Naivitatea clienților Revolut e adorabilă…

Probabil la concurență cu a ălora de la UBER.

Ia fiți atenți aici: Unui tip i se clonează cardul Revolut, care e o problemă cunoscută, i se retrag de pe el banii din Turcia în timp ce el era în țară și apoi plânge ca bla bla bla. Link (via groparu). Da, și ăsta lucrează în IT, dar nu citește știri din industrie, pun pariu că nici n-are smartphone. Și-a recuperat banii într-un final, că ar fi nasol pentru Revolut să facă nasoale în momentul ăsta al evoluției lor.

Pe mine mă amuză altceva. Nu mă, nu că omul avea 2.000€ pe cardul Revolut, ci că avea 2.000€ pe cardul Revolut, dar nu știe nimic despre compania unde își ține banii, nici măcar că și alții s-au plâns că se clonează cardurile, și… se va informa. Awww. Se va informa!!!

Hai, întrebați-va cum își cumpără oamenii case fără să investigheze.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

98 comentarii

  1. NOU
    #1

    De parcă ar fi prima bancă la care se clonează carduri…

    20
    • De parca ar fi banca.

      10
    • ce trigger ti-ai luat daca ai gresit si unde trebuia sa lasi comentariul :lol:

      care a fost ala de si-a batut joc de tine in copilarie de ai ramas cu sechelele astea, bos?

      00
    • Ca idee, am un profil destul de public. Nu mă deranjează să știi cum ma cheamă. Ma deranjează că nu stiu cine ești, ca sa te pleznesc. Pe genul de oameni ca tine, îi pleznesc fără rezerve.

      Tu esti imbecilul care se leagă de numele colegilor mai amărâți in școala generală. Ai crescut, ai ramas la fel. Ai norocul tău …fiindcă atunci când apare unul ca mine, nu te poate găsi.

      Jeg infect.

      01
    • (Commentu’ ăsta trebuia să apară mai jos, scuze).

      01
  2. are o scuza, il cheama timotei :)))))

    00
    • Face reclama la șampon de spalat pe creier.

      00
    • raider, te cheama timotei ? :)

      00
    • Presupun că tu ești ăla care zice bancuri la petrecere și toată lumea râde de mucu’ care ți-a rămas lipit pe buze. Și tu de colo: „pe aia cu Bulă la școală o știți?”

      00
    • Cipariu ;)

      00
    • Are o scuza, este motociclist din CLUJ Capitala.

      Acum serios, Revolut iti trimite notificare si pentru 1 leu transfer, instantaneu. Sa spunem ca nu avea internetul activat dar cand pui 2.000 Euro pe cardul Revolut atunci dezactivezi opțiunile de transfer online si scoaterea banilor de la ATM, in cel mai rău caz le activezi când ai nevoie.

      00
    • oare la ce s-au gandit parintii cand i-au pus numele? :lol:

      sorry nu m-am putut abtile sa nu-l triggaruiesc pe remusica aka raider

      00
    • Nu. Dar dacă există un imbecil în subiect, nu e ăla pe care l cheamă Timotei. Putea să l cheme Napoleon sau Tarzan, imbecilul e ăla care se leagă de un nume ca să sublinieze chestii. Aka tu.
      Ești un bebe, ineptule? Gândești ca unu’ da-te n picsu’ piticului.

      00
    • mestere, ai avut sechele cand erai mic……
      din spatele tastaturii esti smardoi ca mircea badea la televizor….
      am atat sa-ti spun : ESTI PROST !!!

      00
  3. Ce e adorabil e ca in anul 2019 omul vrea sa vorbeasca la telefon cu oameni pentru un card folosit fix pentru ca are costuri extrem de mici de la o institutie care nu are sucursale fizice pe nicaieri.

    Si ii raspund eu la intrebare: Nu Revolut nu e supravegheat de autoritatea financiara din UK ci din Estonia.
    https://www.theguardian.com/money/2018/dec/22/lithuania-iceland-banking-revolut

    Dar hei, are comisioane mici…

    00
  4. What the f*^k is Revolut?

    00
  5. NOU
    #24

    Apropo oare cum isi cumpara unii case fara se informeze? Fara repost!!!

    00
  6. Doar banda magnetică se poate clona la carduri și nici o bancă nu te poate proteja în privința asta. La chip nu prea ai ce să clonezi.

