E foarte mișto când stați cu prietenii la o șuetă afară și se face răcoare și vreți să mai stați la un single malt sau un prosecco. E destul de adânc și de lat să nu creeze probleme (60cm lățime, 40 adâncime), iar montat arată senzațional.
Funcționează mai bine într-un spațiu îngrădit, foișor sau asemănător, decât în spații deschise.
Preț: 500 lei
practic si o galeata gaurita facea acelsi lucru..
Daca o folosesti maxim de 2-3 ori da , si apoi trebuie sa vezi ce fel de galeata e , sa nu sara smaltul, sa nu faca fum in exces de la vopseaua arsa si apoi cu timpul tabla se subtiaza si „dispare” din galeata.
Daca tot vrei sa fi boier si ai loc , mai bine faci ceva asa https://www.pacificoutdoorliving.com/wp-content/uploads/2015/09/Fire-Pit-1-845×684.jpg
Plus ca galeata gaurita nu cere single malt sau prosecco, merge cu Noroc la PET de 2.5, deci dublu avantaj la pret.
merge și un cazan de tablă, din ăla unde se încălzesc homleșii.
… si la cazan nu moare nimeni daca o da pe o „saniuta” sau bautura alcoolica cu aroma de vin…
una de plastic
Cee pofta mi s-a facut de ciaun
Mda.. eu stiam de ceaon, dupa un timp aud ceaun, si acum ciaun. astept varianta ciun :)))
e „ceaun”, în morții mă-sii
Ceaun din fontă de calitate
Tu si Kirita: ciaun, ciacal…
Daca vrei un foc serios e o idee minunata sa faci focul intr-un foisor acoperit dar doar daca esti in deplasare si nu la tine acasa!
asa e. Ca oamenii nu au facut niciodata focul in casa…
Deci e mai ok sa te caci in deplasare
o poza de seara, cu el aprins, nu ai?
ca un dobi, am filmat cu aifonul, se vedea prost, am șters.
https://www.youtube.com/watch?v=gEIYSQteFfg
misto.
Daca ai chef de ceaune and shit sfatul meu este sa iti faci o groapa specializata. O tapetezi cu caramizi speciale (is ieftine). Iese super misto.
nu sunt fan ceaune. durează prea mult și sunt prea leneș.
In Ungaria la hajduszlobo am văzut o masa cu grătar pe centru la vreo 800 lei. Practic căldarea ta intra într-o gaură pe centru și mai avea și grătar. Păcat că nu a intrat în mașină.
O variantă fancy la 800 de euro e pe la restaurantul ăla mare de la Bunloc, care are și piscina.
sunt peste tot alea, le-am văzut și eu.
Foarte mișto ideea dar oare nu e mai frumos un foc simplu într-o groapă în pământ?
Nu. Ca ai sanse mai mari sa arzi si vegetatia din jur, nu esti sigur daca e stins sau nu focul etc..
@optimiu: tu ai învățat la oengeuri de apartament că se distruge vegetația făcând foc într-o groapă? Pune mâna pe un manual de cercetași.
E de efect chestia.Sfaturile cu: iti faci o groapa eventual cu caramida refractara sunt pe sistemul sa ne dam si noi cu parerea.Apropo groapa ar fi fixa nu o muti de colo dincolo.
Asa e. Ca isi muta curtea in fiecare săptămână
Să fiu eu ăla trist care te ceartă că ne arzi pădurile?
Nu se acumulează fum sub foișor?
Am vazut ca pe la tara foloseau o janta de tractor/camion pentru asa ceva.
Daca-i prevedeau si un gratar care se pune in loc de capac era si mai util.
https://www.grillmarket.ro/ustensile-pentru-gratar/52-gratar-simplu-60×40-landmann-0188-4000810001880.html
stelutele alea par cam gay, sigur nu ai stat la un rose?
fonta-i sfânta. Un ceaun de 40-60 de litri cu pirostrii, bricolat in el cu un burghiu si o pila niste stelute, semiluni si pokemoni. Scoti jarul, arunci carnea inauntru si gata masa.