Protecție Campingaz non adezivă pentru grătar

Chestia asta de 60 lei e bună pentru că nu mai scapă legumele și cârnăciorii prin grătarul clasic.

Iar cârnăciorii ăia de la Kflnd sunt absolut bestiali.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. Acum e 48 de lei. Până la 60 poți lua și doi cârnați…

    00
  2. – pe vremea mea luam ceapa si o varam direct in jar

    Greseala: Ai pus coastele si carnatii in acelasi timp pe gratar.
    Sfat : Carnatii fiind deja prefierti se fac in cca 10 minute trebuiau pusi pe sfarsit. Judecand dupa cantitea coastelor ele s-ar face in 35-40 de minute pe un jar bun dar in cazul asta a durat mai mult(catre o ora) pentru ca jarul nu e suficient de puternic.
    Jumate din carnati au fost mancati cu mult inainte de a fi facuta ultima poza unde i-ai pus pe cei ramasi la reincalzit. Fac pariu ca in acel moment iti era foame de lup tu mancand in prima tura doar 1 asa de gust.

    00
  3. Iti lipseste felul principal – micii de Selgros! Bat la fund carnaciorii de Kaufland.

    00
  4. „Impiedica lipirea fripturi pe gratar”
    Ma intreb daca mici stau bine sau daca impiedica cumva trecerea calduri. Oare merita bani?

    00
  5. Fonta nu e o optiune ?
    Gratare cu fante inguste sau placi.

    00
  6. Ce fel de dac esti? Bagi carnati de la capitalisti? Cum sustii tu tara asta?

    00
  7. Aia e portie de 1 persoana !? :-D

    00
  8. NOU
    #16

    eu folosesc o placa de azbest. cea mai buna.

    00
  9. Cârnați radic cu bobite de muștar, thank me later

    00
  10. NOU
    #21

    Am peste 200 de mici facuti la gratar si nu mi-a scapat nici unul.
    Acum o sa stai sa freci plasa sa o cureti, gl hf.

    00
  11. NOU
    #28

    Voiam sa punctez ca nu e nevoie de plasa aia, nehalitilor! :D

    @Vali pai si cum o cureti ? ca se depun chestii pe ea
    Gratarul ala de inox de dedesubt se curata foarte usor si foarte rar se lipeste carnea de el (am si eu ceva asemanator)

    00
  12. Eu stiam ca plasa aia e pentru legume, pesti, chestii mici sau care se pot dezmembra pe gratar.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Top articole

7 zile