    Tranzacțiile bazate doar pe banda magnetică le dezactivezi din aplicație și poate să ți-l cloneze cât vor ei. Dacă ai nevoie de așa ceva, activezi atunci când ai nevoie și apoi o dezactivezi la loc.

    Să nu mai zic că Revolut are și opțiunea de Geo location security – previne fix astfel de atacuri dacă nu vrei să dezactivezi banda magnetică. Aici ai putea plânge că e dezactivată by default, dar puține sunt băncile care au așa ceva standard.

    Să dai vina pe Revolut e fix ca și faza cu merele ceruite și puii colorați – dezinformare. Inclusiv articolul ăsta dezinformează sugerând că ar fi o problemă specifică Revolut. Nu e. Se întâmplă cu toate băncile. Ține mai mult de utilizator și pe unde-și bagă cardul.

    Când vine vorba de securitate, Revolut are mai multe opțiuni decât oferă majoritatea băncilor.

    Acum că au obținut licență de bancă, sunt probabil la același nivel de „încredere” din punct de vedere legal ca orice altă bancă din UE.

    Urmăresc cu scepticism Revolut și îmi place să-i critic, dar astea nu sunt argumente valabile.

    30
    • Corect tot ce ai spus, plus ca Revolut ofera si optiunea crearii de Vaults, un fel de conturi de economii, in care iti poti pune banii la pastrare sa nu mai fie vizibili pe card pe contul principal, si poti transfera de acolo catre contul principal instant, doar folosind aplicatia si doar cat ai nevoie cand ai nevoie, fara comision. Sau pur si simplu faci top-up la bani doar cand vrei sa achiti ceva si e si mai safe.

      00
    • Si culmea e ca si-a recuperat si banii adica naivitate ca ce?
      Omul nu si-a activat securitatea, dar chiar si asa a fost despagubit.. concluzie Huo Revolut!

      20
    • Aia cu geolocation e frumoasa dar nu e functionala mereu, mai ales la lanturile de magazine mari care rooteaza platile cu cardul printr-un server aflat la zeci sau sute de kilometri departare.

      00
    • Sa fiu sincer asta e motivul pentru care mi-am facut cont la ei (ma rog, asta si schimbul valutar – dar n-as fi avut curajul doar pentru schimb); E foarte greu sa gasesti o banca ce-ti permite sa dezactivezi si sa activezi usor prostia aia de banda magnetica care e singurul motiv pentru care se pot clona cardurile (mai sunt cateva metode dar nu sunt viabile fara sa-ti dai cardul pentru cel putin cateva minute).. In acelasi timp stiu ca mai sunt situatii in care e posibil sa am nevoie de banda magnetica si nu ma voi astepta dinainte..

      Apropo, toate cardurile MasterCard au asigurari, deci nu se pune problema de asa ceva.. Teama trebuie sa fie la faliment fiindca Revolut inca nu au depozite garantate pana la 100k euro ca orice alta banca (chiar daca au primit licenta bancara inca nu stau banii acolo); Eu cel putin am sa ma feresc sa am prea multi la ei pana nu sunt conturile garantate;

      @Marcel: Optiunea Vault e doar o metoda interesanta de a strange economii din „maruntis” .. Interesant, intradevar… Nu stiu cat e de sigur sau nu..

      00
    • doar eu imi tin cardurile pe locked in revolut? plm, cand vreau sa platesc ceva imi ia 2 secunde sa-i dau unlock… ce poate fi mai safe de atat?

      10
    • @Luxian: Pe langa ce ai zis si tu mai poti si sa limitezi sumele ce pot fi folosite intr-o zi. Am 2000 de EURO acolo, dar am limita pusa la 100? Good luck sa mi-i cheltui pe toti.

