 miliarde de la granturi deci mai rămân vreo 15 miliarde împrumuturi pe care va trebui sa le da înapoi complet + dobânda și vreo 12 miliarde granturi care la fel le vom returna prin creșterea contribuției României la UE prin creșterea taxelor locale + taxe noi auto.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube