#Singlemalt #glencairn #valoare

Mi-au venit paharele de whisky azi și vă pot prezenta cum trebuie un spirit bun, care poate fi consumat în toate situațiile.

Înainte sau după munca în grădină.

La plajă, în zilele călduroase sau în nopțile lungi de Vamă, alături de o chitară

Când lucrezi la mașină.

Când faci ceva prin beci.

Mara poate fi servit rece sau cald, cu gheață sau sec sau într-o multitudine de cocktailuri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

82 comentarii

  1. NOU
    #1

    Feckin’A!

    00
    • Bă, invidioșilor, nu sunteți în stare niciunul să recunoașteți un curacao de calitate când îl vedeți!!!

      00
  2. cu pâine … începătorule

    00
  3. NOU
    #8

    Merge cu Pepsi Blue.
    Iar ca să-l epatezi cu adevărat pe nea’ ingineru’, adaugă și hiște pahare Tuath, copita, spey, Norlan și Riedel.

    00
  4. Numai puneț pâine-n whisky, țăranilor! Îi strică culoarea.

    00
  5. ce ma? esti invidios pe cei cu single malt society ca au facut campanie cu altii? :)
    nice post btw. iar poza cu oltcit-ul e splendida, ar face bani pe shutterstock

    00
  6. E păcat să îi strici gustul in cocktail.

    00
  7. 25 ml single Mara, 50 ml Frutti Fresh Grapefruit, 1 linguriță de zahăr Coronița, un pliculeț de sare de lămâie 0, 8 g Dr.Oetker, se amestecă totul cu 150 de ml de apă minerală Borsec și se ornează cu ambalajul de la sarea de lămâie , o frunză de asparagus și o crenguță de tuia din fața casei. Dacă ai tuia pui, dacă nu ai nu pui.

    00
  8. Ca un adevărat rasat. Trebuia să razemi o lopată. Găleata de mortar și Olcitul sunt snobismul suprem.
    2 cuburi de gheață și 1 deget de cola.

    00
  9. NOU
    #22

    Skill, Oltcit – ce facem aici, secondary product placement pe banii celor de la Mara ?

    00
  10. boss, un/o Mona de 18 ani bate la curu gol orice Mara!

    00
  11. Ii dai la radu la ficat?

    00
  12. Gusturi praf.
    Mona e mai buna.

    00
  13. O sa las asta aici

    https://ibb.co/nrNYLyn

    Nu, nu e banc.

    00
  14. zi de masina, e automata? pare single speed 30 de ani

    00
  15. Am baut Marinero de cateva ori in lipsa de altceva. Alcool alimentar de 96 dat aproximativ la jumate cu apa distilata si delicatii la stomac sau nas mai amestecau si cu zahar ars. In principiu reteta este mai curata decat 80% din bautura de pe piata.

    00
  16. Cat timp e maturat in butoaie de stejar?

    00
  17. NOU
    #36

    Dupa ce pui toate ingredientele, bagi un deget in cur si il folosesti sa amesteci toate ingredientele. In cocktail, evident.

    00
  18. Da asa ca sarakii, cu sticla de juma de litru?

    00
  19. pne si un slogan: „Surprinde-ti ficatul! Niciodata nu s-a asteptat la asa ceva! Nu ma crezi? Asteapta si poate o sa mai vezi!”

    00
  20. This is my laif!

    00
  21. Boss, te-a pacalit cine tzi-a vandut paharele. Alea nu e paare da uischi, alea e ventuze de pus pa spinare

    00
  22. Sa nu imi spui ca ai Oltcit si nu ne-ai zis de el :|

    00
  23. De fapt face giveaway la Mara … Chiar asa nu ai avut si tu bani de o Mona ?

    00
  24. Aici cred ca mergea mai bine Mona … are si packaging mai misto :D

    00
  25. Bine ca nu e un „geenie” albastru. Stai…

    00
  26. o poza pe plaja cu pahar de spirt si adunand gunoaie sa-ti faci. sa planga instagramitzele ca le-ai furat story-ul.
    Deci Mona, Mara, Zaraza sunt nume de spirtoase. Petru, Matei, Luca se pune la covrigi. De ce la covrigi e cu nume de sfinti si la spirt de curve?

    00
  27. Trebuie tinuta Mara într-un butoi de stejar (tranșată sau nu) minim 12 ani ca sa ajUngi la valoarea lui Fumuri..

    00
  28. Absint mioritic.

    00
  29. A sarit awareness in bocanci!

    00
  30. Esti multumit de pahare? Ma uitam si eu sa iau un set si niste chilling stones.

    00
  31. Toate ca toate dar paharele-s misto. Ar da bine umplute cu niste compot de visine.

    00
  32. de ce in ultima poza e mai putin lichid in pahar?

    00
  33. Mona are si poza…

    00
  34. Las si eu asta aici. Scuze de titlul tampit dar n-am gasit ceva mai bun, e din documentarul „Asta e” probabil unul dintre cele mai bune documentare despre Delta pe care le-am vazut.
    https://www.youtube.com/watch?v=_zahZ_MdLI4

    00
  35. Bun de pus pe rană

    00
  36. Da’ nu se întreabă nimeni ce făcea Mona cu mâna stângă?

    00
  37. Nu esti worthy de rafinamentul Monei … un connoisseur adauga putina faina de grau pe margini :))
    (Awesome comeback)

    00
  38. Pe vremuri detineam un magazin, la moda era Mona… Daca un client venea dupa spirt mai des de o saptamana, nu primea spirt ci un sut in fund afara pe usa. Scuza cu parlitul puilor nu mergea :)) Nenorocitii incepusera sa bea apa de colonie… I-am rezolvat si cu aia…

    00
  39. Men s Original Natural Alcohol™️ inspired by Vali Petcu ! Poftim domnilor , mai suna a saracie ?

    00
  40. Curaçao de Vaslui.

    00
  41. de unde plm aveti bani de mara?

    00
  42. N-are poza c-o femeie, bihoreanu’ sa n-o beie:

    https://www.youtube.com/watch?v=aVbFCmnCAq4&t=1m41s

    00
  43. Radeti voi dar am cunoscut o baba care venise sa faca curat pe la soacra-mea, pe vremea aia. Drep (ras)plata a cerut un pahar de Mona pe care l-a dat pe gat urgent. Si cica bea de cativa ani lejer solutii albastre. Si cireasa de pe tort, ingopase nu mai putin de 4 barbati (soti).

    00
  44. Am ras cu gura pana la urechi, parca mi s-a si facut pofta putin 🤣

    00
  45. Umpli sticla aia cu un vin din asta https://www.emag.ro/vin-albastru-pasion-blue-0-75-l-1173/pd/DQ5PM0BBM/ si-ti iese si de material de vlog :)

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.