      00
    • „Doar banda magnetică se poate clona la carduri și nici o bancă nu te poate proteja în privința asta.” – asa e la voi in lumea a 3a? Prin tarile civilizate am auzit ca banca te protejeaza by default pentru ORICE tranzactie pe care tu o declari neautorizata. Nu de alta, dar traiesc de 10 ani intr-una din tarile astea si am vreo 15 carduri (debit si credit). Din care mi s-au clonat/compromis vreo 4 in astia 10 ani. Unde, cum si cand habar n-am, ca banca nu mi-a dat detalii, doar mi-a pus banii inapoi in cont a doua zi si mai departe s-au descurcat…

      01
    • @canadianu’ – confunzi verbul „a proteja” cu „a despagubi” .. E de inteles, poate ti-ai uitat limba in tarile alea civilizate;
      Sa nu mai vorbim ca sa ai 4/10 carduri clonate deja arata o oarecare lipsa de interes…

      00
    • @cosmin
      Bine că ai tu timp să investighezi orice POS la care dai cu cardul, boss. Știu că voi in România le folosiți o dată pe lună, eu am și alte lucruri mai importante de făcut on a daily basis. So yeah, am cam uitat limba rromanes…

      02
  7. @zoso: si alte carduri se pot clona la fel; dar da, cazurile de clone de Revolut sunt mai frecvente pt. ca e banca noua. Daca clonezi un card de la o banca mai mare te-ai ars ca aia nu se lasa pana nu te gasesc.
    Problemele de securitate la Revolut sunt la plata online momentan pt. ca inca nu are 3d secure. Alte probleme ar putea fi la aplicatia Revolut pe Android.

    00
    • Sunt curios cum 3d secure ar fi putut impiedica scoaterea banilor din bancomat. 😊

      00
    • nu auzi ma ca nu are 3DS, ce naiba ma! cand o sa aiba 3DS atunci sa vezi securitate maxima… Pentru ca parolele de 3DS nu pot fi furate, de aia!

      00
    • lol, oamenii habar n-au ce-i ala 3dsecure.. :facepalm:

      00
    • Am specificat ca lipsa 3d secure ar fi o problema la platile online nu am zis ca are treaba cu cazul prezentat de zoso. E o propozitie separata acolo.
      @mucea am zis ca 3d secure ar fi putut impiedica scoaterea banilor? Nu
      @Cristigr la fel.
      @manole nu stiu ce e aia 3ds, dar mi s-a parut ca suna interesant si am zis sa bag un comentariu.

      00
  8. Mare chestie. Se intampla din astea la orice banca, omul si-a recuperat banii, ura si la gara.
    Ce ma astept eu sa se intample intr-o zi e ca intr-o zi Revolut sa dispara brusc, cu tot cu banii clientilor.
    Recunosc, serviciul e util, m-a ajutat sa economisesc 150 de lei la conversia valutara, cand am cumparat bilete de avion.
    Dar nu as tine mai mult de cateva sute de lei acolo pe termen lung.

    00
  9. „Am prezumat”???? Braaataaan! Numa’ fiindcă folosești asemenea termeni meriți oprobriul meu. Bine că nu ai zis „am supozat”! Știu că există cuvântul în limba română, dar cred că e prima dată in ultimii 50 de ani când îl folosește careva. Mai ușor cu presupunerile și cu prezumțiile!

    00
  10. O fi IT-ist din ăla care câștigă mai puțin decât un șofer de Uber.

    00
  11. De ce ai tine 2000 euro pe card? Când ai tool să-ti pui pe card la nevoie.

    Eu nici macar nu pot sa adaug beneficiar in Revolut de pe Nokia 6.1 cu Android 9.
    Am vorbit cu suport-ul vreo 3 zile, trimis video, au făcut 4 update-uri la aplicație și ..nimic.
    Am transferat azi 75 euro în Grecia direct din contul de lei UniCredit, cost 361 lei, mai ieftin ca TransferWise.

    Las’ că vine iarna, am cu ce râcâi parbrizul de gheață.

    00
    • Pentru ca are Revolutul legat la Paypal, n-ai citit? :D
      Gluma deoparte, probabil pentru ca incaseaza bani in Paypal pe diverse chestii si nu vrea sa-i declare ca sa plateasca taxe pe ei. Asa ca-i muta-n Revolut ca sa poa’ sa-i scoata fara sa-l mai intrebe Fiscul romanesc ceva in cazul in care ruleaza prea multi bani in contul obisnuit.

    • NOU
      #45

      Pai vezi că tu ești de vina că ai ales un telefon la care chiar vin actualizările? Daca alegeai altă marcă aveai maxim Android 8 și nu erau probleme :))

      00
    • Vezi ca daca iti pui cardul de la unicredit legat la revolut, unicredit iti ia comision la transfer catre revolut. (Putin offtopic)

      00
    • @Mik, nu e comision, idioții de la UniCredit, când fac top-up schimbă banii din lei in euro, la cursul UniCredit.
      Dacă transfer prin Online Banking lei către Revolut e mai rău, idioții consideră transfer in euro și aplică 10 euro comision.

