Chestia asta de 60 lei e bună pentru că nu mai scapă legumele și cârnăciorii prin grătarul clasic.
Iar cârnăciorii ăia de la Kflnd sunt absolut bestiali.
Chestia asta de 60 lei e bună pentru că nu mai scapă legumele și cârnăciorii prin grătarul clasic.
Iar cârnăciorii ăia de la Kflnd sunt absolut bestiali.
Acum e 48 de lei. Până la 60 poți lua și doi cârnați…
– pe vremea mea luam ceapa si o varam direct in jar
Greseala: Ai pus coastele si carnatii in acelasi timp pe gratar.
Sfat : Carnatii fiind deja prefierti se fac in cca 10 minute trebuiau pusi pe sfarsit. Judecand dupa cantitea coastelor ele s-ar face in 35-40 de minute pe un jar bun dar in cazul asta a durat mai mult(catre o ora) pentru ca jarul nu e suficient de puternic.
Jumate din carnati au fost mancati cu mult inainte de a fi facuta ultima poza unde i-ai pus pe cei ramasi la reincalzit. Fac pariu ca in acel moment iti era foame de lup tu mancand in prima tura doar 1 asa de gust.
și după, am avut scaun moale?
De ce puneai ceapă pe jar?
Ba baitule, un carnatar a venit si a pus carnatul pe i.
@RDK
baga o ceapa de dimensiune medie in jar cu coaje cu tot si scoate-o dupa vreo 20 de min. nu te speria daca va parea carbonizata pt ca interiorul te intereseaza.
și să nu plângi…
Coastele se fac la jar moale, timp indelungat. Altfel, se va face crusta deasupra, insa caldura transmisa de os nu va avea timp sa actioneze si te vei chinui sa rozi carnea de pe oase.
Iti lipseste felul principal – micii de Selgros! Bat la fund carnaciorii de Kaufland.
„Impiedica lipirea fripturi pe gratar”
Ma intreb daca mici stau bine sau daca impiedica cumva trecerea calduri. Oare merita bani?
Fonta nu e o optiune ?
Gratare cu fante inguste sau placi.
E buna fonta, dar si costa mai mult si e mai greu gratarul
Ponta încearcă să ne mintă că e un mic gustos, dar noi știm că este un mare cârnat.
Ce fel de dac esti? Bagi carnati de la capitalisti? Cum sustii tu tara asta?
Aia e portie de 1 persoana !?
eu folosesc o placa de azbest. cea mai buna.
e eco?
Cred că da, am vazut cu etichetă cu organic pe ea…
Azbestoză incoming!
Cârnați radic cu bobite de muștar, thank me later
Am peste 200 de mici facuti la gratar si nu mi-a scapat nici unul.
Acum o sa stai sa freci plasa sa o cureti, gl hf.
nu freacă nimeni plasa aia, bre, nu mai fi negativist.
Doar 200? Esti inca noob.
200 de mici? aia ii faci in 2-3 gratare, probabil 2000.
Dacă ai 200 de mici făcuți de la zero (ai măcinat carnea, ai amestecat mirodeniile, alea alea), toata stima!
Micii mai latrau, sau? …
Doar mai mârâiau așa nițel :))
Voiam sa punctez ca nu e nevoie de plasa aia, nehalitilor!
@Vali pai si cum o cureti ? ca se depun chestii pe ea
Gratarul ala de inox de dedesubt se curata foarte usor si foarte rar se lipeste carnea de el (am si eu ceva asemanator)
this is god https://www.grillmarket.ro/ustensile-pentru-gratar/803-perie-gratar-lunga-30-cm-landmann-13404-4000810134045.html
Apropde curatat, vreau sa marturisesc ca am o intelegere (nescrisa, evident) cu pisicile din curte: dupa ce se raceste gratarul, ele vin si ling grilajul. Saliva pisicilor are proprietati antibacteriene – lucru stiut si cred ca si aprobat de olivia steer – iar procedura este ecologica
Păi ce bricoleur ești tu ? de ce nu cureti grătarul cu peria de la flex ?
Eu stiam ca plasa aia e pentru legume, pesti, chestii mici sau care se pot dezmembra pe gratar.