      00
  12. NOU
    #48

    99% cardul i-a fost clonat la un ATM sau POS. Orice card cu bandă magnetică poate fi clonat, nu contează de la ce bancă e.

    Dacă vrei să te iei de Revolut mai degrabă vorbești despre conturi blocate aiurea și limite din ce în ce mai absurde. Eu, de exemplu, făceam top-up destul de des cu sume cuprinse între 1000 – 1500 Euro, dar de vreo lună nu mă lasă să transfer mai mult de 500 EUR/zi. Uneori limita coboară sub 100 EUR/zi.

    Am ajuns la concluzia că cel mai sigur e cu cash. Detest băncile, cardurile și limitele lor tâmpite.

    00
  13. Dar de unde ai tras concluzia ca e it-ist, vad la profil ca da de mâncare la pești sau ceva.

    00
  14. Folosesc Revolut de 2 luni și per total nu cred că am văzut o aplicație mai bine făcută până acum — bine, atunci când afacerea ta stă într-o aplicație n-ai scuze să nu fie țiplă.

    Am făcut plăți în UK, Germania și România fără nici o problemă.

    Înainte să scrii despre un serviciu, asigură-te că-l folosești. :)

    00
    • Daca nu folosesc serviciul SpaceX de lansare a satelitilor (detinuti de diverse companii) .. am voie sa scriu despre asta?

      00
    • @Victor Nu ai voie sa zici ca intarzie livrarile sau ca sunt scumpi, ai voie sa zici ca e naspa tehnologia si ca iti place sau nu racheta, sau moaca lui Elon.

      La revolut ai voie sa pui articole cu rusii, spalari de bani dar nu poti sa zici ca au sau nu optiuni de securitate.

      Poti sa zici de un logan ca iti place sau nu, ca are putere sau nu, ca se comporta pe drum, ca e scump sau nu, dar daca nu l-ai condus nu prea ai voie sa zici.

      Adica ai voie, ca vorba ceea, e democratie, dar daca nu ai avut contact cu produsul e o parere irelevanta.

      10
    • Dan 2

      Cine dracului te-a făcut pe tine mai papă decât papa? „Ai voie să; n-ai voie să”, marș mă de-aici, nesimțitule, iei apărarea românilor care fac evaziune pe o platformă deținută de ruși (aah, dar am uitat, vrem să fim ca afară, să prosperăm).

      Hai, că poate înțelegi cuvântul ăsta la suflet: debilule.

      01
    • @Eddi esti capabil sa citesti 4 paragrafe? Nu cred, nu ai ajuns la el. Daca da, nu sunt foarte sigur ca l-ai si inteles.

      De jignire ce sa mai zic, ai castigat, e argumentul suprem intr-o discutie.

      00
  15. Eu am urmarit discutiile si nu inteleg ceva, aparent nu pot posta pe facebook asa ca poate imi explica cineva contextul:
    1.Baiatul avea active toate cardurile in aplicatie? In cazul, in care le avea active, la cardul fizic, blocase tranzctiile online sau pusese limita de cheltuiala, plus blocase retragerile de la bancomat alaturi de swipe si contactless?
    2.De ce dracului ai tine o suma asa mare pe un card al unei entitati non-fizice ce inca nu are licenta bancara?! Inteleg daca vrei sa cumperi ceva, dar iti iei masuri.
    In cazul in care omul si-a luat toate masurile, cardurile erau freezed, nu aveau restu de chestii bifate pentru a putea face tranzactie si cu toate acestea i s-au luat banii, inseamna ca e o problema si una mare. Ca si idee, m-am jucat cu toate setarile si nu am reusit sa pacalesc sistemul de securitate.

    00
    • We got a banking licence 🎉

      A scris și @Luxian mai sus:

      Acum că au obținut licență de bancă, sunt probabil la același nivel de “încredere” din punct de vedere legal ca orice altă bancă din UE.

      00
    • Mai baieti, faptul ca au obtinut o licenta bancara nu inseamna inca ca sunt la acelasi nivel de conformitate cu bancile. Controalele urmeaza, dar efectele deja se vad – vezi nemultumirile cu limitele mai mici. De unde credeti ca au aparut?

      00
  16. Scuze dar sunt atat de multe functionalitati de securitate incat trebuie sa fii chiar „pampalau” sa ti se fure banii de pe Revolut.
    Location-based security (ON), swipe payments (OFF), contactless payments (la mine e pe ON, dar daca platesti doar online sau in concediu il poti pune OFF), ATM Withdrawals (OFF -> punem ON doar cand avem nevoie), online transactions (la fel OFF -> tranzactiile online se fac doar cu cardul virtual din cont, care e gratis si se poate da freeze/unfreeze doar cand ai nevoie de el).
    Si daca toate astea nu sunt de ajuns, mai poti sa:
    -freeze/unfreeze card (daca stii ca platesti doar in concediu cu el, tine-l pe „freeze”)
    -creezi Vaults in care tii banii si in cont nu lasi mai mult de 500 de lei (similar cu „conturi de economii”)
    Deci, again, cum plm sa pierzi 2000 de euro de pe cardul revolut???

    00
    • asa e. pana reusesc eu sa-mi blochez toate tranzactiile pe cardul bt din bt24, imi fura astia toti banii.. la revolut in 2 secunde ii dau lock/unlock.

      00
    • Daca device-ul e offline, geo-location security nu functioneaza. Confirmat de suport.

      00
  17. de curiozitate am căutat aitistul pe linkedin: omu a fost vânzător, a lucrat ca suport în call center, a fost funcționar pe undeva și cariera lui de aitist s-a terminat apoteotic cu un job de director de dezvoltare, adică șăf la o păstrăvărie, absolvent de drept și administrație publică, deci nu e departe de gica secretara care citește danielle steel

    00
    • Fii serios, daca un detonator de blog garanteaza pentru el, e baiat bun, sigur nu a gresit cu nimic :).

      00
    • exact, adica e it-ist… si-a facut un blog .wordpress el in tinerete ca ii trebuia pentu un proiect la facultate.

      00
  18. Mereu produsele / tehnologiile noi vor fi atacate de hackeri pentru simplul motiv ca 100% exista vulnerabilitati in aplicatie care poti exploatate.Business-ul vrea sa lanseze produsul cat mai repede, nu sta dupa cei de la Security sa rezolve toate probleme. De-asta se tot lanseaza patch-uri, update-uri si versiuni noi la aplicatii.

    Cei de la Revolut explica sistemul lor de securitate in ansamblu, dar in spatele lui poti fii sigur ca sunt bug-uri si vulnerabiliti.

    Sa nu uitam cand a aparut prima data plata contactless si la scurt timp bancile au retras cardurile sau au fixat limite de plati pentru ca se clonau cardurile intr-o veselie. La fel cum s-a intamplat si cu masinile keyless.

    00
  19. Io-s probabil mai baba la unele idei, dar cardul nu tine economiile, tine doar niste bani de rulat. La fel si PayPal, daca oricare are probleme, macar am bani de mancare. Am avut ‘surprize’ cu cont de firma, cu cont de paypal, cu card, cont personal de banca etc. Nimic serios, mici blocaje, de la faptul ca am facut o tranzactie mai mare decat de obicei, ca nu am dat cu subsemnata la actualizarea datelor (BCR), desi datele is aceleasi de 6 ani, de cand m-am maritat, alt cont de firma blocat ca banca face nus’ ce cacat de verificari suplimentare, plata frauduloasa pe card undeva in Utah, cand eu inca nu am calcat pe acolo … asa ca tinem economiile unde nu se pot accesa prea usor si restul de unelte de tranzactionat sunt exact pentru asta, tranzactionat. Si, tot pentru ca sunt babatie, port mereu si ceva cash, ca nu stii cand iti vine bucuria

    • 2 conturi de economii… unul e la al doilea card expirat in plic in sediul bancii alaturi de al treilea care asteapta aceeasi soarta. celalt are contul activ, dar ultima „tranzactie” a fost activarea la bancomatul din sediul bancii. „din” adica chiar in sediul bancii, nu din ala accesibil din afara. si nici macar sediu d-ala in care intri noaptea cu cardul.

      al treilea cont, a fost atins intradevar de hackeri si de aia e de ceva vreme mult mai dezolant decat era o data. bine, cu hakerii astia nu te joci, stiti voi, grindeanu, tudose, dancila…

      00
    • La fel si la mine. Cardul nu tine economiile. Punct.
      Restul sunt detalii.

      00
  20. Zic doar ca in avion n-am putut plati cu cardurile BT si ING. Cu Revolut da.

    Hatereala de doi lei. Sunt convins ca tu esti informat despre banca unde iti tii banii.

    00
  21. Vorbesc din experienta, un bancomat din Egipt nu mi-a dat banii. Dupa cateva zile de cand mi-au luat banii (tranzactia a trecut de la pending la completed) am facut sesizare, revolut mi-a dat banii inapoi in 2 ore.

    La ING ar fi trebuit sa merg la ei. E ok cand stai aproape de branch-ul tau si poti sa rezolvi problemele, dar cand esti remote prefer sa le rezolv cu Revolut.

    Un prieten a avut o situatie similara cu cea descrisa mai sus. S-a rezolvat prin chat, simplu si usor. Fara vizite la banci.

    00
    • experienta. banca germana nu mi a dat 100 de euro la bancomat. banca germana, cont german, locatie germana. nu mi-am recuperat banii niciodata, ca sa inchid contul si sa nu platesc taxe pe viitor, a trebuit aa admit ca e posibil sa fi gresit eu. am semnat pe foaia de inchidere MULTA MUIE TUTUROR

    • Haha, te-a ginit că nu ești german.

      00
    • NOU
      #74

      card otp bancomat euronet defect care nu a eliberat banii, am primit banii inapoi dupa 2 luni cu insistente, termen legal vreo 2 luni pt verificare reclamatie si 30 de zile sa vireze banii inapoi dupa alea 2 luni…raiffeisen si mai penibil…plata pos refuzata cu chitanta ceva eroare, banii luati dar in pending ca era vineri seara, scriu pe chat, imi zice sa sun, sun la un numar si spun povestea, imi da un numar de inregistrare…luni banii pleaca din cont binemersi :)))sun iar, termen solutionare 30 de zile lucratoare :))) dupa vreo 2 saptamani primesc email sa trimit o copie dupa chitanta de la pos, de obicei nu le iau, dar pe asta chiar o luasem…dupa alte saptamani mi se da alt numar de inregistrare ca se prelungeste investigatia, la care raspund scurt ca nu recunosc noul numar de inregistrare si la 30 de zile lucratoare fix dupa sesizarea mea initiala depun reclamatie la ANPC si ca toata tarasenia pb ii va costa mai mult ca amaratii de 200 de lei de care se cramponeaza…dupa 2-3 zile primesc un sms cretin ca exceptional suma mi-a fost rambursata pana la finalizarea verificarilor :)) niciodata n-am primit vreun raspuns final la sesizare pe email, sms sau posta…deci revolut e nasol?!

      00
  22. Baiatul recunoaste ca face evaziune fiscala.

    Mare greseala si digitalizarea asta.

    00
  23. Dacă ”ăsta” la care faci referire în articol este ilustra mea persoană, da, lucrez în IT, și nu, nu am card Revolut. Nu mă interesează actualmente, mulțumesc frumos.
    Iar despre cât de mijto e Revolut, deocamdată nu mai e loc pe Facebook de câte laude primește această bancă (sau ce-o fi) de la fani care se înghesuie să-ți spună că ce-ți mai trebe ție să citești prostii de documente și investigații jurnalistice, ascultă de la mine că băncile vor muri, fă-ți card revolut să primesc și eu cartela aia de metal, haștag valuare.

    00
    • asta cu metalu fu de porc, presupun.
      Dar, daca stai in romania si totu lucri numa pe lei nu prea are rost sa iti faci. Ajuta la vacante in afara UE.

      00
  24. Io folosesc Revolut doar pentru transfer de bani instantaneu fara comision si apoi mi-i vars in cont, nu tin niciodata bani pe Revolut. Dar daca vorbim de un card fizic, ce importanta are ca era de la Revolut sau de la o banca oarecare?!?

    00
  25. Am comandat cardul si nu am facut nimic cu el. Schimbul e foarte aproape de banca. Eu nu am nervi si timp sa stau toata ziua sa urmaresc schimburi si maruntisuri: mai bine citesc o doucmentatie IT, o stire, un zoso, o maslina. Poate il tin la vara pt vacanta. In rest nu ma mai incanta cu nimic.

    00
    • ai salar mare si te doare la basca de maruntisuri… :D

      00
    • @ciocanul – care-i banca aia care îți schimbă aproape de BNR yeni, riali, chf, forinți, leva și altele?
      că m-ai făcut curios.
      Băncile românești pe la care am eu conturi au de obicei cursul cu cel puțin 2% peste BNR la plata cu cardul

      00
  26. Traim vremuri in care prostia este glorificata iar toti ignorantii si impertinentii sunt considerati vulnerabili pentru ca nu se informeaza si nu baga nimic la cap.

    00
    • nu mai e nici selectia naturala ce era odata…

      00
    • E corect. Problema e că ignoranții și impertinenții ne afectează viața cu cardurile. Opțiunile cu cash devin din în ce în ce mai puține și restrictive.

      00
  27. Cola face lobby, n-ai citit pe net?

    00
  28. Cine l-a pus sa puna suma mare de bani ?
    Eu am revolut, dar mai mult de 500 de ron nu am pus pe card.

    00
  29. N-am Revolut, dar ce nu inteleg e dc ai lasa limita de retragere 2000euro… cand ma gandesc ca avand 2000 euro pe card nu faci tranzactii de genul toata ziua.A doua…. de ce ai avea impresia ca o firma noua aparuta pe piata poate misca ceva fara acordul jucatorilor din domeniu? A treia… cine ma opreste sa las cardul sa-mi fie clonat si sa cer 2000 euro dupa :D ca idee.

    00
  30. doar un pic offtopic – CTO-ul Revolut vine la un meetup în București, prin urmare puteți să-l întrebați atunci când și unde plănuiește să fugă cu banii.

    https://www.meetup.com/BucharestJS/events/257755901/

    00
  31. Folosesc revolut de mai bine de un an. Are si bune si rele, dar principalul avantaj pentru mine ca freelancer e ca poti sa-mi deschid instantaneu cont in moneda tarii in care lucrez in momentul ala. Devine din ce in ce mai greu sa-ti deschizi cont in afara fara dovada de resedinta/contract permanent de munca, deci revolut/monese/altii pica manusa pentru noi astia mai nomazi.
    Apropos de conturi blocate: am avut contul blocat dar s-a rezolvat in 10 minute cand le-am trimis dovada ca cineva imi plateste o forma de salariu si veniturile mele nu provin din droguri.
    Cred ca cel mai bun lucru pe care putem sa-l facem e sa nu ne tinem toate ouale in acelasi cos. Au fost si banci gigant care au picat la un momentdat, pe langa care revolut e in liga foarte mica…

    00
  32. De unde plm haipu’ asta pe Revolut?
    Pute ingrozitor, ba! Sunt sute de carduri clonate pe zi, sute minus 1 sunt Visa, MC si Amex. 1 e Revolut si se umfla presa ca la stirea cu oaia Dolly.

    00
  33. Dupa ce un an am folosit revolutu de i-au sarit mucii, timp in care cred ca am economisit in jur de 1000E, in urmatoarele luni cred ca o sa mai lucrez din el vreo maxim 3000e. Deh, viata aia in care primesti bani si cheltui bani in aceeasi moneda

    00
  34. Revolut e asigurat de mastercard. Se face chargeback de mastercard destul de simplu dupa ce se completeaza un formular de frauda. Totul online si elegant. Revolut inca nu are 2fa/mfa implementat pentru autorizarea tranzactiilor si nici 3d secure. Datele se fura de pe device direct din aplicatie sau prin tranzactii pe deviceuri nesecurizate sau pe retele nesecurizate sau pe siteuri care vand date, cum sunt unii hotelieri de pe booking.

    00
  35. Eu unul nu as tine atatia bani pe un revolut, adica cu siguranta nu-mi inspira atatea incredere oricine ar fi in spatele lui ca si companiei. Dupa parerea mea este ok pentru freelanceri sau uz personal pentru a-ti cumpara mici chestii de pe net, gen il incarci cu cat ai nevoie si cumperi fara sa tii bani pe el.

    00
  36. Puteți să-mi dați un număr de contact de la revolut

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile